İyi de benim nasıl bir insan olduğu mu ne biliyorsun demekki neymiş sadece öpüşmemiş olmasi da yetmiyormuş ön yargılarindan da kurtulmuş olması gerekiyormuş evlenilecek kız degilmişsin
@Deli1deli senın gibi düsünen insanların hepsi boyle cünkü. Erkek oldugunuz için her seyi kendinize hak görüyorsunuz. Kdınlra gelince de ospy damgası. Bu ön yargı deyil mi? Cinsellik sadece erkege özgü mü?
@Deli1deli arkadaşlar herkesin kendi tercihi abartmadan ve saygı duyarak yaşanmalı bende karşımda kişinin ilkleri olmak isterim ama ben birini öpmedim elini tutmadım diye karşımdan bunu bekleyemem herkesin yaşam tarzı farklı.
İşte mantıklı yaklaşım cevap sahibi yapmış bir şey yapıyorsan kendin içindir sen yapıyorsun diye karşındakinden de bekleyemezsin sana uymuyorsa da hayatına almazsın
@Deli1deli cevap sahibi mantıklı ama sen degilsin. Kadınları öpüşmemiş ve öpüşmüş olarak önyargı ile ayrım yapıyorsun sonra gelmiş bana bilmiş bilmiş yorum yapıyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Genelde bu noktada karşımdaki kadının dokunmalarımdaki tepkilerine göre nereyi okşayacağıma nereye yoğunlaşacağıma karar vererek ilerlerim
Buna ortalıkta cevp verirsem banlanırım ahahahaah
Gögüs sonra kalça en son ve uzun süre vajına dudakları o sırada elıne alması gerek ama
Bir elime kalça ve yan boşluğunda gezinirken diğer elim boynunda ve göğüslerinde...
Hiç öpüşmedim
Ciddi mi
@Deli1deli evet
@Deli1deli bulursam birini evlncem
@Deli1deli kendiniz her bku yiyip hiç opusmemıs kızlara mı layık görüyorsunuz kendinizi?
Evet
@Deli1deli onları hak etmiyorsunuz. Kendiniz gibi birini hakediyorsunz
İyi de benim nasıl bir insan olduğu mu ne biliyorsun demekki neymiş sadece öpüşmemiş olmasi da yetmiyormuş ön yargılarindan da kurtulmuş olması gerekiyormuş evlenilecek kız degilmişsin
@Deli1deli senın gibi düsünen insanların hepsi boyle cünkü. Erkek oldugunuz için her seyi kendinize hak görüyorsunuz. Kdınlra gelince de ospy damgası. Bu ön yargı deyil mi? Cinsellik sadece erkege özgü mü?
@Deli1deli senin gibi cahil önyargılı biri ile evlenmektense tek tabanca takılırım sonsuza kadar daha iyi
İyide benim nasıl bir insan olduğumu bilmeden konuşuyorsun şu an
Ön yargılı konuşan sensin yalnız 😂
@Deli1deli arkadaşlar herkesin kendi tercihi abartmadan ve saygı duyarak yaşanmalı bende karşımda kişinin ilkleri olmak isterim ama ben birini öpmedim elini tutmadım diye karşımdan bunu bekleyemem herkesin yaşam tarzı farklı.
İşte mantıklı yaklaşım cevap sahibi yapmış bir şey yapıyorsan kendin içindir sen yapıyorsun diye karşındakinden de bekleyemezsin sana uymuyorsa da hayatına almazsın
@Deli1deli cevap sahibi mantıklı ama sen degilsin. Kadınları öpüşmemiş ve öpüşmüş olarak önyargı ile ayrım yapıyorsun sonra gelmiş bana bilmiş bilmiş yorum yapıyorsun
Haklısın
Kalçalarını okşamaya başlayıp göğüslere gelirim onları güzelce oksarken iyice dudaklarımızı yercesine öpüşürken elimi kilodundan içeri sokup ámına okşar delirtirimm karşımdakini
Yazarken áletim kalktı 😃
Göğüs ve vajina
Peki sen nereyi isterdin
Her yerimi ellemesini istiyorum
Ohhh çok güzel. İsmini görsem anlatırdım nerelerini elliyeceğimi
göğüslerini ve bacaklarını ellemeyi severim , beline sarılırım çok iyi oluyor
acık sozlumusun?
yanıtla ama
Evet
eyaz tenlı mısın
Partnerime bağlı
Nasıl yani
Neresine dokunduğumda verdiği tepkilere göre
Guzell
Herkesin zevk yeri farkli
Hmm riskli
Anüse doğru kalçalar ve baldır kısmı.
çok banel bir kelime her noktaya hassas ve nazikçe
göğüsleri sıkmayı :D
Bacak arası ve memelerini
Bacaklar göğüs altı bel
Göğüs ve kalca
Teşekkürler ama ele avuca gelmeli
Bence de kuru kuru olmazz
Seksi cinselligi çok seviyorum olmazsa olmazım
Kalçaları tutup kendime bastırmayı severim
Çok iyi
sırtını
Uzun tıranklar
Belinden kalcasina doğru sonrada kasik kısmını
Kalçaları okşarım masaj yapar gibi.
Daha çok zevk vermek için bir elimle memeler diğeriyle de kalçayı okşarım
Kalçalar ve göğüsleri
Belinden tutarken kalçalarıni avuçlamayi
Istemsiz kalcaya gidiyor zaten bu yüzden annemden bile tokat yemisligim vardır 🙈
Bel, göğüs, karın, kucaktaysa kalça 😅
Vee sırt
Ha eğer şehvetli bir öpüşme varsa malum yer, oranın kasılmasını hissetmek ve nefes seslerini inlemeye çevirmek güzel hahaha
Çok erotik oldu ama kusura bakma 😅
Kalçalarını sen peki
Meme göğüs.
Hele ki 85c meme. Seninki kaç beden
Benimki 90c 😅
Öpüşelim mi 😋 fenadır varya onlar öpüşürken eklerken avuca sığmıyordur
Seni ne yükseltir öpüşürken ellemek
90c leri söyleyip nereye kaçtın sen
Kalçaaa
Sen sen sen
Ben adamın sırtını boynunu yuzunu seyini ellerim
Partner olalımmı istannuldaysan 😄
Hayır
Taaammam
Her yeri
Kalca
Kalca bel
Kalçayı
Kalça genelde
Mcigii
Daracıkmisin
Başlarken göğüsler sonra alta doğru iner sonra...
beliniii
Popi
Heryerini
kalca ve gogus sen
Memeleri gotu ami bacakları saclari
Sen peki
Cevap vermedin
Boynu sırtı seyi
Seyi derken
Bu adam kız kardeşini çıplak görmeyi hayal ediyor bilginiz olsun
Sustun
Genelde göğüsler