Böyle kurbanlık koyun nasıl kesilir ya öyle kan fıskırıyor bende ağladım adam beni o an banyoya sokana dek panik atak geçiriyordum bayağı da canım yandı yaklasık 2 saat o kan böyle su gibi aktı hastaneye gidelim dedi basta normal dese de oda korktu hissettim 2. İlişkiyi istemedi çünkü. Yapmamalıydım falan dedi. Orada kadın olduğumdan çok hem canımın yanması üzerine kanla ilgili yasadığım travmayı anlattım Şu an kadın olduğumu düşünemicek kadar da çok canım yanıyor zaten o kan durmuyordu ya buda beni yıkarken en son klozete oturttu çünkü nasıl durduracağımızı bilmiyorduk ve daha öncede ilişki yasadığını bunun olduğunu söyledi birde 2 aydır regl olmadım bekaret kanı mıydı bu yoksa reglmi? Bu arada regllerim bu kadar çok kanamaz bana kemiğe mi geldi diye sordu falan. Sizce bu kadar kan akması normalmiydi? 3 saattir direndim bayağı olmucak olmuyor diye yalvarmama rağmen ağzımı kapatıp bir anda girmeye çalıstı zaten o anda da ağlama krizi işe o kan fıskırması bir oldu ve ölüyorum demeye basladım panik atak geçirdim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Oha hayır hiç normal değil senin ilişkiye hazır olman gerekiyordu önce
Şu an çok garip hissediyorum. Bana söz verdirdi ama zarar verirmiyim kendime bilmiyorum. Ondan dahi soğudum. Öpüyordu sarılıyordu istemiyordum. Kolumu kıpırtadıcak halde değildim tecavüz gibi oldu zaten sık dişini dayan diye diye bir ağlama ile baktı o kanı gördü adam direkt alıp banyoya sokmaya çalıstı bende ölüyorum diyorum o beni yıkamaya çalıstı eğer öyle bıraksaydı zaten bayılırdım çok kötü oldum gözlerim bulanıklasmaya basladı
Tecavüz gibi olmamış tecavüz olmuş direkt doktora git bir kontrol ettir kendini cidden anormal o kadar kanaması kim bilir ne oldu
Gitmiş manevi ablasına demin söylemiş kızdım haliyle ve büyük ihtimalle de ayrılacağız ya da cinsellik olmucak artık. Çünkü istediğimde olmaz artık dedi tam hazırladı kendini bu defada ben korktum dokunma dedim kalktı Şu an ne olucak bilmiyorum. Yasadınmı ilk ilişkiyi? Bundan sonra nasıl alısıcam buna bilmiyorum regl gibi halada kanıyorum ama ilk anlardaki kadar siddetli değil tabiiki. Ağzımı kapattı zorladı beni 3 saat belki daha fazla yapma dedim resmen yalvardım ona ama yaptı. Dus al dedi Şu an kendime dokunmak bile istemiyorum bedenim kirlenmiş gibi hissediyorum yarın erkek arkadası ile sevgilisi de geliyor beraber bulusup gezeceğiz ben ellerini tutar mıyım diye düşünmeye basladım hatta beni öperken yeter darlandım dedim. Soğudummu yoksa bu kadın olma psikolojim mi? Basta pişmanlık yoktu ağrıdan ama bu kan durunca o yırtıldı çünkü nettende baktım o bile doktora gidelim dediğinde anladım sorun olduğunu. Defalarca dedi iyimisin eve gidene dek mesaj at haber ver dedi
Seninle ilgili bir durum değil bu senin için özel bir şeydi ama o bunu mahvetmiş normali bu değil yani
Yırtık olursa kendiliğinden geçer mi?
Ben muayene olmak istemiyorum ben Hoslanmıyorum orayı doktora göstermek istemiyorum
Doktor kim bilir kaç tane görüyor günde ne önemi var ki yani enfeksiyon vs olabilir o kadar kanaması için vulvanın baya yırtılmış olması lazım
Azalmıs ama suanda da ben halada etkisindeyim geçmiyor. Birisi daha görsün istemiyorum
Yani görüyordur ama en fazla ne olabilir ki onu düsünüyorum daha önce enfeksiyon ile ilgili herhangi bir sıkıntım yoktu
Senin şu an psikoloğa bile gitmen lazım aslında ileride sevdiğin biriyle beraber olmak istediğinde bu travman yüzünden de çok sıkıntı yaşayabilirsin
İlk ilişkin değil miydi bu?
Sadece çok dardım ve bunu ona belirttim. Abartıyorsun dediği her kısımda açmaya çalısınca acıyor dedim ittim onu insan kendisini bilmez mi olmuyor yapma dedikçe ağzımı kapattı
İlk ilişkimdi ama ayrılırsam da daha büyük travma olmazmı bana. Şu an iyiyizde ama eskisi gibi olamayız yine de bırakırsa biliyor tanıyor beni zaten kafayı yicek raddedeydim
İlişkiden sonra zaten böyle enfeksiyon tarzı şeyler başlıyor darlıkla da bi alakası yok gergin hissettiğin için kendini sıktın ve rahatlayamadığın için ıslanmadın yani sen o an istemiyordun korkmuştun zaten
Senin düşüncelerini önemsemeyen biri senin için nasıl iyi biri olabilir? İlla ki düzgün düşünen birileri çıkar karşına
Ailevi sorunlarım falanda var pek mutlu değildim sevgiyi onda görmek istedim. Her kötü davranıp gel git yapınca biyoyu kaldırdım yaptıkların çocukça dedi bana yeter dedi ama olmuyor işte kopamadım. Hatan yok çok büyük hatanda yok ama darlıyorsun bazen dedi bana o zaman yol orada git dedim yanlıs anlıyorsun dedi iite dediğim gibi o asırı rahat ben bütün travmatik seyleri yasayıp sevdiğim insanlardan kopamıyorum. Ya çok seviyorum ya da defol git kafasına giriyorum
Enfeksiyon kapmamak için ne yaapmalıyım?
Açıkçası Şu an o olmasa ben iyi hissedeceğimi zannetmiyorum.
O olay doktorla konuşman gereken bir şey ve ailevi sorunların varsa bunu birine karşı beklentiye girerek halletmek yerine bir psikologla hallet
Önerdi psikiyatrist doktorum ama param yok vazgeçtim bende
Sen fazla abartmissin bu kizlik zarinin yirtilmasiyla geliyor sonunda kendini patlatmissin hayrini gör iyi halt yedin
Zorla oldu diyorum memnunum sanki halimden
Hadi yaa hangi hayalin ürünüsün sen acaba
Seninno kadar kanaman olsa bayilirdin Şu an bunu yazamazdin
Saat 2 de oldu bu zaten. Yemek falan yedik eve kendimi zor attım. Bayılacaktım adam izin vermedi yanımdaydı sürekli
Bayilmak birinin izin vermesiyle olmuyor
Yani kişilere göre değişir ama örnğin korkuttu beni
Ben halada soktayım olmuyor giremiyor vajina yırrtılmasına benziyor kan kokuyordu her yer kan gölüne döndü beni yıkıyor halada durmuyor 6 tane ped değiştirdim 7 saattir ve basım dönüyor asırı halsizim çok üşüyorum
şu an nasılsın
Çok kötüyüm
Ruhen bitik durumdayım tecavüz edilmiş gibi hissediyorum
Kendime zarar vermicem dedim söz verdirdi ama oda dokunmucaktı ağzımı kapattı sık dişini dedi o kadar ağlamam yalvarmama acımadı
Gitmiş bunu simdi ablasına anlatmıs
Bana bişey olur mu gibisinden
Keske olsa Şu an ölsem biliyorum yanacağımda ailem bilse öldürecek ama ben neden bunları yasadım hepsi ailevi sorunlarımdı. Adam bırakmam hatan yok diyor ama bıraksam kendine zarar vereceksin diyo sırf bu yüzden durması da benim zoruma Şu an gidiyor. Sevmiyorsan git dedim gitmedi
Dur bi sakin ol ilk önce , kanaman var mı hala
Var 😭
Bence bi doktora görün
Doktora gitmek istemiyorum
Yırtılma olursa çok sıkıntı yaratırmı bana
Sakinleş ve doktora görğn bu kadar kanaması normal değilne yapmış bu ml sana böyle
Netten baktım ağrılar artmazsa ufak çaplı yırtılma olmus diyor kendiliğinden geçmese 1 hafta geçmeden görünücem
Bu benim sicile işlermi peki? Babama her hastaneye gittiğimde fiş gidiyor ilaç reçetesi
Aslında bundan çekiniyorum
Ya evli değilmisşn ayrıca sağlıj bu niye çekinesin
Evli değilim evlilik dısı oldu
Hımmmmmmm küçük bi yerde mi yaşıyosun büyük bi yere git babana haber gitmicek bi yere
ya ya tabiiiki normalde bir kuvet dolusu kan akar tsbiiiki
Kendimi ispatlamak zorunda değilim sana. Yasayan varsa tecrübelerini paylassın istedim
eeee soyledim iste haatta kizilayin 1 senelik kan ihtiyaci kadardi
İns basına gelir senin baskada bişey demiyorum. Kız kardeşin yasasında anla
Muhtemelen rahim ağzına zarar vermiş ya da vajinal duvarları yirtmis bu işler zorla olmaz yeterince ıslanmak gerekiyor.
Islanmamda sorun yoktu sadece girmeye çalısıyor ben direniyordum adamda en son tuttu girdi bir anda bitti dedi ağladım bir siddetle o yatak kanıyor kaldırdı kaldırdığı zamanda da kan asağıda göl gibi gidiyor benle o dus full kanım doldu yıkıyor bitmiyor ölüyorum canım çok acıyor diyorum
Hayır, normal falan değil. Belli ki ilk beraberliğine sert girmişsin, doktora git derim.
Sicile işlermi bu? Babam her ilaç fişi ona gidiyor ailem muzafakar ve korkuyorum
Öleceğimi bilsem sorun yokta birisi enfeksiyon diyince korktum
İşler ve anlaşılır ama gitmezsen ileri de daha çok sorun olur. Hem madem ailen böyle, ne işin var bu işlerde. Kır dizini, otur evinde...
Evet, enfeksiyonda olabilir. Böyle de bir risk var ve bu enfeksiyon öldürüyor zaten.
İşte kimse kimsenin evinde ne yasadığını bilemez. Ben bu evden çok kaçmayı denedim ama ancak cesedim çıkar gibi hissederken. Sağlıklı düşünmüyorum yani suanda bile öyle. Anneme defalarca dedim bana yardım edin psikiyatriste gittim psikologa yönlendirdi ama param yok. Duygularımı kontrol edemiyorum. Borderline olduğumu düşünüyorum bana ağır Depresanlar yazdı aldı çöpe attı memur olamazmısım diye
Aidismi
Tedavi olacaksın o zaman...
Bir şekilde çaresini bulmalısın.
O ve daha beterleri...
Yırtılma dedimde sen iyice kafamı karıştırdın sadece sert ilişki oldu ve çığlık attım dar olduğum için. 2 aydır reglde olmuyordum adam gayet sağlıklı görünüyordu ben normal regl ağrısı Şu an yasıyorum adam hasta olsa bunu belirtir ayrıca gitmiş ablası dediği kadınada danısmıs normal demiş kendimi de çok kastım zaten bayağı da ağladım adam yanımdaydı baska bişey yok yani. Yaralanma falam yoktu adam tertemizdi
Takıntı hastasıyım lütfen yani demeyin bu tür seyleri zaten kanamada azaldı Şu an . Ağrıda tekliyo Arada. Karnım şişmişti bayağı kan birikmişti küçüldü hafifledi temizlendim
Kendini böyle avutuyorsun ama durum ciddi...
Sen aptal rolüne yattığın için sağlığın ile oynuyorsun...
Böyle m4l erkekleri nerden buluyonuz aw sgshs
hangi şehirdesin beni
bul özele git ailende duymaz kimsede bilmez en azından erkenden önmlemini alırsın
Hayır normal değil. Şimdi nasılsın peki?
Çok tuhaf hissediyorum
Ağrı var mı peki?
Nasıl diyim zorla yaptı bana basta tamam istedim ama ağzımı kapatıp girmeye çalıstığı anda ölmek dahi istedim zaten o kanla ödüm koptu canımın yanmasından çok kanı görünce kötü oldum silmeye çalısıyorum. Beni çıkarıncada çarsafı değiştirtti falan. Bırakmam seni diyo ama beni sevdiğini Şu an düşünmüyorum dahi desem size. Düşüncelerim o olaydan sonra değişti biraz. Acaba kadın olma psikolojimden mi kaynaklı oldu bilmiyorum
Çok fazla var eve kendimi zorla attım kolumu kıpırtadıcak halde değildim eve gelene dek aradı beni. Kalktığım anda Bacaklarıma vuruyor ve oturuncada biraz tahris olmus gibi acıyor
Reglken de Bacaklarım ağrıyor ama bu kan regl olmama gibi değil Şu an ilk basta siyah kan gibiydi parça düştü Şu an açık pembe akıntı gibi yarı kanla karısık geliyor 7 saattir 6-7 ped değiştirdim
Dikkat et kendine.
Doktora git yaşın kaç?
22 yasındayım
Doktora git, kan kaybın çok fazla. İlk seksin sonuçta, köy yerinde misin?
Yok sehir kızıyım
İstanbul mu? Eğer öyle ise kötüleşir ise git
Bilmiyorum ama keske ölsem Şu an enfeksiyon olsa beter olur ama insaallah bu gece ölürüm gerek kalmaz
Deme öyle şey. Neden böyle konuşuyorsun?