Kızlar açısından herkes kötü diyor zevk yok diyor gerçekten kadın sadece acimi çeker hiç zevk almazmi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ben 20 senedir anal yapiyorum. Anal elbette ki bir cinsel organ değil fakat hazirlandigi takdirde en iyi kosullara gelebiliyor. Önyargili olmayin. Duyar kasacaklarda beni eleştirmesin. burada çoğu kişi anal yapmayı bilmiyor sorun burdan çikıyor. Anal çok komplike bir ilişki hazirlanmak gerekir. Sorun yaşamamam için. Anal öncesi ve anal sonrasi bakimlar yapilirsa hijyen en ust duzeyde olursa egzersizler yapilirsa. Özen gösterilir dikkat edilirse ve ilişki aninda tekniklere uyulursa anal son derece keyiflidir ara ara yapilabilir. İlişki sıklığı da önemlidir. Vajinal ilişkinin yerini alacak kadar çok yaypılmaması dikkat edilmesi gerekir. Birçok kişiye kendi yöntemlerimi öğrettim. Benim gibi yaşayan kişiler de sorun olmaz. Ben tek sorun yaşamadim. Dedikodulara kulak asmayın.
21 Yorumla- +1 yıl
Bana da öğretir misin
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılKimle yapildiginada bagli ama sandiginiz kadar zevkli degil
04 Yorumla
Soran+1 yılKişiden kişiye değişiyor mu yani
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılOzeldn bir dakikani alsam
- +1 yıl
tamam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
6Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKıcina bir parmağını sok. Sonra düşün parmağın mı zevk aldı kıcın mı? Cevabı bulacaksın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılg*tten ver bir bakalım sen karar ver kötü mü değil m
29 Yorumla
Soran+1 yılValla p. İzleyince kadın hiç acı çekiyor gibi görünmüyor baya zevk alıyor
Cevap sahibi+1 yılp*rnolarda her gördüğüne inanıyorsan sen 12 yaşındasın demektir
Soran+1 yılNe alakası var acı çeken bir insan nasıl zevk alıyormuş gibi yapabilirki ayrıca acı çekiyorsa neden zevk alıyormuş gibi yapsinki
Cevap sahibi+1 yılhahahahhaha gerçekten ne safsın aktör onlar zaten bunun için para alıyorlar :D kiyamam la
Soran+1 yılYa dediğin doğru olsun insanları kandirmalarindaki amaç ne peki
Cevap sahibi+1 yılarz talep meselesi
Cevap sahibi+1 yılp*rno erkeklerin görmek istediklerini gösterir
Soran+1 yılKadınlar izlemiyormu yani
Cevap sahibi+1 yılp*rnoyu kadinlar da izlemeye başladı da izleyicilerin çoğu erkek, erkeklerin istediği içerikler ağırlıklı o yüzden
Gizli Üye(36-45)+1 yılanaldan sadece yüksek libidolu ve seks konusunda bi çok şeyi aşmış kadın zevk alır. onun haricindekiler için kabustur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevk alır nasıl almaz yaa. İnsan acı veren bseyi yapmaz ki. Acıdığı an dur dersin zaten
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSanane aq
Soran+1 yılSizden başka bir kız yorum yaptı zevk almaz p*rnolardaki hepsi yapmacık sahte diye gerçekten izleyince kadının zevk aldığını goruyorsun hala zevk almıyor diyenler var
Cevap sahibi+1 yılp*rno sahte zaten de ama anal doğru yapılırsa ve ve ve doğru kişiyle yapılırsa zevk verir
Soran+1 yılZaten öküz biriyle olmaz nazik olmalı dediğin gibi kadın acı çektiğini görünce birakmali
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılZevk alanı da çok gördüm. İşi usulünce yaparsan zevkli oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAnal isteyen gitsin erkek sksin
31 Yorumla
Soran+1 yılBen hiç ilişki yaşamadım ondan merak ettim kötümü degilmi öğrenmek için sordum soruyu
Mesane kanseri olmayı göze alıyorlarsa kötü
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. sevmem ama kötü de değil.
01 YorumlaKotu olmasinin yani sira sagliksiz da
02 Yorumla
Soran+1 yılYani evlenince eşinle bir ya da 2 defa yapılsa yine zararı olur mu
+1 yılAlmaz zevk
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026