- Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı.
11 aySeks, çiftler arasında duygusal bağı güçlendirebilir, aradaki gerginliği azaltabilir, yakınlık ve güven hissini artırabilir. Ancak tek başına bir çözüm değildir. Sorunlar iletişimle, anlayışla, saygıyla çözülür. Cinsellik sadece o bağı destekleyici bir unsur olabilir. Temeli sağlam olmayan bir ilişkide geçici bir rahatlama sağlar ama kalıcı çözüm sunmaz.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)11 aySorun varsa cinsellik olmaz kızgınlık varsa cinsellik olmaz kızgınlık varsa cinsellik olmaz tükenmişlik varsa cinsellik olmaz. Kötülük varsa cinsellik olmaz. Cinselliği hayvanlaştırdığımız için maalesef ki insanlar bu halde halbuki cinsellik Allah'ın verdiği en güzel nimetlerden biri ama insan oğlu doyumsuz bir varlık siz ona en güzelini nasip edin hep daha iyisini isteyecek o yüzden inşallah denkler birbirine düşer. Yoksa iyiler kötülerin elinde heba olup gidiyor.
50 Yorumla
Yaaaaaaniiii, belki biraz 😂
İlişkideki sorunlar kişileri gerecektir, sinir yapar vs. bu sorunun psikolojik etkisini arttırır. Sekste salgılanan hormonlar ve o paylaşım bu ayrıca olan negatif ortamı yumuşatır. Kişiler biraz daha rahatlayabilir.
Fakat sorun orada duruyordur. O sorunun çözülemsi için kaynağı yani sebebi bulunmalı sve değiştirilmeli. Bu olmadıkça ne yapılsa faydasız, sadece ertelenmiş olur...
14 Yorumla- 11 ay
Belki o esnada partnerler birbirini dinliyebilecek sakinliğe geldiği içindir
- 11 ay
Bunu ancak amatem paklar zaten 😄
- Cinsel Yaşam konusunda 783 cevap paylaştı.
11 aySorunları çözme konusunda etken midir bilinmez ancak seks sonrası gelen huzur, dinginlik ve rahatlama ile sorunlar daha sakin ve yapıcı değerlendirilebilir. Sorunlar devam etse de seks iyi gelir genelde:)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
11 ayYok ya ama yinede güzel oluyor dkdkjd
40 Yorumla
11 ayhayır... aksine sorunları çözmek, sekste olumlu bi etken olur. ona kalbin kırıkken hiç dokunmak gelmez içinden. önce sorun çözülecek, sonra mutlu ve kafa rahat şekilde sevişilecek
30 Yorumla
11 aySevişerek çözülmeyecek sorun yok demek biraz iyimser ya. Ama samimi bir bağ varsa, bazı şeyleri daha kolay hale Getirebilir Belki.
20 Yorumla
11 ayEvin kirasını ödeyemiyosun, elektriğin suyun faturaları ödeyemediğin için kesilmiş, yiyecek yemeğin yok aaaaa romantik bi seks bütün sorunları çözer d
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı.
11 ayNereye kadar çözebilir ki? Kırılan bir kalbi ya da pişmanlık dolu düşünceleri sürekli yatakta çözeriz diye düşünen herkes bana cahil geliyor.
10 Yorumla
11 ayBu b*ka pudra şekeri serpmek gibidir 💩🤷♀️
21 Yorumla- 11 ay
Sesli güldüm gjnfdskgfd
11 aySorun varsa çiftler birbirlerine dokunmayı bile zul görürler.
20 YorumlaBir kaç sebep için evet ama daha fazlası için değil
20 Yorumla
11 ayAnlık çözüm olur o sorunun üstü sevişerek seks yaparak kapanır ama bu tekrar tekrar olursa artık yapılan seksin de bir zevki kalmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
11 aybüyük ölçüde evet yardımcı olabilir özellikle depresyon yalnızlık stres gibi durumlarda yardımcı olabilir
00 Yorumla
11 aySürekli seks ve tatmin edici seks çiftleri birlestirir yakınlığı artırır ara vermemek lazım boş birakmayin kadınlarımızı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. boşaldıktannn sonra sorunlar devam edeceği için seks süresince sorun çözülüyor gibi olur sadece 😏
06 Yorumla- 11 ay
Neden kızların yorumlarına rahatsızlık veriyorsun
- 11 ay
Sorumda sağa sola salça olunmasını sevmem. Hoşlarına gitse karşılık verir sohbet döner. Bu uyarıydı
- 11 ay
Soru benim nasıl olursa bildirim düşecektir ve cevap vermediklerini göreceğiz benim sorumda salça olunmasını istemiyorum özellikle cinsellik sorularında dedim ve bu bir uyarıydı devam edebilirsin tabii ki de o zaman ben önlemimi alırım
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
11 ayNe kadar güzel bir özdeyiş bu böyle? Kesinlikle katılıyorum.
Sorunlar varsa acil sevişmemiz gereken konular var demektir.
00 Yorumla
11 ayPara lazım sorun bu. Hadi seks yapalım. Böyle mi oluyor 😂😂😂
02 Yorumla- 11 ay
O sırada parayı düşünmediğin için belki bir nebze
- 11 ay
Doğru o an seksin hazzıyla sorunlar unutulur ama çözülmez. Evlilikte de farklı sorunlar olabilir ama bu sorunu çözüp sonra birlikte yatmak lazım diyorum her zaman. Bi kıskançlık olabilir vs yatakları ayırmak bence daha kötü
11 ayEğer sorunlar var ise iştahlı olmaz, duygu karmaşası yaşadığım karşı cinsle ilişki bana tat vermez ve sorunlarımı çözmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seks sorunu çözmez ama bir süre öteler. Nereye kadar bunu başarabilir, çiftlerin libidisuna bağlı 🤣
02 Yorumla- 11 ay
Libidifmfktkroepeşşakajwjej o nasıl yazış ya
Karıma diyorum haftada en beş kez gerginliğimi al diye yok. Altı üstü memur gibi çalışacak haftasonu izin
01 Yorumla- 11 ay
Memur gibi 😄😄
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 11 ayKızların iki dudağı vardır biri ile sorun çıkarırlar. Diğeri ile sorun çözerler 😊
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
11 ayÇözmediği durumlar da olabiliyor ama mantıklı olabilir tabi :)
00 Yorumla Olmaz. Zira bazı konuların 'konuşulması' gerekir bence.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
11 aysadece seks değil her konuda istekli olmazsak sonuç alamıyoruz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 951 cevap paylaştı.
11 ayBulan bulduğunu girbaclasin ötesine aklım ermez benim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. beyin ve insanın gerekli olma durumunda evet etkendir.
00 Yorumla
11 ayhayır çözmez çözeceği tek şey arada ufak küslük varsa odur
00 YorumlaSorunları çözmede değil de, halı altına süpürmede etken
00 Yorumlaeğer iki tarafda sekse ilgilili ise her sorunu çözmede etkili olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. ) Problem çozer, dügümlenmidlş penisleri açar tıkanmış delikleri😅 porçöz doksek açılmaz
00 Yorumla
11 aySırunun ne olduğuna bağlı, çamaşır makinasını şeederek tamir edemezsin😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 aySorunun kendisiyle seks yaptığım icin daha cok asabım bozuluyor 😒
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayBıranın erkeklerine sapık deniliyor ama galiba sapık olan sizler misiniz?
00 Yorumla
11 ayDaha sert girer sorun varsa
62 Yorumla- 11 ay
Sert iyidir severim girmeyi
11 ayÇoğu zaman evet Çoğu zaman da hayır küçük sorunları çözebilir
Büyük sorunları çözemez çünkü seks bile aklına gelmez sorunlardan dolayı00 YorumlaBüyük bi sorun yoksa olur
50 Yorumla
11 ayYani zaman zaman belki duruma göre bilemedim 🤷♀️ Ya sanki kökten değilde anlık çözer
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBeni o zaman her saat sik mesi lazım sevdıgım baya sorun var..😄
40 Yorumla
11 ayOlur tabiki baktın sorun çözülmüyor sorununda sever atar insna 🙂😁🤣
00 Yorumla
11 aySoruna bağlı olarak değişir. Ama dargınken daha sert bir seks oluyor genelde..
00 Yorumlaİçinde bulunduğunuz sorunlara bağlı biraz ama çoğu zaman güzel bir seks sorunu çözer ggjgg
00 Yorumla
11 ayHer sorunu çözseydi hayvandan farkımız kalmazdı.
00 Yorumla
11 ayHayır olamaz sevgi çözer.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayevet * sonrasında konuyu tekrar açarsa uyuz oluyor, kendimi kullanılmış hissediyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 320 cevap paylaştı.
11 ayöyle olsa evliler değil bekarlar boşanırdı 😅
02 Yorumla- 11 ay
Çok doğru tespit
- 11 ay
sorunları rafa kaldırmak için sevişilebilir tabi
Sende mi bilgecan dede
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Önemli bie faktördür.
00 Yorumla
11 ayHayır biz niye kedo muyuz
00 Yorumla
11 ayhayır, hatta daha itici hale bile getirir
00 YorumlaHerşeyi sekslemi çözücez hastalık para
00 YorumlaBence her şeyin ilacı
00 YorumlaOlmaz sadece abaza işi bu
00 Yorumla
11 ayBarışma seksi diye bir şey var hastasıyım :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 598 cevap paylaştı.
11 ayherşeyi çözmez ama yaklaştırır ruhları
00 Yorumla
s 11 ayKavgaların ilacı.
00 Yorumla
11 aygecici cözüm, hersey seks degildir !
00 YorumlaTemelde yatan sorunu çözmez sadece erteler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayır ancak günü kurtarır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı.
11 ayBazı sorunları evet
40 Yorumla
11 ayBazı çözümler için konuşulmamalı..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet istek önemli
00 Yorumla%100 çözüm, çözülemeyecek sorun yok dndmf
00 Yorumla
11 ayevliliklerin tamir atölyesi yatak odasıdır.
00 Yorumla- Devamını Gör (34)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar