- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim için fark etmez. yani ben sevdiğim kadın nasıl isterse öyle öperdim. ama her insana göre değişir Bu klasik öpüşme tarzı, en yaygın ve romantik öpüşme şekillerinden biridir. Dudaktan dudak öpüşme, sevgi ve romantizm ifadesi olarak birçok çift tarafından tercih edilir. Dudaklarınızı hafifçe temas ettirerek, hafif ve nazik öpücükler vermek, romantik ve duygusal bağın güçlendirilmesine yardımcı olabilir. Partnerinizi hafifçe dudaklarından ısırmak, oyuncu ve romantik bir şekilde öpüşme anlarınıza renk katabilir. Partnerinizin yüzünü hafifçe ellerinizle kavrayarak ve öpücükler vererek romantik bir dokunuş ekleyebilirsiniz. öpüşme konusunda herkesin tercihleri farklı olabilir ve bu kişisel tercihlere saygı göstermek önemlidir. Önemli olan, partnerinizle sağlıklı iletişim kurmak ve karşılıklı rızaya dayalı bir şekilde öpüşme deneyimini paylaşmaktır. Cinsel ilişkilerde ve öpüşme gibi fiziksel temaslarda her zaman rıza ve karşılıklı anlayış ön planda olmalıdır.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
İyi akşamlar kanki, sevdiğim ile olduktan sonra hiç önemi yok. Her türlü öpüşmeye severim. Farklı farklı öpüşmeye daha çok severim. Her şeyi denemek isterim. Cüneyt Arkın öpüşü, alt ve üst dudağı ağzıma alarak öpmek yalamak, dilini emmek, alt dudak üst dudak saatlerce emmek, çikolatalı şekerli öpüşmek ağızdan ağıza, öpüşmek çok güzel, saatlerce öpüşelim, şekillerin canı cehenneme! 😅110 Yorumla- +1 yıl
Dimi ya 😅Bu kadar mı 😅
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun kanka ağzına yani parmaklarına sağlık tamam tamam 🤣😅
- +1 yıl
Olur Olur gelirim geleceğim merak etme Hadi görüşürüz hoşça kal gülücük gülücük araç kullanıyorum bam bam bam
- +1 yıl
Teşekkür ederim kanki 😅
- +1 yıl
Bende 😅🤣
Böyle bakmak, öpüşmekten soğutur 😂
15 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Uygulamalı gösteririm..🤣
14 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı. Çekingen kavuşma.
Şöyle diyeyim, bazı kızlar düğünde kös kös dururlar. Birisi onu oynamaya kaldırır, bir iki zorlamayla asık asık oynar ama sonra ortalığı dağatır. Aynı bıyyliğah.🙂
10 YorumlaBilmem bugüne kadar hiç erkekile öpüşmedim, sonra takip ettiğim kişilerde benide takip etmiyor.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Dil ve dudaklara hakim olmalıyım
10 Yorumla
+1 yılFrench..
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat