Bugün tiktokta bir video gördüm adam doğuran eşine kilo aldın diye çığlık atarak bağırmış , eskidende gazetede bir manken doğum sonrası yine eşi kadinlar kendini salıyor falan demişti, ilişkinin temelinde yol arkadaşlığı/arkadaşlık yoksa bence bunlar yaşanıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
11 ayEvlilikte çiftlere tek eşli olmak, eşine sadık olmak yükümlülüğü verilmişse evlilikte cinsel doyum evliliğin temel direği olur, çünkü başkasıyla seks yapmak boşanma nedenidir. İstediğin kadar iyi arkadaş ol, yol arkadaşı ol, dert ortağı ol, yoldaş ol... İyi seks yoksa o evlilik çatırdar, biter... Kadın da, erkek de cinsel tatmini dışarıda arar, ayrılmayı g.. ötü yemiyorsa...
014 Yorumla
Soran11 ayEski evliliklerde ben öyle bişey görmüyorum kadın çok kilo aliyo mesela adam heryere karısı ile gidiyor mesela sarılıyor öpüyor , istisna olarak kişilik bozukluğuna sahipsen zaten zevk almak için yaşayıp oradan oraya sürünürsün , nasil anlatayım sevgi empati gibi duyguları hissetmiyor olabilirsin bunuda sana kimse anlatamaz
- 11 ay
Sevgi olsa da cinsel doyum yoksa o evlilik biter.
- 11 ay
Bunun kişilik bozukluğu ile de ilgisi yok.
Soran11 ayKişilik bozukluğuna sahipsen evlenmemen gerek maalesef önce tedavi olmalısın
Soran11 ayIşte zaten bu tür insanları buna ikna edemezsin :D
- 11 ay
Kişilik bozukluğu, psikiyatrist değilsen, bir insana koymaman gereken bir teşhis... Ben sana diyorum ki, cinsel doyumun olmadığı evlilik çatırdar... Adam haftada 3 istiyor, kadın ayda bir, veya tam tersi, kadın haftada 3 istiyor, adam ayda bir istiyor. Bu evlilik nasıl sürebilir? Cinsel yönden tatmin etmek, Türk Medeni Kanununa göre de eşlerin birbirine karşı görevidir. Türk kezbanlarının bunu anlaması zor, sen dahil.
- 11 ay
Seks yapmasak da adam beni seviyorsa evli kalsın, ayrılmasın diyorsan, hayal aleminde yaşıyorsun demektir.
- 11 ay
Evli kadın da, evli erkek de eşinin seks yapma isteğini karşılamak ZORUNDADIR.
Soran11 ayYa adam karısının fiziginden memnun değil birlikte olmuyor zaten aciklamayi okumadinmi kezbanim belki ama bağ kurabiliyorum adam hastalanıyor kadın ses çıkarmadan yıllarca bakıyor gerçek sevgi budur hasta olunca bakmayacagin terk edeceğin insanla evlenirmisin?
- 11 ay
Adamın hastalanması, kadının ona bakması ne alaka? Konu çok başka: Evlilikte cinsel tatmin
Soran11 ayHastalanınca cinsellik nasıl olacak üstü kapalı konuşuyorum ama insanlarin başına çok kötü şeylerde gelebilir o anda seni terk etmeleri hoşuna gidermi?
- 11 ay
Valla ben ağır hasta olsam karımdan bana bakmasını değil, gidip hayatını yaşamasını, mutlu olmasını isterim...
Soran11 ayBen terk etmeyi düşünmezdim bile? Neden evlendikki o zaman birlikte yaşardık
- 11 ay
İnsanın bencilliği burada ortaya çıkıyor işte... "Ağır hasta olursam eşim bana baksın" Yahu bırak eşin hayatını yaşayıp mutlu olsun...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
11 ayEvliliğin temeli cinsellik değildir. Cinsellik üzerine bir yuva kurulmaz
13 Yorumla
Soran11 ayZaten yuva olmaz adı açıklamada örnekler var maalesef
- 11 ay
Evli biri olarak söyliyim bu işler konuşularak çözülür
Evlilik bir bütündür. Sevgi , saygı , aşk , cinsellik , çocuk sahibi olma. Birinde bozulma olduğu mu diğerlerini olumsuz etkiler.
00 YorumlaYaşanıyor bizdede oldu
01 Yorumla
Soran11 aySonra?
- Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.
11 ayÖnemlidir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
11 ayÇıkar
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
11 ayAldatir
05 Yorumla
Soran11 ayO yüzden bence sevgide olmaliki karşındakini aldatirken vicdan azabı çekmelisin
- 11 ay
Seks ile evlilik ne zaten😀
Soran11 ayNasıl yani
- 11 ay
Sevgide olmali ki demissin ya zaten sevgi ask varsa evlenilir
Soran11 ayTabikide yoksa saçma bir durum olur
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evliliğin temeli cinsellikle atılırsa cinsellik olmadığında ya da eşler birbirini çekici bulmayınca problem çıkmaz mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat