11 ayEvet, seks sırasında sertlik — yani çok hızlı, baskılı ya da kontrolsüz hareketler — can yakabilir. Bu, hem fiziksel hem de duygusal olarak rahatsız edici olabilir. Aşağıda birkaç önemli noktaya değindim:
Fiziksel olarak can yakabilir:
Kadın için: Vajinal duvarlar hassastır; yeterli ıslaklık yoksa ya da fazla sert hareket edilirse ağrı, yanma, tahriş hatta yırtılmalar olabilir.
Erkek için: Sert hareketlerde penis istemsiz bir şekilde yanlış bir yöne bükülebilir, bu da ağrıya veya travmaya yol açabilir.
Her iki taraf için de rahatsız edici pozisyonlar veya tempo fiziksel zarar verebilir.
Duygusal olarak can yakabilir:
Taraflardan biri böyle bir sertliği istemiyorsa, bu sınırların ihlali anlamına gelir.
Partnerin rızası olmadan yapılan herhangi bir eylem, cinsel şiddet kapsamına girebilir.
Güvenli ve keyifli bir deneyim için:
İletişim şarttır: Ne kadar sertlikten hoşlandığınızı veya hoşlanmadığınızı açıkça konuşmalısınız.
Rıza olmalı: Her iki taraf da gönüllü ve rahat hissetmelidir.
Yeterli kayganlık sağlanmalı (doğal veya kayganlaştırıcı ile).
Vücut dilini gözlemlemek, acı veya rahatsızlık belirtisi varsa yavaşlamak gerekir.
İşin özü: Seksin türü ne olursa olsun, karşılıklı rıza, güven ve iletişim olmazsa olmazdır. Sadece sert olmak değil, fazla yumuşak olmak bile bazen istenmeyebilir. Önemli olan, partnerinle açık konuşup ortak bir zeminde buluşmak.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı.
11 ayEvet, seks sırasında çok sert olmak can yakabilir. Bu, özellikle şu durumlarda daha olasıdır
Yeterince ıslanma veya ön sevişme yoksa, vajina doğal olarak kaygan olmaz ve sürtünme acıya neden olabilir.
Pozisyon uygun değilse veya partnerin kendini kasıyorsa, rahatsızlık ya da ağrı oluşabilir.
Partnerlerden biri rahat hissetmiyorsa veya stresliyse, vücut da sertleşmeye karşı tepki verir.
🔸 İdeal olan, iki tarafın da rahat olduğu, karşılıklı rızaya dayalı, iletişimin açık olduğu bir yakınlıktır. “Sert” demek illa kötü değildir ama dozu, zamanlaması ve karşı tarafın isteği çok önemlidir.
🔸 Eğer sertlikten hoşlanan biriysen ya da partnerin bunu istiyorsa, ön sevişmeyi uzun tutmak, kayganlaştırıcı kullanmak ve her an iletişimde kalmak işi hem daha zevkli hem daha güvenli hale getirir.
Yani evet, fazla sertlik istenmeyen ağrıya yol açabilir ama doğru şekilde yaşanırsa sorun olmaz. Her zaman vücuda ve ruha kulak vermek en iyisi.20 Yorumla
11 ayEvet sertlik can yakar Ama o acı zevkle karışınca bedenin her hücresi yanmaya başlar tenin en hassas noktasına dokunduğunda zevkle karışırsa kadın titreyerek teslim olur Önemli olan nerede duracağını bilmek ama o sınırda oyalanmak bazen en çılgın hazları getirir. Her darbe her itiş içten gelen çığlıklarla yanıt bulur. Parmak izleri tende iz bırakırken ruh derinlerde kaybolur. Zevkin sınırında gezinen her temas, kadını hem parçalar hem birleştirir sonunda o sertlikte gizli yumuşaklıkla beden de ruh da aynı anda boşalır.
41 Yorumla- 11 ay
Offff offff bitiriyorsun insanı 🤭
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
11 aySert seks canı tatlı kadınlara erkeklere göre asla asla yapmam düşüncesinde olur
Sert seksin can yakmasının bir çok nedeni vardır
Ön sevişmeni olmaması partnerinin hazır olmaması
Kadının vajinismus hastası olması yeteri kadar ıslanmaması bunlar Sert ilişkide can yakmaya sebep olur00 YorumlaNerde nasıl yaptığına bağlı ve yaptığın kişiye bağlı şiddeti sertliği ayarlamazsa sorun ama ayarlarsanız tadından yenmez 😈👅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
11 ayÖnce soft daha sonra sert ve hızlı olmalı. Sert ile başlarsak can yakabilir. Ancak tercih meselesi öyle seven partner için sert başlanabilir.
00 Yorumla Kırbaç tekme Tokat farklı bir kaç şey daha var yumruk 👊 yemekte var sınırlarını koymazsam ayağa kalkman zor olurr )
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 aySert yaparken erkegin cani yanar😂 çoğu zaman penisleri kıvrılıyor bukuluyor ya da kasiklari agriyor falan 2-3 gün düzgün yürüyemiyorum ama caktirmamaya calisiyorlar
14 Yorumla
Cevap sahibi11 ay*Yuruyemiyorlar yazmistim
Cevap sahibi11 ay@SertKaan 😌 sen de haklisin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
11 ayNeden yaksın ya sert olmak her zaman karşımdaki kadına daha çok haz verir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Alıştıra alıştıra yaparsak sert zevkide çok olur
00 Yorumla
11 ayEvet yakar ben sert severim ve yaparım asla yavaş yapmam
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayMuhtemelen yakıyordur. sert çok sert yaptığım zamanlar oluyordu karşı cinsten anlaşılıyordu
00 YorumlaKalın ve damarlı olduğu için ben yavaş yapmak zorunda kalıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı.
11 ayBazen olabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dozunu kaçırmadığı zaman ideal sertlk normal
00 Yorumla
11 ayCan yakar ama zevk verir
00 Yorumla
11 ayzevk aldığında acısı kalmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
11 ayYanan var zevk alan var
00 Yorumla
11 aySert olmadan zevk olmuyo🙈
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
11 ayDozunda göre zevklidir
00 Yorumla Uzunluk ve kalınlık önemli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı. Tabi ki bunun icin kac defa iliski yari da kaliyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
11 ayhayir
00 Yorumla
s 11 ayKimin açısından baktığımıza bağlı.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 aycani yakilmak isteyen var
71 Yorumla- 11 ay
Ben zevkle isterim
Gizli Üye(30-35)11 ayKıvama gelmediyse yakar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok sertim, biraz can yakıyor doğal olarak
00 Yorumla
11 ayHayır şehvet verir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayEvet
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı.
11 ayYakması lazım
00 Yorumla Yksın daha iyi
00 Yorumla
11 ayBen set yaparim severim
00 Yorumla
11 aySen sus artik yasin kucuk
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
11 ayAlisiris8n
00 Yorumla
11 ayYakar bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 481 cevap paylaştı. Yakar yani
00 Yorumla
11 ayHayır zebk verir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayYakmaz
00 YorumlaSert daha zevk verir
00 YorumlaEvet can yakar
00 Yorumla
11 ayEn güzeli sert olmak