Cinsel Yaşam İlk ilişkide kanamamak normal mi? zepzepp Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 İlk ilişkide kanamamak normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. Evet normal. bazı kişilerde nadirde olsa olabilen bir durum. 1 0 Yorumla
sk_34 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% 1 yıl Esnektir şanslısın ;) 0 2 Yorumla zepzepp 1 yıl Ben değilim bilgi amaçlı sordum Yorumla sk_34 1 yıl Parmaklayıp bozulmayan da gördüm Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Esneksindir kanamaz normal 0 2 Yorumla zepzepp 1 yıl Yok ben değilim de merak ettim Yorumla keyifdelisi 1 yıl Anladım esnekse kanamaz Yorumla
Maaniac Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı. Esnek zaar denilen bise vr 0 0 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Olabilir esnek olabilir 0 0 Yorumla
Baydesignerrr Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 45% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. Normal esnek ola bilir 0 0 Yorumla
44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. O kadar bilgim yok 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Bazen 0 0 Yorumla
yvz4141 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Esnektır 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Esnekse normal 0 0 Yorumla
İstediğiniyazdm34 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Bende zıpla gel 0 4 Yorumla zepzepp 1 yıl Annen gibi mi Yorumla İstediğiniyazdm34 1 yıl Lütfen fenayım bu gece Yorumla zepzepp 1 yıl Annen ferahlatsin aliskindir Yorumla İstediğiniyazdm34 1 yıl Ya sapıtma hadi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Evet normal. bazı kişilerde nadirde olsa olabilen bir durum.
Esnektir şanslısın ;)
Ben değilim bilgi amaçlı sordum
Parmaklayıp bozulmayan da gördüm
Esneksindir kanamaz normal
Yok ben değilim de merak ettim
Anladım esnekse kanamaz
Olabilir esnek oluyor
bekarete inandıramazsın
Esnek zaar denilen bise vr
Önden mi arkadan mı
Olabilir esnek olabilir
nasıl delinmez sivilcemi soktular