Mesela kadin çok istekli adam istemiyor. Tabiki bu imkansız ama olabilir 🤣🤣🤣belki gizli giydir.
Veya adam istiyor kadin haftada bir veriyor bazen iki haftada 1 veya ayda 1 🤣🤣🤣🤣
Benim için hersey seks değildir. Yürür diyorum ben ya siz
Mesela kadin çok istekli adam istemiyor. Tabiki bu imkansız ama olabilir 🤣🤣🤣belki gizli giydir.
Veya adam istiyor kadin haftada bir veriyor bazen iki haftada 1 veya ayda 1 🤣🤣🤣🤣
Benim için hersey seks değildir. Yürür diyorum ben ya siz
Yürümze benim içinde her şey seks değil ama insan cinsellik yaşamasa bile eşini öpüp koklamak dokunmak ister sonuçta buda biraz cinselliğe giriyor ama
Yürür yürümesine de ağır aksak topal vs yürür
Gerçekte yürümez
Genç güçlü bir erkek öyle bir evliliğe dayanamaz aldatır ya da ayrılır
Bu işin sevgi saygı tarafı başkadır genel manada evliliğin kendisine etki eden bir konu olduğu için başkadır
Bazi erkekler için her kadın anlamasada yemek yemek gibi zorunlu keyifli ve devamlı yapılması elzem bir olaydır düşünsene adam hergun istiyor kadın haftada bir diyor ne samatalar çıkar
Tam tersi kadınlarda da var libidosu yüksek sevdigimiz hatun cinsleri hergun yapalım diye adama geliyor adam dönüp arkasını yatıyor sabaha kadar kollarını bağlayıp oturcakmi o kadın kaç gün sürecek böyle?
Sürmez emin ol sürmez
Vallahi cok haklisin
Ölene kadar savunacım bu mesajları gördükten sonra yine savunacağım tekrar tekrar söylüyorum evlilik demek cinselliğin resmiyet bulmuş hali demektir
Cevap
71Cevap
Evet bal gibi yürür.. asıl aşk olmazsa yürümez
Hayır yürümez gadası
bence aynı kadınla sürekli seks yapmak bir yerden sonra uyaran eksikliği yapar, sıkıcı. bu yüzden uzun süreli ilişki yaşayamıyorum, bence evliliklerde ilk bir kaç yıldan sonra seks sayısı ayda bire filan düşüyordur. düşünsene her pozisyonu, her şekli defalarca kez denemişsin, artık aynı yatağa girmeye bile üşenir insan...
not: tamamen şahsi fikrim budur, kimseyi bağlamaz...
Eee ozamab 10 karı alsinlar
"10 karı" filan almaya gerek yok, ayrılırsın başka sevgili bulursun ya da bulmazsın konu bu kadar basit
bu tarz şeyleri konuşmadan, hatta bi ihtimal yaşamadan (ki evlilik öncesi ille yaşanmak zorunda değil ama) direk evlilik olursa ileride problemler elbet olur. ille kendimden örnek vermek zorunda değilim ama her gün isterdim ben muhtemelen. alışkanlıklarım bozulunca veya istediğim şeyler olmayınca hevesim çabuk kaçıyor.
Her gün ne cesmemi bh
devamlı cinsel hayatımın olduğu zamanlar kız arkadaşımla böyleydik kimsenin bi şikayeti olmadı valla
Esra ezmeci abla diyor yüzde 60 70i dir seks evliliğin
Evlilikte cinsellik evliliği renklendiren en önemli şeylerden olmazsa olmaz değil ama olmayınca ilişki renksizleşiyor buda etkiliyor ister istemez.. arayışlar başlıyor aldatmalar başlıyor ve boşalmaya neden olabiliyor..
Yürümez çünkü bireyin cinsel isteği doymalı! O aç kalırsa ihanette yaşanır. İhanet yaşanırsa saygı biter. O bitere sevgi biter ve yıkım süreci başlar
Yürür ama çok gitmez bence o da çiftler arasında bir bağ sağlıyor
Erkek arkadaşım ilişkiye girmek istemedi diye onu terk edecektim çünkü şimdi yapmayan ileride hiç yapmaz, cinsellik çok güzel bir şey. Herkes sevdiği yanında olmalı
İşte adalet yokki dünyada. Ben derim yapmasın o der yaparım.🤣🤣🤣
Aksine her şey sekstir. Seksin olmadığı bir ilişki de aşk olmaz, tutku, arxu olmaz, samimiyet, yakunlık, güven, ciddiyé, niyet olmaz.
Tabiki yürümez askerlik arkadaşı gibi mı takılacaz evde
Arkadas olamazmiyiz
baskasi s... yordur
ya da
baskasini s... yordur :)
kari koca arasinda yoksa 3. kisiler vardir
Seks yoksa neden evlilik olsun ki bejar kaldın daha iyi
Hayır yürümez, stres yüklü olur her iki tarafın üzerinde...
Kardeşlik bağı ile olan kşilerde zaten evlilik olmaz
eğer çiftin ikiside çok önemsemiyorsa yürür yoksa bi taraf bile önemsiyorsa yürümesi zor olur
İki tarafında bu konuda denk olması lazım yoksa yürümez
tabi ki yürür. zeten evlilik sekse en uzak şeydir. yürümese evli insan kalmaz
Kimisi takmaz, kimisi takar bu durumu. Bencil birisi ise yürümez o ilişki
O wvllik yürümez aldatma girer bir şekilde çöker o yuva
Yani bir rahatsızlık varsa sorun olmaz.
Ama keyfi olarak reddediliyorsa zor.
yürümez. kafada soru işareti bırakır araya kara kediler girer
Yürümez yavrum yürümez, öyle bir dünya yok. Seks, evliliğin bel kemiğidir, seks olmazsa o evlilik ayakta duramaz. Çocukça düşünmeye gerek yok
yürümez. gereksiz duyar ve şımarıklıklar yapıyorsunuz ondan sonra aldatılınca ya da boşanmayla yüzleşince de ağlayıp zırlıyorsunuz
Knka ben istekliyim diyelim karşı taraf isteksiz, bir süre sonra agresiflik ve değersizlik hissi oluşur.
İhtimal düşük. Özellikle kadın azginsa direkt takar boynuzu
kesinlikle bi yere kadar yürür sonra yürümez
Yürür erkek başka kapı bulur ya da kadın başka kapı bulur kimse etliye sütlüye karışmaz
Senin için yürür ama o adamın seni ertesi günün seni aldatacağınıda aklından çıkarmaman lazım biliyorsun demi
Tabiki biliyorum🤣
Yurumez bence ya olmali cinsellik tavla oynamak icin evlenilmedi sonucta
Yürümüyor emin ol buna adın kadın emin ol. Sakın yürür diyerek evlilik yoluna da girme tavsiyemdir
seks herseydır yoksa bende yokum :) zaten seks olmasa hıcbırımız yoktuk
Öyle olursa illa aldatma olur tatmin olmak ve etmek gerek
Yürümez bence adama ayda bir verirsen kusura bakma ama biraz düşkünse aldatılmayı göze al bence
Evlilik bir bütündür, o zaman o ihtiyaç nasıl giderilir
Yürümez cinsellik evliligin bir parçası zaten
Yürümez. Evlenince anlarsın.
Seks olmadan olmaz
yüzde 70 cinselliktir
Yürür de kör topal yürür bence 😄
o evlilik yürümez yıkılmaya mahkum olur.
Yurumez cinsellik evliligin %50 sidir
Yürür ama tatsız tuzsuz olur
olmaz ortasını bulmalılar
Kesinlikle yürümez amcaoğluna bağlanır evde 😀
Yürümez tabiki cinsellik evliliğin %70-80 idir
Yurumez bence ask tutku orada yasanir
Ne zamana kadar yürür
Yürümez.
Olmaz sağlıklı yürümez yatak evliliği çok etkiler
Cinsellik olmayacaksa niye evleniyorlar la
Olmaz
Olmaz mı diyorsun