- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılBakirelik senin için önemliyse cinsellikten uzak dur. Nikahsız seks, ilk seks yaptığı erkekle evlenmeyip ayrılma korkusu olan, müstakbel kocasının huzuruna bakire olarak çıkması gerektiğini düşünen kezbanlara göre değil. Sevgiliyken aktif cinsel hayat yaşamak bekaret kavramını kabul etmeyen modern, akıllı kadınlara göre bir şey.
014 Yorumla- 1 yıl
Sonrasında "ama evleneceğiz diye söz vermiştin ühü ühü beni kandırdın, kullandın" diye zırlayacaksan yapma.
Soran1 yılBir kadının kendi bedenine, değerlerine sahip çıkması seni niye bu kadar rahatsız etti? Çünkü senin zihniyetin, kadının iradesini kendi cinsel beklentilerine göre şekillendirmeye çalışan basit bir zihniyet. Cnsellik yaşamalı yoksa kezban diyerek özgürlükten değil, kendi arzularına uymayan kadınları küçümsemekten bahsediyorsun. Gerçek modernlik, herkesin kendi kararına saygı duymaktır. Ben evlenmeden kimseyle birlikte olmayacak kadar kendime değer veriyorum. Bu seni ilgilendirmez ama senin gibi her kadını kendi ölçülerine göre yargılayan adamlar yüzünden kadınlar hâlâ açıklama yapmak zorunda kalıyor. Asıl kezbanlık, kadını cinselliğiyle sınıflandırmakta. Senin beğenin ya da onayın değil, benim inancım, duruşum önemli. Ve evet, ben bekaretimi bir değersizlik değil, bir seçim olarak taşıyorum. Senin gibi haz peşinde koşan ama sevgiye, sadakate, ahlaka sıfır bağlılık gösterenler bu değerin ne demek olduğunu asla anlayamaz. Ama canını sıkma ben de senin gibi birini anlamaya çalışacak kadar düşmem hadi işine bak bay sözde modern ama altinda ahlaksızlık barındıran adam
- 1 yıl
Bekar kadın cinselliğinin ahlakla, namusla, kendine değer vermemekle ilgisi yok... Arap dini ve ataerkil kültür size bakirelik dayatıyor, siz de kabul ediyorsunuz çünkü size göre kadın, bekarken bile henüz tanışmadığı müstakbel kocasına ait bir eşya, bir mal ve kendini kocasıyla evlenene kadar sıfır ambalaj içinde saklamak, korumak zorunda.
- 1 yıl
Cinsel ilişki geçmişi olan bekar kadınların erkekler için değersiz olmasını eleştirdiğimi de anlamaktan acizsin. Erkeklerin kadınlara cinsellik geçmişi nedeniyle hesap sormaya, kadında bakirelik aramaya hakkı yok diyorum. Bütün yazdıklarım kadınların özgürlüğünden yana yani... Ayrıca beni ahlaksız olmakla suçlamaya da hakkın yok. Sen kimsin ki?
Soran1 yılKendini özgürlük savunucusu sanarken, kadınların seçimlerine karışma hakkını kendinde görecek kadar çelişkilerle dolusun. Bekareti kutsayanlara laf sokarken onu tercih eden kadına mal muamelesi yapıyorsun diyorsun. Hani özgürlüktü? Hani kadının bedeni kendine aitti? Demek ki senin özgürlüğün sadece senin gibi düşünen kadınlar için geçerli. Ötesi kezban gerici köle değil mi? Kusura bakma ama kadınları tek bir kalıba sokan herkesin adı aynı baskıcı. İster başı açık ister kapalı, ister cinselliği evliliğe saklasın Ve onun değeri, senin onayından ya da beklentinden ibaret değil. Sen önce kendi içindeki çelişkileri çöz sonra özgürlük dersi vermeye kalk !
- 1 yıl
Erkek cinsinin kadından bekaret beklemeye hakkı olduğunu kabul eden kadının zihninde kölelik var... Bakire olmanın kendini daha değerli bir kadın yaptığını zanneden kadın kezbandır, ataerkil kültürün kölesidir... Evlenmeden olmaz diye diye 40 yaşını gören bakireler var, şimdi hepsi pişman... Cinsel ilişki yaşamayı sadece evli çiftlerin hakkı olarak görmek, maalesef geri kafalılık.
- 1 yıl
Bakire olman seni sadece evleneceği kadının bedeni üzerinde, henüz tanışmamış olduğu halde hak iddia eden ataerkil sığırların hoşuna gider...
Soran1 yılNe garip kadınların evlenmeden önce kendi bedenleriyle ilgili verdiği kararlara geri kafalılık diyen biri çıkmış özgürlük dersi veriyor. Senin özgürlük anlayışın, sadece kendi fikrine uyan kadınlar yaşarsa güzel, diğerleri kezban köle pişman kusura bakma da asıl kölelik, kendi hayat tercihini başkasının kararıymış gibi yargılayıp dil uzatma hakkını kendinde görmektir. Kadınların kimi, ne zaman, nasıl yaşayacağını sana sorma gibi bir niyeti yok. Senin gibi her kadını hazza erişmiş mi erişmemiş mi diye sınıflayan zihniyetler asıl sığır. Ve evet, ben evlenmeden olmaz diyen o kadınlardan biriyim. Ne pişmanım, ne ezik Sadece sizin gibileri seçmeyecek kadar seçiciyim !
- 1 yıl
40 yaşında hâlâ seks yapamamış, evlenememiş bir bakire olursan, o zaman konuşalım. Bakalım o zaman da "evlenmeden olmaz" demekle çok iyi yaptığını düşünecek misin? "Açılmadan iade"
- 1 yıl
Senin beni seçmeni zaten kendime hakaret sayarım... Allah korusun senin zihniyetindekilerden...
- 1 yıl
Bakire olarak gömülürsen cennette yerin hazırmış diyollaaa... Nuri verecekler sana 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Erkekler bakire istiyor diye, bakire olmazsam evlenemem ve bir erkeğin koruyucu kanatları altına giremem, hayatım zorlaşır, ekmek elden su gölden yaşayamam kaygınız var...
- 1 yıl
Haa, bu arada, bakireyim derken umarım bir erkekle öpüşmek dahil en ufak bir deneyimin olmamıştır... Olmuşsa, bakirelik konusunda gelip burada ahkam kesemezsin çünkü... Bakireliğin "tam el değmemişlik durumu" olduğunu biliyor olman lazım...
Soran1 yıl40 yaşında bakire olmak senin gibi kirli zihniyetli biriyle aynı düşünmemekten bin kat daha onurludur. Sen kadının değerini kaç erkekle ne zaman birlikte olduğuyla ölçen o basit kafanla hala modernlik oynuyorsun açılmadan iade mi? Kime? Sana mı? Senin gibi zihinsel olarak paketinden çıkmamışlara mi? Kadınlar senin eğlenip sonra attığın ambalajlar değil beynine sığmaz ama hatırlatayım dedim.
Bakireliği küçümseyerek, özgürlüğü sadece yatak üzerinden tarif ederek ne kadar sığ ve ezik olduğunuzu ele veriyorsunuz. Asıl acıklı olan, kadınların kendi değerleriyle yaşamasına tahammül edemeyecek kadar içi boş yaşamanız. Cennetmiş, Nuriymiş karikatür kafanla ahiret anlatmaya kalkman bile zavallılığın özeti. Merak etme, ben bu dünyada da huzurluyum, öbür dünyada da nasibime senin gibi zavallı kafalar düşmeyecek.
Ve son olarak Allah aşkına bir daha kadının hayatına, bedenine, inancına dil uzatmadan önce aynaya bak. Belki karşında neden seni kimsenin seçmediğini görürsün.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
1 yılSeviyorsa evlenene kadar da bekleyebilir sevdiğini. Her gün senin gibi 20 kişi konu açıyor evleneceğiz diye kandırıp istediğini aldı gitti diye. Kaçmıyor bir yere, alt tarafı imza atacak sonra sabahlara kadar yaparsınız.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
1 yılKesinlikle yapma sora pişman olursun genelde bitiyo böyle ilişkiler sürmüo
037 Yorumla
Soran1 yılGaliba haklısın ama zorluyor beni
- 1 yıl
Sendede ufak istek var gibi ama bak yanlış yola gidersin böyle konuşursan bitiririm de zaten o gidecektir
Soran1 yılİstek var ama evlendikten sonra isterim bende namus var ne ben nede ailem kabul etmez edemez ben nasil güvenicem der misn
- 1 yıl
Siz zaten bişeyler yaşamışsınızdır ilerisini istiyor ama bence yapmaman senin yararına
- 1 yıl
böyle bişey güvenilir mi güvensen bile ölümlü dünya nolur nolmaz ortada kalırsın sonra
Soran1 yılYaşamadık hayir yeni tanıştık ve ilk defa yan yana geldik o benim için kaç saatlik yoldan geldi cafede oturduk ama pansiyona falan gidelim dedi hayır dedim
- 1 yıl
Oha bide direk istemiş vay hayvan vay amacı belli
Soran1 yılİşte hem bu kdr ciddi olup hemde beni cinsellik için kandırmaya çalışması benim kafamı karıştiriyor
- 1 yıl
Olsun sen kanma hemen öyle ilerisini düşün
Soran1 yılİşte zorluyor zorunlu tutuyor
Soran1 yılEvlilik içinde 1 sene diyor
- 1 yıl
Ayrılırız ben asla yapmam desene yoksa alttan alıp yapınca ya gidersen gibi laflar mı edion adama
Soran1 yılEvet dedim yani amacın ne vs korkuyorum dedim falan ama net bir şekilde belirttim de yapamam diye
- 1 yıl
Net şekilde belirtememişsin işte ayrıca bu konuları konuşmayada devam ederseniz her türlü seni kandırır ağına çeker
Soran1 yılSadece onu değiştirmeye çalışıyorum bu Sebeb yüzünden bitsin istemiyorum
- 1 yıl
Aklında bu olanın aklını çelemessin her daim bu konuyu uzatırda uzatır ya yapcan ya ayrılcan önünde iki seçenek var işte
Soran1 yılCok istiyorsa verecek birine gitsin ki zaten geçmişte yapmış bunu yine yapsın bn ona o kdr iyiyim diye mi bana bunu yapıyor
- 1 yıl
E çocuğun amacı bu zaten çıktığı kızları yatağa atmak
Soran1 yılE bana gelipte niye evlilik için gec kaldım çocugmn olması gerekiyordu gbi laflar ediyor ki
- 1 yıl
Sende inanıon ölemi bunlar seni kıvama getirme çabaları o zmn gelsin evlenin sora yapın
Soran1 yıl1 sene dedi evlilik çocuk oyuncağı değil dedi birbimizi iyi tanımamız gerekiyor falan dedi
- 1 yıl
Bu birliktelikte çocuk oyuncağı değil evlenmeden olmayacak bişey böyle kabulse devam de yoksa kaybol de
Soran1 yılUzun bir yazı yazdım gönderdim yine ortalıktan kaybolmamışsa okur
- 1 yıl
Bana danışabilirsin boşluğa düşersen ama kesinlikle yapmamanı öneririm
Soran1 yılYapmıyorum zaten umarım oda bunu anlar eğer zaten niyeti buysa mesajıma bakarsa okursa gider
- 1 yıl
Hadi bakalım hayırlısı
Soran1 yılGaliba kaçmış çünkü instasi yok numarada almadık sadece telegramdan konusuyodk bakmıyor çoktan kalkmış biliyorum galiba uygulamayı silmiş
- 1 yıl
Ohaaa tam saçmalıkmış zaten boş ver ucuz kurtulmuşsun
Soran1 yılÇünkü bi ara daha böyle yaptı sonra pişman oldu geri döndü şimdi yine mesaj attım hala ama hala yok ama bana akşam dedi sabah konuşurz canım falan dedi şimdi ise yok büyük ihtimal yine kaçtı
- 1 yıl
Başkalarına gitmiştir veren birilerine yolla cehenneme gitsin
Soran1 yıl
Dediğim gibi evlilik korkutuyor beni
Acele etmek istemiyorum
Yakınlaşma isteğim elimde değil
İstemsizce oluyor
Çok temiz kalplisin
Çok iyisin
İlerde seni üzmek istemiyorum
Sana değil
Kendime güvenmiyorum
Allah senden razı olsun çok temiz kalplisin çok iyisin çok güzelsin
Ama ilerde ben seni üzerim
Seni üzmek te en son isteğim
Ne yapacağımı bilmiyorum
Seni üzmekten korkuyorum
Soran1 yılBunları yazdı ve bitirdik
- 1 yıl
En doğrusu bu normal gelseydi olurdu böyle yaklaşarak olmaz
Soran1 yılBahane uydurmuş Açıkçası başka bir şey yok yani
- 1 yıl
Sen böyle temiz kal gerisini boş ver
Soran1 yılTemiz kalacağım da bende gram heves kalmadı bir şey yani enerjimi Söndürdüler biliyor musun Bir şey hevesim yok oturup ağlamak istiyorum saatlerce
- 1 yıl
Biri çıkar hevesin herşeyin geri gelir merak etme zamanını bekle
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılCiddi düşünen cinsellik istemez önce o güveni vermeli
018 Yorumla
Soran1 yılİstedi sanaldan vs hatta görüntülü
- 1 yıl
Pek ciddi durmuyor o zaman
Soran1 yılAma ciddi konuşuyor benimle çok sahiplenici konuşuyor
- 1 yıl
Değişik
Soran1 yılBenimde kafamı karıştıran bu iste
- 1 yıl
Sen yine de temkinli yaklaş bir süre reddet giderse ciddi değildir
Soran1 yılBen sadece sanal derim sesli ama teması Asla kabul edemem Eğer gerçekten kabul ederse bisi diyemem dün çok zorladı pansiyona falan gidelim diye bisi olmayacak dedi falan yok dedim
Soran1 yılVe bana numarasını vermedi bir daha ki gelişimde yaparız gbi falan
- 1 yıl
Ohoooo adam kudurmuş 😂🍆🍆🍆
- 1 yıl
Numara da vermiyor
Valla hiç güvenemedim
Soran1 yılHmde çok ve yine gelecek eminim ve isteyecek korkuyorm
Soran1 yılVermedi evet sanki işini görüp kaçacak gbi ona bir daha ulaşamayaym diye
- 1 yıl
Neden korkuyosun mecbur musun sen buna
- 1 yıl
Bırak gitsin abaza
Soran1 yılHayir tabikide sadece bunun yüzünden benden gitmesini istemiyorum seviyorum inu
- 1 yıl
Sen bilirsin o zaman ne diyim
Sesli yapmayı seviyo musun
Soran1 yılHiç yapmadım ki doğru düzgün bilemem yani ama bu onunla yetinemiyor
- 1 yıl
Yetinen insanlarla tanış 🤭🤭
Ben çok severim mesela
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İşi garantiye almak için cinsellige hayir de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılseni gerçekten seven erkek senden cinsellik talep etmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCiddi düşünen mikmez seni deli kız kiyamaz ayrıl yol ver
01 Yorumla
Soran1 yılDesene yine kandırıldım Yeter artık bıktım ya hep böyle şeyler oluyor yeter ya bir tanesi de düzgün konuşsun benimle bir tane de ciddi düşünsün zaten kendisi beni bıraktı
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılEğer emin değil isen korkun var ise cinsellik yaşama. Çünkü bundan emin olamazsın
04 Yorumla
Soran1 yılEvet korkum var Çünkü daha yeni birkaç gündür tanışmışız cinselliğe çok düşkün olduğunu söylüyor temas istiyor Bu biraz tamam sanal falan olabilir de temas Asla kabul edemem
- 1 yıl
Daha yeni ise güvenme yapma derim. Seninle seks için birlikte olduğunu hissediyorum
Soran1 yılBilmiyorum çok ciddi konuşuyor hatta 6 7 saatlik mesafeden geldi yanıma illa bi yerlere gidelim dedi yok dedim
- 1 yıl
Bence güvenme
1 yılKesinlikle kandirilip ikildiginle kalirsin
010 Yorumla
Soran1 yılO yüzden istemiyorum ya
- 1 yıl
Gereksiz insanları hayatında tutmak seni yorar. O yüzden yol ver
Soran1 yılBana neden evlilik vaadi verdi peki
- 1 yıl
Bak canım bir kadına gel seni yatağa atacam dediğinde koşa koşa gelmez. Ama güven verirsen seninle evlilik düşünüyorum zaten evlenecez dersen guvenirsin ona ver zaten evlenecez diyip herşeyi yaşarsin sonra ortada kalınca da ağlarsın keşke yapmasaydim dersin o yüzden ben sana bunu şimdiden söylüyorum. Pişman olma diye
Soran1 yılAnladım... Direnicem gerekirse konuşmayı kessin ben kendime o kötülüğü yapamam asla yapamam
- 1 yıl
Kendine olan saygını kaybedersin. Bak sen isteyip yapsan ayrı bişey o canın istemis olmuş diye. Ama kandirilip ortada bırakılmak kendine olan saygını kaybetmene sebep olur
Soran1 yılNe diyebilirim ki ona ben
- 1 yıl
Yol ver bak erkek güzel konusur kadını ikna eder niyeti belli olan kişi seni yarı yolda bırakır
Soran1 yılZaten yazmiyor bakalım yazacak mi
- 1 yıl
Engelli sen bassana ilgi sevgi eksikliğiimi yaşıyorsun
1 yılKandırılmak kaygın varsa inanamamalisin
02 Yorumla
Soran1 yılVar zaten kim sexs yaptığı birini alır ki
- 1 yıl
Ever bazıları öyle düşünüyor, bazıları öyle dusunmuyor
Cinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. Bunu anlamak zor bence garantiye al öyle yap
06 Yorumla
Soran1 yılGaranti derken
Soran1 yılYeni tanıştık Ben de onu söyledim ama evlilik için bir sene falan diyor seni iyi Tanımam lazım diyor Senin de beni ve ben bu şekildeyken o kadar rahat davranamam Tamam sanal falan okuyor ama namaz kabul edemem
Soran1 yılTemas *
Soran1 yılBence tanımaya çalışıyorum ama bu cinselliği şart koşmuş
Sakın yapma bir anlık sonra pişmanlık vs
01 Yorumla
Soran1 yılBnde diyorum ya çöp gbi atarsa terkederse beni diyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılAh safiyem ver bakalım yüzüne bakıyor mu 😆
22 Yorumla
Soran1 yılAh ablam bakmaz tabi niye baksın
Cevap sahibi1 yılCiddi düşünen seni si. mek istemez kıyamaz
Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Evlenince verirsin. Çok kolay...
00 Yorumla
1 yılGüven problemi. varsa verme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe kadar surwdir gorusuyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCinsellik olabilir niyeti dikkat et
00 YorumlaOynuyor
02 Yorumla
Soran1 yılÖyle mi diyosn
1 yılKesin kandıracak seni
027 Yorumla
Soran1 yılNerden biliyorsn
- 1 yıl
Erkek milleti sonuç odaklı bakar konuya.
Alacağını alınca kaçmanın yollarını arar
Soran1 yılO zaman ben asla kabul etmicem aslaa
- 1 yıl
Nikahı basmadan asla verme
Soran1 yılAsla bugüne kdr kendimi korudum bundan sonrada bu kararimda netim bırakmayacağını nerden bilicem ki
- 1 yıl
İşte bilemezsin o yüzden önce nikah
Soran1 yıl1 sene dedi oda nikaha
- 1 yıl
Seviyorsan bekle 1 sene çok uzun değil
Soran1 yılO beklesin işte ben değil ben zaten beklerim
- 1 yıl
Beklesin tabi öyle tadına bakıp kaçmanın hesabını yapmasın
Soran1 yılİşte bende ondan korkuyorum amaç ne olabilir ciddi mi değil mi numarasını bile vermiyor bana bir daha ki gelişte diyor bir daha ki geliste de benden beklentisi var
- 1 yıl
Numarasını bile vermiyorsa vur tekmeyi gitsin güzel kardeşim
Soran1 yılVermedi evet birini iyi tanımam gerekiyor falan filan diyor anlamadım
- 1 yıl
Ondan bir halt olmaz
Soran1 yılNe yapayım peki karşı çıkmaya devam edicem o zaman
- 1 yıl
Tabiki karş ıçıkacaksın baktın çok uzatıyor bırakacaksın başka erkek mi kalmadı
Soran1 yılZaten istediğini alamadı diye kendi uzaklaşır büyük ihtimal
- 1 yıl
İstediğini alamayunca başka avların peşine düşecektir
- 1 yıl
Sen şu an evde misin işte mi
Soran1 yılBilmiyorum hala yazmamış bana bakalım yazacak mı dün zaten öyle böyle bir kac kelime konuştuk eve gidiyordu kaç saat yol yani eve gitti duş alıp uyucam dedi sabah konuşuruz
Soran1 yılEvde
- 1 yıl
Yazmak zor oluyor
Soran1 yılKonusamam çünkü ona saygisizlik olur
- 1 yıl
Anladım
- 1 yıl
Sormayı unuttum yaşın kaçtı?
Soran1 yılNeden bu kdr ısrarcısiniz
- 1 yıl
Çok özür dilerim ısrarcı biri olarak görünmek istememiştim
Zevkine bak bence
02 Yorumla
Soran1 yılBn muhafazakar biriyim ailemde öyle kabul edemem
1 yılHiç cinsellik yaşadın mı biriyle
02 Yorumla
Soran1 yılHayır hicc
- 1 yıl
O zaman boş ver onu
Bakire misin
01 Yorumla
Soran1 yılEvet
1 yılEngelle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Denemeden bilemezsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dikkat et kendine
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNeyden korkuyorsun
13 Yorumla
Soran1 yılBırakıp sen orsubusn demesinden
Cevap sahibi1 yılGarantisi yok ki o işin
Soran1 yılİşte o yüzden hayır kabul edemem
Gizli Üye(30-35)1 yılSen de istekli misin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYapıp atar
00 Yorumla
1 yılNeden kandırsın ki
08 Yorumla
Soran1 yılNe bileyim Hevesin alır falan filan
- 1 yıl
Güvenmiyosan verme
Soran1 yılYa zaten tam cinsellik yaşamam saçmalama ama böyle yüzeysel falan istiyor
- 1 yıl
Yok ya o zaman rahat ol doyamaz
Soran1 yılSanal iyi olmam gerekiyor ki temas istemesin off ya niye cinsellik olması gerekiyor kii
- 1 yıl
Sanalda kötü müsün?
Soran1 yılBilmiyorum hiç denemedim ki
- 1 yıl
Yazcam sana
1 yılBakire misin
09 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Yas kac senin
Soran1 yıl26ym
- 1 yıl