Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. o ne saçmalıktır yahu
cinsellik kadına da erkeğe de verilmiş eşit haktır. ve her ikisi de mutlu olur.
mesele şu ki cahil öküz olanlar hem kadın hem erkek açısından diyorum. cahil öküzler acı çekebilir. filmleri gerçek sanıp kendine eğitim aracı yapanlar bu işi bırakın. filmler gerçek değil.
daha kendi vücudunu tanımayan erkek kadın vücudu hakkında talepte bulunuyor ya da yine kendi vcudunu tanımayan kadın erkek vücudu hakkında talepte bulunuyor
arkadaşlar önce kendi anatomik yapınızı bir öğrenin. ama saçma sitelerden değil uzmanların itelerinden.
o zaman boşa kürek salladığıızı anlarsınız00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İlk maçlarda kesinlikle yorucu olduğunu söyleyebilirim, fakat birlikte olduğum kadınların hiçbirisi acıdan ağlamadı ya da cinsellikten soğumadı yani en fazla yaşanan olay şöyle, anal yapmak istiyoruz mesela kadın alamıyor canı yanıyor ve o gece için ilişki bitiyor yani devamı olmuyor bu kadar üzerine kafa yormaya gerek yok olmadığını düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılEğer ruhuna hitap etmeyen, seni önemsemeyen, bencil biriyle birlikte oluyorsaniz evet acı verir. Çünkü islanmadan o kişi kendi işini bitirmenin derdine düşer
Yorucu mudur? Evet sonuçta efor sarfediyorsunuz. 1 saat sevişmek 5 saat koşmakla eşdeğer efor harcanmasına esit00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yılAcı verici olup olmaması taraflara bağlı. Acı olsa bile zevk de olur eğer psikolojik ya da fiziksel bir rahatsızlığın yoksa. Yorucu olma konusu da pozisyona bağlı ama genelde erkek daha çok yorulur kadına göre.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet yorucu ama keyif alıyorsan tatlı bi yorgunluk. Acı kısmı keyfinize kalmış benimki ben istiyorum diye kemerle cezalandırıyor beni ya da boğuyor. Ama acısız da yaşanabilir bunlar yapılmak zorunda değil sonuçta
517 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Kaanns26 az ağlamadım alışana kadar
Soran+1 yılNiye ağladın
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi kemerle vurmasını ve nefessiz bırakmasını çok istiyordum bakireyken de hep öyle videolar izlerdim ama alışana kadar ilk zamanlar ağladım biraz acıyor diye vs. Bu dediklerim gözünü korkutmasın çünkü bu durum tercih. Gayet zevk odaklı ve sıfır acılı bi ilişki yaşamak da mümkün.
Soran+1 yılEvli misin
Cevap sahibi+1 yılDeğilim de bu durum seni neden ilgilendiriyor?
Soran+1 yılMerak ettim sen mi istedin sevişmek
Cevap sahibi+1 yılSorunun dışında detaylara cevap vermek istemiyorum
Soran+1 yılSavunmaya geçmene gerek yoktu yargılama amaçlı sormadım
Cevap sahibi+1 yılKimsenin kimseyi yargılamak gibi bi haddi yok zaten de dediğim gibi konuyla alakalı merak ettiğin bir şey varsa cevaplıyım. Özel hayatımın detaylarını sormana gerek yok.
Soran+1 yılKonuyla alakalıydı zaten sevişmeye sen mi karar verdin diye sordum
Soran+1 yılİlk başta acıtıyor mu
Cevap sahibi+1 yılBu bi karar değil ikimiz de arzuluyorduk yaptık yani neyin kararı? Evet arkadaşlar bugün sevişmeye karar verdim tarın akşam saat 6da sevişiyorum shcksjdlsjsk
Soran+1 yılHayır yani kendini tutmamışsın salmışsın bu bir karardır
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet çok acı veriyor o zevke değmez sırf erkek zevk alsın diye acı çekiyorsun
210 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi
Cevap sahibi+1 yılEvet erkekler seni obje olarak görüyor. Sakın erkeği önemseme kendini önemse. Bak Avrupalı kızlar öyle nasıl da değerliler
Soran+1 yılYok zaten kendimi önemsiyorum ya
Cevap sahibi+1 yılHep kendinş önemse boş ver seks yapacak erkek çok
Cevap sahibi+1 yılDeğerli olan biziz
Soran+1 yılBence de zaten öyle
Cevap sahibi+1 yılBoş ver erkekleri kullan bırak
Soran+1 yılCinsel olarak kullanmam evlenince yapıcam ama zaten değer verilmeyi haketmiyo bunlar
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle çoğu kadını obje olarak görüyor, orgazm olman onlar için dert değil. Seni orgazm olmadan boşalırsa koy tekmeyi
Soran+1 yılBeni de mutlu etmesini ben bekliyorum valla bencil olmasın
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlk ilişkiler biraz zor ve acı verici olabilir vajina deliği alışınca zevk alırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorucu ve acı verici ama acıdan zevk aldıran tuhaf bir şey
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye sen de mi acı çekiyon
Cevap sahibi+1 yılBen çekmiyorum çekenler söylüyor.
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Zevk tutku ve arzu dolu ama sen ilk deneyim için bahsediyorsan durum farklı
04 Yorumla
Soran+1 yılKötü mü
Soran+1 yılYok merak ben evlenmeyi bekliyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle olsaydı kadınların çoğu seks yapmazdı
00 Yorumla hayır yorgunluğumu alıyo
00 Yorumla
+1 yılyooo duz yatarlar bazen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok zevkli bir şey anlatılamaz
00 Yorumla
+1 yılne acisi ekstra guc verio
00 YorumlaZevk verici
00 Yorumla
+1 yılYok zevkli
00 Yorumla