1 yılOral seks sadece hevesin geçene kadar değil nefesin kesilene bedenin titreyene kadar yapılmalı. Dudakların dilin her santimini keşfederken, içimde patlayan o ateş sönmez aksine alev alev büyür. Nefesin daralırken arzun bedenimi sarar ellerinle esir alınmış gibi hissederim kendimi. Dilinin her kıvrımı beni sınırların ötesine taşır dudakların kalçamda iç bacaklarımda gezinirken gözlerimin kararmaya başladığını hissedersin. Parmaklarınla tenimi hafifçe kavrayıp bedenimi senin ritmine bırakırım arzunun hükmüne boyun eğerim. O anlarda durmak mümkün değildir nefes nefese kalmış titreyen bedenimiz şehvetin en çıplak en cesur halini yaşar her fısıltın her keskin dokunuşun içimde saklı kalan tüm duvarları yıkar ruhumu ve bedenimi tamamen esir alır. Oral seks canımı cehenneme çeviren ruhumu ateşe veren tutku ve arzunun en vahşi halidir...
119 Yorumla- 1 yıl
Merak tehlikeli bi duygudur boşwer:)))
- 1 yıl
Evet burası sanal bir ortam yalanlarla dolu bir dünya Kendimi ispat etmeye çalışmıyorum çünkü sözler değil davranışlar konuşur. İnsanlar kolayca rol yapar ama gerçek karakter her zaman ortaya çıkar diye düşünüyorum
- 1 yıl
@Hasan89pk akreptir baksana azgınlığa, erkek bosalinca da devam eder bu
- 1 yıl
Herkese senden lazim
- 1 yıl
Her eve lazım elektrik süpürgesi hissetim kendimi:))))
- 1 yıl
Öyle vakumluyorsan gelecekteki hayat arkadaşın çok şanslı 69 falan derken banyodan çıkmasınıs 😅
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSence Türkiye’de oral seks yapmayı bilen kaç erkek ya da kaç kadın var önce bunu bir araştırmak lazım seks bir bütün bir şeydir ama bizim çoğu erkek hemen böyle kadının kafasından tutup işte şeyini ağzının içine sokmanın derdindedir ya da ortam müsaitse hemen böyle kadının kilodunu indirip yalamanın derdindedir bu tamamen psikolojik baskı bence Seks dediğin şey su gibi kendi kendine akıp gidecek o giderken nefesin kesilene kadar mı olur yoksa Hevesin tükenene kadar mı olur orası o anki duruma bağlı neyse kendimi gizleyeyim de hedef tahtası olmayayım sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBana yapılıyorsa nerede olduğuna bağlı. Mesela ben araba kullanırken yapılıyorsa boşalana kadar devam etmesini isterim. Yok kapalı bir mekanda seks yapacaksak kendime hakim olamadığım anda vahşi bir boğa gibi alırım altıma.
Diğer yandan ben oral yapıyorsam çoğunlukla partnerim orgazm aşamasını geçip zangır zangır titrerken, gözleri kayıp baygınlık hissi yaşayana kadar devam ederim. Tabi onun da dayanamayıp içine girmem için vahşi saldırıları söz konusu olabilir. ;)
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTeşekkürler davşanım :)
- 1 yıl
Rica ederim 🙋🌸🌹
1 yılOral sekste heves geçmesi diye bir şey yok bana göre, bunu ben yapıyorsam dudaklarımdaki kadının çığlıklarını duymadan bırakmam ve kendim de aynı hisleri yaşamadan vazgeçilmesini istemem.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
1 yılOral seks tamamen partnerlerin rahatlığına ve isteğine bağlıdır bazen heves geçene kadar bazen de nefes kesilene kadar sürebilir önemli olan karşılıklı keyif almak ve sınırları zorlamamaktır yani ne zaman hoşunuza gidiyorsa o kadar devam etmek en iyisidir
41 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılİki dk sonra ağız dudak yoruluyor zaten o sabahlara kadar oral yaparım ea safsataymış seks yapınca anlıyorsun max 5 dk daha fazlasına ağız kasları dayanmaz
24 Yorumla- 1 yıl
dedi bakire kızımız
- 1 yıl
Ohooo bir sene olacak nerdeyse kdjdj
- 1 yıl
öyle mi güvenilir bi kaynaktan öğrendiğime göre bakire ama istekli bir ablamızdın ama tabii ben öğreneli tam 1 yıl oldu
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Zevki zirvede hissedene kadar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılDoyuma ulasana kadar yapmasını severim gadası 🙃
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı.
1 yıloral seksten yana değilim aslında
çünkü sağlıklı olarak görmüyorum oral seksi vajina temiz bile olsa yalanacak emilecek bir organ değildir mikrobik açısından
aynı şey penis için de geçerli
ama oral yapılacaksa bir partnere hevesle yapılmamalı son raddeye getirene kadar durulmamalıdır10 Yorumla
1 yılKesinlikle nefesim kesilene kadar. Bazen boşalınca zirveye ulaşamadığımı anladım.
150 YorumlaCan istediği gibi karışık olmalı bazen ondan bazen bundan sadece 1 i ile yetinmemeli insan
nefes kesilsede Nirvanaya ulaşmadan durmamalı insan
heves geçtimi zaten 1 şey olmaz
orada bırak34 Yorumla- 1 yıl
Haha 😂
- 1 yıl
Anlaşılan iyisin bu konuda
Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Kadın tatmin olana kadar, arzuları zirveye çıkan kadar devam etmeli. Bunu becerebilen erkek azdır diye düşünüyorum. Genelde ben merkezci erkekler. Bana yapılsın en çok kafasında çoğu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Önsevisme oral ilişki olarak aşamaları üç gurup düşünürsek asgari 20 dakika bir ilişki için bir saat, azamisi ise yarım saat 3 aşama 1,5 saat yeterli olur sizce uygunmu
10 Yorumla
1 yılBana yapılıyorsa nefesi kesilene kadar 😂 ben yapıyorsam hevesim geçene kadar 😂 böyle de bencil pislik biriyim 😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNefesin kesilene kadar mı o ne be oha yani 🤢🤮
70 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Nefesimi sana transfer ettiğimde, kalp atışların hızlanacak, sık nefes almaya başlayacaksın. Nefesimiz kesilecek ve yüzüme boşalacaksın... Nasıl? Muhteşem değil mi 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHevesim gecene kadar mi 🤔 hevesi geçen oluyor mu ki? Ben saatlerce yapilsin isterse nefesim kesilsin hic problem degil bana yapiliyorsa cok uzun olsun isterim
129 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Herosell evliyim
- 1 yıl
Yapan ne kadar süre yapıyor peki genelde bu kadar istekli kadının kocası 2 dak anca yapıyorda
Cevap sahibi1 yıl@Cemdendeniz aynen oyle ya sulaninca birakiyor 🤦🏻♀️
- 1 yıl
Klasik neyi istesen yarım kalır benim de durum benzer farkı yok benimki oral hiç yapmıyor ben yapmak konusunda abartı istekliyim istiyorum ki saatlerce yalatsın ben yalarken saçlarımdan tutup başımı oraya bastırsın sanki daha iyi yala der gibi kıvrana kıvrana inleyerek boşalsın istiyorum ama yok benim ki de yalatmayı sevmiyor
Cevap sahibi1 yıl@Cemdendeniz iste hayat 🤷🏻♀️
- 1 yıl
Ne kadar süredir evlisini siz çok oldu mu
Cevap sahibi1 yıl@Cemdendeniz 11yıl
- 1 yıl
Çok olmuşta yalnız sulu sulu ıslak amccğğğj yalamak muhteşem bir şey yaa 🙂
1 yılBence biraz uzun olmalı dinlene dinlene rahat olmak lazım beyinde biter bu iş yapim gidim kafası olmamalı ve ilgimi çeken bir şeyse ben uzun tutarım
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılValla ağzıma oturunca nefesim kesilene kadar oluyor
20 Yorumla
1 yılBir kadına bence bacakları zevkten titreyecek noktaya gelene kadar yapılmalı.
20 YorumlaO sanırım karşımdaki ile alakalıdır. Benim içim istemezse mümkünatı yok olmaz iş. Ama istersem ufak bir gülüş bile yeter.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. nefes kesene kadar titretmeden bırakmamam gerekli:)
10 YorumlaYow ben nerde yanlış yapıyorum senin ağzını yüzünü deyince
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Nefesini kesene kadar tekrar tekrar bayıltıp ayıltarak yaparım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu tarz sorularda atıp tutanların hiç sevişmediğini düşünüyorum
43 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Mmaamiii aynen ben de
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılİnsan sevdiği kadını p*rno yıldızı gibi kullanmamalı 😎
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılİyi yalayacak dişler degmeyecek.. bakışlar güzel bu kadar 😂
00 Yorumla
1 yılKadın temiz olmalı kafanı bastırmali nefesini kesmeli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı.
1 yılBen yapmayı çok severim saatlerce de yaptığım oldı mos mor ederim hep
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı. durmadan yapılsın nefesi kesilince bi soluklansın sonra kaldığı yerden devam etsin isterim
00 Yorumla
1 yılKocam ne kadar isterse
101 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
1 yılBoşalana kadar boşaltana kadar saatlerce yapabilirim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBoşalana kadar
111 Yorumla- 1 yıl
İşte aynı benim kafadan
Nefes kesilene kadar ya da boşalana kadar 😄
101 Yorumla- 1 yıl
Dayanamazsın
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılnefes kesilene kadar olursa makbul heves geçene kadar yapılırsa mekruh olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılHiç yapılmamalı bu sıcakta terler orası pişik olur
00 Yorumla sen kendine yapılmasını sever misin mesela ya da ne kadar seversin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAbla evdekiler zaten gittiler bir hafta yoklar böyle soruları okuyunca aklıma başka şeyler yapmak geliyor
00 Yorumla
1 yılnefesım kesılene kadar abla :D
80 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılVajina dudakları kasılırken dilimi hafifçe sıkıştırıp kalp gibi atana kadar devam etmeli.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkek ah oh diye böğürüp gelene kadar
1318 Yorumla- 1 yıl
En iyi yorum
Cevap sahibi1 yılNeden
- 1 yıl
Kimse bu benzetmeyi ve açıklamayı yapamazdı. Gerçekçi olan yorum. Ağzınıza sağlık
Cevap sahibi1 yılAbartma o kadar, sadece erkeğin istediği an kadının bitirmesi gerektiğini düşünüyorum
- 1 yıl
Aslında abartmıyorum ama bunu dile getiren sayısı az olduğu için gerçekçi ve güzel olan yorum senin bence.
- 1 yıl
Ayrıca doğru düşünce bencede
Cevap sahibi1 yılDemek ki bazı kadınlar gibi ezik, köle değillermiş ki dile getiren sayısı azmış. Herkes kendi zevkini düşünmeli tabii ama bazıları ezik olup ilk önce karşısındakinin zevkini düşünüyor maalesef. Ben ve ben gibiler mesela.
- 1 yıl
Umarım dayanabilirsin buna lafta kalmıyordur çünkü ben iri kalın aleti saçlarından tutup gırtlağına kadar tokatlayarak gözlerinden yaş gelene kadar sokarım hiç bitmesin isterim o an kölem köpeğim bana itaat etmeli tükürerek tokatlayarak yalatmaya bayılıyorum kadına
Cevap sahibi1 yılLafta maalesef hiç deneyimim yok umarım kocam olacak kişi adam çıkar da fazla eziyet etmez
- 1 yıl
Sertlik olmayan sexe ben seks demem keyfini çıkartmalı o anı doruklarda yaşamalı kadında erkeğine itaat etmeli ki sonunda büyük mükafatı alabilmeli
Cevap sahibi1 yılSertlik iyidir de şaplaklama tükürme beni bozar, zoruma gider bunlar büyük mükafat nadir
- 1 yıl
Sertlik her türlü olmalı ve kadınında zoruna gitmemeli erkeğinin altında iri kalın aleti içine sertçe alırken yavaşça boğazının sıkılarak tokatlanarak kütür kütür içine almaya dayanabilmeli en büyük mükafat defalarca titreye titreye bulutların üzerinde hissetmesi kadının bu aşşılamak falan değil o an kadının erkeğin kölesi olması kendini ona adaması erkeğine hizmet etmesidir
Cevap sahibi1 yılBilemiyorum artık daha fazla atıp tutmak istemiyorum çünkü deneyimim yok belki de dediğin doğrudur
- 1 yıl
Sende böylesim zaten arzulu istekli erkeği istesin ona saatlerce oral yaparsın alırdım ağzına köküne kadar ir kalın aletini ağzına bile boşaltarsan yeter ki o mutlu olsun
Cevap sahibi1 yılAynen öyle erkeğin mutlu olması hoşuna gitmesi önemli kadınına daha çok bağlanır böylece
- 1 yıl
Evet biliyorum arzulu istekli doyumsuz erkeğinin kölesi kadını nerede görsem anlarım iri kalın aleti saçlarından tutup tokatlayarak gözlerinden yaş gelene kadar ağzına sokup adeta ağzını skrkkn ağzına boşqldığında erkek o an ahhh ohhh diye deli gibi inler ve sen o sesleri duydukça daha istekli arzulu dölleri yemeye yalamaya başlarsın daha fazla ıslanırsın tam bir geyşasın sen çünkü
- 1 yıl
Ne olmuş burada böyle :) işten bakamadım buraya.
- 1 yıl
Ordamısın
Gizli Üye(25-29)1 yılNefesim kesilene kadar daha zevkli
115 Yorumla- 1 yıl
Ağzın yorulmuyor mu
Cevap sahibi1 yılYorulmaz
- 1 yıl
Senin gibi birine denk gelmek zor, partnerin ne şanslı biridir 😊👍
Cevap sahibi1 yılOlmayan partner mi sanslı 😂😂
- 1 yıl
Ne bileyim cinsellik yaşayan biri gibi yorumların var 😅🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılYok ölene kadar 🤣🤣🤣
40 Yorumla Nefesim kesilene kadar, boğazıma kadar
50 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNefes kesilene kadar sonra tekrar.
80 Yorumla
1 yılBu kadin ben guruyken 1 xperdi bu fenomen olmus vay be
10 Yorumla
1 yılboşalana kadar
40 Yorumla
1 yılher cinsel birleşme sonrası sertleşmeyi sağlamak için yapılabilir
00 YorumlaCehennem ateşinin ne kadar can yakacağını anladığınız zaman
00 Yorumla
1 yılSiz hangisini yapıyorsunuz ya da hiç yaptınız mı
00 Yorumlagörende çok önemli bir konu zanneder şiir yazan hatta edebiyat yapan olmuş 😂
00 YorumlaNefesim kesilene kadar partnerıma yapmayı severim
00 Yorumla
1 yılNefesim kesilene kadar partnerimin nefesini kesene kadar olmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Nefes önemli 😂
30 Yorumla
1 yılBelli bir noktada etki sağlayana kadar.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılgeçen diyor ki az nefes al, burnum boşta korkma dedim 🤣
00 Yorumla
1 yılBoşalatana kadar durmam
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kangren olana kadar sjsjd
10 Yorumla
1 yılNefesler kesinlene kadar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı.
1 yılZamanı yok ama severim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u 1 yılSeksin son dakikalarına kadar diyelim.
00 Yorumla
1 yılNefesim kesilene kadar
00 YorumlaNefesim bitene kadar devam bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı. Sen nasil tercih ediyorsun.
00 Yorumla- Devamını Gör (64)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat