Herhangi bir sebepten dolayı oral seks yapmayı reddeden partnerinizin oral seks beklentisi olsa bunu yapar mısınız? Ne kadar ekmek o kadar köfte… Peki sizce? #reda
Yani bu bir çıkar meselesi degl Kısasa kısas gibi kim modundaysa o yapsn Hiç yapmaması benden tiksiniyor mu acaba diye kuruntuya düşürür beni o zaman da onun dilini keserm
Yani yaparsa iyi olur güzel olur oral yapan kadının ayağına taş deymesin tabi ama yapamıyosa da kardeşim dayatmanın bi anlamı yok he o yapmıyo diye de ben yapmıyorum demem kimin ne hoşuna gidiyosa kim ne yapabiliyosa tramvalara yol açmadan kişileri birbirinden soğutmadan birbirlerini tanıya tanıya iletişimi açık tutarak awk ben ne anlatıyorum ya
bir de öbür türlü düşünelim özellikle istemediğim halde o bana oral yaptığı için şimdi ben de ona oral yapmaya mecbur muyum? ya da iyice sapıtalım: ben onu yaptığım için şimdi o straponu takıp beni mi yapacak? köfte ekmek nereye kadar?
ben yaptırmam ama yaparım bana göre kızı ya da kadını tutkulu 1 sevişmeye hazırlamak erkeğe düşer ve kadınlar en çok vajina ve klitorislerinden uyarılarak tutkulu ihtiraslı sevişir