4 senedir biriyle birlikteyim cinsellik yok aramızda en fazla el ele tutuştuk. Arkadaşlarıma anlatınca çocuk sana nasıl katlandı falan diyorlar
Anlamıyorum ben bir ilişkim olsun diye illa altına mi yatmam lazım bir sinirim olamaz mı bu konuda
4 senedir biriyle birlikteyim cinsellik yok aramızda en fazla el ele tutuştuk. Arkadaşlarıma anlatınca çocuk sana nasıl katlandı falan diyorlar
Anlamıyorum ben bir ilişkim olsun diye illa altına mi yatmam lazım bir sinirim olamaz mı bu konuda
Sevgilikte cinsellik, birçok kişi için duygusal bağın, yakınlığın ve samimiyetin bir parçası oluyor. Fiziksel temas, dokunmak, birbirine yakın olmak, duyguları daha yoğun hissetmeyi sağlar. Bu, sadece biyolojik bir ihtiyaç değil, aynı zamanda sevgi ve güveni pekiştiren bir yol. Tabii ki herkes için cinselliğin önemi farklıdır; bazıları için çok önemliyken, bazıları için daha azdır ya da başka şekillerde bağ kurmayı tercih eder.
Cinsellik, iki insanın birbirini hem beden hem ruh olarak tanıması, yakınlaşması için bir araçtır. Ama bu, sadece tek başına önemli değil; sevgi, saygı ve anlayışla desteklendiğinde anlam kazanır. Eğer senin için cinsellik daha az öncelikliyse ya da farklı hissediyorsan, bunu partnerinle konuşman çok önemli. İlişkinin temelini neyin oluşturacağı, tamamen sizin aranızdaki uyuma bağlı.
Senin elele tutuşmaktan ileri gitmeyi istememen normal de, çocuğun buna 4 yıl boyunca tahammül etmesi normal değil. Çoktaaaan ayrılmış olmadı gerekirdi. Ya 4 yılına yazık etmiş, ya da başka cevizler kırıyor.
Ya da sevmiş olabilir
Insan sevince her şeye katlanabilir hatta sevdiğin zaman sevdiğine dokunmaya bile kıyamazsın
"Dokunmaya kıyamamak" derken de dokunmanın kadına kötülük etmek anlamına geldiğini düşünüyorsun. Dokunmak kötü ise, dokunmak eylemini temize çıkaran, aklayan şey nikah masasında atılan iki imza mıdır? Bu çocuğun sana karşı hiç cinsel arzusu yoksa, nikahtan sonra pufff diye bir anda mı seni arzulamaya başlayacak?
Çünkü sevgililiği seks ilişkisi yaptılarda ondan benim zamanımda aynen senin dediğin gibiydi sonra evlenirlerdi şimdi seks yaşa sonra olmadı diyip başkalarıyla aynı şeilde seks yaşa böyle devam et
Cevap
10Cevap
Sevgilikte cinsellik her zaman olmaz ama çoğu insan için yakınlık ve bağ kurmanın önemli bir yolu Cinsellik sadece fiziksel bir şey değil duygusal olarak da birbirine bağlanmayı sağlar Ama herkesin ihtiyacı farklı bazıları için el ele tutuşmak konuşmak yeterli olabilir önemli olan sizin ikinizin ne istediğiniz ve neye ihtiyaç duyduğunuz Arkadaşların ne derse desin önemli olan senin mutlu olman ve kendini rahat hissetmen Bu konuda acele etmeyin herkesin zamanı ve şekli farklıdır
Sen onları düşünme boş ver yani ciddi düşünen insan bana göre ağır olur evet seks yapmak ister ama bunu evliliğe saklar. Şu zaman ki bir çok kişi gibi sevgiliyken değil de evlenınce o şeyleri yapmayı düşünür ve ister. Olması gereken bu zaman. Çok normalleştirmişler bu durumu ne yazık ki.
Altına yatmak cümlesi ne kadar avam bir cümledir kişi neden bu cümleyi kullanır çok kötü
Birader cinselliği kadının aşağılandığı bir şey olarak görüyorlar maalesef...
@Banker_Bilo hayır ben kadının aşağılandığı bir şey olarak görmüyorum. Sadece ilişkiyi cinsellikten ibaret olarak gören insanların iğrenç düşüncesiyle uyumlu olsun diye öyle yazdim
Bir erkeğin sevgilisiyle cinsellik yaşamak istemesi, ilişkiyi cinsellikten ibaret gördüğü anlamına gelmiyor. Sevgilisiyle cinsellik yaşamak isteyen erkekleri "aklı fikri cinsellikte, tek isteği o" diye genellemekten vazgeçin.
@Banker_Bilo ben öyle genellemedim. Sadece benim hoşuma gitmiyor ben sevmiyorum. Bir insanın sinirina saygı duymak bu kadar mı zor
Çünkü insanların çoğu cinsellik için evlilik yaşıyor o yüzden şunu söyleyeyim burada bile cinsellik tavan
Şimdiki kızlar öyle alıştırmış bir kızla 1-2 gün gez illa altına yatacak
Olabilir tabiki. Bunu bizler normalleşme adı altında kabul ettik.
Sınırın olmasi cok normal ama erkek de pek dayanamıyor normalde ondan sormuslardir
Ya hayır ne kadar sıkıcısın falan dediler
kim diyo onu allah askina hangi sıfatla
Evlenince cinsellik yaşamak daha mantıklı bence
Haklısın gerçek aşk o işte 3 günde yatağa girince o iş bitiyor
Senin karşına çıkanlar öyle 😅 knk
4 yıl hiç mi çekim olmuyor onu soruyorlar
Çekim oluyor da niye daha sevgiliyken bir şey yasayalım. Benim bir arkadaşım var 29 yaşında kız 5 kere nişanlanıp nisani atmış. Düşünsene o 5 kişinin her biriyle birlikte olsaydı ne iğrenç olurdu dimi
Ben her şeyi zamanind a seviyorum
Esc ye para yetiştiremiyordur o
böyle kal seks olmasın
Haklısın
Hiç inandırıcı değil