Sevgilinizle evlenmekte daha geri planda tutar mı sizi. Evlenmekten vazgeçer misiniz yaşıyorsunuz diye?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYok be kardeşim ne alakası var evlilik Farklı bir mühesese hayatı paylaşmak şimdi yaz yaz bitmez her zaman beraber yaşamak hayatı göğüslemek her konuda senin dediğin konu cinsellik yaşayıp uzatmalı sevgililik yaşamak isteyen kötü niyetli kişiler için geçerli bir durum adamın niyeti kötü ise o evlilik günü bir türlü gelmez zaten çıkmaz ayın son çarşambasına döner iş ortalama biraz kafan çalışıyorsa anlarsın zaten ciddiyetsiz bir adamı ve dersin ulan bu beni tepe tepe kullanıyor diye bir kimse bir kimse ile yatıyorsa ve evlilik planı bir türlü açılmıyorsa masaya eyvah ederim ben ben evlenmeden eşim ile beraber oluyordum ama hep evlilik planı yapardık beraber
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden de bir iliski yuruyebilir iliski olabilir yasanabilir bu ona ait hissettigim duyguyu ifade eder ve evlilik buyuk bir sorumluluk gerektirir belki de ona hem maddi hem manevi sekilde hazir degildir ya da hazir degiliz bunu acaba siz kadinlar biliyor muydunuz
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik seks temelli ama seksten daha fazlasıdır. Evlenmeden önce cinsellik yaşayan kişi bu cinsellikte uyum buldularsa evlenip hayatı daha da dibine kadar yaşamak ister.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
39Cevap
Evlilik kararı almakla cinselliğin alakası yoktur. Evlenmek isteyen insan yaşayıpta evlenebilir veya hiç öyle niyeti yoktur yaşamaz yine terk eder, fark etmiyor yani o kişinin istemesine göre değişir.
10 YorumlaCinsellik varsa tabiki biraz geçiktirir evliliği. Zaten yaşıyor cinselliği neden acele etsin ki. Bu şekilde düşünebilir ve daha ileri atabilir, bahaneler üretebilir.
00 YorumlaEvlilik, yasal yolla cinsellik ve çocuk sahibi olmaktır.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler ya da kadınlar bunun ıcın mı evlenıyor sanıyorsunuz seks yapmak icin mi yani sadece
20 Yorumla
+1 yılEğer gerçek anlamda sevgi varsa evlilik gerçekleşir. Fakat erkek kadını oyalıyor kullanıyorsa o evlilik olmaz bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılben genelde evlenme kararı almadan yaşamış oluyorum zaten. cinsellik evlilik kararımı etkileyecek bir şey değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesele cinsellikse hedefe ulaştıktan sonra eski heyecanı kalmıyor bu duyguyu daha önceki kendimi aşık zannetmelerimden biliyorum bide sevdigin kadın yüksek coskuyla aşık oldugun kadından daha degerliymis ask geçiyor zamanla
04 Yorumla- +1 yıl
O zamab evlenince de bi süre sonra heyecanı kalmıyor diye boşan böyle bir mantık var mı
Cevap sahibi+1 yılKardeş bi müsade et konusayım benim görüşüm bu tamam mı benim deneyimim bu yönde oldu bunu bu sekilde kabul etmek bu kadar zor mu
- +1 yıl
Seks yapınca heyecanı kalmıyorsa evlenip seks yapanların hepsi boşanmalı bu senin mantığın
Cevap sahibi+1 yılMesele cinselikse durum böyle bundan bahsettim özünde sevgi olanın daha degerli oldugunuda aşağıda nacizane görüşümle belirttim
+1 yılHayir neden geri planda tutayım. Evlilik gibisi yok karsilikli herseyi yaşayıp eglendigin biriyle tabiki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılErkekleri tutar, kadınların ise terk edilmesine sebep olur. Alacağını alan bir erkek, eğer hedefi o ise zaten durmaz.
00 Yorumla
+1 yılBence atmaz hatta sürekli her istediğinde geliştirerek devam edebileceği için mutlu olur
10 Yorumla
+1 yılEvlilik denilen şey, seksin imzalı hale gelmesi değil mi ki zaten?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalık evlenmeden önce yapmazsan atar asıl hep aynı kişiyi görüp yaşıyosun 🤮
00 Yorumla
+1 yılyaşasam bende evlenmezdim ne gerek var sorumluluk altına girmeye
00 YorumlaÇoğu işini görür bırakır yani evlilik zor olsa bile ha gelmez
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsam ve birşeyşer yaşıyorsak ikimizin ortak kararıdır evlilikle ilgili fikirlerimi değiştirmez
00 YorumlaSeksin imza sonrasına bırakılması ahmaklıktır, her şey imzadan ibaret değildir.
00 Yorumla
+1 yılYani kişi ne yaşadıysa karşısında ki kişi de görünce garipsememeli
00 Yorumla
+1 yılEvliliğin tek esprisi çocuk ve cinsellik. Cinsellik oluyorsa çocuk düşüncesi de henüz yoksa niye evlenip külfete girsin ki. Hoşuna gitmezse bırakır gider başka bir sevgili bulur onu beğenmezse diğerini aldatsa yasak yok nafaka yok vs
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik icin evlilik sart olmaz tabi geri planada atar
00 Yorumla E yani tabi ne için evlensin ki 🤣 zaten yapıyor
20 Yorumla
+1 yılAtar tadını aldı bi kere
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevismek icin mi evleniliyor
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliği de o ilişkiyi de çöpe atar
00 Yorumla Hayır ama alıştırmamak lazım fazla da
00 YorumlaEvliliğin anlamını büyüsünü bozar
00 Yorumla
+1 yılAdamı alacağını almış Daha ne yapacak
02 Yorumla- +1 yıl
Evlenenler sırf seks için mi evleniyor?
- +1 yıl
Yani evlenmeden önce yapılan seks evlilik fikrini değişebilir kesinlikle sadece seks için evlenemez Tabii ki
Evlenmeden önce cinsellik yaşamam başka soru
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evleneceksem cinsellik yaşarım yoksa yaşamam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden cinsellik yaşamaya karşıyım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSevişmediğim kişiyle evlenmem
00 Yorumla
+1 yılNe gerek var evlenmeye. Böyle daha iyi.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvet evlennceye kadar beklersen degerin bilinir
10 Yorumla
+1 yılEvet atar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılbenim için atmaz.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBna göre atmaz
00 Yorumla Bende hayır
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle
00 YorumlaAtabilir
00 Yorumla
+1 yılsen vazgeçer misin
00 YorumlaSoruna yol açar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Atar elbette
00 Yorumla
+1 yılEvlenmden yapsak?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsanı soğutur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani neden evlenip menuyu daraltayim ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYo evet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Karşıyım.
00 Yorumla
+1 yılcogu zaman
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam