Cinsellik soğutur mu gerçekten?

benim başıma geldi soğutuyormuş anladım sevgi sarsılıyormuş .. 5 ay oluyor nerdesye sevgilimel ayrıldığımız .. ve bu aralar bana bir itirafta bulundu ben benden soğuduğunu sanarken aslında hiç soğumamış ama benim cinsel anlamda yaptığım bazı şeylerden dolayı ona cam falan açardım kendimi gösteriridim bazı şekillerde bundan hep aklı karışmış keşke yapmasaydın dedi defalarca hala sevdiğini bile söyledi hiç beklemezdim ama onlar aklımı hep karıştırdı dedi .. benim onun gözünde masumluktan çıkmıştım haklı aslında bişi diyemiyorum .. onun tanıdğı gereçkten saf temiz kız diildim son zamanlarda değişmiştim oda bunları düşünüp düşünüp kendini harap etmiş anladım halbuki o kadar ayrılmak isteyen bendim o da direnendi ama bitti işte bi gün kabullendi aylar sonra ağzından zorla aldığım bu itiraf beni üzdümü bilmiyorum ama kendime kızdım işte .. şunu anladım ama ben ona daha çok bağlanmışken o benden dediğini göre hiç soğumaış ama aklı karışmış .. gereçkten soğutur mu cinsellik uzaklaştırır mı .. erkeklere soruyorum çok seviyorsunuz ama zamanla o masum kız daha bi farklılaşıyor düşünceleriniz değişir mi ne olur neler düşünürsünüz ?
Cinsellik soğutur mu gerçekten?