- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
11 ayBakirelik senin için önemliyse cinsellikten uzak dur. Nikahsız seks, ilk seks yaptığı erkekle evlenmeyip ayrılma korkusu olan, müstakbel kocasının huzuruna bakire olarak çıkması gerektiğini düşünen kezbanlara göre değil. Sevgiliyken aktif cinsel hayat yaşamak bekaret kavramını kabul etmeyen modern, akıllı kadınlara göre bir şey.
014 Yorumla- 11 ay
Sonrasında "ama evleneceğiz diye söz vermiştin ühü ühü beni kandırdın, kullandın" diye zırlayacaksan yapma.
Soran11 ayBir kadının kendi bedenine, değerlerine sahip çıkması seni niye bu kadar rahatsız etti? Çünkü senin zihniyetin, kadının iradesini kendi cinsel beklentilerine göre şekillendirmeye çalışan basit bir zihniyet. Cnsellik yaşamalı yoksa kezban diyerek özgürlükten değil, kendi arzularına uymayan kadınları küçümsemekten bahsediyorsun. Gerçek modernlik, herkesin kendi kararına saygı duymaktır. Ben evlenmeden kimseyle birlikte olmayacak kadar kendime değer veriyorum. Bu seni ilgilendirmez ama senin gibi her kadını kendi ölçülerine göre yargılayan adamlar yüzünden kadınlar hâlâ açıklama yapmak zorunda kalıyor. Asıl kezbanlık, kadını cinselliğiyle sınıflandırmakta. Senin beğenin ya da onayın değil, benim inancım, duruşum önemli. Ve evet, ben bekaretimi bir değersizlik değil, bir seçim olarak taşıyorum. Senin gibi haz peşinde koşan ama sevgiye, sadakate, ahlaka sıfır bağlılık gösterenler bu değerin ne demek olduğunu asla anlayamaz. Ama canını sıkma ben de senin gibi birini anlamaya çalışacak kadar düşmem hadi işine bak bay sözde modern ama altinda ahlaksızlık barındıran adam
- 11 ay
Bekar kadın cinselliğinin ahlakla, namusla, kendine değer vermemekle ilgisi yok... Arap dini ve ataerkil kültür size bakirelik dayatıyor, siz de kabul ediyorsunuz çünkü size göre kadın, bekarken bile henüz tanışmadığı müstakbel kocasına ait bir eşya, bir mal ve kendini kocasıyla evlenene kadar sıfır ambalaj içinde saklamak, korumak zorunda.
- 11 ay
Cinsel ilişki geçmişi olan bekar kadınların erkekler için değersiz olmasını eleştirdiğimi de anlamaktan acizsin. Erkeklerin kadınlara cinsellik geçmişi nedeniyle hesap sormaya, kadında bakirelik aramaya hakkı yok diyorum. Bütün yazdıklarım kadınların özgürlüğünden yana yani... Ayrıca beni ahlaksız olmakla suçlamaya da hakkın yok. Sen kimsin ki?
Soran11 ayKendini özgürlük savunucusu sanarken, kadınların seçimlerine karışma hakkını kendinde görecek kadar çelişkilerle dolusun. Bekareti kutsayanlara laf sokarken onu tercih eden kadına mal muamelesi yapıyorsun diyorsun. Hani özgürlüktü? Hani kadının bedeni kendine aitti? Demek ki senin özgürlüğün sadece senin gibi düşünen kadınlar için geçerli. Ötesi kezban gerici köle değil mi? Kusura bakma ama kadınları tek bir kalıba sokan herkesin adı aynı baskıcı. İster başı açık ister kapalı, ister cinselliği evliliğe saklasın Ve onun değeri, senin onayından ya da beklentinden ibaret değil. Sen önce kendi içindeki çelişkileri çöz sonra özgürlük dersi vermeye kalk !
- 11 ay
Erkek cinsinin kadından bekaret beklemeye hakkı olduğunu kabul eden kadının zihninde kölelik var... Bakire olmanın kendini daha değerli bir kadın yaptığını zanneden kadın kezbandır, ataerkil kültürün kölesidir... Evlenmeden olmaz diye diye 40 yaşını gören bakireler var, şimdi hepsi pişman... Cinsel ilişki yaşamayı sadece evli çiftlerin hakkı olarak görmek, maalesef geri kafalılık.
- 11 ay
Bakire olman seni sadece evleneceği kadının bedeni üzerinde, henüz tanışmamış olduğu halde hak iddia eden ataerkil sığırların hoşuna gider...
Soran11 ayNe garip kadınların evlenmeden önce kendi bedenleriyle ilgili verdiği kararlara geri kafalılık diyen biri çıkmış özgürlük dersi veriyor. Senin özgürlük anlayışın, sadece kendi fikrine uyan kadınlar yaşarsa güzel, diğerleri kezban köle pişman kusura bakma da asıl kölelik, kendi hayat tercihini başkasının kararıymış gibi yargılayıp dil uzatma hakkını kendinde görmektir. Kadınların kimi, ne zaman, nasıl yaşayacağını sana sorma gibi bir niyeti yok. Senin gibi her kadını hazza erişmiş mi erişmemiş mi diye sınıflayan zihniyetler asıl sığır. Ve evet, ben evlenmeden olmaz diyen o kadınlardan biriyim. Ne pişmanım, ne ezik Sadece sizin gibileri seçmeyecek kadar seçiciyim !
- 11 ay
40 yaşında hâlâ seks yapamamış, evlenememiş bir bakire olursan, o zaman konuşalım. Bakalım o zaman da "evlenmeden olmaz" demekle çok iyi yaptığını düşünecek misin? "Açılmadan iade"
- 11 ay
Senin beni seçmeni zaten kendime hakaret sayarım... Allah korusun senin zihniyetindekilerden...
- 11 ay
Bakire olarak gömülürsen cennette yerin hazırmış diyollaaa... Nuri verecekler sana 🤣🤣🤣
- 11 ay
Erkekler bakire istiyor diye, bakire olmazsam evlenemem ve bir erkeğin koruyucu kanatları altına giremem, hayatım zorlaşır, ekmek elden su gölden yaşayamam kaygınız var...
- 11 ay
Haa, bu arada, bakireyim derken umarım bir erkekle öpüşmek dahil en ufak bir deneyimin olmamıştır... Olmuşsa, bakirelik konusunda gelip burada ahkam kesemezsin çünkü... Bakireliğin "tam el değmemişlik durumu" olduğunu biliyor olman lazım...
Soran11 ay40 yaşında bakire olmak senin gibi kirli zihniyetli biriyle aynı düşünmemekten bin kat daha onurludur. Sen kadının değerini kaç erkekle ne zaman birlikte olduğuyla ölçen o basit kafanla hala modernlik oynuyorsun açılmadan iade mi? Kime? Sana mı? Senin gibi zihinsel olarak paketinden çıkmamışlara mi? Kadınlar senin eğlenip sonra attığın ambalajlar değil beynine sığmaz ama hatırlatayım dedim.
Bakireliği küçümseyerek, özgürlüğü sadece yatak üzerinden tarif ederek ne kadar sığ ve ezik olduğunuzu ele veriyorsunuz. Asıl acıklı olan, kadınların kendi değerleriyle yaşamasına tahammül edemeyecek kadar içi boş yaşamanız. Cennetmiş, Nuriymiş karikatür kafanla ahiret anlatmaya kalkman bile zavallılığın özeti. Merak etme, ben bu dünyada da huzurluyum, öbür dünyada da nasibime senin gibi zavallı kafalar düşmeyecek.
Ve son olarak Allah aşkına bir daha kadının hayatına, bedenine, inancına dil uzatmadan önce aynaya bak. Belki karşında neden seni kimsenin seçmediğini görürsün.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
11 aySeviyorsa evlenene kadar da bekleyebilir sevdiğini. Her gün senin gibi 20 kişi konu açıyor evleneceğiz diye kandırıp istediğini aldı gitti diye. Kaçmıyor bir yere, alt tarafı imza atacak sonra sabahlara kadar yaparsınız.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
11 ayKesinlikle yapma sora pişman olursun genelde bitiyo böyle ilişkiler sürmüo
037 Yorumla
Soran11 ayGaliba haklısın ama zorluyor beni
- 11 ay
Sendede ufak istek var gibi ama bak yanlış yola gidersin böyle konuşursan bitiririm de zaten o gidecektir
Soran11 ayİstek var ama evlendikten sonra isterim bende namus var ne ben nede ailem kabul etmez edemez ben nasil güvenicem der misn
- 11 ay
Siz zaten bişeyler yaşamışsınızdır ilerisini istiyor ama bence yapmaman senin yararına
- 11 ay
böyle bişey güvenilir mi güvensen bile ölümlü dünya nolur nolmaz ortada kalırsın sonra
Soran11 ayYaşamadık hayir yeni tanıştık ve ilk defa yan yana geldik o benim için kaç saatlik yoldan geldi cafede oturduk ama pansiyona falan gidelim dedi hayır dedim
- 11 ay
Oha bide direk istemiş vay hayvan vay amacı belli
Soran11 ayİşte hem bu kdr ciddi olup hemde beni cinsellik için kandırmaya çalışması benim kafamı karıştiriyor
- 11 ay
Olsun sen kanma hemen öyle ilerisini düşün
Soran11 ayİşte zorluyor zorunlu tutuyor
Soran11 ayEvlilik içinde 1 sene diyor
- 11 ay
Ayrılırız ben asla yapmam desene yoksa alttan alıp yapınca ya gidersen gibi laflar mı edion adama
Soran11 ayEvet dedim yani amacın ne vs korkuyorum dedim falan ama net bir şekilde belirttim de yapamam diye
- 11 ay
Net şekilde belirtememişsin işte ayrıca bu konuları konuşmayada devam ederseniz her türlü seni kandırır ağına çeker
Soran11 aySadece onu değiştirmeye çalışıyorum bu Sebeb yüzünden bitsin istemiyorum
- 11 ay
Aklında bu olanın aklını çelemessin her daim bu konuyu uzatırda uzatır ya yapcan ya ayrılcan önünde iki seçenek var işte
Soran11 ayCok istiyorsa verecek birine gitsin ki zaten geçmişte yapmış bunu yine yapsın bn ona o kdr iyiyim diye mi bana bunu yapıyor
- 11 ay
E çocuğun amacı bu zaten çıktığı kızları yatağa atmak
Soran11 ayE bana gelipte niye evlilik için gec kaldım çocugmn olması gerekiyordu gbi laflar ediyor ki
- 11 ay
Sende inanıon ölemi bunlar seni kıvama getirme çabaları o zmn gelsin evlenin sora yapın
Soran11 ay1 sene dedi evlilik çocuk oyuncağı değil dedi birbimizi iyi tanımamız gerekiyor falan dedi
- 11 ay
Bu birliktelikte çocuk oyuncağı değil evlenmeden olmayacak bişey böyle kabulse devam de yoksa kaybol de
Soran11 ayUzun bir yazı yazdım gönderdim yine ortalıktan kaybolmamışsa okur
- 11 ay
Bana danışabilirsin boşluğa düşersen ama kesinlikle yapmamanı öneririm
Soran11 ayYapmıyorum zaten umarım oda bunu anlar eğer zaten niyeti buysa mesajıma bakarsa okursa gider
- 11 ay
Hadi bakalım hayırlısı
Soran11 ayGaliba kaçmış çünkü instasi yok numarada almadık sadece telegramdan konusuyodk bakmıyor çoktan kalkmış biliyorum galiba uygulamayı silmiş
- 11 ay
Ohaaa tam saçmalıkmış zaten boş ver ucuz kurtulmuşsun
Soran11 ayÇünkü bi ara daha böyle yaptı sonra pişman oldu geri döndü şimdi yine mesaj attım hala ama hala yok ama bana akşam dedi sabah konuşurz canım falan dedi şimdi ise yok büyük ihtimal yine kaçtı
- 11 ay
Başkalarına gitmiştir veren birilerine yolla cehenneme gitsin
Soran11 ay
Dediğim gibi evlilik korkutuyor beni
Acele etmek istemiyorum
Yakınlaşma isteğim elimde değil
İstemsizce oluyor
Çok temiz kalplisin
Çok iyisin
İlerde seni üzmek istemiyorum
Sana değil
Kendime güvenmiyorum
Allah senden razı olsun çok temiz kalplisin çok iyisin çok güzelsin
Ama ilerde ben seni üzerim
Seni üzmek te en son isteğim
Ne yapacağımı bilmiyorum
Seni üzmekten korkuyorum
Soran11 ayBunları yazdı ve bitirdik
- 11 ay
En doğrusu bu normal gelseydi olurdu böyle yaklaşarak olmaz
Soran11 ayBahane uydurmuş Açıkçası başka bir şey yok yani
- 11 ay
Sen böyle temiz kal gerisini boş ver
Soran11 ayTemiz kalacağım da bende gram heves kalmadı bir şey yani enerjimi Söndürdüler biliyor musun Bir şey hevesim yok oturup ağlamak istiyorum saatlerce
- 11 ay
Biri çıkar hevesin herşeyin geri gelir merak etme zamanını bekle
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
11 ayCiddi düşünen cinsellik istemez önce o güveni vermeli
018 Yorumla
Soran11 ayİstedi sanaldan vs hatta görüntülü
- 11 ay
Pek ciddi durmuyor o zaman
Soran11 ayAma ciddi konuşuyor benimle çok sahiplenici konuşuyor
- 11 ay
Değişik
Soran11 ayBenimde kafamı karıştıran bu iste
- 11 ay
Sen yine de temkinli yaklaş bir süre reddet giderse ciddi değildir
Soran11 ayBen sadece sanal derim sesli ama teması Asla kabul edemem Eğer gerçekten kabul ederse bisi diyemem dün çok zorladı pansiyona falan gidelim diye bisi olmayacak dedi falan yok dedim
Soran11 ayVe bana numarasını vermedi bir daha ki gelişimde yaparız gbi falan
- 11 ay
Ohoooo adam kudurmuş 😂🍆🍆🍆
- 11 ay
Numara da vermiyor
Valla hiç güvenemedim
Soran11 ayHmde çok ve yine gelecek eminim ve isteyecek korkuyorm
Soran11 ayVermedi evet sanki işini görüp kaçacak gbi ona bir daha ulaşamayaym diye
- 11 ay
Neden korkuyosun mecbur musun sen buna
- 11 ay
Bırak gitsin abaza
Soran11 ayHayir tabikide sadece bunun yüzünden benden gitmesini istemiyorum seviyorum inu
- 11 ay
Sen bilirsin o zaman ne diyim
Sesli yapmayı seviyo musun
Soran11 ayHiç yapmadım ki doğru düzgün bilemem yani ama bu onunla yetinemiyor
- 11 ay
Yetinen insanlarla tanış 🤭🤭
Ben çok severim mesela
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İşi garantiye almak için cinsellige hayir de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
11 ayseni gerçekten seven erkek senden cinsellik talep etmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayCiddi düşünen mikmez seni deli kız kiyamaz ayrıl yol ver
01 Yorumla
Soran11 ayDesene yine kandırıldım Yeter artık bıktım ya hep böyle şeyler oluyor yeter ya bir tanesi de düzgün konuşsun benimle bir tane de ciddi düşünsün zaten kendisi beni bıraktı
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
11 ayEğer emin değil isen korkun var ise cinsellik yaşama. Çünkü bundan emin olamazsın
04 Yorumla
Soran11 ayEvet korkum var Çünkü daha yeni birkaç gündür tanışmışız cinselliğe çok düşkün olduğunu söylüyor temas istiyor Bu biraz tamam sanal falan olabilir de temas Asla kabul edemem
- 11 ay
Daha yeni ise güvenme yapma derim. Seninle seks için birlikte olduğunu hissediyorum
Soran11 ayBilmiyorum çok ciddi konuşuyor hatta 6 7 saatlik mesafeden geldi yanıma illa bi yerlere gidelim dedi yok dedim
- 11 ay
Bence güvenme
11 ayKesinlikle kandirilip ikildiginle kalirsin
010 Yorumla
Soran11 ayO yüzden istemiyorum ya
- 11 ay
Gereksiz insanları hayatında tutmak seni yorar. O yüzden yol ver
Soran11 ayBana neden evlilik vaadi verdi peki
- 11 ay
Bak canım bir kadına gel seni yatağa atacam dediğinde koşa koşa gelmez. Ama güven verirsen seninle evlilik düşünüyorum zaten evlenecez dersen guvenirsin ona ver zaten evlenecez diyip herşeyi yaşarsin sonra ortada kalınca da ağlarsın keşke yapmasaydim dersin o yüzden ben sana bunu şimdiden söylüyorum. Pişman olma diye
Soran11 ayAnladım... Direnicem gerekirse konuşmayı kessin ben kendime o kötülüğü yapamam asla yapamam
- 11 ay
Kendine olan saygını kaybedersin. Bak sen isteyip yapsan ayrı bişey o canın istemis olmuş diye. Ama kandirilip ortada bırakılmak kendine olan saygını kaybetmene sebep olur
Soran11 ayNe diyebilirim ki ona ben
- 11 ay
Yol ver bak erkek güzel konusur kadını ikna eder niyeti belli olan kişi seni yarı yolda bırakır
Soran11 ayZaten yazmiyor bakalım yazacak mi
- 11 ay
Engelli sen bassana ilgi sevgi eksikliğiimi yaşıyorsun
11 ayKandırılmak kaygın varsa inanamamalisin
02 Yorumla
Soran11 ayVar zaten kim sexs yaptığı birini alır ki
- 11 ay
Ever bazıları öyle düşünüyor, bazıları öyle dusunmuyor
Cinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. Bunu anlamak zor bence garantiye al öyle yap
06 Yorumla
Soran11 ayGaranti derken
Soran11 ayYeni tanıştık Ben de onu söyledim ama evlilik için bir sene falan diyor seni iyi Tanımam lazım diyor Senin de beni ve ben bu şekildeyken o kadar rahat davranamam Tamam sanal falan okuyor ama namaz kabul edemem
Soran11 ayTemas *
Soran11 ayBence tanımaya çalışıyorum ama bu cinselliği şart koşmuş
Sakın yapma bir anlık sonra pişmanlık vs
01 Yorumla
Soran11 ayBnde diyorum ya çöp gbi atarsa terkederse beni diyorum
Gizli Üye(30-35)11 ayAh safiyem ver bakalım yüzüne bakıyor mu 😆
22 Yorumla
Soran11 ayAh ablam bakmaz tabi niye baksın
Cevap sahibi11 ayCiddi düşünen seni si. mek istemez kıyamaz
Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Evlenince verirsin. Çok kolay...
00 Yorumla
11 ayGüven problemi. varsa verme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayNe kadar surwdir gorusuyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayCinsellik olabilir niyeti dikkat et
00 YorumlaOynuyor
02 Yorumla
Soran11 ayÖyle mi diyosn
11 ayKesin kandıracak seni
027 Yorumla
Soran11 ayNerden biliyorsn
- 11 ay
Erkek milleti sonuç odaklı bakar konuya.
Alacağını alınca kaçmanın yollarını arar
Soran11 ayO zaman ben asla kabul etmicem aslaa
- 11 ay
Nikahı basmadan asla verme
Soran11 ayAsla bugüne kdr kendimi korudum bundan sonrada bu kararimda netim bırakmayacağını nerden bilicem ki
- 11 ay
İşte bilemezsin o yüzden önce nikah
Soran11 ay1 sene dedi oda nikaha
- 11 ay
Seviyorsan bekle 1 sene çok uzun değil
Soran11 ayO beklesin işte ben değil ben zaten beklerim
- 11 ay
Beklesin tabi öyle tadına bakıp kaçmanın hesabını yapmasın
Soran11 ayİşte bende ondan korkuyorum amaç ne olabilir ciddi mi değil mi numarasını bile vermiyor bana bir daha ki gelişte diyor bir daha ki geliste de benden beklentisi var
- 11 ay
Numarasını bile vermiyorsa vur tekmeyi gitsin güzel kardeşim
Soran11 ayVermedi evet birini iyi tanımam gerekiyor falan filan diyor anlamadım
- 11 ay
Ondan bir halt olmaz
Soran11 ayNe yapayım peki karşı çıkmaya devam edicem o zaman
- 11 ay
Tabiki karş ıçıkacaksın baktın çok uzatıyor bırakacaksın başka erkek mi kalmadı
Soran11 ayZaten istediğini alamadı diye kendi uzaklaşır büyük ihtimal
- 11 ay
İstediğini alamayunca başka avların peşine düşecektir
- 11 ay
Sen şu an evde misin işte mi
Soran11 ayBilmiyorum hala yazmamış bana bakalım yazacak mı dün zaten öyle böyle bir kac kelime konuştuk eve gidiyordu kaç saat yol yani eve gitti duş alıp uyucam dedi sabah konuşuruz
Soran11 ayEvde
- 11 ay
Yazmak zor oluyor
Soran11 ayKonusamam çünkü ona saygisizlik olur
- 11 ay
Anladım
- 11 ay
Sormayı unuttum yaşın kaçtı?
Soran11 ayNeden bu kdr ısrarcısiniz
- 11 ay
Çok özür dilerim ısrarcı biri olarak görünmek istememiştim
Zevkine bak bence
02 Yorumla
Soran11 ayBn muhafazakar biriyim ailemde öyle kabul edemem
11 ayHiç cinsellik yaşadın mı biriyle
02 Yorumla
Soran11 ayHayır hicc
- 11 ay
O zaman boş ver onu
Bakire misin
01 Yorumla
Soran11 ayEvet
11 ayEngelle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Denemeden bilemezsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dikkat et kendine
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayNeyden korkuyorsun
13 Yorumla
Soran11 ayBırakıp sen orsubusn demesinden
Cevap sahibi11 ayGarantisi yok ki o işin
Soran11 ayİşte o yüzden hayır kabul edemem
Gizli Üye(30-35)11 aySen de istekli misin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayYapıp atar
00 Yorumla
11 ayNeden kandırsın ki
08 Yorumla
Soran11 ayNe bileyim Hevesin alır falan filan
- 11 ay
Güvenmiyosan verme
Soran11 ayYa zaten tam cinsellik yaşamam saçmalama ama böyle yüzeysel falan istiyor
- 11 ay
Yok ya o zaman rahat ol doyamaz
Soran11 aySanal iyi olmam gerekiyor ki temas istemesin off ya niye cinsellik olması gerekiyor kii
- 11 ay
Sanalda kötü müsün?
Soran11 ayBilmiyorum hiç denemedim ki
- 11 ay
Yazcam sana
11 ayBakire misin
09 Yorumla
Soran11 ayEvet
- 11 ay
Yas kac senin
Soran11 ay26ym
- 11 ay