Cinsel Yaşam 6 gü Gerçeği duruyorken, insanlar neden sexting yapar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Sonuçta sexting o kadar zevk veriyor mu ki? Gerçeği duruyorken, insanlar neden sexting yapar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SeİgNeUr_TeRrAcEs Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 6 gü Ucundan da olsa nimetlenmek istiyorlar demek ki ahahahahs 2 1 Yorumla Soran 6 gü Sesli güldüm 😂 Yorumla
Sitsili Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 95% 6 gü Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. Eglenceli, rahat, kaygısız, kendini tatmin vs vs 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 gü bence böyle bir şey yapılacağına yüz yüze sevişilmeli 0 1 Yorumla Soran 6 gü Bence de Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 gü Ben zevk falan almıyorum aşırı saçma 2 1 Yorumla Soran 6 gü Bana da öyle geliyor Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 gü Sextingten gram zevk almam ten tene deymeli 2 14 Yorumla ErkekAdamİnlermiBe 6 gü Yaş kaç knka Yorumla Cevap sahibi 6 gü @ErkekAdamİnlermiBe 18 Yorumla Soran 6 gü Bende bu düşüncedeyim, her ne kadar hiç tecrübem olmasa da Yorumla ErkekAdamİnlermiBe 6 gü Yaşadın mı hiç Yorumla Cevap sahibi 6 gü Benimde yok hiç seks tecrübem ama ten tene ya öpüşme falan yaşadım tabikide Yorumla Soran 6 gü Onu da yaşamadım 😅😂 Yorumla Cevap sahibi 6 gü Normaldir 😂 ama tavsiyem en kısa zamanda yaşaman. Çok müthiş Yorumla Soran 6 gü Ahah evlenmeden olmaz 😬 Yorumla ErkekAdamİnlermiBe 6 gü Biz 2 yıl oldu evleneli halen daha bsey yapamadık hale bak şaka gibi Yorumla Soran 6 gü @ErkekAdamİnlermiBe bak buna şaşırdım, neden öyle oldu ki? Yorumla Cevap sahibi 6 gü Bari öpüşme yasa ohoooo gençliği yasayamadiktan sora unutmaki evleneceğin insan belki senden önce ojooo ne naneler yedi Yorumla Soran 6 gü Benden önce yaptığı günahlar beni bağlamaz ki. Kaldı ki benden sonra da yaptığı günahlar beni bağlamaz. İnsan iyiliği de kötülüğü de önce kendine yapar Yorumla ErkekAdamİnlermiBe 6 gü Ulu orta yazılacak bsey değil doru olmaz yani galiba Yorumla Soran 6 gü @ErkekAdamİnlermiBe olmaz tabi. Bence sorunlar aşılmayacak değildir. Eşinizle iletişiminizi sağlam tutun, elbet düzelecektir. Yorumla
tekbaşınakovboy Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 92% 6 gü Cinsel Yaşam konusunda 597 cevap paylaştı. İmkanlar bu kadar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 6 gü Bakır oldukları için 1 10 Yorumla Soran 6 gü Bende bâkirim, ne alaka ki? Yorumla Cevap sahibi 6 gü Ypiyon mu Yorumla Soran 6 gü Hayır, yapmak isteyen oldu ama istemedim, bana saçma geliyor 😅 sana gelmiyor mu? Yorumla Bivtivtiv 6 gü Bende bakirim Hiç yapmadım ama hem reel hem sanal merak ediyorum Yorumla Soran 6 gü @Bivtivtiv fazla merak iyi değildir kardeş 😅 Yorumla Cevap sahibi 6 gü Saçma evet Yorumla Soran 6 gü Hani, sevgilini görmeden önce heyecanlandırmak için ufak tefek şeyleri anlarım da, böyle hayali sevişme bana saçma geldi 😅 Yorumla Cevap sahibi 6 gü Evet aynen Yorumla Soran 6 gü Cevabın için teşekkür ederim, hayırlı akşamlar Yorumla Cevap sahibi 6 gü Sizede Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ucundan da olsa nimetlenmek istiyorlar demek ki ahahahahs
Sesli güldüm 😂
Eglenceli, rahat, kaygısız, kendini tatmin vs vs
bence böyle bir şey yapılacağına yüz yüze sevişilmeli
Bence de
Ben zevk falan almıyorum aşırı saçma
Bana da öyle geliyor
Sextingten gram zevk almam ten tene deymeli
Yaş kaç knka
@ErkekAdamİnlermiBe 18
Bende bu düşüncedeyim, her ne kadar hiç tecrübem olmasa da
Yaşadın mı hiç
Benimde yok hiç seks tecrübem ama ten tene ya öpüşme falan yaşadım tabikide
Onu da yaşamadım 😅😂
Normaldir 😂 ama tavsiyem en kısa zamanda yaşaman. Çok müthiş
Ahah evlenmeden olmaz 😬
Biz 2 yıl oldu evleneli halen daha bsey yapamadık hale bak şaka gibi
@ErkekAdamİnlermiBe bak buna şaşırdım, neden öyle oldu ki?
Bari öpüşme yasa ohoooo gençliği yasayamadiktan sora unutmaki evleneceğin insan belki senden önce ojooo ne naneler yedi
Benden önce yaptığı günahlar beni bağlamaz ki. Kaldı ki benden sonra da yaptığı günahlar beni bağlamaz. İnsan iyiliği de kötülüğü de önce kendine yapar
Ulu orta yazılacak bsey değil doru olmaz yani galiba
@ErkekAdamİnlermiBe olmaz tabi. Bence sorunlar aşılmayacak değildir. Eşinizle iletişiminizi sağlam tutun, elbet düzelecektir.
İmkanlar bu kadar
Bakır oldukları için
Bende bâkirim, ne alaka ki?
Ypiyon mu
Hayır, yapmak isteyen oldu ama istemedim, bana saçma geliyor 😅 sana gelmiyor mu?
Bende bakirim Hiç yapmadım ama hem reel hem sanal merak ediyorum
@Bivtivtiv fazla merak iyi değildir kardeş 😅
Saçma evet
Hani, sevgilini görmeden önce heyecanlandırmak için ufak tefek şeyleri anlarım da, böyle hayali sevişme bana saçma geldi 😅
Evet aynen
Cevabın için teşekkür ederim, hayırlı akşamlar
Sizede