Selamlar 8 aydır evliyiz düzenli ilişkiye giriyoruz. Ön sevişmeyi oldukça uzun tutuyoruz 20 30 dk eşimin istediklerini yapmaya özen gösteriyorum, ben boşaldıktan sonra penisim sertleşene kadar onu hiç bırakmıyorum elimle devam ediyorum ardından ikinciyi yapıyoruz çokta zevk aldığını söylüyor ama bir türlü orgazm olamıyor. Buda beni çok üzüyor. Tavsiyeniz nedir neler yapmalıyız? Belkide orgazm olduğunu anlayamıyor, orgazm nasıl gerçekleşir. Aydınlatırsanız çok sevinirim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi senin anlattığına göre sen gayet iyisin ama belkide sorun karşı taraftadır çünkü yani orgazm aslında kafada başlar kafada bir rahatlama olması lazım onay gelmesi lazım ki beden olarak rahatlama olsun belki de kadın kendini kasıyor olabilir kasmaktan ziyade yani şunu kafasında etmiş olabilir işte ilişkiye giriyorum ama rahatlamıycağım bir insan bunu kendine dersen belli bir yerden sonra zaten hiçbir şey olmaz
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim eşimle bunu konuşacağım doğru diyorsunuz
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadın fizyolojisiyle alakalı. Sen istediğini yap olamayabilir. Kadınların %60-70i vajinal orgazm olamıyor bu erkeğin performansıyla alakalı değil. Kendini boşuna yıpratma zevk almaya bakın karşılıklı. Karın da bu duruma takışsaydı söylerdi zaten. O memnunsa sende devam et.
05 Yorumla- +1 yıl
Peki bu büyük bir eksiklik mi? Yani ben boşalamadığımı düşünüyorum benim için büyük bir problem olur, kadın olmadığında ne olur ne eksik kalır? Oda takılıyor tabi ama çok dike getirmiyor, ama ilişkimizden çok zevk aldığını söylüyor halindende anlıyorum
Cevap sahibi+1 yılBende vajinal orgazm olamıyorum ama eşimden de ilişkimizden de gayet memnunum. Eksik de olmuyor her şey vajinal orgazmda bitmiyor ki. Klitoral orgazm da yeterli oluyor
- +1 yıl
Vajinal ve klitoral şeklinde olduğunu bilmiyordum, klitoral orgazm için ne yapmamız lazım
Cevap sahibi+1 yılBu konuyu biraz araştır bence. Bilen birilerinden öğrenmen daha doğru.
- +1 yıl
Yardımınız için teşekkür ederim araştıracağım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
+1 yılEşinle konuştun mu bu konuyu , kendi vücudunu en iyi kendisi tanır
01 Yorumla- +1 yıl
Konuşuyoruz olmak istiyor çok dile getirmiyor ama istediğini biliyorum. Neyden daha çok zevk alıyorsa onu yapıyoruz
- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılOral yapmıyor musun? Yalamıyor musun? Belki biraz uzun sürer ama illa ki boşalır.
02 Yorumla- +1 yıl
Uygun görmüyoruz oralı
- +1 yıl
Neden? Günah diye mi?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılMasturbasyona alışmış olduğu için olmuyor. El ile yapmayı bırakıp sürtünme yolunu deneyin
01 Yorumla- +1 yıl
Deneyelim bakalım teşekkürler
Orgazm oldugunu anlayamiyor buyuk ihtimalle oral yap bol bol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVibratör de kullanabilirsiniz
03 Yorumla- +1 yıl
Çok etkili oluyor mu? Ona söylersen yanlış anlarmı acaba
Cevap sahibi+1 yılKendisi önce mastürbasyon yaparken denesin vibratörde hoşuna giderse sen yaparsın ona, genellikle baya etkili oluyor ve baya zevk veriyor. Boşalmana yardımcı olmak istiyorum, senin de zevk almanı istiyorum yeni şeyler deneyelim mi dersin
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim deneyelim bakalım. Önerebileceğiniz vibratör var mı hangisi sağlıklıdır hangisini daha çok zevk verir?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne