Cinsel Yaşam Kocamızla puan sistemi ile cinsellik yaşasak nasıl olur? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Mesela güzel söz söylemek 20 puan. Hediye 30 puan. 100 puana ulaşınca da bam bam Güncellemeler11 ay Hayret ediyorum şu sorum süper seçilmiş 😂😂😂 Kocamızla puan sistemi ile cinsellik yaşasak nasıl olur? Cevapla Hediye Soruları Güzellik Soruları Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 94% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 536 cevap paylaştı. Soru troll makara gibi duruyor ama, yine de kadının bedenini pazarlık etmesi konusunu aklıma getirdiği için migdemin bulandığı gerçeğini değiştirmiyor :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay sonrada kocani kizlar soruyoda karim beni supermario yapti puan toplamam gerekiyomus sorusunu gorursun 4 2 Yorumla WOMAN0 11 ay 😂😂😂 Yorumla FiyodorPavloviç 11 ay Bu çok iyiydi 😂 Yorumla
H6335dem Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Mantikli aslinda erkekte yapmali 100 pauna ulasinca bulunur o neyse Susmak hic konusmadan 100 puan 🤣🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
bthnn34 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 11 ay Çok fenasınız ya 😂 ağır abilerin eşleri ne olcak 🤭 0 2 Yorumla Soran 11 ay Ağır abiler yapmaz Yorumla bthnn34 11 ay E o zaman kim zararlı çıkıcak? Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Cok guzelsin Cok ozelsinCok supersinCok iyisinCok tatlisin. Hadi simdi gel cjxjx 0 4 Yorumla Soran 11 ay Hiç geçmedi bana çok yapay olmuş Yorumla Ksproff 11 ay Yok zaten oyle bir noyetim yok soyledigin sey komik geldi ona ithafen yazdim yoksa bu yarismada cok kolay 500 alirim ben 😉 Yorumla Soran 11 ay Seni yerim Yorumla Ksproff 11 ay Bunun icin belli bir puana ulasmaniz lazim hanimefendi Yorumla
Adanali1001 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 11 ay Ben anladim seni 😂😂 puan toplayarak kocan sana ilgi gosterecek 😂😂 0 0 Yorumla
Pasam80 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 11 ay Ben şahsen sürekli alacaklı modunda olurum sanırım , çünkü mutlu edeni mutlu ederim :) 0 0 Yorumla
ethem735 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 11 ay Sana neye göre puan verelim? Yatak performansın dışında 0 0 Yorumla
Cowgirliee_34 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 11 ay Zor toplar sen zarara girersin 2 2 Yorumla Herosell 11 ay Niyeki Yorumla 1hayaletimsi 11 ay Akıllı kız Yorumla
ChristianGray Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 11 ay Neden ödülü arayan kadın değilde erkek 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Saçmalamayın iyice b@kunu çıkarttınız işin 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Normal insan kalmamış ülkede. 0 0 Yorumla
Aurora343534 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 101% 11 ay Erkekleri mum edersiniz siz var yaaa :) 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yağcı yapacaksın kız bizi 0 0 Yorumla
Serkozican34 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 96% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı. Puanlamaya senden başlayalım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 11 ay onu hesaplamayla mı uğraşacaksın ver direkt 2 2 Yorumla Pasam80 11 ay :))) Yorumla 1hayaletimsi 11 ay Aferin Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. İsteyen yapabilir 😄 1 0 Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. İyi cek 0 0 Yorumla
pomak3545 Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Saçma 0 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Güzel fikir 0 0 Yorumla
SymanN Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Güzel uygulama 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Carkta çevirin 😂 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Efso olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Soru troll makara gibi duruyor ama, yine de kadının bedenini pazarlık etmesi konusunu aklıma getirdiği için migdemin bulandığı gerçeğini değiştirmiyor :D
sonrada kocani kizlar soruyoda karim beni supermario yapti puan toplamam gerekiyomus sorusunu gorursun
😂😂😂
Bu çok iyiydi 😂
Mantikli aslinda erkekte yapmali 100 pauna ulasinca bulunur o neyse
Susmak hic konusmadan 100 puan 🤣🤣🤣🤣
Çok fenasınız ya 😂 ağır abilerin eşleri ne olcak 🤭
Ağır abiler yapmaz
E o zaman kim zararlı çıkıcak?
Cok guzelsin
Cok ozelsin
Cok supersin
Cok iyisin
Cok tatlisin. Hadi simdi gel cjxjx
Hiç geçmedi bana çok yapay olmuş
Yok zaten oyle bir noyetim yok soyledigin sey komik geldi ona ithafen yazdim yoksa bu yarismada cok kolay 500 alirim ben 😉
Seni yerim
Bunun icin belli bir puana ulasmaniz lazim hanimefendi
Ben anladim seni 😂😂 puan toplayarak kocan sana ilgi gosterecek 😂😂
Ben şahsen sürekli alacaklı modunda olurum sanırım , çünkü mutlu edeni mutlu ederim :)
Sana neye göre puan verelim? Yatak performansın dışında
Zor toplar sen zarara girersin
Niyeki
Akıllı kız
oyun mu len bu kaç yaşındasın
Neden ödülü arayan kadın değilde erkek
Saçmalamayın iyice b@kunu çıkarttınız işin
Memeleri heba etmek - kaç puan
Normal insan kalmamış ülkede.
Erkekleri mum edersiniz siz var yaaa :)
Yağcı yapacaksın kız bizi
Peki kocana karsi sen nasıl birisin
Puanlamaya senden başlayalım
onu hesaplamayla mı uğraşacaksın ver direkt
:)))
Aferin
Ben ehemen ulaşırım o zaman
Peki anal için vajinal için ayrı tarifeler mı?
iyiymiş ya peşin vereyim dersee
İsteyen yapabilir 😄
Bam bam ha bunlar olmadan olmuyor mu
Güzel olur
Saçmalık
İyi cek
Saçma
Güzel fikir
100 puanda vercen mi
Hasret kalırsın
Güzel uygulama
😂😂yahu az değilsiniz