Çok kaygan ve suluydum istekliydimde kanamam olmadı. Bizi senelerce boşuna kandırıp korkutmuşlar eğer erkeğiniz iyiyse zorlanmazsanız böyle temizce olup bitiyormuş ilk ilişki. Çok şükür.🙏🏻 başına gelen var mı?
Güncellemeler
11 ay
Arkadaşlar her şeyin kabası zarar burnunuzu karıştırırken sert davranın oda kanar😃 lütfen kadın bedenine narin olalımm.❤️
Bu yüzden kaç evlilik yıkıldı kaç kadın şiddet gördü acaba. Bu cahil toplumun uzun süre daha bunu öğreneceğini zannetmiyorum
2
2 Yorumla
Soran
11 ay
maalesef. Kan görmeyince başka türlü düşünmek kadınına saygısızlık etmekten başka bir şey değil. Şahsen bu tarz düşüncedeki erkeklerin evlenebileceklerini zannetmiyorum
dediğin gibi olmaması gerekiyoo ve içimi rahatlattın şu an umarım herkes bu şekilde geçirir 😭
3
3 Yorumla
Soran
11 ay
Umarım canım sadece korkma ve heyecan yapma yoksa otomatikmen vucudun kasılıyor o yüzden rahatça alamıyorsun ama kiminle yaptığına göre değişir rahatlaman ve eşinin sabırlı olması yeterli bi anda abanmayacağından emin olunca zaten kuş gibi teslim oluyorsun
Zarın esnektir birde kıvama geldiysek ondan dolsyıda olur eşinlemi yapmıştın peki boyu nadıldı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
11 ay
Zar esnektir o yüzden olmamıştır bir kaç ilişki sonrasında illaki patlar ☺️
0
20 Yorumla
Soran
11 ay
Patlar kelimesinden hoşlanmıyorum neden bu sitede bu tarz sokak ağzı çok yaygın? Orası tamamiyle kapalı bi yer olsa regl olamayız zaten. Zar dediğin hymen biyolojik bi kalıntı burnunu bile zorlarsan kanar. Her şey davranışla alakalı
Yaa çok haklısın bu konuda bende sokaktaki ağıza uyuyorum napalim zar zaten içerde pis kan var anlamı işte bir kadının ilki olmakmis çokta önemli sanki
O ilk kanamada temizdir aslında havayla birleştigi anda kötü koku yapabilir direk duşa girip sonra tekrardan kenetlenebilirsiniz 😂😂 ama illaki olacaktır eğer ilk ilişkiyse 😂
Ne saçma konuşuyorsunuz sanki orada kan varda penisle etkileşime geçince geliyor gibi? Ne kokusu. Of sizin yaş kaç. Tecrübesizsiniz anladım ama cahillik başka bir şey.
Vajinanin giriş kısmında zar var bazıları esnek bazıları değildir kanama olmadıysa esnektir zarın içindeki kandan bahsettim de niye bu kadar tersledin onu anlamadım hangi lafimdan tecrübesiz olduğumu çıkardın anlamadım
İçinde kan yok çünkü sanki orada patlamaya hazır bi top var gibi konuşuyorsun zar yanak gibi vajina girişinde ki bi kalıntı sadece. Konusmalarından belli
Ee tamam bende aynı şeyi dedim kanama olması patlar anlamına gelmiyor mu? Terimlerdrn anladıysan bilgisiz olduğumu bir şey diyemem sadece yardımcı olmak istemiştim ne bu tepki anlamadım
Yok tabikiii sen orayı ne zannediyorsun? Lütfen internetten görsellere bak ve aydınlan. Ben bu cahillikle daha fazla muhattap olmak istemiyorum. Okudukca şoke oluyorum🤢
Zar dediğin hymn vajina deliği girişinde iki taraflı bulunan bi yapı orayı tamamen kapatmıyor ve kan olacak bi içi yok? https://images.app.goo.gl/cwi1AuJjqdNNW1C77 Bakir bey. Lütfen bilgilenmeden bir kadına yanaşma. Bu yüzden erkek çok önemli ya
Valla ben çok kadınla birlikte oldum bu övünülecek bir şey değil de kimsenin kızlık zarını patlatmadim bizim konuştuğumuz şeyler aynı şeyler ama sen anlamamakta ısrar edip ben kalın kafaliyim demeye devam ediyorsun 😂
Kadın bedeni hakkında sokak ağzıyla konuşan birisiyle çok fazla muhattap oldum öğrenmemek ayıp diyorsun öğretince ısrarla inkar ediyor bu durumda kalın kafalı olan sensin
Sen karşısındakiyle konuşmayı bilmeyen birisin özellikle yukarda evet ben biraz o ağızla konuştum afedersin dedim insan gibi ama devamlı karşındaki insana konuşulmamasi gereken şekilde konuşan sensin
İlllaki aranızda muhabbeti geçmiştir 😂 sert bir dille uyarmalisin bence aklı başına gelsin sonrada valla yapmam 1 ay kalırsın öyle diye korkut kedi gibi olurlar 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bu yüzden kaç evlilik yıkıldı kaç kadın şiddet gördü acaba. Bu cahil toplumun uzun süre daha bunu öğreneceğini zannetmiyorum
maalesef. Kan görmeyince başka türlü düşünmek kadınına saygısızlık etmekten başka bir şey değil. Şahsen bu tarz düşüncedeki erkeklerin evlenebileceklerini zannetmiyorum
Bekaret arayışındaki erkekten iki adım uzak durmak lazım
dediğin gibi olmaması gerekiyoo ve içimi rahatlattın şu an umarım herkes bu şekilde geçirir 😭
Umarım canım sadece korkma ve heyecan yapma yoksa otomatikmen vucudun kasılıyor o yüzden rahatça alamıyorsun ama kiminle yaptığına göre değişir rahatlaman ve eşinin sabırlı olması yeterli bi anda abanmayacağından emin olunca zaten kuş gibi teslim oluyorsun
ay daha dün bundan dolayı gerildim umarım dediğin gibi olur 💝
Umarımm
Zarın yapısını geçtim senin erkek bamyamı kullanıyor?
Biz memnunuz penis boyundan😃🤝
Haahha 😂😂 çok mu minik ve in s
İnce
Sulandığı için zannediyor haha bir de millete akıl veriyor aynen aynen sulandığından kan gelmedi su onu bastırdı😂
He
Zarın esnektir birde kıvama geldiysek ondan dolsyıda olur eşinlemi yapmıştın peki boyu nadıldı
Zar esnektir o yüzden olmamıştır bir kaç ilişki sonrasında illaki patlar ☺️
Patlar kelimesinden hoşlanmıyorum neden bu sitede bu tarz sokak ağzı çok yaygın? Orası tamamiyle kapalı bi yer olsa regl olamayız zaten. Zar dediğin hymen biyolojik bi kalıntı burnunu bile zorlarsan kanar. Her şey davranışla alakalı
Yaa çok haklısın bu konuda bende sokaktaki ağıza uyuyorum napalim zar zaten içerde pis kan var anlamı işte bir kadının ilki olmakmis çokta önemli sanki
Pis kan mı var😃Ne? Benimde ilk defa oldu kanamam olmadı ama
O ilk kanamada temizdir aslında havayla birleştigi anda kötü koku yapabilir direk duşa girip sonra tekrardan kenetlenebilirsiniz 😂😂 ama illaki olacaktır eğer ilk ilişkiyse 😂
Ne saçma konuşuyorsunuz sanki orada kan varda penisle etkileşime geçince geliyor gibi? Ne kokusu. Of sizin yaş kaç. Tecrübesizsiniz anladım ama cahillik başka bir şey.
Vajinanin giriş kısmında zar var bazıları esnek bazıları değildir kanama olmadıysa esnektir zarın içindeki kandan bahsettim de niye bu kadar tersledin onu anlamadım hangi lafimdan tecrübesiz olduğumu çıkardın anlamadım
İçinde kan yok çünkü sanki orada patlamaya hazır bi top var gibi konuşuyorsun zar yanak gibi vajina girişinde ki bi kalıntı sadece. Konusmalarından belli
Ee tamam bende aynı şeyi dedim kanama olması patlar anlamına gelmiyor mu? Terimlerdrn anladıysan bilgisiz olduğumu bir şey diyemem sadece yardımcı olmak istemiştim ne bu tepki anlamadım
İçeride kan var diyorsun😃 patlayan bi şey yok iğrenç bi kelime.
Zarın içinde kan yokmu hayatım biz niye anlaşamıyoruz 😂
Yok tabikiii sen orayı ne zannediyorsun? Lütfen internetten görsellere bak ve aydınlan. Ben bu cahillikle daha fazla muhattap olmak istemiyorum. Okudukca şoke oluyorum🤢
Hayatım zarın içinde kan yoksa çıkan şey nedir mesir macunu mu
Zar dediğin hymn vajina deliği girişinde iki taraflı bulunan bi yapı orayı tamamen kapatmıyor ve kan olacak bi içi yok? https://images.app.goo.gl/cwi1AuJjqdNNW1C77
Bakir bey. Lütfen bilgilenmeden bir kadına yanaşma. Bu yüzden erkek çok önemli ya
Valla ben çok kadınla birlikte oldum bu övünülecek bir şey değil de kimsenin kızlık zarını patlatmadim bizim konuştuğumuz şeyler aynı şeyler ama sen anlamamakta ısrar edip ben kalın kafaliyim demeye devam ediyorsun 😂
İstersen 100 kadınla ol cahilsin
Sende kalın kafalısın bilmemek önemli değil öğrenmemek ayıp ben yine birşeyler öğrenebilirim ama kalın kafalı olan sen biraz zor be hazneden geçmiyor
Kadın bedeni hakkında sokak ağzıyla konuşan birisiyle çok fazla muhattap oldum öğrenmemek ayıp diyorsun öğretince ısrarla inkar ediyor bu durumda kalın kafalı olan sensin
Sen karşısındakiyle konuşmayı bilmeyen birisin özellikle yukarda evet ben biraz o ağızla konuştum afedersin dedim insan gibi ama devamlı karşındaki insana konuşulmamasi gereken şekilde konuşan sensin
Evet bilmiyorum en iyi iletişim kuran saygılı kişi sensin o yüzden benimle değil daha iyileriyle muhattap ol
Muhattap olmamam gereken kişiyle konuşan benim evet kendime küfür edeceğim seninle konuştum diye
Umarım ben de öyle yaşamak isterim
İnşallah canım. Kendini kasmaman gerekiyor
Özür dileyerek bir şey sormak istiyorum da beyefendininki ortalama nasıl bir boyuttaydi. Ben kendi nisanlimdan korkuyorum da
Ben hiç sormadım ama küçük durmuyor kalın hatta
Benim yaotiklarim hep bağırdı demekki seninki rahat girmis
kanama olmaması en sagliklisi zaten
Sen önceden pıttığı yarmış gibisin sanki
Terbiyesizlik yapmayalım🙏🏻
Şaka yaptım bazen kanama olmuyor bazılarında
Evlisin sanırım
Erkeğe bağlı hyvan gibi yaparsa
Evet zorlamamak lazım ilk defa yaşadığın için vücut alışkın olmadığı bir şeyde farklı tepki verebiliyor kesinlikle erkeğin tutumu önemli
Hayvan gibi yapanlar tecrübesiz oluyor o yüzden hızlı yapmanın tecrübe olduğuna inanıyorlar 😂
İlk ilişkisi olan kadınada abanılmaz ya
Bazı hayvanlar yapıyor işte hayatım dediğim gibi hızlı yapmanın tecrübe olduğunu düşünen davar erkekler var 😂
Bakalim az kaldı düğünüme nasıl yapcak beyefendi
İlllaki aranızda muhabbeti geçmiştir 😂 sert bir dille uyarmalisin bence aklı başına gelsin sonrada valla yapmam 1 ay kalırsın öyle diye korkut kedi gibi olurlar 😂
karsındakı kısı anlayıslı bırımıydı?
Zevk aldın mı
İyi yapmissin
Şükür namazıda kıl bari tam olsun 🤦♀️
Of canm çektii