Cinsel Yaşam Eşim cinsel olarak çok isteksiz. Neden böyle acaba? (Sayfa 3) Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 341 Eşim cinsel olarak çok isteksiz. Neden böyle acaba? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 44 kişi beğendi
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Aynısı bi yakın tanıdığımda da olmuştu 0 0 Yorumla
sebelepmebelep Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 555 cevap paylaştı. Çok sebebi olabilir. Evlenmeden önce? 0 0 Yorumla
Erhan45X Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% 11 ay Geçmiş olsun zor durum yaşlar kaç 0 2 Yorumla Erhan45X 11 ay Nasıl tanistin Yorumla Erhan45X 11 ay Bendede aynı durum var ayda bir okuyor karım iatemiyor Yorumla
Gizli Üye (36-45) 11 ay Eşin hem bencil hemde isteksiz 0 11 Yorumla Soran 11 ay Öyle :/ Yorumla Cevap sahibi 11 ay Kışkırtma vs denedin mi Yorumla Cevap sahibi 11 ay Günaydın Yorumla Soran 11 ay Günaydın Yorumla Cevap sahibi 11 ay Çözümü denedin mi Yorumla Soran 11 ay Denedim ama yok yani Yorumla Cevap sahibi 11 ay Fena gıcık oldum ona şimdi Yorumla Soran 11 ay Bende sinir oluyorum bazen Midem asiri bulanıyor zaten Yorumla Cevap sahibi 11 ay Bende size bişey sorsam gizliden çıksam mümkün mü acaba Yorumla Soran 11 ay Peki Yorumla Cevap sahibi 11 ay Teşekkür ederim bekliyorum o zaman sizi Yorumla
Gizli Üye (36-45) 11 ay Aynı derdi paylasiyoruz 😔 0 2 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Borcunuz var mı peki Yorumla Soran 11 ay Borcumuz yok Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. İlk günlerdede mi isteksizdi? 0 0 Yorumla
LovEskisehirr Takip Et Guru Yaş: 38 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 471 cevap paylaştı. Al karşına konuş öncelikle 0 0 Yorumla
bekle1dakika Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Gunaydinnnn 1 6 Yorumla Soran 11 ay Günaydın Yorumla bekle1dakika 11 ay Kendinmi hallettin kocanmi Yorumla Soran 11 ay Kendim hallettim Yorumla bekle1dakika 11 ay Bekliyorum Yorumla bekle1dakika 11 ay ? Yorumla bekle1dakika 11 ay Burdamisin Yorumla
Ahmet137382 Takip Et Xper 5 Yaş: 18 11 ay Peki yaş farkı ney o önemli 0 1 Yorumla Soran 11 ay Ben 25 esim 32 Yorumla
Elifalevelif Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkenmi bosaliyor 0 2 Yorumla Soran 11 ay Evet Yorumla Elifalevelif 11 ay Çok kotu üzüldüm Yorumla
mahsun3636 Takip Et Guru Yaş: 40 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Oduna denk gelmişsin ahhh ahh 0 1 Yorumla Soran 11 ay Yani oyle biraz:/ Yorumla
okan4343 Takip Et Guru Yaş: 46 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. çat çaat çaaat 0 0 Yorumla
Kerim_Yılmaz2 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 11 ay devam et harikasın ;) destek için burdayım :) 0 0 Yorumla
CanerDoğan1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Az çok az 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sorun ondadir 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Kötü bi durum 0 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Olabiliyor 0 0 Yorumla
BayWhitee Takip Et Bilge Yaş: 37 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Yakın zamanda aldatırsin 0 0 Yorumla
hasanada Takip Et Xper 7 Yaş: 36 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı. Neden onunla evlendin 0 0 Yorumla
maarcuss Takip Et Xper 7 Yaş: 31 11 ay Nasıl başa çıkacaksın böylr 0 1 Yorumla maarcuss 11 ay Günaydın Yorumla
mehmetby43 Takip Et Bilge Yaş: 25 11 ay Swnin istemesini saglaman gerekiyo farkli sekilde 0 1 Yorumla mehmetby43 11 ay Yardim istermisin Yorumla
AnkaradaBirYalniz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yas kac 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 11 ay Ona Oral dene 0 3 Yorumla Soran 11 ay DeniyorumDenedigimde erkenden bosaldi. Sonra daha da istemedi gerek yok dedi Yorumla Cevap sahibi 11 ay Özel olarak tavsiyelerim var Yorumla Cevap sahibi 11 ay O sana oral yapar mı Yorumla
Gizli Üye (36-45) 11 ay Uyudun mu? 0 7 Yorumla Cevap sahibi 11 ay ? Yorumla Soran 11 ay Uyumuştum evet Yorumla Cevap sahibi 11 ay Tamam bu konu da biraz konuşmamız mümkün mü? Yorumla Cevap sahibi 11 ay orada mısın? Yorumla Cevap sahibi 11 ay Hey? Yorumla Cevap sahibi 11 ay Of Yorumla Cevap sahibi 11 ay orada mısın? Ya Yorumla
Gizli Üye (36-45) 11 ay burçlarınız ne ki 0 2 Yorumla RedbullHo 11 ay Ne burcu ya Yorumla RedbullHo 11 ay Ya demek yerine a*k. demek istedim doğrusu şu ne burcu a*k Yorumla
eyup110111 Takip Et Yoda Yaş: 26 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. (Yetersiz dmi 0 1 Yorumla Soran 11 ay Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
175Cevap
Aynısı bi yakın tanıdığımda da olmuştu
Çok sebebi olabilir. Evlenmeden önce?
Geçmiş olsun zor durum yaşlar kaç
Nasıl tanistin
Bendede aynı durum var ayda bir okuyor karım iatemiyor
Evlenmeden sevismemenin bedelleri
Askere yolla kanka
Eşin hem bencil hemde isteksiz
Öyle :/
Kışkırtma vs denedin mi
Günaydın
Günaydın
Çözümü denedin mi
Denedim ama yok yani
Fena gıcık oldum ona şimdi
Bende sinir oluyorum bazen
Midem asiri bulanıyor zaten
Bende size bişey sorsam gizliden çıksam mümkün mü acaba
Peki
Teşekkür ederim bekliyorum o zaman sizi
Aynı derdi paylasiyoruz 😔
Borcunuz var mı peki
Borcumuz yok
İlk günlerdede mi isteksizdi?
Belki de istedigi bi kadın değil erkektir
Daha ne istiyorsun
Sağlıklı genç bir erkek günde 2 defa yapmalı
Biz yanlış kadınla evlenmişiz ah ah :(
Kac yasindasiniz bunu konustun mu
Bencede mastürbasyon yapmak daha zevkli oluyor
Peki kaçamak ister miydin 👀❤
Al karşına konuş öncelikle
Başkasına vereceksin yakında
Gunaydinnnn
Günaydın
Kendinmi hallettin kocanmi
Kendim hallettim
Bekliyorum
?
Burdamisin
Peki yaş farkı ney o önemli
Ben 25 esim 32
Erkenmi bosaliyor
Evet
Çok kotu üzüldüm
Oduna denk gelmişsin ahhh ahh
Yani oyle biraz:/
Eş değiştirme yap aşko
çat çaat çaaat
devam et harikasın ;) destek için burdayım :)
Az çok az
Sen kaç yaşındasın kocan kaç yaşında
Sorun ondadir
Skilirsan yaz bari 🤭
Kötü bi durum
İkimizden de kaynaklı sorunlar olabilir
Olabiliyor
Hayatında başka bir kadın olmasın
Forumsuz
Yakın zamanda aldatırsin
Enerji yok
Tiksinmistir. Bilemessin ki...
Bi konussaydin
Neden onunla evlendin
Düzelir düzelir
Nasıl başa çıkacaksın böylr
Günaydın
Swnin istemesini saglaman gerekiyo farkli sekilde
Yardim istermisin
Yas kac
İnanalimmi
Cirttt yani
Ona Oral dene
Deniyorum
Denedigimde erkenden bosaldi. Sonra daha da istemedi gerek yok dedi
Özel olarak tavsiyelerim var
O sana oral yapar mı
Uyudun mu?
?
Uyumuştum evet
Tamam bu konu da biraz konuşmamız mümkün mü?
orada mısın?
Hey?
Of
orada mısın? Ya
Yazık yazık
Kulaklarını çek
İlk 1 2 ay da böyle miydi peki?
burçlarınız ne ki
Ne burcu ya
Ya demek yerine a*k. demek istedim doğrusu şu ne burcu a*k
Yardımcı olabşlirim
Günaydın çokmu aziyorsun