Gizli Üye(25-29)11 ayAlakası yok; elleri nasır tutmuşlarla ilişki yaşadığın için bunları söylemen normal, daha sağlam mala denk gelmemişsin. Birkaç saat aralıksız yiyip içinden çıktıktan sonra bile içinin hala dolu olduğunu hissettiren, hatta seni ayakta durmanı zorlayacak duruma sokacak birine denk gelmediğin için bunları söylemen doğal 😉😈
083 Yorumla
Soran11 ayNe boş yaptın ilişkiye girdiklerimi değerlendirmedim doyumsuzsunuz işte hadi sw
Cevap sahibi11 ayKüfür etmedim sana nedir bu kuyruk acısı
Soran11 ayLan yazdığını tekrar bi oku küfür etsen daha iyiydi
Cevap sahibi11 ayHayır ne alaka iş bilmeyene denk gelmiş olan ilişki yaşamış olman küfür değil ki sağlam birine denk gelince böyle demezsin demem de yanlış değil yaniii ne anlam çıkardın sen bundan küfürlük bir şey yok abartıyorsun
Soran11 ayAnlaman mı kıt senin? * yorumlamadım genel bir bilimsel araştırma bu ama senin akıl skse çalıştığı için hemen öyle yazdın
Cevap sahibi11 ay🤣🤣🤣🤣 tamam umarım hak ettiğinle mutlu olursun iyi geceler
Soran11 aysen de s, kne sahip çık az olur olmadık yerde azma
Cevap sahibi11 ayAzmak mı ahahahhaahah
Soran11 ayEvet lan hayırdır kibarlsştın mı birden soruya cevsbını unuttun herhalde şimdi de azmak mı hahaha diyo
Cevap sahibi11 ayProfilini gizliye alacak kadar korkakça yazan birinin özgüveni ancak bu kadar olur zaten. Her önüne gelene "istekli" diyen, sorunlu ve egoist birine benziyorsun. Biri laf söyleyince hemen kudurup küfürlerle saçma sapan imalarla saldırıyorsun. Hata bende, yorum yapmamalıydım. Cahilliğinle hayatına devam edebilirsin.
Cevap sahibi11 ayKesin erkek profili kadın olma ihtimalin de yok
Soran11 ayLan sana profili açsam nolur ki mesaj kutumda bile varsın xaten
Cevap sahibi11 ayWldkdkdjfkdkkslsdk ziyaaaa
Soran11 ayKadınım ben noldu bu çekememezlik ne benim soruma istekli istekli vücevap verirken iyiydi laf sokunca kudurdun
Soran11 ayPaşaya bak kibsrlsştı birden az önceki mesajları ebem yazmıştı bi de artislik taslıyo
Cevap sahibi11 ayYoo kuduran sensin ben normal bir cevap yazdım istekli bir cevap olarak gören sensin benim sorunum değil
Soran11 ay😉😈
Cevap sahibi11 ayBu benim normal konuşmam senin algının bozukluğu ben ne yapayım
Soran11 ayTamam kesin öyledir😉😈uzatma hade
Cevap sahibi11 ayVe öyle düşündüğün gibi istekli veya istekli da değilim. Sen kendi kendine saldırdın; ben normal bir şey yazdığım halde canım saçma algıladığın için kendi kendine tribe girdin. Emoji ruh halimi açıklayamaz ve bunu emojiye göre yargılayacak kadar körpe, cahil olduğun için kudurukluğunu kendine sakla, ziyaaa!
Cevap sahibi11 ayNedir bu cahillerden çektiğim
Soran11 ayKafayı yemişsin
Soran11 ayBok normal bişi aq soruyla alakalı bile değil cahil sensin asıl emojini de seni de
Soran11 ayLan cevabında ayakta duramyıcak kadar sikşmn lazım sağlam mal bulamamışsın yazmışsın soruyla ne alaka angut
Soran11 ayhem suçlu hem güçlü bi de bana cahil diyo hem bunu yazdı sonradan da kibsrlsştı sanki haklıymış gibi ya aynen knk hadi bi daha yazmicam sen bana yazıp havlayabilirsin
Cevap sahibi11 ayNe bk yiyorsan ye sg uğraşamıcam ziya bisg artıkkk
Soran11 ayBen haklı olunca çekemiyosun tabi sen sg
Soran11 ayAltıma yorum yazıyosan havlıyosun demektir
Cevap sahibi11 aySabahtan beri havlayan sensin doyumsuz eldekiyle yetinmeyen var olanın kıymetini bilmeyene denir ve genelde elini * başka boka yaramayan birileri oluyo bunlar kii ne istediğini bilen ve işini iyi yapan biri hem partnerine hemde kendine bu zevkleri en uç noktaya kadar yaşatacağı için ne kadın ayakta durabilir ne de durumdan şikayetçi olur ki senin sorun da bu hani arada ne gibi bir alakasızlık var senin cahilliğin yüzünden bunu açıklamaktan bile utanıyorum yeter da gitt kendi kendine tribe girdin anlam aramaya çalışıyorsun altında bi bok varmış gibi kafanda kuruyorsun ziya yeter
Soran11 ayCanım benim anlamadığın şey şu ben * insan doyumsuz performansı kötğ demedim ki öyle biri de yok sünnet olanlsr dpyumsuz dedim bu da bilimsel arsştırmaydı sabahtan beri kalın kafana girmedi bu ben utanıyorum asıl senden ya
Cevap sahibi11 ayYa yürü git ne alaka sünnet olan olmayan arasında doyumsuzluk mu olur be herkesin kişiliği karakteri farklı ve hepsi de ortada aynı karaktere yakın insanların tavırları da birbirine yakın oluyor doyumsuzlar bulduğunu sömürdükleri için doyumsuzlar yani bunun için oturup bilimsel araştırma yapmaya gerek yok...
Soran11 aySünnetsizle sünnetlinin aldığı zevk aynı değil de ondan biraz arsştır bu konuyu sadece benle tartışırken düşündüğüne eminim
Cevap sahibi11 ayYavrum gece gece bu skndirik saçma konu için bana araştırma gereksinimine soktuğun içinnn umarım kulakların çınlamıştır şimdi oturdum araştırdım 50milyar bilene sordum
Cevap sahibi11 ay🔵 Sünnetli Bireyler Açısından Doyumsuzluk Potansiyeli
1. Fiziksel Duyarlılık Azalması
Penis başı sürekli açıkta olduğu için zamanla hassasiyet azalabilir.
Bu azalan duyarlılık bazı bireylerde "daha yoğun uyarı arama" davranışına yol açabilir. Yani, orgazmı hissedebilmek için daha sert, uzun veya farklı uyarılar gerekebilir.
→ Bu da doyumsuzluk benzeri davranışlara neden olabilir: sürekli yenilik, fetişlere kayma, normal uyarımlarla yetinememe gibi.
2. Eksiklik Hissi (Bilinçdışı)
Eğer kişi sünneti kendi rızası dışında, istemediği şekilde yaşadıysa, bilinçdışı bir "bir şeyim eksik" duygusu taşıyabilir.
→ Bu durum bazı erkeklerde cinselliği bir "tamamlanma" arayışına dönüştürebilir. Ve bu tam olarak doyumsuzluk tanımıdır.
---
🔴 Sünnetsiz Bireyler Açısından Doyumsuzluk Potansiyeli
1. Toplumsal Uyum Kaygısı
Eğer bulunduğu toplumda çoğunluk sünnetliyse, "farklı olmak" bazı erkeklerde bir aşağılık kompleksi ya da kendini ispat etme ihtiyacı doğurabilir.
→ Bu da cinsellikte onay arayışı, çok eşlilik eğilimi, sürekli performans kanıtlama gibi doyumsuzluk davranışlarına neden olabilir.
2. Aşırı Duyarlılık
Penis daha hassas olduğu için hızlı doyum yaşansa da, bu doyum kısa sürüyorsa "bu muymuş" hissi oluşabilir.
→ Bu da daha çok deneme, farklı fantezilere yönelme gibi davranışlara neden olabilir.
---
⚖️ Sonuç: Kimin Daha Doyumsuz Olacağı...
Bunu tek başına sünnet durumuna göre belirlemek mümkün değil. Ama özetlemek gerekirse:
Özellik Doyumsuzluk Riski
Sünnetli erkek Fiziksel hassasiyetin azalması + bilinçdışı eksiklik hissi → Bazı bireylerde doyumsuzluk eğilimi oluşabilir.
Sünnetsiz erkek Toplumsal uyumsuzluk + aşırı uyarılma alışkanlığı → Farklı bir tür doyumsuzluk ihtimali taşıyabilir.
🧠 Asıl Belirleyici Faktörler:
Kişilik yapısı (takıntılı mı, bağımlı mı, maceracı mı)
İlk cinsel deneyimler (travmatik mi, tatmin edici mi)
Toplumsal kabuller ve utanç duygusu
Partnerle olan iletişim ve cinsel uyum
p*rno alışkanlığı ve beklenti yönetimi
Cevap sahibi11 ayOtur eşlşekkk gibi oku şimdi ne demek istediğimi anlarsın umarım 🤦🏻♂️🤬
Soran11 ayLan yeter atma bana taraflı şeyler okulunu okuyorum semin google kopyala yapıştırına benzemez yeter hadi iyi geceler CANIM
Soran11 ayAllahın salağı beni haklı çıkaran şeyler atmışsın sünnetsiz erkek daha fazla uyarılır işte allahın cahili ya chat gptye yazmış atmış okumadan sie
Cevap sahibi11 ayAhahahah okulunu okuyor ama bu yazdıklarımı okuyup anlayacak kadar zekân yok, kopyala yapıştırmış 🤣🤣 tabii doğruları görmezden gelmek daha kolaydır, cahilliğinle bol şans, ziyaaa.
Soran11 ayAptalcım bak dikkstli oku fiziksel duyarlılık azalması penis bsşı açıkta olduğu için hassasiyet axalabilir bu da farklı fantezi yani DOYUMSUZLUK aramaya yol açabilir... Cahil kendi kendini çürüttün
Soran11 ayulan bu yazdığımı oku allahın cahili kopyaladığını bari okur insan amck chat gptye yazıp kopyalamışsın neyin tatavası bu artist artist cahil özgüveni başka oluyor canım ya
Cevap sahibi11 ayDevamını okur musun kapağı okumadan yargılama ziya sonuna kadar oku ziya yeter ziya skc. em pamuk gtünğ yeter ziyaaa sonuna kadar oku sonra yorum yap ziyaaaa
Soran11 ayOkuyup anladım ki beni savunduğunu anladım sen mal gibi arsştırıp okumadan bana attığın için ne cins insansın sen ya
Soran11 ayTamam sktr git ya kafamı şişirdin
Cevap sahibi11 ayGri zekalı emsil ucube
Cevap sahibi11 ay⚖️ Sonuç: Kimin Daha Doyumsuz Olacağı...
Bunu tek başına sünnet durumuna göre belirlemek mümkün değil. Ama özetlemek gerekirse:
Sünnetli erkek Fiziksel hassasiyetin azalması + bilinçdışı eksiklik hissi → Bazı bireylerde doyumsuzluk eğilimi oluşabilir.
Sünnetsiz erkek Toplumsal uyumsuzluk + aşırı uyarılma alışkanlığı → Farklı bir tür doyumsuzluk ihtimali taşıyabilir.
---
p*rno alışkanlığı ve beklenti yönetimi
Soran11 ayCahille kavga etmek zor tabi daha da yazmicam sana kudur üşengeç seni insan makaleden alır kopyalar bu cahil üşengeç chat gptye yazıp bana atmış hahaha ilk kez arsştırmışsın bir de
Soran11 aylan kıt beyinli okuduk işte aşırı uyarılma sünnetsiz yani daha fazla zevk alıyor ya neyi anlamıyon lan SÜNNETLİ FİZİKSEL HASSASİYET AZALIR DİYO algılama sıkıntın mı var
Soran11 aybu son iki mesajımı da oku sg ol git yeter ya hala kopyalıuo
Cevap sahibi11 ayHangisinin doyumsuz olacağını bilemezsin iki tarafta doyumsuz olur mal herif okuduğun mektebin awk yav bi bok bildiğini sanıp ota boka muhalefet olan insanlardan nedir çektiğimiz offf sıkıldım bb
Soran11 ayKes laa
Soran11 ayHacettepe senin ya asıl salladığın okula bak
Soran11 aycahil özgüveni işte iki taraf doyumsuz olur demiyor ya salaa aşırı uyarılmanın neresi doyumsuzluk getirir aqq chat gptye taraflı soru sormuş getiriyo ots boka muhalefet dediğin kaç yıldır arsştırdığım konu oe asıl sensin ota boka muhalefet olan gitmiş bilmediği konuyla ilgili benle tartışıyo chat gptden kopyalıyo BİKMEDİĞİN KONUYLA İLGİLİ KONUŞMA BOK GİBİ KALIRSIN BÖYLE SG
Cevap sahibi11 ay⚖️ Sonuç: Kimin Daha Doyumsuz Olacağı...
---
p*rno alışkanlığı ve beklenti yönetimi oku bunu kör herif oku oku
Cevap sahibi11 ayİkra bismirabikkellezi helak
Benim gibi allahsız birine de bunu söylettin ya oku awk karısı oku doyumsuz olan hangisi olduğuna karar vermezsin diyor gpt dediğin şey dünya üzerinde yayınlanan tüm makalelere erişimş olan bir yardım sanal yapay zeka aracı ve bunun ne kadar yetenekli olduğunu bilemeyecek kadar cahil olduğun için daha da bir şey yazmayacağım sana sg daha da yazma artık
Soran11 ayLan kopyalamasana okuduk ya salagı ya yeter hala benisavunuyo
Soran11 ayallahın cahil cühelası yav shahahdhhs herif ne kafa buldu
Soran11 aysana anlstırdım da kalın kafan anlamıyo hadi bb
Cevap sahibi11 ay
Cevap sahibi11 ay
Cevap sahibi11 ayAl slk ziya sorduğum sorular da bunlar şimdi inanmaz da ya bide kendini bi bk sanıyor kafayı yersin
Soran11 ayUlan hala beni savunuyorsun csnım benim sünnetsiz daha hassas ditor okuman mı yok gözünü seveyim ya
Soran11 aylan bana bak sünnetli ben de diyorum zaten zevki azalır çnkü glans yok hep sürtünüyor ucu zevk azaltır zamanla bu kıt beyinli insansın hala benzi savunuyorsun yeter artık ya hahaha
Soran11 aybk beyinli ya bebenin okuması yok hala artist artist konuşuyo ya benim taragımı tutan şeyleri bana atıyor sağol csnım beni desteklediğin için
Cevap sahibi11 ayTaraflı soru sormuşmuş bunu sünnetli sünnetsiz diye ayırmak cahillik ve ben bu soruyu tek bir yapay zekaya sormadım 7-8 farklı robota sordum ve hepsi de birbirine çok yakın cevaplar verdi halen gelmiş diyor beni savunuyor
Soran11 ayYazdığım mesajları da anlaman için yüz kez okuman gerekicek daha kendi sorduğun soruya verilen cevabı okumadan bana atıp beni savunuyon hadi iyi geceler
Soran11 ayömür törpüsü ya sg hadi attığım mesajları da okumuyo cahilliğe devam
Soran11 ayDAHA YENİ ATTIĞINDA DA BENİ SAVUNUYON ya
Cevap sahibi11 ayYa aptal karı orada iki tane seni savunan bir cümleyi cımbızla alıp beni savunuyor diyorsun sonuç olarak kısmını da okusan mı keşke orada ne yazıyor acaba ben mi görmüyorum
Soran11 aytamam tarafsız sormussun beni savunuyo kanki anladın?
Soran11 aykardeşim kıt beyinli herif okudum zaten aq
Cevap sahibi11 ayMal mal halen diyorsun ya glansı olmayınca bilmem ne
Soran11 ayNeyse bb hadi ya sizin hakkınızı savunanda suç hadi iyi geceler de artık yeter
Soran11 ayOOÇÇ HAKLIYIM ZATEN YENİDEN AYNI ŞEYLERŞ YAZAMAM
Cevap sahibi11 aySeni savunduğu yokkkkkk iki tarafta doyumsuz olabiliyor glansw göre yargılamak mantıksız çevresel faktörler deneyimler kişiliğe göre
Cevap sahibi11 aySen sadece glanse göre yargılıyorsun
Soran11 ay* çevresel faktör ne
Soran11 ayChat gptden öğrenmiş bişi
Soran11 ayGlansa göre yargılıyorsun ne demek ya bu nasıl bir cümle hahahaja
Cevap sahibi11 ayYeter ig sg awk
Cevap sahibi11 aySenin okulunu okudğun gtünü yırtıtğın şeyi 5 saniyede özetledi kendi kendine tribe girdin sg yst zıbar
Cevap sahibi11 aySütünü de iç doyumsuz karı
Cevap sahibi11 ayZiya seni
Soran11 ayAz iki kitap yüzü aç da tartışmada kendinle çelişip mal durumuna düşme bi de chat gptye yazmış aq chat gpt de beni savunuyo elemanın haberi yok aq ahahshsj
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tabiki oranın kabuğu alınınca orası dokunmaya elbise sürmesine daha az duyarlı hale geliyor ayrıca kafa kısmında sünnet derisinin sıkması kalkınca başı aletin dahada büyüyüp kalinlasiyor buda erkeğin penisi büyük başlı aletle g noktasını iyi uyarıyor wyricada geç bosalarak daha zevkli ilişki yasatiyor
03 Yorumla
Soran11 ayYanlış biliyorsun orası zamanla aşınıyor çamaşırla temas ettiği için duyarsız oluyor nemsiz oluyor vjna ıslak ove nemli olduğu için erken bosalma oluyor. d
Soran11 ayYav sen anlamıyo musun ahhaha bak bu son açıklayışım kafana sok artık. Adı üstünde duygu azalması yaşatıyor zevk azalıyor yani anladın mı? İkincisi sünnetsizde penis nemli korunuyor sünnetsizde açık yani vajinaya girince daha çok etkileniyor anladın mı yeter artık da açıklatma bin kez
11 aySünnet uyarılmayı azalttığı için ilişki süresini uzatıyor. Hazza ulaşma süresini daha da uzattığı için kötü değil daha iyi. Bu dediğinle de bir ilgisi yok. Normal bir birleşme süresi sünnetsizde 7dk ise sünnetlide 10dk dan uzun olur.
016 Yorumla
Soran11 ayne alaka sünetdizde pns hep nemli kalır vajnada fazla fark olmaz sünnetli öyle değil nemsiz
- 11 ay
Sünnetli penis açık kaldığından reseptörlerin uyarılması daha da zorlaşır ve bu ilişki süresini uzatır. Sünnetsiz olunca penis ucunda daha çok reseptör olduğundan uyarılması kolay olur ve böylece hemen boşalır
Soran11 ayLan adı üstünde sen diyosun xevki azaltıyor diye ayrıca sünetsiz daha geç boşalır çünkü hep nemli bir yapıda sünnetsiz kuru vajnaya girince direkt boşalır sürtünmeden dolayı aşınır frenulum gider
- 11 ay
Zevki azaltmaz geciktirir. Hep nemli yapıda ama bu vajina ile aynı değil vajinaya girince hemen boşalır. Sünnetli olunca penis başı sürekli açık olduğundan uyarıcıların hassasiyeti ortadan kalkar ve daha geç uyarılır. Vajinaya girince hemen uyarılıp boşalmaz. Bilimsel açıklaması bu. Sağlıkçıyım ben. Sen sünnetsiz seviyor olabilirsin ama bildiklerin yanlış.
Soran11 ayE yine yanlış savundun canım benim zevki geciktirmesi de his kaybından dolayı penis başı açık olunca ister istemez sürtünür o hasassiyet asıl zevk veren şey zaten geç uyarılmayla övünmek saçma😃penis başı hep açık ve kuru vajina ıslak girince hemen boşalır bak açık açık anlattım kb ama öyle bilimsel açıklaması böyle asıl ha bu arada sünnetli sünnetsix sevmek değil olay ben sizi aydınlatmaya çalışıyorum gerçekleri görün diye yanlışım varsa söyle
- 11 ay
Bu işin okulunu okudum ben. Mantıksız konuşuyorsun. En basitinden ChatGPT ye sor o sana anlatsın ben yoruldum. Yana bir sünnetli bir sünnetsiz ayarla aynı anda yap kime ne oluyor gör
Soran11 ayHa bi akıllı sensin ben cahilim ben de okulunu okuyorum🤣yazdıüın tüm şeyleri çürüttüm ona rağmen anlsmıyosun şimdi de kovuyorsun madem haksızım nerde
- 11 ay
2016 tarihli bir meta-analiz (Fransa ve ABD merkezli): Sünnetli erkeklerin ortalama ejakülasyon süresinin daha uzun olabileceğini, ancak farkın çok büyük olmadığını buldu. Bazı klinik veriler: Sünnetin erken boşalma tedavisinde yardımcı olabileceğini öne sürüyor (hassasiyetin azalması yoluyla).
⏱️ Sünnetli erkekler ortalama olarak biraz daha geç boşalabilir.
🔥 Sünnetsiz erkekler daha hassas oldukları için daha erken boşalma eğilimi gösterebilir.
Kaynak üstte yazıyor
Soran11 aylan konu erkenboşalma değil zevk zevk ya her sünnetli geç boşalıyo sanki aq ülke ortalaması on dk
- 11 ay
Aynı araştırmanın devamı
Fiziksel olarak: Sünnetsiz penis daha çok zevk alma potansiyeline sahiptir.
Ama: Bu herkes için geçerli değildir. Zevk, çok boyutlu bir deneyimdir ve tek başına sünnet olup olmamak belirleyici değildir.
Soran11 ayYav ne alaka daha çok zevk alır işte ne kıvırdın
Soran11 ayzevk çok boyutlu bir deneyim de bilmem ne de kesin cevap lazım
- 11 ay
Araştırma sonucunu attım sana gizlisin yoksa başka şey atardım
Soran11 ayTamam hadi iyi geceler ya
- 11 ay
Sana da
- 11 ay
Evet haklisin
11 aydoyumsuz olmanın sünnetle bir alakası yok , ama sünnet olmak zevki azaltıyor burası doğru , kimi erkek hemen doyar , kimisi hiç doymaz kişiden kişiye değişiyor , kiminin testosteron oranı diğerinden yüksek olur cart curt
01 Yorumla
Soran11 ayÖyle değil orası işte zevki azalttığı için tam doyuma ulaşamıyorsunuz ve bunu arıyorsunuz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
11 ayEvet, bu doğru. Ancak burası bilimsel merakı olmayan insanlarla dolu. Tabii hepimiz sünnetli olduğumuz için, sünnetsiz halin nasıl hissettirdiğini bilmiyoruz. Tıpkı doğuştan kör birine kırmızı rengini anlatmaya benziyor. Doyumsuzluk gibi hislerin nedeni sünnet mi, emin değilim.
Ancak şunu biliyorum:
Birlikte olduğu kadına aşık olan, onu seven bir erkek, cinsellik esnasında doyumsuz olabilir. Ama eğer "vur-kaç" modeliyle hareket ediyorsa, çabucak doyar; hatta "tok karnına" yapar bu işi. Maksat skor yapmaktır, poligamik içgüdülerinin birikmiş enerjisini boşaltmaktır. Yani biyolojik amaçla, sadece sperm transferi içgüdüsüyle hareket ediyorsa, durum böyle olur.28 Yorumla
Soran11 ayHele şükür anlayan biri benim sorrmaya çalıştığım şey zevk azalıyor yani max doyuma ulaşamıyorsunuz ve bunu başka şeylerde arıyorsunuz bu kesin değil benim düşündem
- 11 ay
Düşünce tarzınız ve merakınıza hayran kaldım. Bu konuda benim de araştırmalarım oldu fakat çok fazla derinlemesine girmedim. Bilimsel merakınız etkileyici gerçekten. Bu konuya çok fazla şekilde teknik bakamayız, çünkü psikolojik faktörler de çok etkili. Aksi halde prezervatif ile erken boşalma mümkün olamazdı çünkü hissi %70-80 civarında azaltıyor, neredeyse hissetmiyorsunuz bile. Bu konuyu araştırırken ilginç bir bilgiyle karşılaşmıştım ama doğruluğundan emin değilim. Eşcinsel pasif erkekler, anal ilişki esnasında sperm boşalımı yapabiliyormuş, hem de penise hiçbir temas olmadan. Erkeğin aldığı hazzın çoğu psikolojik oluyor. "Şimdi içindeyim, kaygan ve ıslak hissediyorum burası onun içi eminim, o yasak bölgeyi benim için açtı, evet ben gerçekten de oradayım gibi..." psikolojik iç düşünceler falan uzun konu. Mesela yurtdışında gitmek istediğiniz ama gidemediğiniz bir yere sonunda gittiğinizi düşünün. Bu gerçek mi duyusuna kapılır etrafa yeniden ve yeniden bakarsınız. Bu sadece onlarca örnekten biri oluyor. Sormak istediğiniz soru varsa yanıtlamaya çalışacağım.
Soran11 ayEşcinsel erkeklerin boşalması normal çünkü erkeklerin g noktası anal bölgesinde bulunur ben gnel konuşuyorum psikolojik şeyler kişinin özel durumlarına giriyor. Maalesef ki zevki de azaltır frenulum nedir onu araştırmanızı öneririm
- 11 ay
Frenulumun kesilmesi durumunda hassasiyetin azalması zaten bilinen bir şey. Konu bu değil, süreç ve sonucu değerlendiriyorum. Anlamak kıyaslamak çok güç: Sünnetsiz halime geri dönüp deneyip sonra tekrar sünnet olmam lazım gerçekten fark nedir anlamak için. Ayrıca dokunma hissiyatındaki azalma ile birlikte bence hissiyatın "karakteri" de değişiyor gibime geliyor hayal etmeye çalıştığımda.
- 11 ay
Bahsettiğim o hissiyatın "karakteri" meselesine yoğunlaştığımda ne demek istediğini anladım sanırım. O yok olan karakteri aramak gibi bir hırs oluyor, o hırsta doyumsuzluk gibi görünüyor.
- 11 ay
Sanki o kaybolmuş hissiyat karakterinin yok olduğunu içsel olarak bilip arayışına girmek (nerede nerede) şeklinde bulma hissetmeye çalışma çabası.
Soran11 ayAnladım anlatmaya calıstıgımı anlamıssınuz teşekkür
- 11 ay
Haklısın seven kişi skora bakmaz partnerini doyurur onu düşünür sahip çıkar karşılıklı tatmin olmak ister çünkü ilişki bunu gerektirir
11 ayAlaakası yok hanfendi:)) doyumsuzluk istekdendır. Neden yediremeyek. Acaba diyip karar verdin olaya
08 Yorumla
Soran11 ayHayır canım sünnet zevki azaltıryor o yüzden max zevke ulaşamayıp o zebki srıyoesunuz diyorum ben aksini düşünüyorsan yaz
Soran11 ayArıyorsunuz*
- 11 ay
Düşünüyorum.. Azaltmıyor bunu anlayamayız da sünnetli olup zevk alanlar da vardır. Bilimsel acıdan azaltıyor diyen de yok
Soran11 ayAzaltıyor diyen var düzgün araştırın bence frenulum nedir onu da öğrenin pls
- 11 ay
Biri diyordur öbürü demez. Bir deli kuyuya taş attı araştırmaya kalkalım olur hanfendi başka isteğiniz var mı. Fremulum başın olduğu yer bi kere
Soran11 ay🤣bilimsel araştırmada her şey kesindir milletin dediğine göre niye hareket edelim okudum arsştırdım zararlı işte🤣hani insan kusursuz yaratılmıştı onun da bir sebebi var ama kesiyorlar ok? Tabi her şeyi arsştırıcaksın doğar doğmaz buna inandırılmışsınv
- 11 ay
Boş konuşuyorsun
Soran11 ayAynen he he. d
bencillikten bence o. önce kadını düşünmedikleri için
01 Yorumla
Soran11 aySorumla alakası nedir anlamadım
11 aySunnetsiz penis daha şık görünur alakasi var mı bilmem bende doyumsuzum
04 Yorumla
Soran11 ayŞık görünmesi kimin umrunda şık görünsün diye mi kestiriyolar
- 11 ay
Sunnetli penisi sevmiyor çoğu kadın
- 11 ay
Benimki sunnetli olmama ragmen kalın ve 18 cm gayette iyi
- 11 ay
Zevk konusunda bilemiyorum ama
Olabilir , bence haklısın. Cümle İslam alemine geçmiş olsun ❤️🩹😄
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sünnetsizken cinsellik yaşamadım ki bu soruya doğru cevap vereyim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. Etkisi olduğunu söyleyen de var olmadığını söyleyen de..
Bilemiyorum..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Aksine sünnet olduğu zaman temas direk olduğu için zevki doruklarında yaşanıyor
06 Yorumla
Soran11 ayYav he sen öyle san🤣araştırmamış konuşuyo frenulum nedir başta onu araştır sen
Soran11 ayBen zaten doktor adayıyım🙂yakında olacağım yani teşekkürler🙂 hem dediklerimi çürütemiyorsun ve gelip ahkam kesiyorsun araştırmadan gelmişsin doğuştan sana öğretilen şeyleri anlatıyorsun
Soran11 ayAşağıladığını sandın galiba cahil özgüveni🤣aşağılık sensin de farkında değilsin
Sanırım biraz etkisi var. Özellikle mastürbasyon zevki çok azaltılmış olduğundan kadın açlığı çok belirgin oluyor sanırım.
02 Yorumla
Soran11 ayMax zevke ulaşamadığınızdan doyumsuzluk oluyor bence ben o anlamda söyledim
11 ayAlakası yok karakter tiplemesi ve kişinin kendini tamamlaması, geliştirmesi yaramazlaşması ihtiyaç olarak görmemeyen biri oluşması lazım
02 Yorumla
Soran11 ayNe diyon
- 11 ay
Hiç boş ver
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
11 ayYOk bence alakası yok
22 Yorumla- 11 ay
Tam tersi olabilir
- 11 ay
Nasil yok?
Gizli Üye(25-29)11 aykatılıyorum canım. ve bence bu daha iyi ne kadar doyumsuzlar o kadar yatakta çabalarlar.
09 Yorumla
Soran11 ayYok ya erkekler zaten kadınlsrdan az zevk alıyor ben biraz daha zevk almalarını isterdim
Cevap sahibi11 ayhak ediyolarmı sence tatlım ya bırak allah aşkına
Soran11 ayHahaha doğru diyorsun
Cevap sahibi11 aygrenulum denen yer de çok önemli bak mesela orası yoksa zevk baya azalıyomış
Soran11 ayEvet bunu ben bile araştırdım erkeklere diyorum kabul etmiyorlar yok sen kabuklu seviyorsun diyorlar kendilerine yediremiyorlar galiba🤣bunlars iyilik de yaramıyor saldım o yüzden
Cevap sahibi11 aybırak ya bunları uyandırıp da napıcan hem böyle daha estetik ve temiz de boş ver. hem o kaybı telfai etmek için daha çok uğraşıyolar
Soran11 ayAynen zaten pisler sünnetsiz olsalardı daha pis olurlardı
Cevap sahibi11 aybana yazar mısın gizliden çıksam
Soran11 ayNeden canım
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
11 ayalakası olduğunu düşünmüyorum
03 Yorumla
Soran11 ayYazdığım yorumlara bakabilirsiniz🙂kimse bir şey bilmediği için sadece alakası yok yazabildi zaten.
- 11 ay
erkeklerin doyumsuz olması sosyal doygunluğun az olması ve abazalıktan başka bir şey değil, bir çok toplumda buradaki gibi değil, sebebi sünnetsiz olmaları değil cinsel aktivitenin dışında yaşam biçimleri , ama ne yaparsan yap erkeklerin doğası gereği, sağlıklı bir erkekte 10 gün geçtiğinde cinsel olarak ihtiyaç baskısı oluşur ve katlanarak gide bunuda mastürbasyon ile çözmeye çalışır,
doyumsuz olan genelde bekar erkekler olur , düzenli bir ilişkisi olan erkekler haftalık seks aktivitelerinden sonra cinsellik 2. planda kalmaya devam eder, yani sünnetsiz de olsa sünnetlide olsa ihtiyaci genelde aynıdır...
Soran11 aySen demek istediğimi anlamamışsın da neyse
Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Baban sunnetsiz mi yoksa..
01 Yorumla
Soran11 ayNe biliyim gördün herhalde sen
Gizli Üye(36-45)11 ayNeden kesildiğini de sen araştır bak bakalım neden sünnet ediliyor erkekler
01 Yorumla
Soran11 ayAraştırmadım mı sanıyon kankicim
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
11 ayPartberler beceriksiz
01 Yorumla
Soran11 ayBen onu mu demişim ya
11 ayEvet ondan. Nasil bildin?
07 Yorumla
Soran11 ayKinaye?
- 11 ay
Hayır ciddi. Cok az kadin farkında Sünnetini zararından.
Soran11 ayHa sevindim yorumlarda bana sövüyorlar kendilerine yediremediler galiba😃
- 11 ay
Alakası yok
Soran11 ayVar alakası bin kez alakası yok yorumu geldi başka şey bilmiyor musunuz
- 11 ay
Yaz sohbet edelim
- 11 ay
Farkındasın olayın. Tebrik ederim.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
11 ayalakası yok tam tersi olur
011 Yorumla
Soran11 aySen öyle saan
- 11 ay
öyle san nedir öyle zevkı azaltırsa az zevk alır isi hemen biter
Soran11 ayZaten hemen bitiyor
Soran11 ayŞimdi herkesle mi yaptın klişe sorusunu sorma arsatırma canım bu
- 11 ay
erken bosalma farklı konu
Soran11 ayNe alaka
Soran11 ayİşi hemen biter yazan sensin xtn erken bosalmaya da etkisi vsr
- 11 ay
mesela zevkı cok alan kisi sünnetsizse cabuk bolsalır
- 11 ay
hayır az zevk aldıgı icin bol bol seks yapmaz
Soran11 ayZevki az alsın ama uzun mu sürsün diyon kanka
- 11 ay
aynen öyle olsun
11 ayGrram alakasi yok
02 Yorumla
Soran11 ayKimse alakası yok yazmak dışında bir şey yazamadı niye yok peki
- 11 ay
Çünkü doyumsuzluğun sebebi o değil libido olayı
Sünnetsiz olmak çok güzel bir his
00 YorumlaAksine çabuk boşaltır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
11 aySünnetle ilgili bazı yorumlar var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayNeyi kesiyorlar da azaltıyormuş.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 693 cevap paylaştı.
11 ayAlakası yok
05 Yorumla
Soran11 ayVsr diyorsam var araştırmadan konuşmayın niye yok mesela
Soran11 ayBen uydurmadığıma göre
- 11 ay
Kesi. Sen uydurdun
Soran11 ayBu gerçeği kabul edin shahaha hayatında bir kex bile araştırmamışsındır
- 11 ay
Sen nasıl sk araştırdıysan bende * araştırdım sünnetlilerden daha fazla zevk oluyorlar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayAlakası yok
06 Yorumla
Soran11 ayArsştır
- 11 ay
Saglikciyim ben zatwn
Soran11 aySağlıkçı olman çok bir şey değiştirmemiş❤️
- 11 ay
Peki dr hanim
Soran11 ayDoktor adayıyım teşekkürler
- 11 ay
Kaçıncı sinifsin
- Cinsel Yaşam konusunda 551 cevap paylaştı.
11 ayNe alaka be
016 Yorumla- 11 ay
Siz kızların da kendine yediremedigi çok şeyler var saysam bitmez.
Soran11 ayNeyniş
- 11 ay
Mesela çirkin olduğunuz için makyaj yapıyorsunuz. Güzel kızlar özgüvenli olur makyaj yapmaz. Tabi ki de hayır diceksin
Soran11 ayOlabilir yapana sor
- 11 ay
Evet güzel kızlar makyaj yapmaz
Soran11 ayUlan bir şey bildiğin yok doğal diye attığınız kızlsr bile full makyajlı bişiden anlamıyosanız susun ya shhshs ister yapar ister yapmaz yapmayanını git bul o zaman napalım
- 11 ay
Yapmayani aradığım yok ki. Bana kalırsa farketmez. İşimi görür geçerim banane. Sadece gerçekleri söyledim
Soran11 ayİşimi görürüm mü shshhshshshd
Soran11 ayHavalara bak shshsh ortalama üstü bi kız her erkeği ayağında oynatır siz daha şu kızı kullandım bunu kullandım diye hava atın🤣sanki kız hem zevk alıp hem paranızı yemiyor gibi uyanın artık djsjsjjs
- 11 ay
Merak etme senin gibi yerde bitmelere para yedirmiyorm
Soran11 ayla tek para sende mi var havalara bak hahaha valla kul köle oluyorlar bana sırf paraları var diye bi boksanıyorlar ama gerçek şu ki bende de para var 😃ana baba evinde de gördük parayı senin gibi sonradan görme değilim
Soran11 aySen de anca millete para yedirirsin seni sömürüp bi * verirler kanarsın öyle it gibi bununla da hava atıyor ezik seni
- 11 ay
Paradan hava atmıyorum para konusunu açan ben değilim sensin. Bende senin gibilere yedirmiyorm dedim. Boşu boşuna kendi kendine havlıyorsun valla
- 11 ay
Şu asli denenn it de yuvarlanmış kendiis gibi birileini bulmuş galiba
Gizli Üye(45 üstü)11 ayBence sünnetsiz daha iyi
41 Yorumla- 11 ay
Neden?
11 ayYok be neden azaltsın
00 Yorumla
11 ayAlakası yok bence
00 Yorumla
11 ayYoooo libido yüksektir. Sence?
00 YorumlaAç olunca
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 aySence tek sorun o mu
012 Yorumla
Soran11 ayNeymiş tek sorun
Cevap sahibi11 ayKadının beceriksiz olması vs
Soran11 ayAyn kank siz çok beceriklisiniz tr ortalamasına bakınca görüyoruz şimdi gelip hepsini mi denedin deme
Cevap sahibi11 ayKanka yatakta erkeğin aklını alabiliyor musun
Soran11 ayAlıyorum
Cevap sahibi11 ayMesela kimin ne zaman aldın
Soran11 aykimin ve ne zaman sorusu ne alaka?
Cevap sahibi11 ayAfaki konuşup konuşmadığını anlamak için
Soran11 ayKanka ben düz dursan da baştan çıkıyo
Cevap sahibi11 ayKim o çıkan o kadar mı seksisin awk
Soran11 aySeksiyim
Cevap sahibi11 ayEe normal mi seni istemesi o zaman
Gizli Üye(25-29)11 ayAlakası yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayAnlamadım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 aybunu nerden cikardin ki yaaa
01 Yorumla
Cevap sahibi11 aycinsellik mi yaptin