- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞart değil ben mesela seviyorsam yaşarım karşı tarafın beni sevmesi şart değil evlilik sevgililik şart değil önemli olsn tek şey ben seviyor muyum seversem yaşarım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKişiden kişiye değişir bence bu. Kişiler cinselliği nasıl doğru buluyorsa o şekilde yaşamalı. Toplumun dayatmalarına uymayı gerçekten çok gereksiz buluyorum.
021 Yorumla
Soran+1 yılBana da bu toplum dayatması gibi geliyor. İnsanlar azgınlıktan yanıyorlar ama evlenmeden olmaz diyorlar. Evlenince ise bilmeden sma sapan şeyler yaşayıp böyle bir şey olduğunu düşünüyorlar
- +1 yıl
Bence de. Kişisel hayata saygı duymak lazım kişiler hazır hissettiğinde özür iradesi ile karar verip yaşayabilmeli. Hata yaptığını düşünürse de kendi hatası sırf bu yüzden toplumun belli bir kesimin insanlara etiket yapıştırması çok üzücü
Soran+1 yılYeteri kadar korunma ve cinsellik eğitimini vermeden insanları korkutmak çok saçma
- +1 yıl
Kesinlikle bu eğitim de yaygınlaştırılmalı.
Soran+1 yılBizim toplum eğitilmez… Neyse abaza gibi geziyor seksi p*rno öğreniyor ve kadına yine önem vermiyoruz doldum biraz sana sardım kusura bakma
- +1 yıl
Estağfurullah olur mu öyle şey? Asıl bunlar konuşulması lazım şeyler. Fakat burada bizim 2 kişi olarak konuşup yakınmamız toplumumuzu düzeltir mi? Maalesef :/
Soran+1 yılÖyle yani biraz canım sıkıldı. Bir Türk genci cinselliği akranına göre 10 yıl sonra keşfediyor adamakıllı. Ya biraz düz gelecek ama yahu yaşadığım toplam 80 sene sürse ben hayattan zaten yaşadığım coğrafya nedeniyle zevk almıyorum bir de bu eklenince tak etti. Abaza gibi isyan ediyorum sevişemiyorum diye resmen
- +1 yıl
Evet çok can sıkıcı bir konu fakat günümüz zihniyetiyle çözmek imkansıza yakın
Soran+1 yılTeşekkür ederim sohbet çok iyi geldi. Sizi takip edebilir miyim?
- +1 yıl
Tabii ^^
Soran+1 yılTeşekkürer ettim :)
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim :)
Soran+1 yılRica ederim profil fotoğrafındaki kimdir
- +1 yıl
Hiç bilmiyorum desem :D Bir ara internetten görmüştüm çok hoşuma gitmişti tumblr'dı sanırım.
Soran+1 yılÇok hoş cidden maşallah 😂
- +1 yıl
Öyle öyle maşallah
Soran+1 yılSizi daha fazla rahatsız etmek istemem. Ama sohbet için teşekkürler
- +1 yıl
Ne Rahatsızlığı lütfen, ben teşekkür ederim.
Soran+1 yılUmarım tekrar sohbet ederiz :) beni biliyorsun canın sıkılırsa yazabilirsin
- +1 yıl
Muhakkak yazacağım teşekkürler. ^^
Soran+1 yıl:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili olunca bu seferde yaptığın her cinsellik sorgulanır, evlenirsin bu seferde vermemek için 40 takla atar.
En iyisi fck diyorum bende.00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBence hiç şart değil sevgili olmadan defalarca yaptım
00 Yorumla Şart değil
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılşart değil
00 Yorumla
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer