Elbette pe*is boyutlarını soruyorum :d !!! Bence mutlaka işlevsel görevler önemli ama siz ce?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Elbette pe*is boyutlarını soruyorum :d !!! Bence mutlaka işlevsel görevler önemli ama siz ce?

Ben 28 senedir üroloji sektöründe çalışan biriyim. Yüzlerce üroloji uzmanı dostum var. Onlardan aldığım bilgiyi paylaşayım:
Tıbbi olarak dünya genelinde ortalama penis boyu 13 cm olarak kabul edilir. 10-16 cm arası da ideal ölçü aralığı olarak tanımlanmaktadır. 10 cm'den aşağısı küçük, 7 mc'den aşağısı ise mikro penis olarak tanımlanır. 16 cm'den yukarısı ise büyük kabul edilir. Yani 10-16 cm arası ortalama ölçü aralığıdır. Bu aralıktaysa sorun edecek bir şey yoktur diyebiliriz. Ancak Yine de kadınlar 13-16 cm aralığını daha çok severler. Kadına daha fazla zevk veren şey penisin boyundan çok kalınlığıdır.
Ayrıca daha uzunu kadının serviks ölçüsünden daha uzun olacağı için rahim ağzına dayanarak kadına zevkten çok acı verir. Sonuçta vajinanın maksimum 18 cm civarında bir derinliği (serviks) vardır. Erkeğin penisi 30 cm de olsa kadının alabileceği ölçü bundan fazlası olmayacaktır. Dolayısıyla da büyük penis pek de şans olmayabilir. Hatta büyük bir şanssızlık olabilir. İnsanlar filmlerdeki kadınlar o 20-25 cm penisleri nasıl alıyor diye düşünebilirler. Onlar rahimlerini ameliyatla aldırdıkları için o ölçüleri alabiliyorlar.
Penis ölçüsü konusunda kadın açısından bakıldığında penis kalınlaştıkça kadın için doyuruculuk artar. Yine tıbbi olarak dünya genelinde bunun ortalama ölçüsü 3,7 cm’dir. Kadın için 13 cm uzunlukta, 5 cm kalınlıkta bir penis 18 cm uzunlukta 3,5 cm kalınlıktaki penise göre çok daha fazla doyurucudur dersek yalan söylemiş olmayız.
:D :D :D hiç bu kadar uzun uzun anlatmanıza gerek yoktu ama neyse teşekkür ederim son cümle yeterliydi
Boyutum 23 cm videolarım var
Buna ne diyorsunuz hocam? olabilir mi acaba?
Anlamadım?
Diyorum ki @BayWhitee 23 cm diye iddia ediyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda bilirkişi olarak? :D
Ben bir insanın 23 cm ya da 25 cm ya da 30 cm penisi olamaz diye bir şey söylemedim. Olabilir o kadar uzun penisin bir şans değil bir avantaj değil dezavantajı olduğunu da istediği kadar inkar etsin bu gerçeği değiştiremez.
rica ederim dediniz demedim sadece sordum size deteşekkürler
Rica ederim efendim iyi akşamlar dilerim.
Merhaba! İnsankar neden algı yapmayı seviyor anlamış değilim bir kadını mutlu edebilmek için penis boyu 12-14 cm olması yetiyor şimdi ben bunu dedim diye bana dicekler ki seninki küçük diye böyle diyorsun benim 14+5 arkadaşlar araştırın gerçek bilgiye anca araştırarak ulaşırsınız.
Bence boyutunda çok bir önemi var
Elbet önemlidir ama bu kişiden kişiye göre de değişir çünkü göz doyurması da önemli eğer hem küçük hem ince ise ne doldurur ne de gözü tatmin eder. Bence en iyisi ortalama ve kalın olması, ne çok büyük ne de çok küçük olmalı ama tabii ki kişi beceriksiz ise ne olursa olsun tatmin olunmaz doğru düzgün
Şimdiden EİC senin hakkın teşekkür ederim
Rica ederim
Cevap
27Cevap
Valla bence iyi oral seks yapmasını bilen kişi için çok aramam cinsel bölgesinin nasıl olduğunu. Oral da tecrübeliyse herşeyin kusuru kalkıyor bende çünkü ben yapmayı da yaptırmayıda çok seviyorum. Kadının g noktasını ve klitorisini iyi bilirsen ruhunu elinden alırsın
güzel açıklama teşekkür ederim ama sorunun cevabı yok mu?
yani ısrarla vaginadan bahsederek soruyu anlamadığınızı düşünüyorum, ki açıklamada belirtmişim de neyse tamam
Horoza sormuşlar, tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan. Horoz ben işimi yaparım gerisine karışmam demiş.
Önemli olan burada ne kadar uzun ve kalın alabileceğin.
Peki sen bunu hiç ölçtün mü?
pazar şakası gibisin yia!!! soruya cevap alakasız ve ardından soruya soru ölçtüm evet ne oldu öğrendin de
Piyangodan geldim sana. Zoruna mı gitti
:D amorti bile etmezsin sen be
Boynunu çevirdiğin zaman konuşabilirsin jsjsj
Yaratmaz sadece daha çok içeri girer, zaten vajina sonsuz bir şey olduğu için pekte anlami yok önemli olan kalınlık.
boyutlarının değeri yoktur sahibinin değeri vardır , eğer mazoşist değilsen ve peniz ölçüsü 10 cm altında değilse neredeyse hepsi aynıdır
Kanka boyut değil, uyum fark yaratır. Büyük olan etkilemez, ritmi bilen etkiler. Zevk ölçüyle değil, hisle olur 😏🔥
Ülke ortalaması belli. Önemli olan uzun süre erekte kalmasıdır.
Bence fark yaratır çok küçük penis zevk veremez diye düşünüyorum
Çok olmassa olmaz değil ama olmuskende iyisi olsun. İlk 3 cm vagina girisi zevke duyarlı. Büyük penis sadece görselde kadininheyanlandirir ve pskolojik daha fazla zevk alabilir. Ama kalınlık önemli ilk 3 cm girişte sürtünen yüzey kalın peniste fazla olduğundan doğal olarak fazla zevk verir. Ama duygu olmassa hepsi boş
Bence duygusuz sekste kadında tecrübeliyse boyu önemli.
İşlev falan bunları geçin. Boyu ve hacmi ile göz doldurmayan penis vajinayı da dolduramaz
Önemli olan kafasının kalınlığı
Kadına zevk veren kafasıdır çünkü
Fazlasını alamıyorlar zaten, derinlik ortalama aynı. Gözünü doyurmak isteyen de oluyor tabi
hani o "boyu değil işlevi önemli" diyenler var ya işte onlar küçüğün nasıl bir işlevi olacağını düşünüyor acaba?
hangi kadın 13 cm tercih eder ki?
benim inik hali 11cm mesela
İslevdir diyorlar genelde
buyuk zevk vermez aci verir
yaratır
Yaratır
Kalın olması önemli sertlik yanında
Dolgunluk açısından kalın olması avantajdır
İşlev hepsinden çok önemli ve özeldir
Boyut çsğp kalınlık bxş büyüklüğü duruşu
7 cm boyunda penis bile her türlü yeterli desem?
7-7 cm p! pinin işlevinden nolur. Önemli tabi
İşini bilen iyi yapar
Boyutta önemli faktör
İşlevi önemli
İşlev daha önemlidir
Önemli olan mutlu edebilmek boyutu değil
İşlev
Boyutum 23 cm videolarım var 😂
:D :D :D aramıza hoş geldin yerli Steven Wolfe (Johnny Sins)
😂😂 hoşbulduk
Şimdi aktif oldum sitede
Tekrar gönderir misin
Yazamıyorum sana
burada mısın
Bekliyorum
Sende yoksun bak burada
Bekliyorum girince TKP edersen görürüm
Bekliyorumm
19 cm deneyelim bide küçükle dene anlarsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?