Selam, Sekste sertlik bence arzu ve tutku gösterisidir.. Olmazsa tat alamam.. Varlığından asla rahatsız olmam, Zevk alirim.. Bana narin dokunuşlar yapan birinden rahatsız olurum asıl, düşüncesi bile çok sıkıcı
8
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Kavranmak değil tabi ki erkek olarak kavramayı kadının hareketlerini kısıtlamayı zapt etmeyi bedeninin artık kendisine değil bana ait olduğunu hissettirmeye bayılırım.
Hele ki dominant olmaya hevesli kadınların yatakta zapt edildiklerinde seks modundan çıkamadıkları halde içlerine içlerine çaresizce öfke patlattıklarını gözlerinden okumak bir ömre bwdeldir
Soft başlayıp hard devam etmek harika ancak parnerimize zarar vermeyecek ölçüde ve en önemlisi parnerimizin zevk aldığı hoşlandığı şekliyle ona eziyet olacak ve zevk almadığı şekilde asla
Sert davranmak karşımdaki kadını rahatsız etmese beni hiç rahatsız etmez, dediyin gibi seks ve sertlik bir bütün ve sert hızlı yapıp bağırtmadınmı insan o seksten bir şey anlamaz diye düşünüyorum
Benim hoşuma gider sert hareketler yapması çizmesi falan
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Yatağa bağlıyken testislerimi yakalayıp sıkması ve bırak diye böğürmeme rağmen bırakmamasından bile rahatsı olmadim. Sence sertlikten rahatsız olur muyum? 😂😂✨️
Aaaa evet haklısın. Tanışıyoruz anlamında düşünmemiştim cevaplarken. Bu tür sorularına hep romantik olduğumu söylüyorum anlamında dedim. Yoksa seninle bu manada bir tanışıklığımız yok. Bu konuda çok hakkısın.
Evet hoşuma gider. Misyoner pozisyonunda çenemin kavranması gibi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Yeryüzünde çiçek toplamak ata binmek yüzmek gibi daha güzel eğlenceli şeyler varken böyle şeylerin detaylarına girmek bu kadar üzerinde durmak ne kadar gerekli bilmiyorum