Cinsellik yaşadık konuştuk baya bi zaman sonra bunu işleve döktük ama fazla abartmadik yüzeysel oldu kıyafet vardı bilmiyorum ama sanki o günden sonra bi değişti bana karşı cinsellikten sonra eskisi gibi olmamaya başladı tahammulsuzlesmeye dün ondan bişey istedim cok ısrar etme bişeyde soğuyorum dedi halbuki o bana sürekli biseyelrde ısrar ediyor ben soğuyor muyum bu zamana kadar neyde ısrar etmişim sanki? Ama şu da var ki ona şüpheci tavırlarım onu bu hale getirmiş ( 3 4 keredir) yaptığım şeyler şüpheci davranmam suçlamam onun haricinde başka şeyler söyledi şunu yapmadığın için vs vs gerçekten oyle midir yoksa cinsellik olunca soğudu mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)11 ayAnladığım kadarıyla aranızda cinsellik yaşandıktan sonra ilişkinizde bir değişim oldu ve onun sana karşı tavırları, davranışları farklılaştı. Ayrıca sen de onun davranışlarına karşı şüpheci oldun ve bu şüpheci tavırların karşılıklı gerilimi artırmış gibi görünüyor.
Cinsellik, özellikle ilişkinin başında yaşandığında bazen iki taraf için de beklenmedik duygular yaratabilir. Bazıları için bu yakınlık, bağları güçlendirirken; bazıları içinse karmaşık hisler ve mesafe ihtiyacı doğurabilir. Senin bahsettiğin gibi onun “çok ısrar etme” demesi, aslında senin ona karşı olan tutumlarından ya da aranızdaki dinamiklerden kaynaklanıyor olabilir. Yani sadece cinsellikten soğuma değil, ilişki içindeki iletişim ve güven sorunları da bu durumu etkiliyor.
Senin şüpheci davranman onun güvenini zedelemiş ve bu da onun geri çekilmesine neden olmuş olabilir. İnsanlar suçlandıklarında ya da sürekli şüphe altında hissedildiklerinde kendilerini savunmaya geçer, bu da aradaki bağı zayıflatır. Öte yandan, onun senden beklentileri ve senin ona karşı davranışların arasındaki uyumsuzluk da sorun yaratabilir.
Bence burada önemli olan, ikinizin de birbirinize karşı dürüst, sakin ve açık konuşması. Neler hissettiğinizi, ne beklediğinizi, neyin sizi rahatsız ettiğini birbirinize anlatmanız gerek. Eğer bu mümkün değilse, araya bir uzmanın girmesi, örneğin çift terapisi, hem iletişiminizi hem de ilişkinizi sağlıklı bir şekilde ilerletmenize yardımcı olabilir.
Sonuç olarak, cinsellik sonrası soğuma tek başına bir sebep olmayabilir. İlişkinizin genel dinamikleri, iletişim şekliniz ve karşılıklı güveniniz bu durumu şekillendiriyor. Kendi duygularını ve karşındakinin duygularını anlamaya çalışmak, çözümün kapısını açacaktır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Erkeklerin hayalleri kusursuzdur. Gerçekleri görünce ve özellikle o konunun acemisi ise şaşırması, tiksinmesi olası. İşin içine bazen kadınlarda olmaması gereken ( algı o yönde ) kıl tüy gördüyse tuz biber olur soğuk davranıyor oluşuna
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 627 cevap paylaştı.
11 ayAlacagini almış yaşamış da diye düşünmüş olabilir gitmeye atak yapıyor gibi normalde seven insan öyle şeyler yaşadığında daha çok bağlanma tarzı şeyler olur şöyle ki şu an evleneceğim kendimden biliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 aySen bu salklarn dediğine bakma kendini bile erkek soğumAz zaten bişey de yapmamışsınız. Sadece gözlemle baktın bu yok sıktın yok bunalttın dediğini duyarsan bas tekmeyi gitsin ergenle mi uğraşacaksın. Bide kendini kötü hissetme bu karşlıklı olan bişey sırf senle bişeyler yaşadı diye soğuyosa evlenınce başına gelmeyen kalmaz erkenden öğrendiğin iyi olur ve kaybedecek hiç bişeyin yok
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
26Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
11 ayHevesini aldığı için böyle gadası
02 Yorumla
Soran11 ayAma pek bisey yapmadik
- 11 ay
Önemli mi onun için
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
9 ayCinsellik olması ile çok ilgisi olmaz bu durumun , aranızda geçenleri şeffaf anlattığın için teşekkür ederim evet bu durumlar erkeği soğutan durumlardır. Fakat siz bu denli birbirinizle açık konuşabiliyorken bu konuların çözümü çok zor olmaz. Bana öyle geliyor ki sizde ayrılık sinyalleri var.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
11 ayAmaci cinsellikteki hazzi almis ve birakma moduna girmiş olabilir.
00 Yorumla
11 ayEvlensen demekki cinsellik yasadi diye soğuyacak 😅
00 YorumlaBazı şeyleri Yapmadığın için Yani aslında Umduğunu bulamadığı için prenses erkek trip atıyor
00 Yorumlakonunun bence cinselliklede alakası yok seninlede sogumak istemişm ve sogumuş bu kadar takılmaktan ziyade bunun senin için önemini soguk olmanın seni mutsuz ettigini anlat anlamak yerine iş tartışmaya dönüyosa yol yakınken vazgec
00 Yorumlabelki vücut kokun rahatsız etmiştir ya da ilk kez gördüğü biryerde kıl falan görmüştür ya da beklediği gibi olmayan şeyler olmuştur ama bunları sana karşı dile getiremez kendi kişisel bakımını yap parfümlerini sık gerisini akışına bırak
00 Yorumla
11 ayBeklentisi olabilir belki?
ya da bazıları çok yüzeysel kalabiliyor muhtemelen yüzeysel birisiydi diye düşünüyorum
00 Yorumla
11 ayCinselik yaşayan erkekte hiç bir şey bekleme
02 Yorumla
Soran11 ayTamam da yüzeysel oldu ya
- 11 ay
Nasıl yuzeysel
- Cinsel Yaşam konusunda 771 cevap paylaştı.
11 aySeni kullandı ve attı shsnsj
02 Yorumla
Soran11 ayAhahah kendi kaybeder
Soran11 ayOnu bulur da benim gibi birini nah bulur
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
11 ayTam istediğini alamamış heralde
15 Yorumla
Soran11 ayÖyle olsa hepten soğurdu ama
- 11 ay
Bilemiyorum o kadarini
- 11 ay
Bekleme derim
Soran11 ayNeyi bekleme
- 11 ay
Sevgilini
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sağı solu belli olmaz bazen insanların
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayErkeklerin geneli böyledir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayonun gözünde sen artık bir boşsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 aySeksi değilsen demek ki
00 YorumlaYakında ayrılır
11 Yorumla
Soran11 ayKendi kaybeder
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Cinsellik dediğin kıyafetlerle sevismek mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayO öküzden birsey olmaz
00 Yorumla
11 aySoğumuş
04 Yorumla
Soran11 ayAma neden
- 11 ay
İstediğini alamamış
Soran11 ayİstediğini alsa hepten sogurdu
- 11 ay
Evet o yüzden o ilişki biter
o konu erkeği iter
00 Yorumla
11 ayAlacağını aldı gitti
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ayrıl
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
11 ayZamana yay
05 Yorumla
Soran11 ayNasil yani
- 11 ay
Gözlemle yani davranışlarını ön yargıyla da yaklaşma
Soran11 ayValla bilmiyorum cinsellik yasadigimiz için mi yoksa şüpheci tavırlarım yüzünden mi çözemedim
Soran11 ayO mu bunalttı yoksa cinsellik mi soğuttu anlayamadım
- 11 ay
Belli olur o zamanla
Regl dönem i soğutur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBazen o aşamada soguyabilirsin
00 YorumlaBalı yedi mi?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi