sevgilimle 30.04.2023 de internet üzerinden tanışmıştık ve şans eseri aynı mahallede otuyormuşuz , bir müddet konuştuk daha sonra buluştuk sevgili olduk ve ailememiz tanıştı 24.09.2023 de evlilik teklifi etti ben bakireydim ve bakireliğimi de bozdu fakat o işi yaptıkça bana kaba davranmaya başladı su isterken bile getirir misin yerine su getirsene diyor, onun evine gittiğimde kahvaltı hazırlıyorum iş yıkamaya gelince bana benden önceki yediği şeylerin tabaklarını da yıkatıyor , sürekli kaba davranıyor bağırıyor ben hastaneye giderken bile eskiden yanımda olan insan artık benimle gelmiyor bile üstüne sinirlenip bağırıyor. evdeyken sürekli kalçama tokat atıyor ilişkiye girmek istediğini söylüyor fakat ben geri tepiyorum artık ilişkiye dahi girmiyorum onunla , insan içinde bana bağırıyor , durakta beklerken bana yine bağırmıştı ve kadın duydu ben otobuse binince kadin bana" ondan hayır gelmez ayrıl " dedi. tabi benim zoruma gitti ama yine ayrılamadım. en son yine bugün durağa bıraktı beni , kendisi de işyerine gidecekti ve işyerinin servisine binecekti. arkadaşı aradı nerdesin diye sordu ve ona yalan soyledi evdeyim dedi daha sonra kızın yanındayım dedi bir insan evlilik teklifi ettiği ve evleneceği bir kadın için neden KIZIN YANINDAYIM der ve karsidakine yalan soylerki. ben çok yoruldum ne yapmam gerekiyor bir fikrim yok lütfen bana yardım edin.
Çok Süper Cevap
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
- Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
- Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat