Kendime turuncu saçlı harikaaaa yakışıklı dişleri bembeyaz gülüşü pasparlak gözleri aman neyse övmeyi bırakıcam? bir rus buldum. Bu çocuğu kendimden soğutmak istemiyorum. Bakireyim ama bir süre sonra onunla yatıcam hayır diyemem ama bir yandan da korkuyorum... heyecanlıyım da... ne giyeyim ne yapayım hadiiii deneyimli evli falan filan herkes gelsin soruma
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Anladığım kadarıyla korku yok, ağrıdan cekinme vs yok, aile baskısından çekinme vs de yok,
Yaşamıyorlar bir iki uzağımda akrabam var
Özel bir gece istiyorsan ona uygun giyinmelisin, şık diz üstü bir elbise olabilir, seksi çamaşırlar tabiki, kendini o ana bırakıp içinden geldiği gibi davranman yeterli, muhtemelen o tecrübelidir ve nerde ne yapılacağını biliyordur😅
Rahat ol kasma ve sıkma kendini. rahat ol gerisi gelir.
Sıkarım gibi
sıkarsan canın acır. canın acıyınca daha kötü olur.
Oo hayırlı olsun şimdiden 😂
Demek kasnağı deldireceksin
Senin ki yahudi onlar böyle oluyor. Hristiyanlar ortadoks ise onlar sünnetli olmaz. Rus kökenli de olabilir ailesi sünmet yaptırdıysa zamanında.
Çok büyütme ver gitsin işte altı üstü biraz kan
Kendime bir rus buldumdan sonrasını okumadım... çok kafana takma votkasını eksik etme yeter...
İçki içmiyor. Bende şaşırdım evet ama gerçekten içmiyor.
içki içmeyen bir rus inan bana beden daha çok şaşıramazsın...
Beni de şaşırttı nedenini sorduğumda bana tek dediği "ne işime yaracak" oldu.
işim gereği ruslarla çok içli dışlıyım. belki bugüne kadar tanıştığım iş yemeği yediğim rus sayısı 1000i geçti içmeyenine denk gelmedim... rusyada 9 ay geçirdim gene denk gelmedim... istisnanın istisnasını bulmuşsun o zaman
Ben de öyle nükleer santral yapılan yerin '2 saatten biraz daha az' uzağında oturuyorum ama ruslara kiralayacağımız onların silifkede tercih ettiği yerlerde evim var babamdan kalma. Bu yüzden ben de onlarla çok iş yapıyorum. Gerçi hiç içki içmedim hiçbiriyle
ben alkollü içecek üreten şirketler için tasarımlar yapıyorum...
Çok rus kızı ile seks yaptım ama erekleri nasıl olur bilmem ön sevismeyi uzun yap oralını yap 69 yapın zevk alırsın
olayı ona bırak
Planlı olmazki bu işker
Türk olmayınca erkoların zoruna gidiyor ahahaha
Ben de neden kimse yardım etmiyor diyorum. Birazdan türk versiyonunu sorardım ama yoruldum bu sorudaki cevaplardan sonra. Ben de oysa ki ne hevesliydim gelecek her fikre saçma da olsa şans vermeye hazırdım. Ohoo hayat enerjimi emdiler. Adet mi olmuş bunlar yahu
Salla ya akışına bırak bence
Zor ben heyecandan konuşamayan bazen de ağlayan biriyim sakinleştirici hap mı yazdırsam acı da hissetmekten korkuyom
Ben de bakireyim hiç bilmiyorum o yüzden
komik mi 😌
Sünnetsiz erkekle mi yatacaksın.
Sünnetliymiş 😅 galiba ortodox muydu bunlar neydi onlar da sünnete inanıyor ya da acaba yahudi mi ruslarda yahudi çok. Müslüman olmadığına eminim de sünnetliymiş bu konu hakkında konuştuk biz çünkü. Bir başka konuştuğumuz konu da süleyman'ın haremi
Vay iyi o zaman evlenince artık o iş bence birde düşünüyorum onlar daha sadıktır.
Ne evlenmesi ben evlenmiycem
Altına yatıyorsun eğlenmiyorum diyorsun. Böyle iş olur mu hacı
Turuncu bebekler için.
Ertesi gün o cocuk yok bosuna heveslenme
Heee tabi tabiiii sen çok biliyor
Görürsün sonra buraya soru açarsın beni kullandı gitti diye 😃
Kullandı ne ya ben teklif edicem benn ilişkimiz bitmesin diye ve bence yatakta çooooook harikayımdır
İliskinin bitmemesinin cinsellikle alakası yoktur bir aranız bozulur düzelmez ayrılık baslar sen bağımlılığı cinselliğe bağlama bence
İlişkinin her şeyi mükemmel gidiyor bir tek seks eksik bence ve bu deneyimi yaşamak istiyorum. Hiç kimse engel olamaz gerekirse babamı bile iteklerim
Engel olmak icin yazmıyorumki sana hersey cinsellik degil bunu bil istiyorum aman gitmesin yatayım ama bırakmasın yatayım öyle bir hayale girme diyorum bir güvensizlik olursa cinsellik falan önüne geçemez
Güvenim var sadece ilişkimizi belki bu bozabilir diye düşündüm çünkü o sqişmeye 13 yaşında başlamış. Özler adam.
Ne zamam basladığı umrumda degil ama kafayı kullanmak gerek bu devirde oda sanırım sende görünmüyor benim görüsüm bu
Senin kafanı kullanma şeklin nedir? Ben bu çocuğa benimle yapması için para bile verirdim o kadar çok istiyorum onu. 🤣 bedava kazanmışım çocuğu bu da kafayı kullanmak değil de nedir?
Size kolay gelsin
Bilmiyorum senin gibi kimse vermedi bize
boş ver kendini
Neden boşverecekmişim internetten geceliklere bakıyorum en güzel ben olucam ennnnn iyiiiiş
Acıyorumm senin gibilere
Boşuna kendini yorma benim gibilere sonuçta kaç yıllık hayatımız kaldı? En sevdiğim kişi ile bir deneyim yaşayacağım. Kimse bana acımak için vaktini ayırmasın
Afiyet olsun
Olsun
😅😏