Sonunda cinsel ilişkiye gireceğim 31 yaşındayım hiç daha önce sevişme bile yaşamadım çok heyecanlıyım şimdiye kadar doğru düzgün bir ilişkim olmamıştı hep birkaç aydan bitti anlaşamayınca o yüzden hic boyle bir durum olmadı ilk kez yapacağım sadece benim pek bilgim yok tecrubesiz oldugum icin sevgilimle de doğru düzgün konuşmadık ben çok istekli oldugum icin kisa sure icinde iliskiye girerim diye dusunuyorum. Eğer böyle bir durum olursa sizce nasıl bir pozisyon tercih etmeliyim rahat olmak için ben sırt üstü yatıp o mu üsütümde olsun yoksa ben mi üstte olmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlki ilişkide karşılıklı sevişerek birbirinize oral yaparak senin seftalinin sulanmasini sağlamanız gerekir. Sulanince sen dudaklarına tükürükle ıslatıp partnerinde aletin başını tükürükle ıslatıp sen sırt üstü yatarken dudaklarına ileri geri hareket ettirerek aralayıp bastırıp başı kaybolurken zara baskıyla biraz yüklenince zar yırtılır içine alet gömülürken zevkle acı bir arada tatlı nir heyecan eşliğinde kokleyip gitgellerle zevkli bir ilişki yaşarsınız. İlk ilişkide dayanamayaca acı duyan yüzde bir iki kişide zar yırtılır bırakıp 3 gün sonra daha rahat bir ilişki ile acımadan zevk yaşayabilirsiniz. Başarılar dilerim
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılkilolu değilsen ve aşırı azgınsanız dogy derim hem girme açısı hem görüntü muazzam erkek için. ama bu işi en kolay misyonerle çözersiniz... Bu arada ön sevişmeyi mümkün olduğunca uzun tutun ta ki boşalma aşamasına gelince ilişkiyi tercih edin. hem ıslanma hem açılma için bu şart.
00 Yorumla
1 yılKızlık zarı yırtılıp kan gelince durmanıza gerek yok neden durasınız ki. Yanınızda peçete bulundurun, kanı silip devam edin bunda devam edilemeyecek bir durum yok.
İlişkiye gireceğin kişi arkadaşının arkadaşı mı? Sevgili misiniz?
02 Yorumla
Soran1 yılsevgili neden ki
Soran1 yılkan gelmeyebilir hep
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
35Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ne kadar çok ilişki uzmanı varmış arkadaş. Hepsini okudum. Çoğunun bir şey bildiği yok. Konu seks olunca herkes prof olmuş. Bunların hepsi senin kafanı karıştırmaktan başka bir işe yaramayacaktır. Hatta bir çoğunun ne dediğini bile hatırlamayacaksın. İlk cinsel ilişkideki tek sıkıntı, kadının olumsuzluklardan tedirgin oluşundan kaynaklı ıslanamama ve penetrasyondaki zorluk olur. Sende de böyle bir durum yok. Dolayısıyla bir sorun olacağını sanmam. Senin ekstradan bir şey yapmana gerek yok. Olayları akışına bırak. Kişisel bakımını yap (kıl-tüy alma ve banyo işi), güzel, seksi bir iç çamaşırı takımı giy. Sonra kendini erkek arkadaşına bırak ve olayın tadını çıkar. İş o noktaya gelince plan program kalmaz zaten. Her şey otomatik gelişir.
12 Yorumla- 1 yıl
Sen çok bilmişsin bravo sana 😂 Hiç bir bilgi vermeden uzun uzun yazmışsın 😂 G. zekalı seni 😂
- 1 yıl
@TunaGokdemirr Terbiyesizlik yapma. Önce üslubuna dikkat et. Senin gibilerin sorunu da bu. Kendinizin çok zeki, başkalarının sizden canımsın olduğunu düşünmeniz. Benimle aynı fikirde olmaman ba ama hakaret etme hakkı vermez sana. Fikrini yazar geçersin.
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılAçıkçası umarım sevdiğin adam uzun bir önsevişme yapar ve seni önce zihnen doruklara çıkarır. Sonrasında ise ilk cinsel ilişkş için klasik pozisyon seni rahat hissettirir. Tecrübesizlikten korkma. Karşındaki senden aman aman bişey beklemiyor sonuçta. Zamanla alışılır ve öğrenilir ekstra hazlar. Şimdilik altta ol. Ama öncesinde oral yapmayı dene. Öğren tecrübe et ☺️
12 Yorumla
Soran1 yılTamam😊 oral cinsel iliskiden once mi ben mi yapayim o mu?
- 1 yıl
Oralı ilk sen heves et ve sen yap. Gaza gelip o da sana yapar. Tecrübeliyse zaten yapar ve itiraz etme sana yapsın☺️
31 yaşına kadar kullanmadığın takım taklavat çürümüştür kanka, bu saatten sonra girme o işlere
11 Yorumla
Soran1 yılya niye beee olmadı suc mu
Gizli Üye(18-24)1 yılGenelde ilkse senin sırt üstü yattığın daha rahat gelir ağrı acı olma ihtimaline karşı ama başka türlü de olur tabi senin isteğine azginligina gore
22 Yorumla
Soran1 yılBaşka nasıl olabilir en rahat
Cevap sahibi1 yılburada yazabiliyoz mu boyle seyler sorun olmadan
Üstte ol, biraz alış. Ondan sonra misyoner yaparsınız. Doggy ilk seferinde yapmayın, canın yanar.
010 Yorumla
Soran1 yılyok doggy moggy bilmem ilk seferden. üstte de yapamazsın dedi biri bilmiyorum hic nasıl olucak komik gorunmem insallah
Soran1 yıldur bi misyonerle baslıyım eger bir sorun hissetmezsem oyle de yaparım
Soran1 yılkucakta da o an ustune oturunca daha kontrolsuz gibi geldi ama aklımda olsun
Soran1 yıltamam peki sagol ben hareket edemem ilk an diye dusundum heyecandan
Soran1 yılhadi insallah :D
Tek pozisyon da kalma misyoner doggy tafsiye ederim benim gibi bir sevgilin olsa seni profesör yapardım💋💋💋👣👣👣
01 Yorumla
Soran1 yıldur baslayım da tum pozisyonları yeniden yaratıcam
Gizli Üye(25-29)1 yılGenelde misyoner tercih edilir ama ilk iliski zaten iyi gecenin nasil geciyor bilmiyorum berbat bi deneyim
553 Yorumla
Soran1 yılniye kiii zevkli degil mi benim hayalimde cok guzel
Cevap sahibi1 yılBence cok kötü acı ve korku dolu unutmak istedigim anlardan yaklaşık 4 ay sonrası gayet güzel
Cevap sahibi1 yılUzun evet ama aşırı dar dı kendi zor sokuyordu inan ki ilkinde zaten kızardı penisi
Cevap sahibi1 yılYo ilk zaten girdi ve bıraktık sonra ikinci gün ilişki oldu o da ister istemez zevk alsa bile ben almayınca üzülüyordu şimdi çok daha güzel olmas gerektiği gibi
Soran1 yılaaa acaba kendini cok kasmıs olabilir misin gergin miydin basta
Cevap sahibi1 yılTabi ki dokununca bile acıyodu nasık rahat olayım ki
Cevap sahibi1 yıl😂😂😂
Cevap sahibi1 yılhayır
Cevap sahibi1 yılşu an bir sıkıntı yok 4 ay böyle sürdü git gide azaldı acısı artık acı yok
Cevap sahibi1 yıl@Kojen neden sordunuz
Soran1 yıl4 ay boyunca ne sıklıkla yaptınız pekii?
Cevap sahibi1 yılEn baslarda tabi daha sk oluyor
Soran1 yılanladım herkesin farklı ilk defa o kadar acılı diye duydum anlamadım ben de :/
Soran1 yıl@Kojen nasıl bir durum anlamadım
Cevap sahibi1 yılBir yakınımda benim gibiydi. Acıyan duydum ama bizim ki çok acıdı. Zaten sonrasında ağladım. Ama benim kızlık zarım zor bozulan kızlık zarıymış, o yüzden büyük ihtimal.
Cevap sahibi1 yılİnanki öyle sıkıyordu ki güç uygulayarak giriyordu o surat ifadesini unutamam😂
Cevap sahibi1 yıl@Kojen zaten yakışıklı kendisi daha da yakışıklı oluyodu bitiryodu beni😂😂😂
Cevap sahibi1 yıl@kanka35 sen ne istiyosun kardeşim benden
Soran1 yılhahahahaha ona da yazık olmus adamın seyini kırcakmıssın az daha tovbe :D
Cevap sahibi1 yılKızardı günlerce acıdı ona da iyi oldu😂 ben olsam asla yapmazdım ama erkek işte
Cevap sahibi1 yıl@kanka35 üc kizin arasinda isin ne abi
Cevap sahibi1 yıl@kanka35 neden😅🤣
Cevap sahibi1 yıl@kanka35 Korku ne alaka o en baslarda idi
Cevap sahibi1 yılAma Şu an tabi ki bir zenciyle yapmayı düşünmem😂😂😂😂 hahahaha abi kaybol yaaaa
Soran1 yılerkek aklı iste bile bile atliyorlar :D
Cevap sahibi1 yılBu adamin yasindan supheliyim cok daha olgun olabilir
Cevap sahibi1 yıl@kanka35 yaş gruplarına takılır mısın abi
Soran1 yılHahahah illa bir yerden konuya dahil olmaya calisiyor
Cevap sahibi1 yıl@kanka35 sana ne lazım
1 yılTek pozisyon düşünme, seks sırasında her şeyi denersin zaten, ama bellli başlı aşırı zevk veren pozisyonlar var, onları mutlaka deneyin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
1 yılİlk açılışta sen yat ya da doğu tarzı deneyin, öncesinde çok iyi bir oral ile şelale gibi olman lazim
00 Yorumla bu kadar istekliysen niye bu kadar bekledin ki fkdkd
023 Yorumla
Soran1 yılya iste dedim ya bir turlu oyle bir sevgilim olmadı hep bir seyler samimilesmeden ayrılk oldu istemedim kısa sureden oyle ilk aydan daha hislerim gelismeyince tuhaf olur diye oyle
Soran1 yıl7 aya gidiyor az mı?
Soran1 yıldaha ne kadar tutucam kendimi 31 yasındayım dile kolay yani :/ normal zamanı ne bunun sence
Soran1 yılvar tabi öpüşme sarılma tarzı onu da seviyorum cok hosuma gidiyor ama bana bir haller oldu son zamanlarda yapmak istiyorum yani gerginim biraz ben de anlamadım. senin dedigini anlamadım 3. ayda mı yapılması normal mı demek isteedin
Soran1 yılne?
Soran1 yılyok henuz olmadı
Soran1 yılyok o daha sonra olsun bence ya da o yapar haha
Soran1 yılya ben sıralamayı bastan yapıyorum allah allah :D
Soran1 yılya bisey olmaz ben orali istedigim zaman yaparim daha sonra dur yeni basliyoruz zaten hahaha
Soran1 yılbence ilişkiye girme durumundan daha sonra olmalı oral mantıken bilmiyorum :D
Soran1 yılya bana ilişki daha normal geliyor oral daha ilişkiye asina olduktan sonra yapilir gibi :D
Soran1 yılkanka simdi durduk yere oral yapmazsın ama birine yukselip iliskiye girebilirsin oral daha dusunme gerektiren bi eylem gibi
1 yılYatakda sırt üstü güzel oluyor ve yan olarak yatıp seks 😍
03 Yorumla
Soran1 yılilk ilişkide mii
- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
Detaylı için anlatayım istersen
Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı. akışına bırak nerede daha çok zevk alırsan orada devam edersin
010 Yorumla
Soran1 yılilk an daha rahat olması icin misyoner diyorlar
Soran1 yılevet kasılmadan sırt ustu yapinca cok iyi diyorlar
Soran1 yıle tabi uzun on sevisme sart
Soran1 yılniye uzun iyi
Soran1 yılnasil yani uzun olması nasıl kotu olabiliir
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılDaha farklı bir pozisyon tercih etmeni tavsiye ederim çok daha rahat olacaktır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bununla alakli çok çok uzun uzun anlatılır da bura okunmaz şimdi:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÜstünü çıkar sevgilin gerisini halleder zamanla tecrübe katarsin kendine başka başka erkeklerle yapınca prof olursun
013 Yorumla
Soran1 yılniye baska erkekler yapıyım ki sevgilim var hayatımda onunla yaparım
Cevap sahibi1 yılSevgilin varken başka erkekle yap demedim ayrılınca dedim zaten
Soran1 yılbunu simdiden planlamak mantıksız kimse ayrılmayı dusunmuyor
Cevap sahibi1 yılSen belki ayrılmak istemezsin ama erkek olan ayrılır eminim
Soran1 yılnereden emin oluyorsun
Cevap sahibi1 yılErkekler olarak biz böyleyiz demek istedim değişmez kural cinsellik yaşadığımız kızla evlenmeyiz bakire kızla evleniriz ben kacdim iyi günler
Soran1 yılne ilgisi var arkadaslarımın hicbiri bakire degil hepsi evlendi tezin curuyor
Cevap sahibi1 yılYanlışın var arkadaşların seni kandirmis burdan örnek al abinden örnek al kadın programlarından örnek al onlar arkadaşın değil düşmanın hangi erkek başkasının zuktigi kadına eşim der eşi yapar 😃😂😂😂
Soran1 yılya o kadın programları varos alt tabaka mahallelerin yasamı ben orada miyim sence hahahaha
Cevap sahibi1 yılTamam kardrsim sen bilirsin ben sana dedim diycegimi sonra beni uyaran olmadı deme iyi günler
Soran1 yılsaka bir yana senin dedigin buyuk ihtimalle o programı izleyen o ortamda olan kisiler aklı basında egitimli kimseler senin dedigin gibi yasamıyor o cevre cok tuhaf zaten :) benim etrafımda bununla ilgili sorun yasayan biri ile karsılasmadım umarım oyle insanlar karsımıza da cıkmaz :)
Cevap sahibi1 yılÖyle insalar geniştir senin çevren o halde neyse iyi günler yazmak istemiyorum üzerim seni bak keyfine
Soran1 yılgeniş değil iyi eğitimli hem de baya iyi egitimli :) iyi günler
Gizli Üye(25-29)1 yılHer türlü olur kaşık pozisyonu deneyebilirsiniz. Misyoner ama en tercih edilen.
02 Yorumla
Soran1 yılonu hic duymadım ama misyoner en iyisi diyorlar
Cevap sahibi1 yılÖyle tabi. Ne zaman yapcaksın buraya gel güncelle ahahah
Gizli Üye(30-35)1 yılİlk misyoner denemelisin alistirmali on sevsmeyi uzun tutarak
017 Yorumla
Soran1 yılsevisme cok uzun olur kesiin en rahat misyoner mi olur
Cevap sahibi1 yılEvet en rahat misyoner olur nasil gecti diye bilmek isterdm😊
Soran1 yıliyi gecer umarim :)
Cevap sahibi1 yılUmarim anlatirmisin gecerse😂
Soran1 yılyok ne anlatcam ahahhah
Cevap sahibi1 yıl😂😂 merak ederm ilkin ve yasin itibariyle😊
Soran1 yılilk rahat ve kasılmadıgım surece normal bir seks gibi gecer herhalde
Cevap sahibi1 yılİstekli birimisin normalde heyecani farklilgii severmsn😊
Soran1 yılya cok istekliyim manyaklık derecesinde arada geliyor boyle her an degil ama su an ilk iliski icin sey dediler korkuttu beni biri ilk iliskide sadece anlık bir sey yasarsın iliskiyi devam ettirmezsiniz falan diye dogru mu bu
Cevap sahibi1 yılNe diyerek korkuttu seni
Oyle bisey yok zevk ala ala devam edeceksin ve zevkine varacaksin tsbi partnerinde isi bilmeli
Beceriksizse yazik olur
Soran1 yılyani sey dedi ilk iliskide sadece gir cık olur devam ettirmez dedi
yani yazık olacak bir sey yok tabi dramatiklestirmiycem ama ben bu istekle baslayıp iyi hissetmezsem sogur muyum diye dusundum
Cevap sahibi1 yılSanmiyorm ilk oldugu icin ufak bi durabikirsiniz alisman icin ama gersi gelecek dedigim gbi partnerinin becerisine, senin istegine kalmis
Cevap sahibi1 yılİstersen detaylandiririz😊
Soran1 yılsimdi oyle sacma bir an olmazsa devam edilir tabi ama bi adam canın yanar falan dedi yukarda cdden ilk iliski oyle mi oluyor benim arkaasım hic oyle acı verici degil dedi devam etmis o herkes farklı konusuyor
Cevap sahibi1 yılKisinin aci durumuna gore ve partnerin bilgisine gore degisir
Partner kotuyse kotu gecer
Partner bilgiliyse yonlendirir
Soran1 yılon sevisme ve karsıdaki kisinin tavrı bence onemli bi de sen rahat olcan ama ben heyecan yapabilirim yillardır bekledigim an diye ondan cekiniyorum o an nasil olurum acaba diye hahah
Soran1 yılhahaha
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSakin ol ve kendini tamamen karşı tarafa bırak. Zevk alacaksın mutlaka.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSen sırt üstü ol sonra üste sen geçersin istekliysen zaten pozisyon zenginliği gitgide olur ilişkinde
02 Yorumla
Soran1 yılbence de oyle yapıcam
Cevap sahibi1 yılEvet öyle yap acaba nasıl olacak merak ettim 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılsen altına yat o üstte yavaşça geçirsin
134 Yorumla
Soran1 yılen rahat oyle mi
- 1 yıl
en rahatı öyle üstten saplarsa daha az canın yanar
Soran1 yılsaplamak ne ya jsdgjagd bicak mi bu
- 1 yıl
bıçak değil ama keser sapı demek daha doğru olur :D
- 1 yıl
@kanka35 benimki gibi kalınsa bağırtabilir aynen
Soran1 yılpenis iste bu keser sapı ne insanı soguttunuz sjkdhjsk
- 1 yıl
penis vardır kornişon turşu gibidir penis vardır ithal muz gibidir sajdajdadada
- 1 yıl
@kanka35 işte o yüzden 19 cm kalın bir penis kadının canını kremlemezse çok yakabilir
Soran1 yıl@kanka35 dar olabilir bu daha iyi kadın icin ama bunun ilk olmasıyla ilgisi yok 100 kere de yapsa vajina kolay genisleyen bir organ degil darsa dardır genisse genistir yapısı ile alakalı bu tıpki penis gibi
- 1 yıl
on numara açıklama
Soran1 yılya ne kremi tovbe tovbe ıslanınca girer iste oh mis
- 1 yıl
girmez ablacım kremsiz
Soran1 yılya niye girmesin kremin seyimde ne isi var surmem krem falan
- 1 yıl
anladım o zaman seni iyice alıştırması lazım vajinandaki ıslaklığı alıp penisine iyice yedirmesi ve centilmence davranması lazım sana
Soran1 yılevet bencede zaten zevk suyu yeteri kadar kaygan oluyor
- 1 yıl
evet kuru kuruya köklerse acır
- 1 yıl
@kanka35 kanka yalatmaz tiksinir bu :D
Soran1 yılaa yalasın niye tiksiniyimmm
- 1 yıl
iki kişi ile olur mu biri göğüsleri diğeri klitorisi yalasa?
- 1 yıl
@kanka35 rahat girmez o zaman
Soran1 yıl@kanka35 yapınca gorcez bunu
Soran1 yılay girer girer sen kafanı ona yorma girmez dediginiz yerden dogum yapılıyor 4 kilo cocuk cikiyo ne saniyosun ahahhaha
- 1 yıl
aynen 3 oda bir salon içerisi hahah :D
Soran1 yıltabiii
Soran1 yıl@kanka35 hasar derken :D
- 1 yıl
ön kaputu zedeler
- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
1 yılKocan değilse bence yapma
05 Yorumla
Soran1 yılneden ki
- 1 yıl
Sonra buraya gelip beni bıraktı gitti diye soru sorma ihtimalin çok yüksek de onun için
Soran1 yılniye oyle soru soriyim ki anlamadım onunla bu konunun ilgisi ne ayrica
- 1 yıl
Yaptıktan sonra seni bırakıp giderse gelip soracaksın çünkü
Soran1 yılyani soyle eger aramızda anlasmazlık olursa o ya da benim boyle bi kararımız olursa ona yapacak bir sey yok durduk yere ayrılmaktan bahsediyorsan da o adamın karaktersizligiyle alakalı bence yanlıs mıyım?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılSen altta ol acemiysen üstte yapamazsın
019 Yorumla
Soran1 yıloyle mi daha raht dimi
- 1 yıl
Evet daha rahat beybi
Soran1 yılsagol caniko
- 1 yıl
Ne demek beybi gazan mübarek olsun 😂
Soran1 yılsagolasın insallah olur dayanacak gucum kalmadı :D
- 1 yıl
Yeter artık bitsin bu hasret mı diyosun 😂
Soran1 yıloyle olacak gibi :)
- 1 yıl
Gerçi bakiresin ilk seksiniz uzun sürmez ki kan gelince bırakacak zorlarsa sıkıntı çıkar
Soran1 yılyaa niye yaa uzun sursun benim hayalim oyle degil :/ neden kan gelince bırakıcak anlamadım tiksinir mi
- 1 yıl
Hayır çok zorlarsa olmaz kan gelince bırakması lazım
Soran1 yılneden peki mikrop mu kapar
- 1 yıl
Hayır ya canın cok yanar
Soran1 yılya benim hayalim boyle degildi :( ne kadar beklemek lazım
- 1 yıl
Bi iki gün sonra çatır çatır
Soran1 yılcok sukur bi iki gun sonra da normale mi donuyor
- 1 yıl
Evet kanaman az olması lazım
Soran1 yılo anlık bir sey ama uzun suren bisey degil
- 1 yıl
Tamam işte ilk sefer kan gelince bırak
Soran1 yıltamam tamam bırakıcam :D
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılNefes almayı unutmayın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılAltta olman iyi de çok ayrıntı var
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl ayrintilar
- 1 yıl
Önsevişmede filan yapılması gereken ayrıntılar
Gizli Üye(30-35)1 yılBiliyorsun ya işte her şeyi 😂
010 Yorumla
Soran1 yılolsun insan tekrar duymak istiyo garanti olsun
Cevap sahibi1 yılGarantili şey uygulamalı olur 😂
Soran1 yıldur ona da gelcez ben 31 yasıma kadar sabretmisim neden bahsediyosun sen sdjhsujkdf
Cevap sahibi1 yılZina yapacaksın yani 😂
Soran1 yılzina falan degil bu
Cevap sahibi1 yılNe peki
Soran1 yılsıradan biriyle yapmıyorum sevgilim sonucta illa resmi mi olması gerekiyor sıradan gunluk bir ilsiki degil
Cevap sahibi1 yılSevgilin olunca nikah olmuş mu oluyor 😂😂
Soran1 yılya hayır ama nikah ile ilgili degil bu karsımdaki kisiyle anlık iliski yasamıyorum onu demek istiyorum sevdigim biri o da oyle dusunuyorum ya da sadece benim tarafımdan boyle bilemiycem insanlar gunluk yasıyolar hayatlarını ben 31 yasıma kadar beklemisim
Cevap sahibi1 yılBen zina yapacaksın diyorum sen ne diyorsun ya git işine hadi
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. korunun gerisini akışına bırakın
00 Yorumladoğy yap hep almasın acımaz
03 Yorumla
Soran1 yılnasıl yani
1 yılÇok geç kalmışsın
02 Yorumla
Soran1 yılNapiyim olmadı suç mu
- 1 yıl
beğendigin biriyle yap gitsin yani bu kadar beklemek saçma
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılne şanslı ya
08 Yorumla
Soran1 yılben mi
- 1 yıl
sen de sevgilin de :)
Soran1 yılay ben bi yapıyım de su isi rahatliyim duzgun dusunemiyorum
- 1 yıl
ah ben de yapsam rahatlasam keşkee
Soran1 yılyap tutan kim
- 1 yıl
yapacak biri yok. seni bu yaşa kadar tutan neydi o zaman dkdkdk
Soran1 yılya durduk yere yoldan gecen biriyle yapmak istememem :D
- 1 yıl
e ben de istemem işte :)
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Misyoner
01 Yorumla
Soran1 yıltamamm
Doğal ol benceee
02 Yorumla
Soran1 yıldogal ol derken bilgisiz gibi de durmak isemiyorum ilkokul cocugu gibi komik olmayım :/
Soran1 yılolur
- Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı.
1 yılNerde olacak ilişki
023 Yorumla
Soran1 yılbulucam bi caresini ben dayanamıyorum artık
- 1 yıl
Sakin ol bir hata yapıp yanlış kişiyle yapma
Soran1 yılNasıl yanlis kisi derken
- 1 yıl
Değmeyecek kişiyle olmamalı bence ilki
Soran1 yılyani dogru diye dusunuyorum ama o dogru mu bu yanlis mi diye diye 31 yasımdayım artık o kadar da iredelemek istemedim yapamadıkca sinirlerim tepeme cikiyor gunluk hayatta bu kisi icin de dogru oldugunu dusunuyorum ne yapım yani :D
- 1 yıl
Kim peki bu kişi nerden tanıştınız
Soran1 yılarkadasımın arkadası
- 1 yıl
Konuştunuz mu peki hiç nasıl olacağını falan
Soran1 yılyok degil daha ama konusuruz bence yakında
- 1 yıl
Bencede konuş ne olacak bilmen lazım😊
Soran1 yılne diycem ki spontane acilmasi lazım
- 1 yıl
Hiç bu konulara girmediniz mi
Soran1 yılyok ama imali bakislar falan oluyor boyle ufak tefek dokunmalar
- 1 yıl
Nerde görüşüyorsunuz peki
Soran1 yıldışarda genelde
- 1 yıl
Kapalı yerde olsa daha farklı olur sizin sonunuz
Soran1 yılneden kii
- 1 yıl
Evde falan olsanız dokunma ilerler
Soran1 yılolabilir erkekler genelde kac ay sonra yakınlasmaya baslar mesela
- 1 yıl
Bu tamamen aranızdaki ilişkiye ve samimiyete bağlı olan bir durum istersen konuşabiliriz yaz sen bana dm den
Soran1 yılyani biz yakınlasıyoruz ama opusme koklasma oyle fazla bir sey olmadı
- 1 yıl
İşte tam olarak ne oluyor o önemli
- 1 yıl
Giyim tarzın nasıl
1 yılO halleder
03 Yorumla
Soran1 yılben de mal gibi durmak istemiyorum hic bilgisi olmayan ilkokul cocugu gibi hashdjj
- 1 yıl
Merak etme yıllardır yapiyor gibi hisediceksin
Soran1 yılnasıl yaniii
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ön sevismeyi uzun tutun baya bi ıslanman lazım
00 YorumlaKafana göre takıl 😅
00 Yorumla
1 yılSen altta
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok ıslanıyor musun tahrik olduğunda?
07 Yorumla
Soran1 yılevet cok
Cevap sahibi1 yılBence şu aralar zaten hiç kuru kalmıyorsundur 😀
Güzel ıslanıyorsan pozisyon çok önemli değil ama yine de en güzeli misyoner. İlk ilişki çok önemli, bundan sonraki seks ile olan bağını belirleyecek
Soran1 yılya ben cok sulanıyorum ama ilk ilişki esnasında heyecandan ıslanmayı unutur muyum acaba yani durur muyum yanlıslıkla
Soran1 yılöyle mi oluyormus cok ıslanınca kanama olmuyor mu bir de nereye silicez tiksinmez mi karsıdaki
Cevap sahibi1 yılEğer tutkunuz varsa tiksinmemeli hatta o ıslaklığı gören uzun uzun yalamalı.
Kanayan zar değil, zorlamayla yırtılan duvarlar. İçinden çıkacak ve çıkardığın külodunla silecek mesela. Külot demişken iç çamaşırlarına da özen göster, sade ve kadınsı olsun, cafcaflı şeyler gitme köylü işi de olmasın :)
Soran1 yılaa oylemiymis yeni bir bilgi daha. O kulot kullanım omrunu tamamlayacak o zaman :D ben sade dantelli giyiyorum normalde zaten duz renk ama basit mi olur cafcaflı sevmem zaten
Soran1 yılolur
1 yılDoggy
026 Yorumla
Soran1 yılyok daha neler
- 1 yıl
Doggy tüm penisi içinde hissedersin ve kucak posizyonu
Soran1 yılama ilk iliskide yavas hareket edin diyorlar ya hani
- 1 yıl
Onu partnerin yavaş hareket edecek sen değil
Soran1 yılben kalıp gibi durcam mı oyle bilgisiz gibi rezil olmam insallah
- 1 yıl
Kalıp gibi durcam hissi varsa kucak pozisyonu yaparsınız
Soran1 yılyani öyle dursam cocuk bu da duzmduz yattı boyle cahil demez mi ne dusunur sence
- 1 yıl
Kucak pozisyonu yapın put gibi durmazsın merak etme
Soran1 yıldurmam da heyecandan ne yapacagımı kestiremedim ahahah
- 1 yıl
Heyecan yaparsan her türlü ne zevk verirsin ne alırsın
- 1 yıl
Çok mu istekli ve arzulusun ses yapmaya
Soran1 yılya bu benim ilk ilişkim olacak heyecanlıyım tabi ne yapıyım her gun seks yapmıyorum ben de hahaha ama evet asiri istek var su siralar yapmadıgım icin mi yoksa neden bilmiyorum
- 1 yıl
Yapmadığından olabilir ve ara dönemlerde istek artışı olması normaldir
Soran1 yılay benim anım anımı tutmuyor bi an asiri bi an aklima gelmiyor ama geldiginde boyle durmaksızın bunu dusunuyorum bazen konusmalara adapte olamıyorum
- 1 yıl
Normal bu durum cinsellik yaşadıktan sonra pişman olmada
Soran1 yılnasıl bir pismanlık
- 1 yıl
İsteğin gider belli süre istemezsin o ara pişmanlık duyarsın keşke yapmasaydım gibisinden
Soran1 yılyani neden pisman olacagım ki en azindan denemis oluyorum kafamda soru isareti kalmiyor
- 1 yıl
Kimisi pişman oluyor aklında bulunsun diye söyledim
Soran1 yılkotu bi yanı yok ki bunun ama
- 1 yıl
Var demiyorum ki zaten insanlığın doğasında pişmanlık olduğu için söyledim
Soran1 yılsen pisman oldun mu hic peki
- 1 yıl
Hayır olmadım
Soran1 yıle guzel o zaman :)
- 1 yıl
Bişiy sorcam
Soran1 yıltamam