Cinsel Yaşam Sekste sertlik sizi kötü hissettirir mi? alwaysbefree Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yoksa zevkli mi olur Sekste sertlik sizi kötü hissettirir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Çok zevkli olur erkeğin gücünü daha Çok hissediyoruz o şekilde 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Zevkli olur Ben sert seviyorum 2 28 Yorumla alwaysbefree 1 yıl Süpersin mesela doggy de saçlarından çekilmesi şaplak atılması hoşuna gider mi? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla alwaysbefree 1 yıl Yapan biri var mi peki şu an Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır ben evliliği bekliyorum deneyimli değilim Ama sert seksi severim çok güzel gözüküyor çünkü Evli olsaydım kocamın beni duvardan duvara vurarak * isterim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şey yapmasını* Yorumla alwaysbefree 1 yıl Himm süpersin öyle biri denk gelir umarım. Oral yapar mısın peki eşine Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet ve bana da yapmasını isterim karşılıklı yaniTeşekkürler sağ olun Yorumla alwaysbefree 1 yıl Anladım 69 yaparsınız o zaman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tabiki ama teke tekte olabilir fark etmez bence Yorumla alwaysbefree 1 yıl Hiç denedin mi gerçek oralı ya da her hangi bir şeyi oral yapar gibi yalamayı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır deneyimli değilim Bazen tarak sapını deodarantı falan oral gibi yapıp sürtüyordum o kadar Yorumla alwaysbefree 1 yıl Anladım yaş kaç peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 23 neden sordunuz Yorumla alwaysbefree 1 yıl Merak ettim. Peki sütünürken bir seyler hayal mı ediyorsun yoksa video vs izliyor musun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl P izlemiyorum gerek duymuyorum Moan dinleyerek hayal ederim bu kadar Bazen ellerimi de kullanıyorum sadece onlar değil bu arada Yorumla alwaysbefree 1 yıl Anladım daha önce de yorum yapmistin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet sizin profiliniz tanıdık Ama hangi sorulara geldiğimi hatırlamıyorum şu an Yorumla alwaysbefree 1 yıl Ne sıklıkla yapıyorsun peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben aylık yapıyorum İsteğimi bastırmayı tercih ediyorum ki zaten alışığımda Yorumla alwaysbefree 1 yıl Helal olsun cidden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Biraz iradeliyim en azından bu konuda teşekkürler Yorumla alwaysbefree 1 yıl Anala nasıl bakıyorsun peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anal iğrenç bence sevmiyorum benim sınırlarımdan biri Yorumla alwaysbefree 1 yıl Anladım en sevdiğin pozisyon peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 69 kucak ve kaşık Yorumla alwaysbefree 1 yıl Kaşık hoş bence de Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet ya çok güzel ben temas severim cinsellikte Yorumla alwaysbefree 1 yıl Kalça göğüs nasıl peki senin Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Hissettirmez amasyada 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. daha zevki bir seks olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok zevkli olur erkeğin gücünü daha Çok hissediyoruz o şekilde
Zevkli olur
Ben sert seviyorum
Süpersin mesela doggy de saçlarından çekilmesi şaplak atılması hoşuna gider mi?
Evet
Yapan biri var mi peki şu an
Hayır ben evliliği bekliyorum deneyimli değilim
Ama sert seksi severim çok güzel gözüküyor çünkü
Evli olsaydım kocamın beni duvardan duvara vurarak * isterim
Şey yapmasını*
Himm süpersin öyle biri denk gelir umarım. Oral yapar mısın peki eşine
Evet ve bana da yapmasını isterim karşılıklı yani
Teşekkürler sağ olun
Anladım 69 yaparsınız o zaman
Tabiki ama teke tekte olabilir fark etmez bence
Hiç denedin mi gerçek oralı ya da her hangi bir şeyi oral yapar gibi yalamayı
Hayır deneyimli değilim
Bazen tarak sapını deodarantı falan oral gibi yapıp sürtüyordum o kadar
Anladım yaş kaç peki
23 neden sordunuz
Merak ettim. Peki sütünürken bir seyler hayal mı ediyorsun yoksa video vs izliyor musun
P izlemiyorum gerek duymuyorum
Moan dinleyerek hayal ederim bu kadar
Bazen ellerimi de kullanıyorum sadece onlar değil bu arada
Anladım daha önce de yorum yapmistin
Evet sizin profiliniz tanıdık
Ama hangi sorulara geldiğimi hatırlamıyorum şu an
Ne sıklıkla yapıyorsun peki
Ben aylık yapıyorum
İsteğimi bastırmayı tercih ediyorum ki zaten alışığımda
Helal olsun cidden
Biraz iradeliyim en azından bu konuda teşekkürler
Anala nasıl bakıyorsun peki