Sevgilimle 6 senedir beraberiz. Daha bu sene birlikte olmaya başladık 2 kez oldu uzaktayız ailesi burada. Açıkçası korkuyorum benden soğur diye. Aylar geçti hergün arıyor hala çok sevdiğini belli ediyor ama haftaya yine yanına gideceğim soğur diye çok korkuyorum? Ne yapmalıyım?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
gidince vermen lazım aksi olmaz zaten.. ama herseye doyurma onu bence.
Hadi soğursa benden? Ailesi de biliyor tanıştırdı beni onlarla ama beraber oluyorum diye soğur mu?
Özelden yazamam. Zaten 4 aya anca bir buluşabiliyoruz ama neden soğumasın?
burada herseyi yazamıyorum engel yerim...
Ayarında olursa ve erkek kıymet bilen biriyse bi sorun olmaz
yapmadan dusunecektin, nerden bilebiliriz sogur mu sogumaz mi..
Pişman degilim zaten isteyerek yaptım ama erkeklerin gözünden merak ettim soğur mu diye
Pisman degilsin ama sogur mu diye korkuyorsun... Neyse yani ben bilmiyom yasamadigim icin bir sey diyemem anca evlenince yasarim, o saatten sonra sogumak biraz tuhaf olurdu dimi...
Tam tersi bağlayıcı olur
Sıkılmaz mı? Evlenmek istemezse hadi?
Sıkılmaz
Ne alaka. Niye soğusun ki kanks
Genelde erkekler kullanır atar ya
Yok ya alakası yok aksine çocuk 6 sene senle zatenn seks oluncaa soğuyacak biri olsa 6 sene beklemezdi. Ayrıca o soğuma olayı ilk gecce yaatapa giren kızlar için oluyor
Haziranda birlikte olmustuk ilk o zamandan beri hep iyi davrandı. Hergün arıyor hiç aksatmadan. Ama neden hala evlenmediği aklımda soru işaretleri. Sadece ailesiyle tanıştırdı bu kadar yaşlarımız 29
Bu soruyu 6 yıldır değilde neden şimdi soruyorsun adam 6 yıldır evlenmemiş. İllaki evlilik için eksik olan şeylerin tamamlanması bekleniyordur
İşi yoktu daha bu sene iş sahibi oldu. Ama şimdi işi var
Belki borcu var ya da düğün için birikim yapıyo ya da ailesene maddi bi dedtek veriyoe olabilir
Var da dediklerin doğru ama yaşı geçmiyor mu? 30 olacağız seneye.
Para yoksa isterse 40 olsun düğün için para lazım benimde işim sevgilim var ama en az 5 yıl evlenemem yaşımda 29 çünkü borçum var düğün para yok bu sevmediğim anlamına gelmez
Sevgilin ne diyor peki bu duruma?
Hak veriyor. Çünkü mantıklı nedenlerim var. Gerekli şeyler. Ben şey dedim mesela sadece düz nikah yaparak ve minimum masrafla borçsuz bi evlilik kabul edersen hemen yapalım oda yok bekleriz dedi anlaştık
Peki sizin aranızda böyle şeyler oluyor mu? Sorumdaki gibi
Bundan soğucak erkek tanımıyorum
Ben öyle seks yapıp bıraktığım olmuştuu