Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yürür. Hatta bu durumda olan çok evlilik var. Ancak eşlerin birbiri ile cinsel ilişkiye girmemesi, her zaman cinsel hayatları olmadığı anlamına gelmez. Başkaları ile ilişki yaşıyor olabilirler. Ya da kendi kendilerine ihtiyaçlarını gideriyor olabilirler.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
11 ayYürür tabii ki eşlerden biri gider arka planda farklı bir kişiyle hiç cinsel ihtiyaçlarını giderir günün sonunda eve döner o şekilde de çoğu insan zaten kabul ediyor bunu bile bile sürdürüyor evliliğini, her türlü gider yani.
10 Yorumla
11 ayHer şey cinsellikten ibaret değil...
32 Yorumla- 11 ay
İki tarafta aseksüel değilse sıkıntı olur. Ki o da çok zor
Gizli Üye(25-29)11 ayBence yürür
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
131Cevap
Gizli Üye(25-29)11 ayYürümez ama burada asıl sorulması gereken soru evli bir kadın (%99.9 hiçbir erkek böyle bir şey demeyeceği için kadın diye farzediyorum.) niye eşi ile cinsel birliktelik yaşamak istemiyor bir hastalığı mı var eşini mi sevmiyor? Hayvan gibi seks yapmak sokmak çıkarmak değil sadece bir yemeğe gidersin romantik ya da evde mesela başbaşa önce yemeği yersin konuşursun aklında olmasa bile insanı çekiyor böyle şeyler dürtüleri harekete geçiyor ve yemeğin sonu yatakta bitiyor. Sevgiyi paylaşmanın en güzel hali sevişmek. Ayrıca cinsellik bir ihtiyaç ve erkeklerde daha baskın , evli bir kadın kocasını tatmin etmiyorsa erkek ya mastürbasyon yapacak ya da aldatacak (tabi aldatmanın haklı sebebi olmaz asla doğru değil). O an canın istemez ama 1 gün 2 gün 3 gün 1 hafta 2 hafta kadın olmaz yok diyorsa bir sorun var demektir kadının da cinsel ihtiyacı var sonuçta ya aldatıyor kocasını ya da sevmiyor başka açıklaması yok yani. Sevişmek sadece kafada olmuyor asıl olay beyinde duygularda benim partnerim olmadığı için bunu daha iyi anlayabiliyorum (rüya vs.). Olay beyinde bitiyor zevk almada da diğer şeylerde de.
31 Yorumla- 11 ay
👍👏👏👏
Gizli Üye(30-35)11 ayYani eşinin kirli çorabını yıkamak işkence olur cinsellik olmazsa sağlıksal problem yoksa. Ne gerek var ki o evliliğe tabi işin iç yüzüne de bakmak lazım bencil bir eş rıhununa dokunmayan bir obje gibi gören erkekle cinsellik ölüm gibi bişeydir o erkek cinsellik yaşadığını sanıyor ama haberi yok ki tecavüz ediyor. Böyle kadınların Allâh yardımcısı olsun
50 Yorumla
11 ayTabiki yürümez sonuç olarak evlilik cinselliğin de yasal bir yolu diyebiliriz
İnsan o zevki de yaşamak ister.
Yaşayamaynca da başka şeyler dener
Bu kendini tatmin etmekle başlar
Sanal seks ile devam eder
Son nokta da zaten başkasıyla olmak10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı.
11 ayEvet, cinsellik olmadan da evlilik yürüyebilir; ancak bu durum çiftin beklentilerine, değerlerine ve aralarındaki bağa bağlıdır. Bazı çiftler duygusal yakınlık, saygı, ortak hedefler ve güçlü iletişimle mutlu bir evlilik sürdürebilir. Önemli olan, iki tarafın da bu konuda benzer düşünmesi ve birbirinin ihtiyaçlarını anlamasıdır. Cinsellik bazı ilişkilerde önemli bir bağ kurma yolu olsa da, her evlilikte birincil unsur olmayabilir. Açık iletişim ve karşılıklı anlayış burada çok belirleyici olur.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı.
11 ayYürür de şimdi dürüst olmak gerekirse benim için önemli ya bi stres atmıyalım mı yani bide ben evliysem hani benimle evlendiyse kocamın sorumlukları var ben istiyorsam yaparız yapmakta zorunda beni mi kırcak yani hayırdır be köpek ctbfbgbv
31 Yorumla- 11 ay
Heeeeç 😂
Gizli Üye(25-29)11 ayYürür diyen kadın yorumları kendilerini kandırmaya devam etsin biz doğrularımızla devam edelim... Cinselliksiz ömrü evliliğin 4-5 aydır... Ben akrep olduğum için 2 ay sonun da evi terkeder o kendine kadın diyen varlığı her yerden engeller geçerim ki hastalıklı ruh halini benim gibi hayatla, şehvetle ve sevmekle yanan tutuşan birini söndürmeye çabalamasın. Seks yapmayan kadınla vefat etmiş bir erkek aynı şeydir. İçin de tutku ateşi sönmüş karaarmış bir beden haline gelir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
11 ayBu çiftlerin tercihine bakar bazı çiftler cinselliğe sadece çocuk yapmak için ihtiyaç duyabilir
Bazıları da daha fazlasını isteyebilir
Ama çiftlerden biri isterken diğeri hiç istemezse o evlilik sıkıntıya girer
10 Yorumla Evliliğin bizzat yürümesi için gereken unsur olmadığını düşünmekle birlikte ; Bir odayı düzenlerken konulduğunda ortama uyum sağlayan ve göze hoş gözüken bir aksesuarmış gibi olduğunu düşünüyorum cinselliğin.
00 Yorumla
11 ayYürür ama sürünerek yürür.
Cinsellik sadece fiziksel değil, duygusal bağın da göstergesi. Arzunun, dokunmanın, paylaşmanın olmadığı bir evlilikte, zamanla duygular da zayıflar. Çünkü sadece “iyi arkadaş” olmak evlilik değil.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayYürütüyorlar nedense evlilerin cinsel hayatı yok inan bana bekarlar daha aktif
82 Yorumla- 11 ay
Haklısın
Çok zor cinsellik olmadan yürümesi en fazla ne kadar dayanabilirki bir süreden sonra patlar her şey cinsellikten ibarette değil farklı düşünceleri istekleri olan insanlarda var sırf bunun için evlenenler doğru yapıyor zinaya düşmekten iyidir en azından
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yürür yürür ama ayda 1 de olsa olması gerek hiç yanasmıyorsa o zaman başka sekilde halledeceksin işini
10 Yorumla
11 ayBaşkasıni bilmemde aşık olduğum kişiyle evlenseydim bir kere sevdiğini soyleseydi herşeye degerdi evlilikte yürürdü
10 Yorumla
11 ayYürü diyenler kendini kandırdın
Asla yürümez, evet evlilik cinsellikten ibaret değil ama cinsellik te evliliğin bir parçası10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
11 ayÇok zor olur yürümesi ev içinde sürekli bir gerginlik en ufak bi şeyden kavga çıkması kaçınılmaz olur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayKişiye göre değişir de ben sırf cinsellik için evlenmek istiyorum mesela yoksa niye istiyim
53 Yorumla
Cevap sahibi11 ay@Coşkunn00 Amin
Ancak iki tarafın da istemiyor olması lazım ki bu çok zor. Bazen aynı tempo yakalanamadığında bile bozulabiliyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Yürümez tabikide evliliğin %80nini tamamlıyor zaten
10 YorumlaDogru bir kadın bulup evlenebilirsin.
O kadinlara gidersen zamanla özsaygini kaybedersin
62 Yorumla- 11 ay
Gizli Üye(25-29)11 ayHayııııır bazen yüzünü bile görmek istemediğim zamanlar oluyor ama doggy pozisyonun da falan yapıyoruz. Yani cinsellik benim için o kadar önemli
74 Yorumla- 11 ay
Çok mu önemli o kadar da
Cevap sahibi11 ay@Hassas_Dokunuşlar evet çünkü evde cinsel lik bulamaz ise dışarıda arar
- 11 ay
Orası öyle tabiki evdeki kıymet bilmezse başkasi doyurur
- 10 ay
tam istediğim hatun tipi
- Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı.
11 ayEvliliğin amacı cinselliği legal hale getirmek değilmi zaten?
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
11 aySeks yoksa ilişki biter. Arkadaşın mı esin yakinlasacaksin ısınacaksin isiracaksin xdd
00 Yorumla Yürür kadin baskasina verir adam başkasiba basar sonrada evde cay kahve içilir
00 Yorumlayürür yurumesine de illa ister iki tarafta olmasını
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Cinsellik olmayan evliliklerin yüzde 95 i biter
bitmeyenlerde ise 3. kişiler ilişkiye dahil olmuştur
00 YorumlaEvliler sürekli sevişiyor 7 24 ama hep aynı kadında bıktırır adamı
00 Yorumla
11 ayHayır cinsellik olmayan evlilik iş arkadaşlığı gibidir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
11 ayCinsellik olmadan hiç bir şey yürümez heleki evlilik
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
11 ayYürümez eşim varken başkasına mı gideyim yani o zaman evliliğin bir anlamı yok
00 Yorumla
11 ayBence yürümez gibi
Bekarım ama yinede de cevabım yürümez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
11 ayİmkansız. Bırak evliliği, normal sevgililik bile yürümez.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
11 ayİmkansız, yürür ama adam dışarıda halleder işini 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayYurur ama o evlilikte es degil hizmetci olursun bir erkegin dayanmasi cok zor baskasina gider
30 Yorumla
11 ayyurumez kim ne derse desin sadece evlilikte de degil belli bir yasa geldikten sonra yapilan hic bir iliski hem kadin hem erkek icin cinsellik olmadan yu ru meeezzz
21 Yorumla- 10 ay
Kesinlikle katılıyorum 👏👏👏
Gizli Üye(36-45)11 ayNeden yürünmesin evlilik öncesi konuşulur bunlar nihayetinde
210 Yorumla- 11 ay
İlk defa sorun olmaz diyen kadin gördüm
Cevap sahibi11 ay@SempatikMhnds07 yanlış anladınız cinsellik hiç olmadan yürünür demek istedim
- 11 ay
Doğru anlamışım işte 😅
Cevap sahibi11 ay@SempatikMhnds07 Ne ilkim ne de son olurum bence 😄
- 11 ay
İlk mi olursun son mu olursun bilemem de senden harika eş olur be 🥰
Cevap sahibi11 ay@SempatikMhnds07 ne eşi ve evde susturucu silah mı taşıyalım yani 😂
Cevap sahibi11 ay@SempatikMhnds07 yık ya 😄
- 11 ay
Sanki yiyecem seni ya arkadsca konuşacaz ne varki bunda kanka.😃
Cevap sahibi11 ay@SempatikMhnds07 tövbe tövbe iyi akşamlar
- 11 ay
İyi akşamlar sanada
11 ayevlilik neden var ki o zaman
80 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
11 ayCinsellik tabiki çok önemli erkekler illaki yaşamak ister bunu yani sorun olur soğuk ve isteksiz kadın
00 Yorumla
11 ayHayatta yürümez
70 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)11 ayZor yürüyor, bir şekilde bir yerlerde cinsellik yaşamak zorunda kalıyorsun, ama yürüyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ay'Karımı ben s*kmiyorsam başkası s*kiyordur' der insan. Yürümez tabii ki de!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayYürümez ama sadece seks yapmakta evlilik değil tabiki.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayAdamı serbest bırakırsan dışarıda cinsellik yaşaması için, o zaman yürür
00 YorumlaSizce böyle bir şey mümkün olabilir mi? Bir kadınla evliyim diyelim evde cinsellik yok. Gelirinin yarısını gayrimeşru ilişkilere mi sarf edelim
00 Yorumlaherhangi bi saglık problemi yoksa bile isteye olmuyosa net olmaz
00 Yorumla
11 ayApartmanın kolonlarını dükkan genişlesin diye kesiyorlar ve o apartman çöküyor ya. İşte öyle olur
00 Yorumla
11 ayCinsellik hayatın eğlencesi enerjisi ateşi, bilmiyorum sorun ne ama o evlilik pek gitmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı.
11 ayŞaka mısın? Yürümez tabii ki...
30 Yorumla
11 ayYürümez kardeşim yürümezz.
20 YorumlaYürümezz😄😄😅
21 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)11 ayabicim dümdüz düşün
annenle baban ne kadar sıklıkla ne kadar süre ilişkiye giriyor
burdan cevabı bulursun03 Yorumla- 11 ay
Yaptığın yorum mantıksız senin aileni bilmem ama göstere göstere yapmayacaklar sonuçta. Eğer yapmıyorlarsa da evlilikler ondan bitiyor zaten eğer evlilik uzun süreli ise yavaş yavaş aşk bitiyor cinsel tatmin de olmayınca sevgi azalıyor boşanmalar ya da kavgalar artıyor her gün kavga oluyor tartışma ama kadın kocasını erkek de karısını tatmin etse olmaz zaten erkek öyle bir kadın için her şeyi yapar üzmez genelde.
Cevap sahibi11 ayBunun olup olmadığını bilmek için görüp duymaya gerek yok davranışlar fark eder abisi
Cevap sahibi11 ayBireysellik biter evlenince bu toplum sorunudur. Karısı ve kocası olmak vardır anne baba olmak vardır ama cinsel duygular bireyseldir
- Cinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı.
11 ayolur mu öyle saçma şey
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. İki tarafinda libidosu düşükse yürür
00 Yorumlayururde beklenir yineede
00 Yorumla
11 ayHayır yürümez yürümedi
00 YorumlaÇocuğun olmasını istemiyorsun galiba
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yürümez. Ben de olduğu gibi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yürürde nasıl yürür bilinmez.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 395 cevap paylaştı.
11 ayEvliliğin yüzde sekseni cinsellik
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
11 ayİşte o zaman çok zor bazı şeyler
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Denemiş biri olarak zor
00 Yorumla- Devamını Gör (105)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat