İlk ilişkide kanamanın fazla olması normal mi?

Böyle kurbanlık koyun nasıl kesilir ya öyle kan fıskırıyor bende ağladım adam beni o an banyoya sokana dek panik atak geçiriyordum bayağı da canım yandı yaklasık 2 saat o kan böyle su gibi aktı hastaneye gidelim dedi basta normal dese de oda korktu hissettim 2. İlişkiyi istemedi çünkü. Yapmamalıydım falan dedi. Orada kadın olduğumdan çok hem canımın yanması üzerine kanla ilgili yasadığım travmayı anlattım Şu an kadın olduğumu düşünemicek kadar da çok canım yanıyor zaten o kan durmuyordu ya buda beni yıkarken en son klozete oturttu çünkü nasıl durduracağımızı bilmiyorduk ve daha öncede ilişki yasadığını bunun olduğunu söyledi birde 2 aydır regl olmadım bekaret kanı mıydı bu yoksa reglmi? Bu arada regllerim bu kadar çok kanamaz bana kemiğe mi geldi diye sordu falan. Sizce bu kadar kan akması normalmiydi? 3 saattir direndim bayağı olmucak olmuyor diye yalvarmama rağmen ağzımı kapatıp bir anda girmeye çalıstı zaten o anda da ağlama krizi işe o kan fıskırması bir oldu ve ölüyorum demeye basladım panik atak geçirdim
İlk ilişkide kanamanın fazla olması normal mi?