Bir kere anal yaptım flortumle sarhoş olduğumda bunu arkadaşlarıma ağlayarak anlattım. Kafayi yicem çok mu vahim olay bu durum. Anlatmış olduğuma çok pismanim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılBu anal konusu gerçekten toplumsal tabu nedeniyle çok abartılılıyor
Anüs çevresinde yoğun miktarda sinir ucu bulunur. Burada bulunan meisener cisimciği dokunma hissinin taşır. Bu sebeple ciddi zevk verir
Usulune uygun yapılan anal seks, her iki tarafa zevk verir.
Ve doğru bir şekilde yapıldığında sanılanın aksine bir zararı yoktur.
Bu konuda çok fazla yalan yanlış bilgiler dolaşıyor. Bu konuda doktorlar , işin uzmanları bile olaya yanlı yaklşıyor.
Özellikle dini hassasiyetleri olan ya da geleneklere bağlı meslektaşlarımız bu konuya çok karşı ve bilimsellik adı altında bilimsellikten uzak şeyler uyduruyorlar...
Bu konuyla özellikle ilgilenen ve bu konuda veri toplamış bir hekimim.
Eğer her iki partner istediği zaman, bir zorlama ya da anatomik bir bozukluk yoksa anal seksin bilinen ciddi bir zararı yok.
Bu konuda ortaya atılmış en büyük iddialara bakalım.
1. Anal seks dışkı kaçırmaya neden oluyor söylentisi: bu konuda tek bir bilimsel kaynak ve veri yoktur. Eğer kadın da istekli ise bir zorlama olmadan uygun şekilde yapılmışsa sfinkter seks sonrası eski haline döner. Ve bu işlem bir kaç gün arayla devamlı tekrarlarsa bile kalıcı bir açıklık oluşmuyor. Eğer öyle olsaydı pasif geylerin ve travestilerin hepsinde bu sorun olmalıydı. İlk hekimlik dönemimde gördüğüm 20 küsür travestide böyle bir durum görmedim.
Yine kadın hastalarımdan da aldığım geri bildirimler bu konuda böyle bir durumun olmadığı yönünde.
2. Makat çatlağı meselesi: anüs cinsel ilişkiye hazır değilse zorlama ile yırtık oluşabilir. Bunu bazı insanlarda sert dışkı ve ya kabızlıkta da görebiliyoruz. Aynı durum anal seks için de geçerli. Eğer anüs buna hazır değilken kayganlaştırıcı bir jel ya da sıvı kullanılmamışsa zorlamaya bağlı çatlak yırtık oluşabilir. Bu da acemi partnerlerde görülen bir şey.
3. Dini boyutu:
Konuyla ilgili İslam kaynaklarındada ihtilaflı tartışmalar olup işin ehli olmadığım için bir şey söyleyemeceğim.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılAnal seks o kadar kötü mü yani? Ben defalarca yaptım acı çeken bir kiz görmedim zaten pezarvatifde kayganlaştırıcı oluyor bende biraz sürüyorum ve rahat giriyor ama farkı pozisyonlar denemek lazım bazıları keyif verirken bazıları vermiyor ama ben misyoner ve cowgril severim ama Flatiron seven kızlarda var sanirım rahat olduğu için
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence yine denemelisin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
34Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal seks İslam'da büyük günah tövbe edip bir daha tekrarlamamak Allah'ın affına sığınarak tövbe etmek Allah tövbeleri çokça kabul edendir
Kendine saygısı olan kadın anal ilişkiye girmez yapmışsın bir hata pişman olmuşsun bir daha tekrarlamazsan senin için sağlığın için iyi olur18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİslâm da dedim Müslüman kılığında şeytanlaşmış insanlar demedim kardeşim
5 parmağın beşi bir olmadığı gibi her insan da onuruyla şerefiyle yaşayamıyor maalesef
Cevap sahibi+1 yılBen seni anladım sen beni anlamadın yazdığımı bir daha oku
Cevap sahibi+1 yılSenin aklın mı kıt ben onlara günah değil diye bir şey mi yazdım.
Onlar dinî istisnar ediyor sende malzeme olarak onu kullanıyorsun en iyisini sen yaşa örnek ol
Allah erkeğe yanaşan erkeği de kadına yanaşan kadını da lânet etmiştir bu insanların bozgunculuğu onların edepsizliği İslam'da kısasa kısas var öyleleri hadım edilmeli din İslam bunu söylüyor
Zina eden kadın ve erkeği bekarsa 100 kırbaç evlilerse idam edin diyor kim uyguluyor bunları hiç kimse zina eden veya yapmaya meyilli olanları uyarmak biz Müslümanlarn görevi
Cevap sahibi+1 yılBak kardeşim onlarda senin benim gibi herşeyi biliyorlar yalnız onların dinle alakası yok olsaydı öyle bir şey yapmazlardı
Sen dinini Allah'ı biliyorsun değil mi
Anal yapmandan daha kotu olan arkadaslarina anlatmak ustune ustluk aglayarak anlatman
47 Yorumla
Soran+1 yıl2 kız arkadaşıma anlattım normal bi kafayla olsa asla anlatmazdım
Soran+1 yılEvet kesinlikle öyle aynı is yerinde çalışıyoruz dışarda da görüşüyoruz. Yani bi rahatsız oluyorum Kafayi yiyecek gibi
Soran+1 yılArkadaşlarımdan bahsettim burada
- +1 yıl
Flört aynı iş yerinden değil herhalde demi
Soran+1 yıl@Dirtykum123 yok o şu an Hayatimda değil
- +1 yıl
+1 yılMerhaba, anal yapmak kötü bir şey degil, bunu evli ya da bekar birçok kadın yaşıyor, ama bunu anlatmak en büyük hata
15 Yorumla
Soran+1 yılAnlattığım için çok vahim hissediyorum işte
- +1 yıl
Ne kadar yakın arkadasin olursa olsun, bunlar sende kalmali
Soran+1 yılŞimdi kalacağım
Soran+1 yılNapacağım*
- +1 yıl
bir şey yapmana gerek yok, kimseye bundan sonra boyle5sirlarini verme
+1 yılNeden olsun?
Sonuçta herşeyin iyisi kötüsü vardır, sadece analda yaşanacak problemler için önceden tedbir almak gerekiyor başkada korkulacak bir şey yok00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. herşeyini arkadaşların ile paylaşma dost dediğin bir gün düşman olur düşman dediğin bir gün dost olur cinsel hayatını kimseyle paylaşma anal yapmak kötü bir şey değil
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin ama olan oldu anlattım şimdi napacagim😭
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olan olmuş sarhoşken adam istifade etmiş 2 kisiyede anlatmışsın olanları ve anlattıklarını unut koşalım dersen konuşuruz yaz
00 YorumlaWah wahhhh. Artık hep yaparsın... afiyet olsun.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılBi erkekle cinsellik yasamak dogru bile degilken ònden ya da arkadan yemiş olman hic guzel olabilir mi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 619 cevap paylaştı.
+1 yılYoo kötü değil de bakire misin niye anal yaptın normal yolla ilişki yaşasaydın bari kız
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır değil. Gayet normal zaten artık kadınların çoğu yapıyor. Bi sorun yok o kadar büyütme
00 Yorumla
+1 yılAnlatınca nolucak ki gerçek arkadaşlarınsa bişe olmaması lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılMesele anlatmış olman mı yoksa yapmış olman mı anlayamadım...
06 Yorumla
Soran+1 yılHer ikisi de anlatmış olduğuma daha pismanim
- +1 yıl
Bence artık üzülerek ağlayarak uğraşma çok rahatsız olduysann yapmazsın bi daha olur biter.. Sağlık açısından bi rahatsızlığı var mı peki sana şu an tuvalette mesela?
Soran+1 yılHayır sağlığım yerinde. Ben birilerine anlatmış olmaktan aşırı rahatsızlık duyuyorum
- +1 yıl
O zaman mesele yok baktın işin içinden çıkamıyosun yani çok kafa takıyosun anlattığın kişilere şaka yaptım falan dersin takma kafana artık..
Soran+1 yılHayır canım şaka yaptım diyemem. Sarhoşken ağlayarak anlattım.
- +1 yıl
Sarhoştum ne dediğimin farkında değildim dersin :D
anlatmış olman aptallık, yapanlar bile ayıplar seni şimdi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLütfen benimle yolun kesişmesin 👍 senin gibi biriyle evlenmek istemiyorum. Gerçi erkekler olarak evlilikten soğuduk bu şeyler yüzünden.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAğlayıp zırlamak durumu düzeltmiyor bununla yaşamak zorundasın kabullen ve yoluna devam et
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılbisey olmaz ama ceneni tut
02 Yorumla
Soran+1 yılBen bunu sarhoşken söyledim gözüme uyku girmiyo nasıl yaparım nasıl söylerim diye
- +1 yıl
sen sarhos olma bence
+1 yılNiye anlatıyorsun aptal msıın
09 Yorumla
Soran+1 yılIşte bu yuzden çok kötü durumdayım diyorum ya
- +1 yıl
Olan olmuş önüne bak. Birdaha kimseye özel hayatından bahsetme. Konusunu açarlarsa bu konu hakkında konuşmak istemiyorum de sert tepki koy konuyu kapat
Soran+1 yılKonusunu açmıyorlar ama kafalarında benim bu olay dönecek surekli. Etiketlenecegim. Bir de ne malum yakınlar evet ama yine de başkasına ya anlatirlarsa
- +1 yıl
Dönsün ne olacak? Onların yaşamadığı kesin mi ki isteyen istediğini yaşar kime ne? Diyelim ki anlattı sanane seni ne ilgilendirir diyip vereceksin küsküyü.
Soran+1 yılUzatıyorum ama... Ben şimdi bunu ağlayarak anlattım ya aşırı aciz bi durum bu bi kere. Ikinci olarak arkadaşım bunu kimse bilmeyecek dedi suscaz dedi diğeri biraz yargılayan gözlerle bakti.
- +1 yıl
Bak canım benim olmuş bir şey ağzından çıkmış birkere bunu değiştiremeyiz. hayat senin hayatın ne yaşarsan yaşamış ol milleti ilgilendirmez bilse görse dahi ilgilendirmez. Bence bu konuyu kendinde aş güçlü ol birisi bu konuyla sana gelirse seni ne ilgilendirir o gün alkollüydüm onun etkisiyle ağladım ettim kimseyi ilgilendirmez de geç
Soran+1 yılBiri bana gelmese dahi arkamdan konuşup yargılayacak olmalarını düşünmek beni Delirtiyor. Bu neden psikologtan destek almaya karar verdim. Kendi başına aşamıyorum çünkü
- +1 yıl
Sen bana bi yazsana
Soran+1 yılYazdım
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYook neden peki bu kadar taktın yaptın bitti
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Abartma o kadar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılherkes yapıyor sikinti yok
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıldünyanın sonu değil yahu rahat ol
00 Yorumla
+1 yılBakire miydin?
00 Yorumla
+1 yılanlatmasaydın keşke..
00 Yorumla
+1 yılsende sözde bakirelerdensin demekki
00 Yorumla
+1 yılEvet anlatman kötü olmuş. arkadaşın erkek mi?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılEğer gerçekten pişmansan unut gitsin bidaha yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe oldu anlamadim ne var ki bunda csnim neyini abartıyorsun bakire degil misin sen
00 Yorumla
+1 yılNedem kötü olsun brn hiç yapmadım ama
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 994 cevap paylaştı. Kimseye özelini açma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYo bişey olmaz nolcak
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kız arkadaşlarının ağzı sıkımı
03 Yorumla
Soran+1 yılBirine söylediklerini sanmıyorum
Soran+1 yılSoyleyeceklerini*
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnlarda yapıyordur kanka rahat oll
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapman değil anlatman kötü
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZevkine mi yaptın <ücretlimi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArtık bir g. tverensin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence herkese anlatman güzel olmamış
00 Yorumla Bence güzel devam ett
00 Yorumla
+1 yılAnalı sarhoş mu yaptın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026