İlk zamanlarda bana çok ilgi gösteren sevgilim vardı. Son seneler sadece ilişki isteyince benle buluşuyor. Kavga etsek bile konuşmaya gelmiyor. Ayrılmayı denedim Ama kabullenmeyip peşimi bırakmıyor. Çok ilgisiz olmasından yoruldum. Bugün ölsem takmaz bile. Karakteri soğuk biri ondan olabilirmi? Bu arada ilişkimiz 4 senelik
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgili kardeşim sizin sevgilik olayı bitmiş farkında değilsin senin peşini bırakmamasının sebebi cinsellik ihtiyaç meselesi peşini bırakmıyorsa zor senin işin takıntı yapar sana ve başka bir aşka yelken açmana engelde olur bu 4 senelik uzatmalı sevgilin ölsem umrumda olmaz demen bunun en büyük kanıtı senin yerinde olsam bunu yavaştan şutlarım ben ilerde başına bela olur yoksa rahat vermez başkası ile güzel giden bir ilişkin olur ilerde belki o yüzden gönder bir an önce bunu niye abi dersen mesaj atar arar vesaire ilerde sosyal medyada başka isimle bir olur olmadık mesaj atar işin içinden çıkamasın ne diyecek yeni sevgiline 4 senedir cinsellikte yaşadığım adam mesaj mı atıyor diyeceksin büyük problem olur kısaca yok et bu adamı bir an önce yoksa burada daha çooook yazarsın
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılZorlamanın Bi anlamı yok amaç belli olmuş artık senden önce bedenin daha değerli bu amaç için seninle birlikte artık monoton bağlamış kısmen ve içinde Bir merak kalmamış ilgisini artıracak bir merak kalmamış
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılİlişki bitmiş aslında ama zoraki seksle yürüyor gibi
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok yıprandım ilişkide. Herşeyi tek taraflı yaşadım. Ama seneye evlenmek istediğini söylüyor. Evlilik değiştirirmi?
- +1 yıl
Sanmıyorum
- +1 yıl
mutsuz bir evlilik olur ve çabucak boşanılır gibi geliyor
+1 yılbir an önce kurtul seni tam olarak seks aracı olarak kullanıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdamin istedigini vermissin zaten alacani almis simdi de baska larinin pesinde dir kesin zaten
03 Yorumla
Soran+1 yılAçıkçası kızlarla konuşmasını yakalamıştım. Ama kabul etmyior asla
Cevap sahibi+1 yılNolucak di edicekmiydi tabiki etmez haliyke
Cevap sahibi+1 yılBaksana bi
Evliliğe dönüşmüş sizin ilişkiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek istediğini söyledi ama adım atmıyor. Aynı evde olsak sorun olmazdı ama komşum olduğuna rağmen 2 haftada bir buluşması zoruma gidiyor
Aksine daha da bağlanıyor
01 Yorumla
+1 yılayrılmayı dene
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece seninle cinsellik icin birlikte oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Sogumuş zaten senden
00 Yorumlaçıkar ilişkısı olmus
00 YorumlaSaçmalamış
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı