Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBana kalırsa öncesinde hazırlanmak kesinlikle olmazsa olmaz.. Kadın ya da erkek fark etmez. Partnerinin uyarılmasını ve ıslanmasını sağlamak kadar keyifli bir an olamaz. İlişki sonrasında da duyarlı hale gelindiği için ve hazzı en üst seviyede almayı sağlayacağı için tercihe göre yapılabilir. Bitap düşülmüşse o başka elbette. Keyifli günler..
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncesinde sertleşme/ıslanması için yapılıyor, devamında ise kadın kurumaya başlamışsa ya da ne bileyim erkek performanstan düşmüşse yapılır. Oralın asıl amacı bu aslında ama zaten zevke gelmiş, heran orgazm olabilecek kadına, boşalacak erkeğe yapılırsa boşalır yani. Ben sevmem mesela oralla orgazm olmayı.
71 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılaslında farketmez, “güzel bir ön sevişme” istiyorsak, oralsiz olmaz. Onun dışında ilişki esnasında ve sona doğru, neden olmasın yani.
52 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Rica ederim.
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Öncesinde mutlaka olmalı. Ama karşılıklı olmalı. Farklı pozisyonlar denendikten sonra mutlaka 69 da olmalı. Prnetrasyondan sonra hele rn güzeli, hem benim için hem onun İçin. Asla tiksinmem, o aromayı, o tadı, o özel iksiri mutlaka tatmalıyız. Başka türlüsünü asla düşünemem. Benim için olmazsa olmazdır. 🔥🥰😎
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
83Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖncesinde böyle cinsel ilişkiye hazırlamak için zaten yapılmak zorunda çünkü ön sevişmenin en önemli şeylerinden bir tanesi Ama cinsel ilişki bittikten sonra da böyle son bir kez yapılabilir.
50 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılGirmeden önce bence
10 Yorumla Seks oralla başlar oralla biter baştan sona kadar oral hareket devam eder, öpuşmeyle başlar yalamayla ve emmeyle devam eder penatrasyon emerek sağlanır, bosalirkende titreme ve vajinal kasların sıkıp bırakırken dudak ve dil emerek bitirilir, aslında orak seks olmazsa seksin yarısı yok olur bu nedenle seks oralla başlar oralla biter
10 Yorumla
+1 yılRahat cinsellik için önce karşılıklı olarak iyice ıslatmak gerekir.
70 YorumlaÖncesinde, aralarda ve sonrasında.
İştah uyandırdıgı her an olmalı.
Oral illa ön sevişmede olup orada kalmamalı. Bu bi hazırlık değil. Bu seksin içinde olan bir şey.
71 Yorumla- +1 yıl
Sekste bazı şeyleri aşmış bir kadın
+1 yılKlasikleşmiş olarak önce olması daha ilk akla gelen ama tercihe göre penetrasyon aşamasındayken bir süre ara verilip de yapılabilir.. Ve tabi sonrasında da..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonra olursa yapamam. Orama burama girmiş şeyi nasıl ağzıma alayım iğrenç 🤣 gerçi öncede iğrenç ama bi nebze yapılabilir
94 Yorumla- +1 yıl
O sırada nereye girdiğini düşünmicen :)
Cevap sahibi+1 yılBilmem belkide. Daha denk gelmedim 😁
Cevap sahibi+1 yılSildim
Oncesindede sonrasındada güzel oluyor mutlu edici olay 😊😊
77 Yorumla
+1 yılpenatrasyon bunu hayatında cümle içinde kullandın mı?:DDDDDDDDDD
11 Yorumla- +1 yıl
İhtiyacım olmadi ama kız arkadaşlarla otururken mevzu cinsellik olunca goygoy yapmak eğlenmek için bu farklı terimleri tiye alıp güldüğümüz zamanlar oluyor.
İlişkiye girmeden ön sevismenin devaminda oral yapilir. Iliski esnasinda da ara ara birkaç saniyelik oral yapip tekrar kaldigin yerden devam edilir tadindan da yenmez
10 Yorumla
+1 yılÖnce tabiki. Finaldede yapılabilir ama ekstra olarak
40 Yorumla
+1 yılPartnerimi ağzımda eritmeden ilişkiye girmem. En az 5 kere ağzımla bosaltmadan baslamam iliskiye
20 Yorumla
+1 yılÖnce daha yerinde olur diye düşünüyorum, bi sonrakine hazırlamak için de olabilir
30 Yorumla
+1 yılbence her ikiside olmalı önce de sonra da sonrasındaki aslında bir sonraki sexin de öncesi olarak düşünülede bilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılgenelde ön sevişmede tercih edilir. ama isteğe bağlı olarak sonrasında da yapılabilir tekrardan tabi :)
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için öncesi sonrası yok ben sevişirkrn ve cinsel ilişkide ve yan yana yatarken bile herzaman yaparım
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBaslangıçtada olmalı... arada bir çıkartıp karşılıklı orala geçmekte güzel oluyor... uzun süreli seks te araya oral serpistırilmeli..💙💙💙
10 Yorumla Tutkulu bir öpüşme ellerin bedenin her yerinde dolaşması ve dudakların bacakların arasına inmek ilişkiye girmeden tercih ediyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bunun bir kuralı olmamalı.. İnsanın canı ne zaman bunu yapmak isterse, ilişkinin akışına göre.. Yapılması da mecburi değil.
10 Yorumla
+1 yılYa oral seks dediğin cinsel ilişkiye hazırlama evresidir kesinlikle ilişkiden önce yapılır Tecrübe konuşuyor burada da
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılgörsel gıcıkladı bak şimdi.
biz dikiş dikmek için bile iğneden ipliği geçirmek için önce yalıyoruz.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kuralı yoktur hazırlamak amaçlı olur sevk amaçlı ortada , sonrasında partneri zevklendirme amaçlı olur değil mi?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılHem önce hem arada seks sırasında hem de sonra olmalı
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. İlişkiye Başlarken Olmalı Arada İstersen Yine Oral Olur O Sizin Fantezinize Kalmış👍😉
10 Yorumla
+1 yılNeden seçim yapmak zorundayızki bence öncesi posizyon araları ve sonunda da yapılmalı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Girmeden önce muamele yaparsın kıvama gelir yuvasını arar oral candır sanattır mersi💓
10 YorumlaBunun öncesi sonrası yok. Seksin her anında olmalı bana göre.
10 YorumlaÖncesinde tabiki sonrasında isteyeni görmedim maalesef :))
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBaşı ayrı zevkli sonu ayrı zevkli olduğu için sorun yok
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılillaki olacaksa öncesinde olmalı tabiki. bu kuraldır
10 Yorumla Önce.
Cinsel ilişkiden ziyade kadını becermeden önce oral olmalı.10 Yorumla
+1 yılBence seksin her anında yapılabilir ama bence erkek kadına seksten önce yapmalı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılÖn sevilme esnasında başlayıp orgazm anında tekrar olmalı
10 Yorumla
Hiç sevmem oral seks ama nişanlım çok istiyor yapmamı55 Yorumla- +1 yıl
Ona mı başkasına mı
- +1 yıl
Devir kötü ☺️. sende başarılısın demekki istiyor çok takılma. Ona verdiğin zevki izlemek seni mutlu edecektir
- +1 yıl
Karşılığında mutlu olmasan yapar mısın? Demekki devamı güzel geliyor. ya da umarım öyledir ☺️
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce olmalı ki ilişkiye hazır hale gelsin, taraflar.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncesinde oral seks olmalı ama arada değişiklik iyi oluyor oral seks ilişki içinde oral seks yapmak
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnce yapılır sonrası istege bağlı testisleri öpmek bunun tadını hiç bir şey vermiyor
10 Yorumlapartner cok zevk almak ıstıyosa baslarken yapar guzelce sertlestırır ılıskının ortasında heyecan ıcın yapar finalde ise adamın aklını almak ıcın agzına yuzune bosaltablır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Başlarken oral daha etkili ama finalde de oral tam orgazm sağlar.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Cinselliğe başlamadan önce ipliği iğneye geçirmeden önce yaladığımız gibi
10 YorumlaÖncesinde olmalı ki iyice Nirvanaya çıkarsın
70 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. İlişkinin her aşamasında olabilir
71 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılİlk de olsa sonda olsa fark etmez deligibi sömürmesi lazim diliyle yuvarlaya yuvarlaya
10 Yorumla
+1 yılHic farketmez
Cenem agriyana kadar yaparim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılOral seksle başlanmalı çünkü partneri zevkin doruklarına ulaştırmalı
10 Yorumla Eğer ilişkide olunan bir partner ise pozisyon arasında da oral seks güzeldir. Her zaman yapılmalı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 619 cevap paylaştı.
+1 yılÖnce tabii ki ön hazırlık
43 Yorumla- +1 yıl
@sonnisim sana ne s i kik bir saçma olmayın m k abazanları
Her aşamasında yapılabilir
30 YorumlaÖncesinde de sonrasında da olmali
91 Yorumla- +1 yıl
peki severekmi yaparsın
+1 yılOral ile baslanip oral ile noktalanmali 😊
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOnce olcak tabıkı ıyıce somurmak lazim
10 Yorumla
+1 yılGirmeden önce. Zevki orada zaten
10 Yorumla
+1 yılSeks öncesi oral seks yapılır kıvama gelmek için
10 Yorumla
+1 yılÖncesi ve sonu olmalı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılİki türlüde olur
10 Yorumla oralle başlamalı seks
10 Yorumlaikisinde de olmalı bence
10 YorumlaHep birleşmeden önce yaptım.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBaşlarken ortasında sonunda
10 Yorumla
+1 yılBiterken güzel olur ancak içe boşalacaksam baştan
10 Yorumla- Devamını Gör (47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem