Cinsel Yaşam Geçmişte hangi cinsel deneyim evliliğe engeldir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Sizce Geçmişte hangi cinsel deneyim evliliğe engeldir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Geçmiş deneyimlere kafayı takıp "bu kadından eş olmaz" diyenlerden değilim, kimseyi geçmiş ilişkileriyle yargılamaya hakkım olduğunu düşünmüyorum. 1 0 Yorumla
_siyahtann Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı. Selam,Geçmişte olmuş olan hiçbir şey şimdiki ilişkimi etkilememeli.. 1 0 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evlilikten önceki cinsellik Evliliğe kadar oynaş olur 0 0 Yorumla
Erhan45X Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% 11 ay Hayır seversem inanırsam 0 1 Yorumla Erhan45X 11 ay Grup ya da ensest Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. B*kunu çıkarttıysa herşeye engeldir. 0 0 Yorumla
_uumutt Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 11 ay Hepsi 0 6 Yorumla Soran 11 ay Mesela neler Yorumla _uumutt 11 ay Başkası ile ilişkiye girmiş bu yeter Yorumla Soran 11 ay Ben tek opustum diye kafaya takiyordum Yorumla _uumutt 11 ay Öpüşmek bir şey olmaz ya Aşırıya kaçmadıkça Yorumla Soran 11 ay Yok benimkiler opusme bile sayilmazdi yanagini nasıl opuyosan dudagida oyleydi Yorumla _uumutt 11 ay O zaman sıkıntı yok Yorumla
softhayat33 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı. Gurup 0 6 Yorumla Soran 11 ay Ay ben sadece opusmustm hayatım boyunca o da ergenlikte bu sorun olur mu diye dusunuyodum kendi içimde Yorumla softhayat33 11 ay Hayır canım o ne sorun olacak küçücük bir şey Yorumla Soran 11 ay Ne bileyim ben böyle dusunuyodum bu site de bazıları öyle dedi Yorumla softhayat33 11 ay Ya ne bakiyon sen bunlara bir şey olmaz ondan kaç sene geçmiş ustundan sen bile unutacaksın nerdesin Yorumla Soran 11 ay Yani mesela karşıdaki bilse bile ayrılma gibi bi durum olur mu sadece opucuktwn Yorumla softhayat33 11 ay Sanmıyorum bu sebelten ayrılmaz gelsene bir şey sorcam burdan soramadim Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Grup 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay Ne saçma soru 0 4 Yorumla Soran 11 ay Neden Yorumla Cevap sahibi 11 ay Ne bileyim yani bı anlam bulamadim soru da Yorumla Soran 11 ay Merak ettim ben dedim insanlar hafif şey der grup oral falan diyorlar bunları yapan var mı harbiden ben sadece opusmustm hayatım boyunca o da ergenlikte bu sorun olur mu diye dusunuyodum kendi içimde Yorumla Cevap sahibi 11 ay Yanına öpüşme olmuş ki onu yapmayan yoktur çok az vardır Yorumla
Gizli Üye (36-45) 11 ay Garipsin... 0 6 Yorumla Soran 11 ay Niye Yorumla Cevap sahibi 11 ay Sen öpüşme diyorsun millet neler neler yapıyor... Yorumla Soran 11 ay Evet ben öpüşmeye takılıyordum ya s. lak gibi Yorumla Cevap sahibi 11 ay Millet grup yapıyor senin taktığın şeye bak. Yorumla Soran 11 ay Safım Yorumla Cevap sahibi 11 ay Bence de. Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay Oral 0 4 Yorumla Soran 11 ay Ay ben sadece opusmustm hayatım boyunca o da ergenlikte bu sorun olur mu diye dusunuyodum kendi içimde Yorumla Cevap sahibi 11 ay Ergenlik derken kaç Yorumla Soran 11 ay 16 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Bişi olmaz ondan bee Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Geçmiş deneyimlere kafayı takıp "bu kadından eş olmaz" diyenlerden değilim, kimseyi geçmiş ilişkileriyle yargılamaya hakkım olduğunu düşünmüyorum.
Selam,
Geçmişte olmuş olan hiçbir şey şimdiki ilişkimi etkilememeli..
Evlilikten önceki cinsellik
Evliliğe kadar oynaş olur
Hayır seversem inanırsam
Grup ya da ensest
Hiçbiri değil benim için
B*kunu çıkarttıysa herşeye engeldir.
Hepsi
Mesela neler
Başkası ile ilişkiye girmiş bu yeter
Ben tek opustum diye kafaya takiyordum
Öpüşmek bir şey olmaz ya
Aşırıya kaçmadıkça
Yok benimkiler opusme bile sayilmazdi yanagini nasıl opuyosan dudagida oyleydi
O zaman sıkıntı yok
Gurup
Ay ben sadece opusmustm hayatım boyunca o da ergenlikte bu sorun olur mu diye dusunuyodum kendi içimde
Hayır canım o ne sorun olacak küçücük bir şey
Ne bileyim ben böyle dusunuyodum bu site de bazıları öyle dedi
Ya ne bakiyon sen bunlara bir şey olmaz ondan kaç sene geçmiş ustundan sen bile unutacaksın nerdesin
Yani mesela karşıdaki bilse bile ayrılma gibi bi durum olur mu sadece opucuktwn
Sanmıyorum bu sebelten ayrılmaz gelsene bir şey sorcam burdan soramadim
Grup
Ne saçma soru
Neden
Ne bileyim yani bı anlam bulamadim soru da
Merak ettim ben dedim insanlar hafif şey der grup oral falan diyorlar bunları yapan var mı harbiden ben sadece opusmustm hayatım boyunca o da ergenlikte bu sorun olur mu diye dusunuyodum kendi içimde
Yanına öpüşme olmuş ki onu yapmayan yoktur çok az vardır
Ensest
hiçbir şey değildir adı üstünde deneyim
Garipsin...
Niye
Sen öpüşme diyorsun millet neler neler yapıyor...
Evet ben öpüşmeye takılıyordum ya s. lak gibi
Millet grup yapıyor senin taktığın şeye bak.
Safım
Bence de.
Seks pompa
Oral
Ay ben sadece opusmustm hayatım boyunca o da ergenlikte bu sorun olur mu diye dusunuyodum kendi içimde
Ergenlik derken kaç
16
Bişi olmaz ondan bee