Evlilikte cinsellik olmazsa olmaz mıdır? Eşiniz cinsel ihtiyaçlarınızı tam anlamıyla karşılamıyor, sizin isteklerinizi reddediyor. Bu durumda ne yaparsınız?
Cevabın nedir?
+1 yılBen sekste bayağı azgın biriyim, anal oral hepsini isterim ama severek evlenmişsem bunu yapması için eşimi zorlamam kendisi isteyerek yaparsa yok demem ama eğer yapmazsa büyük ihtimal aldatırım
14 Yorumla
Soran+1 yılya bunlar olacak, ya aldatma olacak... başka çözüm yok yani
- +1 yıl
Hadi anal neyse de oralsız seksmi olur, sadece vajinadan yapacaksam gider şişme kadın alırım
Soran+1 yılbence evliliklerde yaşanan cinsel ilişkilerdeki en önemli sorunların başında geliyor bunlar. genelde kadınlar istemiyor
- +1 yıl
Dediğim gibi kabul etmesi için zorlamam, kabul etmezse saygı duyarım ama aldatırım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
1Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılHaneye ikinci bir eş eklemek çözüm olabilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılgüzel yaklaşım
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnlaşmaya yanaşmıyorsa tek celsede biter
234 Yorumla- +1 yıl
Siz avukatmisiniz
Cevap sahibi+1 yıl@aşk_acısımııı hayır
Soran+1 yıleşiniz sizinle herşeyi yapmak istiyor ve siz reddediyorsunuz? belli sınırlar içerisinde cinselliği yaşıyorsunuz. bu yeterli olmaz mı?
- +1 yıl
Boşanma davasıyla ilgili bilgin var mı
Cevap sahibi+1 yılİkimiz anlaşabiliyorsak sorun olmaz ama ciddi ayrılıklar varsa sorun olur, anlaşmalı boşanma diye bir şey var oradan biliyorum
- +1 yıl
Evlimisiniz
Cevap sahibi+1 yıl@aşk_acısımııı hayır değilim
- +1 yıl
oturup konuşup anlaşmayı düşünür müsünüz böyle bir durumda yoksa direkt bitirir misin ilişkiyi
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatnediyorsun eğer çok keskin sınırlar varsa ben istediklerini yaptığım halde o yapmıyorsa anlaşamayız ve biter
- +1 yıl
Senin isteklerin ne kadar uç olur sınırları zorlar mi peki yoksa normal mi olur
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatnediyorsun normal çok uç değil
- +1 yıl
Hımmm fantezilere bakış açınız nedir peki
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatnediyorsun buradan açıkça söylemem pek uygun olmaz ama yerinde ve dozunda güzeldir her şey
- +1 yıl
Mantıklı ve nerede ne yapılacağını bilmeniz güzel aslan burcu musunuz? Neden birbirimize tecrübelerimizi fantezi anlamında anlatıp fikir alışverişi yapmıyoruz ki
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatnediyorsun aslan burcu değilim, evlenmeyi düşündüğüm kişiyle paylaşmak istiyorum, teklifiniz için sağ olun
- +1 yıl
Sadece saygılı efendice sohbetti kastım. Bu kadar acımasız olmayın lütfen. Hepimizin aklındaki bazı hayalleri paylaşmak bir nevi başka biir dünyaya dair hayatı okumak değil midir
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatnediyorsun kesinlikle öyle ama bu benim için çok özel bir konu o yüzden
- +1 yıl
Anlıyorum sizi benim içinde öyle ama bir nevi iç sesimizin birbirini bilmeden konuşması değil mi ya da normal bir arkadaşlığın sohbetine başlangıç olur o konulara girilmez
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatnediyorsun yine de sağ olun teşekkürler
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim anlayışınız ve hoşgörünüz için ama iç sesinizi dinlemenizi bekliycem. Yaş kaçtı bu arada
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatnediyorsun 20
- +1 yıl
Hangi bölüm okuyorsunuz
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatnediyorsun iktisat
- +1 yıl
Hımm anladım. Konuşmaktan çekinceniz nedir Tam olarak
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatnediyorsun dediğim gibi evleneceğim insanla konuşmak istiyorum
- +1 yıl
Ben de o düşüncedeyim ama illaki evleneceğim kişiye özel olsada nette araştırdığım merak ettin şeyler oldu herkeste vardır bu gibi özel şeyler onlar da Bir nevi kendimizii tanıyıp keşfetmek değil mi
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatnediyorsun haklısınız ama ben diğer kişilerle konuşarak değil de görüş okuyarak bunu yapmayı tercih ediyorum yanlış bir şey yapmamak adına
- +1 yıl
İkimizde kendimizii saygımızı bildiğimiz sürece zaten yanlış yapmayız ki yetişkin insanlarız
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatnediyorsun sizin için doğrudur belki ama ben kendim için aynı garantiyi veremem
- +1 yıl
kendinize garanti verememizin sebebi bazı şeyleri yoğun yaşayıp kendinizi kaybetmekten mi korkuyorsunuz. başta bunu belirtirseniz ileri gidilmez ve sohbet kesilir kafanız dağılması için
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatnediyorsun evet bir de böyle bir sorunun altında tanışmış olmaktan dolayı çekinirim
- +1 yıl
anlıyorum bu çekincenizi hissettiğim için sordum zaten ama emin olun o olgunluktayım merak etmeyin siz değil ben keserim ileri gidersek frenlerim sizi de kendimi de
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatnediyorsun çok teşekkür ederim sağ olun yine de
Soran+1 yıl@Hayatnediyorsun bu muhabbet biraz daha devam ederse soruyu silmek zorunda kalacağım. kız 2 gündür istemediğini dile getiriyor, siz 2 gündür ısrar ediyorsunuz.. bu yaptığınız şey taciz sayılır. lütfen artık daha benim sorumun altında yazmayınız. yeter artık..2 gündür sorum altında senin ısrarını okumak zorunda değil kimse...
Onemli, biblo muyuz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılyani önemlidir tabi
13 Yorumla
Soran+1 yılama ne kadar önemli? eşiniz sizinle herşeyi yapmak istiyor ve siz reddediyorsunuz? belli sınırlar içerisinde cinselliği yaşıyorsunuz. bu yeterli olmaz mı?
- +1 yıl
Her şey derken?
Soran+1 yılkadınların çoğu evlendikten sonra anal ve oral a karşıdır. ve erkeklerde tam tersi bunları istiyor. ama kadın reddediyor. bu sadece basit bir örnek, başka şeyler de olabilir eşlerin hoşlanmadığı
+1 yılyürümez
05 Yorumla
Soran+1 yıleşiniz sizinle herşeyi yapmak istiyor ve siz reddediyorsunuz? belli sınırlar içerisinde cinselliği yaşıyorsunuz. bu yeterli olmaz mı?
- +1 yıl
olmaz, yetmez, doyurmaz
Soran+1 yılsınırsız olmalı, herşey olmalı diyorsun? analından oralına kadar?
- +1 yıl
tabi ki doruklara götürmeli seni
Soran+1 yılsenin gibi birisiyle evlenecek erkek şanslı olacaktır
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. önemli tabi ki
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evlilikte cinsellik önemli midir? Cinsel ihtiyaçlarınızı tam anlamıyla karşılamayan, reddeden bir eş ile evlilik yürür mü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat