Cinsel Yaşam Anal çok kötü değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Güncellemeler11 ay Önden de arkadan da verdim Güncellemeler9 ay Önden daha iyi daha zevk aldım Anal çok kötü değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Tatmınator89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 84% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aslında sanıldığı gibi zor kötü veya sıkıntılı değil ki gayet kolay ve zevkli oluyor ara sıra yapılınca da zararı olmuyor 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bazı kadınlar ve erkekler yapiyir erkekler orası daha dar ve zevkli diyor kadınlardan zevk alanı var almayani var, keyif onların yapan yapar 0 0 Yorumla
Cioarslann34 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Analdan çok zevk alan bosalan kadınlar tanıyorum neyi kötü 0 1 Yorumla Cioarslann34 11 ay Anlatsana nasıldııı Yorumla
FOSİLbirÜYE Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Doğru yapılırsa çok iyiYanlış yapılırsa çok kötü 0 2 Yorumla FOSİLbirÜYE 11 ay Eee sonuç ne anlat bakalım detaylı Yorumla FOSİLbirÜYE 9 ay Zamanla arkadan da çok zevk alırsın merak etme Yorumla
AnkaradaBirYalniz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Cok cok kotu bi kadin daha fazla asagilanamaz bence 0 0 Yorumla
Yengeç3461 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% 11 ay En güzeli vaj*na sulu ama arkaya baskı uygularsa erkek parmak falan kadın onu da seviyor 0 1 Yorumla Yengeç3461 11 ay Nasıldı zevk aldın mi Yorumla
İçiBoşDefterim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 11 ay Evet hem yapana hem yaptırana sorun ve iğrenç bişey 0 2 Yorumla İçiBoşDefterim 11 ay Bu kanıya deneyimle karar verdim dimi Yorumla İçiBoşDefterim 9 ay İyi Yorumla
MutlulukMakinesi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 11 ay Bence çok güzel, partnerin bu konuda çok önemli, ben olsam sana sevdirirdim 0 0 Yorumla
doktorbirüyee Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 94% 11 ay evet ama erkeğe zevk veriyor bi de benim ex bakire idi mecbur yaptık 0 0 Yorumla
kstecrubelisi Takip Et Xper 4 Yaş: 37 11 ay tabiri caizse mis gibi *mcık dururken ne gerek var pislik deliğinde 0 0 Yorumla
Noami Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı. Bence yapılmamalı iğrenç 3 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Değil iyi yapıldığında kadın istiyor zaten 0 0 Yorumla
hayrabaz Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 364 cevap paylaştı. Bana da iğrenç geliyor açıkçası 0 0 Yorumla
Elifalevelif Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaprinmi 0 0 Yorumla
HayLazTiMe Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Girene bağlı bebeğim 0 0 Yorumla
Durıulsu Takip Et Xper 6 Yaş: 29 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. tadına bakıcaksın sonra karar verceksşn 0 0 Yorumla
TrueDarkness Takip Et Master Yaş: 42 , eic 72% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Değil. 0 0 Yorumla
Mücahit_200 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 11 ay Hayir deyil tercih meselesidir 0 1 Yorumla Mücahit_200 11 ay Kac yasindasin Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. denedin mi 0 1 Yorumla sedomania2 11 ay e hani bize Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Evet kötü 0 1 Yorumla Asknedencanyakar_ 11 ay Ferahladin her halde soluğu burada almışsın 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay Evet kötü ve iğrenç 0 1 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Vajinal seks yaptın mı hiç peki Yorumla
BerkMaraş Takip Et Guru Yaş: 35 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. evet kötü 0 2 Yorumla BerkMaraş 11 ay ee sonuç hangisi daha zevkli :) Yorumla BerkMaraş 9 ay Aynen ön yalanması falan ayrı bir zevk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Aslında sanıldığı gibi zor kötü veya sıkıntılı değil ki gayet kolay ve zevkli oluyor ara sıra yapılınca da zararı olmuyor
Bazı kadınlar ve erkekler yapiyir erkekler orası daha dar ve zevkli diyor kadınlardan zevk alanı var almayani var, keyif onların yapan yapar
Analdan çok zevk alan bosalan kadınlar tanıyorum neyi kötü
Anlatsana nasıldııı
Doğru yapılırsa çok iyi
Yanlış yapılırsa çok kötü
Eee sonuç ne anlat bakalım detaylı
Zamanla arkadan da çok zevk alırsın merak etme
Cok cok kotu bi kadin daha fazla asagilanamaz bence
En güzeli vaj*na sulu ama arkaya baskı uygularsa erkek parmak falan kadın onu da seviyor
Nasıldı zevk aldın mi
Evet hem yapana hem yaptırana sorun ve iğrenç bişey
Bu kanıya deneyimle karar verdim dimi
İyi
Bence çok güzel, partnerin bu konuda çok önemli, ben olsam sana sevdirirdim
evet ama erkeğe zevk veriyor bi de benim ex bakire idi mecbur yaptık
Sevgilim cok seviyor hatta hep anal yapmak istiyor
tabiri caizse mis gibi *mcık dururken ne gerek var pislik deliğinde
Evet vajinali tercih ederim
Bence yapılmamalı iğrenç
Değil iyi yapıldığında kadın istiyor zaten
Çok kötü iğrenç diyenlerin bir çoğu yapıyor 😂😂 sende dahil