Uzun süreli ilişkimiz var ve sevgilim bana çok ilgisiz. Hevesi yok gibi bana artık. Görüşmek konuşmak istemiyor gibi geliyor bana. Hergün saatlerce yazıyorum ve geç cevaplar veriyor bana. Benden soğumuş olabilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu çok göreceli bir şey. Eğer ki gerçekten seviyorsa soğumaz. Elde etmek için bir amaç olarak görüyorsa kullanmıştır. Bunu az çok davranışlarından anlarsın.
Asil Moray'ın cinsellik sonrası erkekler diye bir videosu vardı. Orada üstüne düşmeyin diyordu. Unutma, kaçan balık büyük olurmuş.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl+ Aşkım seks yaparsak benden soğur musun?
- Saçmalama prensesim, tam tersi daha çok bağlanırım. Hem ben seni çok seviyorum, zaten evlenicem seninle.
Ahh ulan ah 😄 Hep aynı dümen, hep aynı gemi. Sadece kaptan farklı. Ak partililer bile uyandı, bu kadınlar hala uyanmadı
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
15Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Muhtemelen öyledirde istediğini elde ettiyse ciddide düşünmiyosa soğuması nırmal muhtemelen senin terk rtmeni bekliyot
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Cinsel ilişki ayırmaz, aksine ilişkide bağlayıcı etki yapar. İlişkide soğuma varsa nedeni yaşanan cinsellik değildir.
00 YorumlaCinsellik "tam" oldugunda "artik sirtin yere gelmez" mi dediler sana?
Sorun olarak sayabilecegin baska konular var mi?00 Yorumla
+1 yılSoru eki fazla olmuş, senden soğumuş, bu açık. Önceki dönemlere göre daha mesafeliyse iliskiden sıkılmış
00 YorumlaMerhaba isteğini alınca maalesef soğukluk yaşayan olabilir
10 Yorumla
+1 yıldoymuşsa uzaklaşabilir.
12 Yorumla
Soran+1 yılCinsel ilişkimizde sorun yok. Çok istekli ama başka şeylerde keyif almıyor benimle
- +1 yıl
yani şöyle olıyor genel de; erkekler sahip olana kadar cok ilgli aşık davranırlar sonra sahip olunca anlarlarki ask degıl arzuymuş. arzularına doyması zaman alır herseyi denemek yapmak ister sonra araya sogujluk girer ama yanyanayken sevişme hep olur.. deger azalır sanırım böylesiniz.. konusmak istermısın yazabilirsin bana
Gizli Üye(30-35)+1 yılsogumus olma ihtimali var ama konustunmu bu konuyu
00 Yorumla
+1 yılBen bir kıza çaktıktan sonra güle güle bile demiyorum , hadi biraz iyiniyetli olsun en fazla hoşçakal der yüzüne bakmaz
01 YorumlaBiraz sende soğuk yap bu kadr düşme Üstüner erkekler ilgiye gelemiyo fazla
00 Yorumlaeger ıyı oldugunu dusunuyorsan sogumaz
03 Yorumla
Soran+1 yılO konuda hiç problemimiz yok ama hayata adım atmıyor. Hevesi hiçbirşeye yok. Tek cinsel ilişki için buluşuyoruz
+1 yılHeyecan şart canım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılCidiyse sogumaz daha cok bağlanır
00 Yorumla Senden bıkmış iyice başkasına bak
00 Yorumla
+1 yılYassmayinca sogumayacak miydi sanki
00 Yorumla
+1 yılsoğuyorlar maalesef
00 YorumlaBen soğumam
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsel ilişki yaşadın mı
00 Yorumla
+1 yılSıkılmış senden baska tatlar arıyor
00 Yorumla