Bazı kişiler bir gün bile yapmadan duramıyor libidom yüksek bahanesine sığınıyor ama bence libido bu değil nerdeyse her gün yaptığı için bağımlılık oluşuyor bu da onu libidom yüksek benim sanıyor siz ne düşünüyorsunuz
Cevabın nedir?
1 yılBence cinsellik tamam hoş ☺️ olabilir 🤔 yani aşık olduğun adamla olunca ama bence hayatının merkezi cinsellik olmamalı. Tamam sevdiğine doyamazsın edemezsin ama hayat cinsellik üzerine mi kurulu? Yani tamm üreme oluyor, zevk 😌 her şey oluyordur ama bence biraz da Türkiye de fazlasıyla abartılıyor yani erkekler kadınlar iyice raydan çıkıyor cinsellik yüzünden. Ahlak mahrem alan kalmamış sanki
21 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle katılıyorum hele burada takıldıkça gördüm ki kişiler hayatını cinselliğe göre idame ettiriyor resmen
1 yılHer konuda olduğu gibi bu konuda da millet olarak abartmayı seviyoruz maalesef.
04 Yorumla
Soran1 yılÇok doğru dedin abartmak kanımızda var resmen en basit bir şeyi bile abartmadan bırakamıyoruz
- 1 yıl
EİG için teşekkür ederim. 🥰
Soran1 yılGüzel yorumun için ben teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim. 🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
21Cevap
3gun yapmazsan yukselirsin hergun yaparsan bagimlisin
Bu tamamen zevk meselesi. isteyen istedigi zamsn yapar:)01 Yorumla
Soran1 yılBende bunu diyorum 3 gün yapmayanın yükselme gibi şartı yok ki ama bunu öyle lamse edip yükselmeyeni libidosu düşük diye isimlendiriliyor
1 yılHer gün olması zevk vermez, libido ile bağımlılık Ayn aynı şey değil ki..
02 Yorumla
Soran1 yılBende onu diyorum her gün yapıp libidom yüksek diyor ama bağımlılık oluşmuş farkında değil
- 1 yıl
Her gün de artık haz vermez yani zevk alma heyecan falan bunlar tad vermemeye başlıyor, 2 ve 3 gün arayla olması hem cinselliği diri tutar hemde fiziksel ve zihinsel dirliği sağlar.. ben 3 günde bir yaşıyorum ve gayette memnunum
Buradakilere bakarsak ben asexuel kalıyorum, sanal ortamın çok sallama herkes bir yerinden sallıyor
00 Yorumla
1 yılUyarildikca dürtüler artar düşüncesine inandığını düşünüyorum 😊
07 Yorumla
Soran1 yılÇünkü öyle
- 1 yıl
Peki bu düşüncenin tersini düşününce isteksiz olanlar dürtülerini uyarmadikca isteksizlikleri artar mı artmaz mı😂
Soran1 yılDaha önce hiç yapmadıysa artıyor ama bunu daha önxe yapan bilen biri yapmayı bırakıp isteksiz davranıyorsa o bir yerde patlıyor isteği artıyor
- 1 yıl
Ee o zaman istek artması alışkanlık mı olmuş oluyor senin düşüncene göre😊
- 1 yıl
Ha bu arada ben bağımlı biri degilim isteksizde değilim ne az ne fazla orta karar biriyim sadece fikir tartışması yapmak istedim senle yanlış anlama genelleme yapama diye 😂
Soran1 yılKendimden biliyorum yaptıkça istekleniyorsun ben yaparsam 3 4 kez yapmadan rahatlamam ama bu sefer bunu yapınca uzun süre üst üste yapasım geliyor ama yapmayı azalttıkça o istek gidiyor nir süre burada konuştuğum kişilerde de bunu gördüm
- 1 yıl
Anlıyorum neyse abartmamaya ve soğumamaya dikkat et iyi günler size🖐😊
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBelli bir noktadan sonrası dediğin gibi bağımlılığa giriyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Doğru tespit yapmışsın, yaw aynı makineden bizde de var o iş öyle ilerlemiyor ki.
00 YorumlaEvet psikolojik bu hormonların oyununa gelmek haftada 2-3 kez ideal.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılLibido yoksa seks zor yani bağımlılık la olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKesinlikle katılıyorum, ben hiç yapmadım mesela yüksek demiyorum..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOlabilir bi noktadan sonra sıkıldım yaptım oluyor çünkü. Aslında uzun bi süre (1hafta falan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBence libidosu yüksek yüksek olmasa neden yapsın hepimiz geçtik o yollardan zamanla geçip gidiyor
02 Yorumla
Soran1 yılÇünkü vücut o zevki biliyor yapası yoksa bile yükseldim diyip yapmaya başlıyor bu sefer
Cevap sahibi1 yılVücudun zevki bilmesi bir şeyi değiştirmez mesela ben o zevki çok iyi biliyorum ama ergenlikteki libidom yok şu an
1 yılalışmış kudurmuştan beterdir
21 Yorumla
Soran1 yılDaha doğru ne denirdi bilemiyorum 👏👏👏
bağımlılık ya da başka bişey.. dünyanın en zevkli olayı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Arzulu yapiyorsa yuksektir
02 Yorumla
Soran1 yılBencede ben mesela uzun süre yapmasam da yaptığım da 4 5 kere gelirim
- Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı.
1 yılKişiden kişiye değişiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMastürbasyon olarak mı söylüyorsun?
02 Yorumla
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılGenelde ben boş duruyorsam aklıma geliyor. Meşgul olunca uzun süre yapmadığım zamanlar oluyor.
Siz kaç yaşındasınız? Ne kadar sıklıkla mastürbasyon yapıyorsunuz?
Gizli Üye(36-45)1 yılUapabilmek de knemli her gün performans
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılLibido olmasa hergün yapamazsın ki
00 Yorumla Aynen
10 Yorumla
1 yılYanlis
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAynen oyle
21 Yorumla- 1 yıl
Yok ya
Hayır zevk önemli
012 Yorumla
Soran1 yılZevk önemsiz demiyorum zaten bir tık abartılıyor gibi
Soran1 yılAz değil bağımlı değilim sadece iradem var bu konuda
Soran1 yılBol şanslar aramanda
Soran1 yılBu arada ppdeki hangi mangadan ismi ne
Soran1 yılHımmm hentai okuduğum için merak ettim
Hiç abartılmıyo
06 Yorumla
Soran1 yılburada konuştuklarıma göre abartılıyor gibi geliyor diyorum 10 gündür yapmadım oha nasıl dayanıyorsun hiç mi istemiyor gibi abartılı tepkiler veriliyor
Soran1 yılNeye ulaşamamışım
Soran1 yılBen ulaşıyorum ancak bağımlısı değilim
1 yılKatılıyorum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem