Sevgilime 3 aydır birlikteyiz. Benimle sevişmek istediğini söyledi. O daha önce seks yapmış tecrübeli ama ben hiç yapmadım. Ben yapmadığımdan utangacım biraz. Düzenli yapmadığımdan dolayı uzun süre dayanamam geciktirici bir şeyler kullanmayı düşünüyorum buluşmadan önce. Baya heyecanlıyım vereceğiniz tavsiye var mı ilk için?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İyi sevişip oral yaparak sulandir sulaninca bastır kapıyı aç partner çok acıdı derse bırak 3-5 sonra tekrardan yap öyle öyle ilişkiye alışır. İlk günde çok acıyor devam ettirirken kadını ilişkiden sogutursun
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 524 cevap paylaştı.
11 aygeciktirici vs hiçbir şey kullanma. tecrübesi olması da güzel ikinizden birinin bi şeyler bilmesi işinizi kolaylaştırır. öncelikle sakin ol, onun tecrübeli olmalı sende baskı yapmasın. seni istemiş seni arzulamış önceki ilişkilerini düşünüp kıyas yapma.
seks esnasında iki şeye dikkat et. birincisi sadece kendine odaklanma. zevk aldığından çok zevk vermeye çalış. en zevklisi öyle oluyor. ikincisi ise hiçbir şey düşünmemeye çalış. bu zor biliyorum ama beyninin şalterini kapatmaya çalış çünkü düşünmek dikkat dağıtır anda kalamazsın. içgüdülerine güven, onlarla hareket et. acaba şöyle mi acaba böyle mi vs diye düşünürsen olmaz.
son olarak, yapacağın şeyin üstünde baskı yapmaması açısından ne kadar güzel ve karşılıklı zevk alacağın bi şey yaptığına odaklan. keyif almaya keyif vermeye çalış gerisi çorap söküğü gibi gelir
13 Yorumla
Soran11 aybir kere çeksem mi diyorum gitmeden. ilk sefer kız arkadaşım da güzel hem onu tatmin etmek istiyorum hem kendim için iyi olsun mükemmel olmasını beklemem bence seks öğrendikçe tecrübe edindikçe daha iyi hale gelir ama ilk dk da da boşalmayayım diyorum :)
Soran11 ayyani güzel ve tam sevdiğimi tip olduğundan daha fazla tahrik olurum büyük ihtimal
- 11 ay
gitmeden bi şey yapma ilki hızlı olacaksa olsun nolcak ki. ikincisi kısa olur. çok takılma böyle şeylere, ihtimal vs düşünme git zevk al zevk ver hepsi bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
doğalına bırak hiç kasma kendini bol bol ön sevişme yap okşa hemen girme hade bakalım beline kuvvet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Prezervatif mutlaka kullan
03 Yorumla- 11 ay
Kesin bu ml hamile birakie yanlislkla
Soran11 ayKullanırım zaten de geciktirici kremler var onlardan mı kullansam diyorum eski erkek arkadaşı ile yapıyormuş benimki çok kısa olur ilk boşalma
Soran11 ay@Berat06905 :)
Gizli Üye(30-35)11 ayBirsey kullanma bence
17 Yorumla
Cevap sahibi11 ayBu arada ilk sevgilinmi neden yapmadin?
Soran11 ayİlk sevgilim. Daha önce olmamıştı.
Cevap sahibi11 ayYaslar kac nasil tanistiniz?
Soran11 ayben 24 o 22. instagramdan tanışmıştık sonra buluştuk falan
Cevap sahibi11 aySenin icin sorun degilmi yasamis olmasi
Soran11 ayherkes bir şeyler yaşıyor zaten ben utangaç olduğumdan yaşamadım yoksa belki yaşardım hoşlandığım birileri vardı ama konuşamadım hiç
Cevap sahibi11 ayAnladim.
11 ayilkmi olucak
04 Yorumla
Soran11 ayevet
- 11 ay
onun da ilk mii
Soran11 ayyok değil birkaç kez yapmış galiba daha fazla da olabilir
- 11 ay
yapmış denek
seninki daha ilk olacak
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayYavaş yavan gir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
11 ayYapma
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım