İlk cinsel ilişkide kan gelmediği Zaman bakire olmadığı anlamına mı geliyor?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır o anlama gelmez, nedir bu " bâkire " takıntısı
Önemli ama bakirelik
O bakirelik olmasa var ya kız o zaman her önüne gelenle yatar
Erkeklerin bir kısmı her önüne gelen ile yapıyor ama
Erkek yapar canım kadın yapmaz erkekte cinsellik taa tarihten 1300-1400 yıllarından bellidir geliyor Cengizhan Mesela sonra padişahlar filan hep bunlar kadınlarla yatıp kalkmış yani anliyacagin erkeğin özünde olan bişey cinsellik erkek çoğalmak istiyor ama kadında öyle bişey yok kadın kendini tutabilir.
Erkek olduğun için böyle rahat konuşuyorsun, neden erkeğe her şey serbest kadına yasak?
Söyle bir şey düşün evlenmeden önce ben bir adamın evleneceği kızı çatır çutur çatır çutur yapayım sonra adam alsın o kızla evlensin böyle olsa adamın hoşuna gider miydi sence? yoksa o adam normal bakire Bir kızı mi tercih ederdi?
Bakireligin hiç mi önemi yok yani bunu mu diyorsun sen?
Senin kadınlara karşı bir sevgin ve saygın yok sen kadınları sadece @исмаил olarak gören bir zihniyete sahipsin sana ne desem de boş çünkü dinci ve yobaz zihniyete sahip birisin...
Ben bakireligin Bizim toplumumuzda önemli bir yeri olduğunu açıkladım bunun dincilikle yobazlıkla alakası yok Bizim toplumumuzda bakirelik önemli görülüyor ve sen bunu anlamak istemiyorsun.
Sen de bunu dinci ve yobaz zihniyetin gündemde tuttuğunun farkında değilsin veya anlamak istemiyorsun.
Ben dicegimi dedim bizim toplumumuz bunu böyle kabul etmiş ve bu güne kadar hep böyle bilmiş ve sen bunu değiştirmeye çalışıyorsun diyecek bişey yok artık ne diyelim...
Sana göre düşüncen öyleyse saygı duyarım ama toplumumuz bugüne kadar bunu hep böyle ayakta tutmuş.
İktidarsız olduğu için cinsel ilişkiye giremediğinden dolayı kız bakire değil diye iftira atıp kızların ölümüne sebep olmuş onlarca kişi var bunu biliyor musun?
Bekâreti namus göstergesi olarak gören erkeklerin namusu nasıl oluyor sana sorarım.
Ben de evlenmeden önce her yılan deliğine, egzoza, her kanalizasyona sokan paketsiz erkek istemiyorum bakire olarak. Kadınlar 1300- 1500 lü yıllardan beri temiz aile babası erkeği seçmeye kodlanır. Egozcu farelere değil
@Mühendis_Hanım_ nihayet demek istediğimi anlayan biri
😁 ya cidden buna bir şey anlatmaya çalıştın mı sen? @kralkobrax21 helal olsun imparator ama anlatma anlatamassın. O kendine göre bir yobazı bulup hayat boyu egosunu onda tatmin edecek.
@Mühendis_Hanım_ sessiz kalmak onlara daha çok cesaret verir.
Adamın yazdığı yoruma bak ya. Kendisi lağım temizleme hortumu olmuş bakire kız arıyor 😂 @kralkobrax21 haksız mıyım ama
@Mühendis_Hanım_ tipik dinci ve yobaz zihniyet o yüzden şaşırmıyorum.
Hem aşağılayıp hem de peşinde koşuyorlar
Ben de daha önce kimseyle ilişki yaşamadım. Ama kadınların çoğundan asla kan gelmez ve erkek arkadaşımın bunlardan biri çıkması beni fena korkutuyor
@Mühendis_Hanım_ maalesef bu zihniyete sahip erkekler çok fazla
@Mühendis_Hanım_ onlar için "bekaret kanı" çok değerlidir. Kendileri her haltı yiyip kadınlardan "bekâret" bekliyorlar
Eşimi bozarken kanın kıpkırmızı olduğunu fark ettim hemen olay çıkardım meğer diktirmiş? ↗
Konuştum onunla zar önemli değil yapmak isteyen her türlü yapar. Ben başta sana yapıp yapmadığını sordum hayır desin işte bu kadar dedi. Nişanlıyız şimdi ve her şey güzel gidiyor. Ama bir gün ilişkiye girmeye karar verirsek yine aynı stresi yaşardım
@Mühendis_Hanım_ bazı "erkekler" her ne kadar benim için "bekâret" kanı önemli değil dese de aile ve çevre baskısı yüzünden sorun ederler.
Hayir gelmiyor batıl inanclara inanmaktan vazgeçin