2-Namus bekçileri yazmasın
Tatmin olur mu yoksa yetersiz mi kalır ?
2-Namus bekçileri yazmasın
namus senin bizi ilgilendirmez o nedenle o konuya girmem
cinsellikte en büyük yanlışımız illaki içine girecek çıkacak meselesi. aslında içine girip çıkma işi daha çok üremek için gereklidir. ama orgazm olmak mutlu olmak sevişme sayesinde olur. bunun şekli önemli değil. en büyük tatmin öpüşüp yalaşmak okşanmaktır. içine girmek erkeğin sona yaklaşmasını hızlandırır sadece. ama mutluluk anı zevk dolu anlar öpüşmeyle başlar orgazmla biter. daha uzun yaşamak en kalitelisi. oral yapabilirsiniz elle okşayarak yapabilirsiniz. kısacası karışık ızgara. öpüşün yalaşın emişin okşayın canınız ne isterse.
walla oral seks sevılır canım. ama onu yaparsan devamına da hazır ol. ayrıca kolay kız ımajı yaratırsan erkegın gozunde eksı puan alırsın. nıyetın mutlu sonsa yapma derım ben. namuslu kız ımajı ıyıdır cunku erkek gozunde. ama ıstıyorsan da yap adamı elınde tutarsın. bu kız sak so cekıyo der. terketcegı varsada erteler. neden tadına bakmak ıster.
Cevap
15Cevap
bu tür olaylarda sadece kendimizi değil partnerimizi de düşünmek zorundayız. çünkü cinsellik bir tarafın isteğiyle gerçekleşecek bir olay değil. her iki tarafın senkronize bir şekilde eş zamanlı olarak mutluluğun doruklarına ulaşması lazım. öteki türlü bir taraf zevkten uçarken diğeri artık bitse de gitsek havasında olursa pek hoş bir görüntü çıkmaz ortaya. söylediklerinde bir sakınca yok bana göre. daha fazlasını elbette her erkek ister ama durmasını da bilmek gerekir bir yerde.
Mesela sen durabilir misin ? Sevgiline saygı duyar mısın yoksa girmekte direnir misin ?
Ona harika bir oral yapsam yetmez mi yani
Hayır hiç yapmadım. P*rno seyredip ordaki gibi yapmaya çalışsam ?
daha önceden deneyiminin olmaması bu işi dört dörtlük yapamayacağın anlamına gelmez elbette. benim endişem ise sen bunları yaparken erkeğinin ileriye gidip daha fazlasını istemesi. tamam her ne kadar uysal bir eşe sahip olsan da o an insan sağlıklı düşünemez :) yapmış olduğun oralla adam çıldırırsa hiç de hoş olmayan şeyler yaşanabilir
Baştan söylerim. İçime girmeni istemiyorum bu şekilde yapıcaz kabul edersen gel etmezsen hiç başlamayalım derim. Bence hiç yoktan iyidir. Bana saygısı var çünkü durdurabilir kendini diye düşünüyorum
işte ben de onu söylüyorum. hiç yoktan en azından bu kadarını yaşamak bile yeterli olmalı size. umarım kendini her an frenleyebilen bir eşe sahipsindir. çünkü hassasiyetini gerçekten anlayabiliyorum ilerde evliliğe dair özel bir şeyler kalsın istiyorsun. her bir şeyi şimdi yaşarsanız o ilk gecede aradığın o heyecanı bulamazsın gibime geliyor. dediğin gibi fazla ileriye gitmesine izin verme buna yeltense bile engel olmaya çalış :)
Daha fazlasını isterse tepkiyi koyarım zaten "ya bu ya hiç" derim. Abi şuna bak ya ben adamın penisini ağzıma alıcam ona zevk vermek için o kadar uğraşıcam ama o yetinmicek oh ne ala :D
Bizde böyle :D
Yeterince çekiciyim merak etme ama kendini tutmayı bilmeli :D
Aynen öyle :D
epey de hazırlık yapılmış anladığım kadarıyla birçok kitap okunmuş bilgi sahibi olunmuş o alanı ilgilendiren terimler hafızaya alınmış erkek sorarsa mesela böcüğüm şu an ne yapıyorsun? aşkım şu an sana çok üzel bir deep throat yapıyorum. ohaa dicek bu kız bunun ismini nerden biliyor alla allah :D
yap böcüğüm yap ondan yap :D:D
Yok ne hazırlığı burada bakınırken öğrendim ne dendiğini :D Ve bütün öğrendiklerimi de burada öğrendim zaten oturup da araştırmadım :D
Öyle olacağından eminim zaten :)
Anal seksin sağlığa zararlı olduğunu kim söyledi hepsi yalan dolan...
İlerde tuvaleti tutamamaya neden oluyor kasları gevşettiği için.
İstemiyorum ya hoşlanmıyorum yani itici geliyor
güzel bir ön sevişmenin ardından oral şimdilik yeterli olur lakin ilerleyen zamanlarda daha fazlasını isteyebilir sevgilin bekaretine dokunmasına izin vermessen anal ister senden demedi deme
Yazın nişanlancaz zaten. O zamana kadar böyle idare etsek nişan olunca fazla beklemem ilişkiye girerim zaten 4-5 ay böyle idare edemez miyiz
yazın nişanlanıcaksan sıkıntı yok idare eder (tabi bunun tek bir istisnası var sevgilin çok fazla istekliyse edemeyebilir) ama genede idare eder hem zaten şurda yaza kaç ay kaldı ki idare eder ama nişanlanıncada hemen vermeni ister senden
he bu arada nişanlının seni terk etmiyeceğinin garantisi var mı o kadar beklemişsin nişanlandıktan sonra bekaretini verirsen ve o çocuk seni bırakırsa yani nişanınızı bozarsa gerçekten senin için çok kötü olur ama dediğim gibi nişanlanana kadar idare eder
Neden terketsin ki ? Zaten konusunu bile açmadı ne zaman lafı geçse "Sen kendini hazır hissedene kadar beklerim benim için hiç sorun değil" demişti bence bırakıcak, sevmeyen bir erkek böyle konuşmaz
orası doğru ama erkekten erkeğe değişir o konu sen güveniyorsan mesele yok.yaza kadar idare edin oralla yazında verirsin sonrada mutlu mesut bir evlilik geçirirsin
bak bebek ben şayet kız arkim bakire ise dediğin gibi 69 yapardık yeterdi olmadı hele biri acık tombiş idi bacaklarının arasına sürterek boşalırdım bence sizde öyle yapın kendini firenle akıllı ol
Hayır sürtünme falan istemem güvenemem o an :(
canım o pozisyona güvenemiyorsan o zaman hiç girişme o işe onun zevkini değil kendi geleceğini düşün ama sen beni tam anlamadın wajinaya sürtünme değil ayakta duşta kız bacaklarını sıkıştırırdı iki bacak arasına girip çıktımı yeterli olurdu
öylesi herkese zevk verir mi bilemiyorum
orasını bilemem ben tehlike olmasın diye bir araya gelmeden önce 1-2 defa mast yapıp boşalırım sonrada bacak arası taktiği yoksa ben tedbir almasam varya balon çoktan patlardı o yatrdı tm wajina ya sürtmemi isterdi yapardım ama iyice tehlike geçince yapardım
Valla oral de bir nevi normal sekse yakın ama yeter mi düşünmekteyim :D
Yetmez mi yani :(
Ya duruma göre yetebilir de ama sanmıyorum ya bir erkek oral yaşıyorsa ilerisini muhakkak ister
Baştan konuşsak bunu
Dokunacak dokundukça hırslanıp fazlasını isteyecek.. Çünkü erkek vücudu belli bir andan itibaren beyinle yönetilmez :))
Ben izin vermezsem isteyemez en azından beni seviyorsa fikirlerime saygı duymalı hiç bişey yapmamak mı en iyisi hiç yoktan iyidir bence
Yapmasını biliyorsan sıkıntı yok :)
once oral sonra anal sonra bekaret giiti gene sorarsın cok acıdı yok hamile kalırmıyım diye :D
Yok ya tutarım ben kendimi tatminsiz değilim ama ona yeter mi orda kararsızım
erkege hiç bir zaman yetmez ne verirsen daha fazlsı ayrıca seviştikten sonra sadece kızlık zarı ne onemi var ki koruyacaksan tam koru korumuyacaksanda takma yani ... tutma kendini sal gitsin
Hayır evlenmeden olmaz diyenlerden değilim ama tam ilişkiyi ancak nişanlandığım yani evlilik düşündüğüm biriyle yaşarım. Sevişmek için herşeyi salmak zorunda değilim yüzeyseli yeter bana
vucuduna saglık o zaman :D hayırı işler bol guneşler bol orgazımlar
yeter o vajinaya dokunma yalama oral yapma yetmez mi canım
böyle devam etmez ilk başlarda yeterli olabilir
Yakında nişanlancaz zaten nişana kadar yetmez mi ? Ayrıca sevdiğin kızla yaşadığın yüzeysel şeyler öylesine bir kızla yaşadığın tam ilişkiden iyidir diye bişeyler duymuştum bir ara
evet yeterli olur kısa süreli
oral yeterli olucaktır..tabi guzel bir oral..
Daha önce hiç yapmadım ama güveniyorum bu konuda kendime
Fikirleri biliyorum. Aşağıdan yukarıya doğru yalanmasını seviyorsunuz, penis ucundan çok tahrik oluyorsunuz, yumurtaların yalanması ve deep throata bayılıyorsunuz. Bunları yapsam yeterli herhalde
İlk seferinde p*rno yıldızı gibi yapamam herhalde ama gittikçe iyi olur :)
Evde nasıl denicem kendi kendime :D
Ne gibi ?
Burdan anlat ne kullancam ki
Yeterli dediğin.Zaten anal zararlı.
hep öyle gitmez ,
Yaza kadar gitse yeter en azından nişana kadar bekareti korumak istiyorum :D
şahsen bana yeter onada yetecektir
yetersiz kalır. sen nasıl zevk alacaksın peki?
yeter :D
dene kendin gor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar