1 yıllık evliyim ve seks i sevmiyorum. Hiç yapmasam aramam mastürbasyon la daha güzel oluyor zevk alıyorum. Eşimle bazen ayda 2 veya 3 kere birleşme oluyor. Daha önden sevmezken bide arkadan istiyor ben istemiyorum. Nasıl olcak böyle diyor? Ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlamlandıramadığım şeyler var. Mas yapıyorsan aslında Sekse düşkün birisin demektir. Tatmin olmak gibi bir ihtiyacın var yani. Eee mas nedir ki gerçek bir adamın yanında? Bunu geçtim ayda 2.3 mü? Bir yıllık evlisin bu çok çok az. İki ihtimal var, ya siz tensel olarak birbirinize uygun değilsiniz ya da iletişim eksikliğinden birbirinize iyi gelecek şeyleri yapamıyorsunuz. Son olarak da her erkek istisnasız arkadan ister. Bazıları eyleme geçer bazıları sadece düşünür. İstemiyorsan bunu da konuşmalısın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Güzelim 2 çocuğun olmuş, mastürbasyon aliskanligin ve diğer sevgilin nedeniyle kocana tam kendini vermemiştir, diger adamla yasak ilişki heyecanı nedeniyle daha çok heyecan duyarak bu işi yapıyorsun buda senin kafanda daha çok haz veriyor, 2 çocuğun var çocuklar ana baba için daha önemli onlar için canımızı bile veririz , onlarda düşünerek çocuklarının babasına dön, diger taraftan eşinle ilişkin hemen çocukların doğması onlarla ilgilenmen eşini ihmal etmişsin bu eşinle olan cinselligide yaşamanı engellemiş. Çocuklarının analı babalı yetişmesi için çocuklarının babasına dön, adam anal istemiş demekki kalcan çok çekici verip vermemek sana ait. Yaşamda eşine dönersen çevrede mutlu aile görüntüsü verirsin öbür adama gidersen gecinemedi 2 çocukla bir adama gitti derler arada 2 çocuk perişan olacak onlar toplumda sorunlu çocuk olarak seni ugrastiracak seni bekleyen sorunlara göre karar vr
06 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın abi biz kavuşamadık sevdik olmadı bizden. Ona kalsa beraber evlenelim diyor. Ev rutin diyor ama cocuklar arada çok zor olur.
- +1 yıl
Aynen canım biz ne için yaşıyoruz çocuklarımız için yaşıyoruz. Onlarincsacinin bir teline bile zarar gelmemesi için çırpınıyor. Yemiyor yediriyor. Çunki geleceğimizin sigortası onlar. Onlar anneden babadan ayrılırsa hayatları boyunca ezik olacak. Kişisel keyiflerimiz için onların acı çekmesi yerine keyfimize taviz verelim. Yine çaktırmadan yapabiliyorsan arada yap ama yakalanıp rezil olma. İstersen sexting yap bosal ama çocuklarını düşün sana her konuda ya r. d im eserim çocukların için bunu yapmalisin
Soran+1 yılArada bir kaçamak yapmak daha mantıklı. Hem yuvam dagılmaz cocuklar da sıkıntı olmaz. Ama baya korkuyorum
Soran+1 yılYok sanal yapmam ya ondan gram zevk almıyorum. O gerçek ya hiç
Eşinizle vajinal birleşmeden zevk almak için mastürbasyonu bırakmanız gerekiyor. Bu arada ön sevişmeyi de uzun tutarsanız daha da iyi olacağı kanaatindeyim. Tekraren söylemek istiyorum. Mastürbasyonu bırakın lütfen. Nitekim mastürbasyondan zevk alan, mastürbasyona alışan kişinin, partneriyle yaşadığı cinsel ilişkiden, mastütbasyona göre daha az zevk aldığı tespit edilmiş. Son yazdığım kısım, akademik bir çalışmaya dayanan gazete haberiydi.
Tavsiyemi dikkate almanız umuduyla...
00 Yorumla
Sanırım evlenmeden önce ilişkiye girmemişsin hep mastürbasyon yapmışsın bu da sende alışkanlık olmuş. Büyük ihtimalle mastürbasyonu hızlı yapıyorsun bu yüzden ilişki sana ağır geliyor ve zevk alamıyorsun bir an önce mastürbasyonu bırak kendine asla dokunma yoksa bu durum devam eder
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
47Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılmaalesef evliliğin en az 60% cinsellik. 15 yıldır evliğim ilk yıllar kasılıyordum bile. Zamanla alışıyorsun ve evliliğin bitmesini isdemiyorsan eşinin gönlünü yapmayı öğreniyorsun. Erkekler yaşı gitdikce daha cok istiyorlar, eyerki başkasîna gitmesini istemiyorsan helal cercevesinde istediğini vericeksin.
40 Yorumla
+1 yılCinselliği sevmiyorsan neden evlendin? Hiçbir erkek kabul etmez bunu. Eşin ya boşar seni ya da aldatmaya başlar. Aklını başına al.
90 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. İyi de eşin haklı? Ne yapmalıyım demek ne demek biliyor musun? Seninle yapmayacaksam kiminle yapacağım demek. Başkalarına mı gideyim demek. Açıkça söyleyebilirim ki bu şekilde devam ederse cinsel yaşamınız eşini kaybedersin. Madem ortada tatmin edici bir durum yok boşan. Ne kendini ne eşini yorma.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliliğim temeli diyebiliriz. Eğer kaliteli bir cinsellik varsa her iki taraf da anlayışlı oluyor ve birbirlerine karşı daha hassas oluyorlar.
Bence sendeki sorun daha farklı. Hemen ben başka birisini seviyorum deme.
eşin ile kaliteli bir cinsellik olmadığı İçin iyice ondan soğumuşsun.
Ama istersen burandan sana cinsellikle ilgili çok etkili birkaç önerim olabilir. Cinsellik düzelirse onu arzulamaya başlar var evlilik yoluna girebilir 😊10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDibine kadar yaşamadığın için sevmiyorsun seksi. Eğer eşin senin zevk noktalarını keşif etseydi, her gün isterdin 😅 zaman ver diyeceğim çünkü seksi dibine kadar yaşatan için iletişim yönlendirme şart!
67 Yorumla- +1 yıl
Dibine kadar yaşayan da çok yoruluyorum diye bahane üretebiliyor :)
Cevap sahibi+1 yıl@Talentedhands iyi beslenmek gerekir enerjiyi yüksek tutmak için 😂
- +1 yıl
Onda sorun yok da kadınların bahanesi çok olabiliyor, yok duş alamam yok güne yorgun devam edemem falan filan :))
Cevap sahibi+1 yıl@Talentedhands 😂 sana dayanıksızlar mızmızlar denk gelmiş
- +1 yıl
Dayanıklı olanların kıymetini bilsinler 😀
Cevap sahibi+1 yıl@Talentedhands 😂✌🏼 Aynen
- +1 yıl
Neyse maşallah diyelim de nazarlara gelmeyin :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks hariç, kadına muhtaç değilim. Yemek, bulaşık temizlik, çamaşır ve ütümü kendim; bir çok kadından iyi yaparım. Evlenmeye karar verirsem, düzenli seks için karar veririm. Ama anal sekse karşıyım ve kadını zorlamam. Lakin normal sekse yanaşmaz ise, boşanma nedenidir. Anal karşı çık ama normal sekse direnme. Aksi halde, seni aldatır..
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnal sekse zorlamaya devam ederse, bunun 12 yıl hapis cezası olduğunu söyle. Çünkü laik hukuk sistemlerinde, eşinle zorla ilişkiye girmek bile; suç sayılmış... Ama Vajinal sekse, müsade etmezsen; seni kesin aldatır
Eğer cinsellikten keyif almak istiyorsan eşini sen yönlendireceksin. Onu geliştireceksin. Cinsellik esnasında mastürbasyon yaptığın bölgeleri ya sen ya eşin eliyle uyarırsa daha keyifli hale gelir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam şimdiye kadar çoktan boşanmıştım senden. Evlendiğim kadın neden benimle seks yapmayı istemesin ki? Hani aşk, tuyku, sevgi, sadakat, niyet, ciddiyet? Biz neden evlendikki o zaman?
10 Yorumla Esin orgazma ulastiramiyordur, yoksa masti tercih etmezdin, seksten sogutmus seni.. Onunla bu durumu konustun mu hic?
00 Yorumla
+1 yılTen uyumunuz yok eşinle, ve anlaşılan severek evlenmedin
016 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle oldu nerddn bildin
- +1 yıl
Bir kadın sevdiği erkekten uzak durmaz kolay kolay
Soran+1 yılEvet öyle
- +1 yıl
Sevdiğin başka biri var galiba ayrica
Soran+1 yılEvet ebelnemeden önceki sevgilim onunla daha güzel di her şey. Oda evlenmiş başkasıyla ama bende 2 tane cocuk var artık onda yok
- +1 yıl
Gorustunuzmu hiç evlendikten sonra
Soran+1 yılGörüştük boşanıp beraber evlenelim diyo
- +1 yıl
Yapabilirmisin peki bunu
Soran+1 yılMantıklı olur mu sence? 2 cocuk var ortada
- +1 yıl
Onun için sordum aslında, onun için kolaydır belki, ama senin için imkansız gibi
Soran+1 yılOnun için kolay karıyı boşicak bitti ama bende iki cocuk yanıma alıcam bi yandan öz babasız kalıcaklar hafta sonları görück öz babasını. Kocam hep hayatımızda olucak bizimde 😔😏
- +1 yıl
Bunlar zor tabi,, peki seks anlamında onu arzuluyorsun ama değil mi
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Yazarmisin bana Özel olarak, ordan devam edelim, konu özelleşiyor
Soran+1 yılYoo özel bir şey tok
- +1 yıl
Peki, nasıl istersen
- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğin yüzde 80'i cinselliktir, belki de daha fazlası. Böyle giderse, boşanmayı isterse şaşırma.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Işte ten uyumu yoksa ne kadar uğraşırsan uğraş zevk almazsın
012 Yorumla
Soran+1 yılNerden bulucaz ten uyumu olan kişiyi
Soran+1 yılAslında öyle birisi var ama eski sevgilim işte evlenmeden önceki
Soran+1 yılÇünkü anlaşamadık kavga ettik olaylar oldu. Felan arada yazıo bana yine yapalım diye reddediyorum ama zor duruyorum
Soran+1 yılBoşanıp beraber olalım diyor bana ama bende 2 tane cocuk var artık
Soran+1 yılEvet biri 5 digeri 2 yaşında onları düşünüyorum zaten yoksa çoktan...
Soran+1 yılAslında iyi sevişiyor kocam ama. Ben ondan daha çok haz alıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılHoş geldin kervana balım. Evlilik böyle ya 6. senem bende öyle keyif almıyorum artık kaçtı şevki
14 Yorumla- +1 yıl
Neden keyif almiyorsunuz konuntam ne
- +1 yıl
Evlilik böyle diye bişey yok ki. Benimde evliliğimde 6. senem ancak ne eşimde ne de bende istek anlamında azalma var ve hatta daha da artıyor günden güne. Yani keyif almıyorsanız ya da istemiyorsanız boşanın ya da ikinizin de taleplerine cevap verilmiyorsa üzgünüm ama aldatılırsınız.
Soran+1 yılZevki kaçtıysa ne yapıyorsun? Başka biriyle mi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKocana başka kadinalra gidebilrisin de bana bulaşma de çokta önemli değil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılÇok kötü bir cinsel deneyim isteksizlik bu kadarı çok fazla ve normal değil
00 Yorumla
+1 yıl%90 bana sorarsanız. herkesin bir fikri mutlaka var ama doymayan yemek arar !
00 Yorumla
+1 yılsaygı saygı karşındakini insan insan yerine koymak Zaten ondan sonra seks gelir
00 YorumlaEvlilikte cinsel ilişki önemlidir. Ancak ters ilişki sakıncalı ve ters
00 YorumlaEvliliklerde aşk biter seks kalır. O da biterse ya aldatma ya da ayrılık yaşanır
00 Yorumla
+1 yılSen önce öndekinin hakkını ver sonra arkayı düşünürüz örümcek ağı çıkar yakında sayende de🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeks olmadan da evliliğin tadı olmaz ki, Otuzbir çekmeye devam edeceksem niye evlendim ki o zaman
03 Yorumla
Soran+1 yılHer gün de olmazki
Cevap sahibi+1 yılHım, Kaç günde bir olur ve bir gecede kaç defa olur peki
Cevap sahibi+1 yılBiz seks yapmayınca kasıklarımız ağrıyo sizin de tam tersine yapınca ağrıyo demekki
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de aseksüelüm ama erkekler için çok önemlidir
21 Yorumla
+1 yılSana tavsiyem bir doktora görünmen ilerde bu evliliğinde sıkıntılara yol açacaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYorumlardaki insanlaeı dinleme abazalar aklını çelmeye çalılıyorlar memnunsanjz devam edin ayrıl diyene takip at diyeni umursama
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEşin yatakta iyi mi ön sevişmeyi uzun tutup sana zevk vermek için uğraşıyor mu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bence çok ama çookkkk önemli 😘🥰😍
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBacim niye evlendiniz?
Evliliğin temeli cinselliktir ya hu, evlenmeseydiniz.
00 Yorumla
+1 yılSizde sevişin biraz belki istersin tecrübe edinin nasıl daha tatlı olur diye fantezi deneyin
00 Yorumla
+1 yılSoru mu bu şimdi tabiki önemli
20 Yorumla
+1 yılverme arkadan... önce her gün bi yapsın
02 Yorumla
Soran+1 yılNe hergünü ya haftada veya 2 haftada bir
- +1 yıl
neyşe işte libido durumlarına göre...
+1 yılÇok önemli, senle evlilik yürümez
014 Yorumla
Soran+1 yılVay be öylemi boşanma sebebi olabilir mi
- +1 yıl
Öyle tabi, sevişmeden evlilik mi olur?
Soran+1 yılSevişme oluyor ama sık degil bide arkadan çok istiyor bi kere denedik çok aşırı canım acıdı bidaha asla dedim ne yapim yani
- +1 yıl
Sen benim karım olsan seni var ha her gece kesinlikle yapardım
Soran+1 yılNeden öyle dedin?
- +1 yıl
Çünkü ben her gece yaparım, hatta bi sabah bi akşam, istemiyorum falan anlamam atlarım üstüne
Soran+1 yılZorla nasıl olcak ben düz yatıcam o 5dk skcck bitti
Soran+1 yılBitlisli misin?
- +1 yıl
Takip atsana sen bi
Soran+1 yılNe gerek var
- +1 yıl
Sen bi at gereğini göstercem ben sana
Soran+1 yılByyyy
- +1 yıl
Ya sen bi takip atsanaa
- +1 yıl
Atmıyon mu?
+1 yılEvliliğin yüzde 70’i cinselliktir
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılkarşındaki kişi senin aksine istekliyse zor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle evlilik olmaz
00 Yorumla Yapacağın şey belli, neden istemiyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakın arkadan yapma çok zararlı ve gunah eşinide önden ihmal etme oda gunah
00 Yorumla
+1 yılSeks yapmalisin yoksa boynuzu yersin
00 Yorumla
+1 yıleh işte önemli biraz.
00 Yorumlaarkadan yapma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bu boşanma sebebi bile olabilir
00 Yorumlaeşinle koskoca 1 ayda 2 veya 3 öyle mi?
00 YorumlaÇok önemli sayılır evet
00 Yorumla
+1 yılAlırttı önemli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Vay kurumuş gitmiş kadın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkeklere göre çok çok önemli
11 Yorumla- +1 yıl
Önemli cinsellik bence ( bekarım )
Cinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. Ayda 2..3 çok az onu söyleyebilirim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYazık kocana be
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen kocanı sevmiyorsun bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. Senlik bir şey yok yapın böyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. mastı unut sadece seks yapmalısın
00 Yorumla
+1 yılçok önemli
04 Yorumla
Soran+1 yılHadiii
- +1 yıl
tabiki olmucaksa evlilik nolcak
Soran+1 yılYa oluyor ama hergün istemiyorum.
- +1 yıl
konuş onu
+1 yılKimi düşünüyordun peki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle
00 Yorumla
+1 yılNasıl birisi bencilmiş
00 Yorumla
+1 yılÖyle gitmez ki.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. ayril.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok önemliii
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu çok iyi değil ama
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı