Bir aylık evliyiz nikahlarımız oldu ama düğünü bekliyoruz düğün öncesi çok yabancı hissetmemek için ön sevişme vs yapıyoruz ama ben yine de çok kasılıyorum erkek arkadaşım 3 kere boşaldı ben bir kere orgazm oldum anca çekiniyorum korkuyorum nasıl rahatlayabilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)11 ayYeni evlendiğiniz bu dönemde, özellikle düğün öncesi yaşadığınız heyecan ve gerginlik çok normal. Cinsel ilişki sırasında kasılmanız ve rahatlayamamanız, çoğu kişinin deneyimlediği bir durumdur. Kendinizi zorlamadan, partnerinizle açıkça konuşarak yavaş yavaş birbirinizi tanımaya devam etmeniz çok önemli. İyi bir ön sevişme, ortamın rahat ve samimi olması, size güven verir ve kasılmalarınızı azaltabilir.
Kendinize zaman tanıyın, acele etmeyin. Derin nefes almak, bedeninizi gevşetmek için faydalı olabilir. Ayrıca endişelerinizi partnerinizle paylaşmak, onun da size destek olmasını sağlar. Unutmayın, cinsellikte esas olan karşılıklı güven ve rahatlıktır. Her şeyin mükemmel olması gerekmez, zamanla daha iyi ve keyifli hale gelecektir. Eğer bu durum devam eder ve sizi çok rahatsız ederse, bir kadın doğum uzmanı veya cinsel terapistten destek almak da faydalı olabilir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
11 ayBende 1 ay oldu evleneli eşim ilk defa birlikte olduğu için özel alana dokunca bile acıyor diyordu daha yeni yeni içine girebiliyorum oda belli pozisyon da ama işin garibi içinde ikin bir şey hissetmiyorum diyor bu beni de etkiliyor aslında ama ben 2 defa geliyor en son ona bakmadan ona oral vs ile orgazm ettiriyorum işin aslı bende buraya bu konu yüzünden üye oldum doktora gitmeyi düşünüyorum
012 Yorumla
Soran10 ayAcı oluyor evet ama giriş kısmında oluyor içimizdeyken bir şey hissetmiyoruz sadece mesaneye baskı oluyor gibi bir his oluyoe
- 10 ay
Evet oda öyle diyor alt kısma doğru girip çıkıyorum o gelmiyor ben sonra göğüsleri vs ile getiriyorum
Soran10 ayNasıl yani
- 10 ay
Vajinal orgazm olmuyor
- 10 ay
Zevk almadığı için ön sevişme ile oluyor
Soran10 ayEe bende öyleyim vajinal orgazm olmak her kadında olmayabilir zaten
Soran10 ayErkeğe bağlı birazda
- 10 ay
Evet olmuyor zaten yaklaşık 2 aylık evliyiz ben geldikten ön sevişme ile kendi geliyor oda acıyor baskı vs diye şikayetçi aşmaya çalışıyoruz ama ben 2/3 peş peşe yapmak istiyorum ama kendisi oral sevmiyor pek 2/3 yapamadık daha
- 10 ay
Ben içinde hızlı yavaş vs ayarlıyorum kendimi onun tepkisine göre kendini mi geç boşlama konusunda yönetebiliyorum ama kafa da acaba sorusu olunca erkek etkileniyor
Soran10 ayİyi devam edebiliyorsan bu güzel bir şey
- 10 ay
Siz oral yapıyormusunuz bizim ki istemiyor sevmiyorum diyor onu nasıl ikna edebilirim
Soran10 ayYani ben seviyorum ama eşim her zaman yapmıyor belki kız arkadaşın kendini beğenmiyordur biraz övgüyle yapmaya çalış
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
14Cevap
daha beklenecek ne kalmış ki... beklmeyin başlayın dünyanın en güzel zevklerini kaçırmayın
00 Yorumla
11 ayEsin marifetsiz erkek dediğin öyle bir bosaltirki yamyam olur yatakta
40 YorumlaKendi kasma. Olacak olan olur. Sen olmadıkça daha da geriliyorsun
02 Yorumla
Soran11 ayEvet kasıyorum kendimi
Gizli Üye(18-24)11 ayNeden bu kadar sokuyorsun kendini akışına bırakmak lazım bence rahatla biraz
31 Yorumla
Cevap sahibi11 aySıkıyorsun yazıcaktım yanlış yazmışım ya💀😑
Gizli Üye(25-29)11 ayAblacım sakin ol. Yabancılık çekme. Ben eşşimle birliktte olurken onu severek korkutmadan ürkğtmeden beraber oldum
00 Yorumla
11 aybirlikte olmadınız mı hala
05 Yorumla
Soran11 ayYok
- 11 ay
ne zamanı bekliyorsun artık ver de rahatla :D
Soran11 ayYok sürünsün işte düğünden sonra
- 11 ay
nikah kıylımızsa düğünü beklemek caiz değil yazık adama be günahına giriyorsun
Soran11 ayÖyle anlaştık başta
11 ayMayışacak derecede alkol tüket
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Rahat birak kendini sıkma.. zevk almaya odaklan.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Çekinmez sen olur o iş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayiyi bir saplarsa acilirsin
00 YorumlaTarif vereceğim
01 YorumlaAlışırsın
00 Yorumla
11 ayılk deneyımınmı esın
00 Yorumla
11 ayEvlenince artık
00 Yorumlaİçine girdi mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 aySizi hic yaladi mi?
06 Yorumla
Soran11 ayBir kere ama onda da doğru yerde değildi rol yapmak zorunda kaldım
Cevap sahibi11 ayonu yönlendirseydin..
Soran11 ayİlk deneyimimdi utandım
Cevap sahibi11 ayHayal etsene dilini klitorisini okşuyor
Soran11 ayBenim merak ettiğim bir şeydi ama eşim yapmamayı seçti öyle bir karar aldık
Cevap sahibi11 aySeni yalarken ellerini de göğüslerine atsa varya offff uçarsın uçarsın
Gizli Üye(36-45)11 aysokmadı yanı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım