Zevkin doruğundayken kulağına fısıldanan sert sözler aklını mı alır, yoksa kontrolünü mü?

Kulağıma söylenen sert sözler. Beni deli etmekle kalmaz içimdeki kadını zincirlerinden koparır... Çıldırttın lan beni. Şimdi seni parça parça alıcam dediği an, zevkin eşiğinden düşerim. Göğüs uçlarımı emerken boğuk sesiyle, “Hadi kadın, daha çok inle! Daha fazlasını istiyorum de bana ait olduğunu söyle dediğinde Tüm kontrolüm yok olur ıslaklığım artar, kalçam istemsizce ona doğru kıvrılır, dizlerimin bağı çözülür Kıvranma kadın bu gece seninle işim bitmedi Kulağıma eğilip o sesiyle fısıldadığında, tüm vücudum alev alır susma lan susma diye kükretiğinde zevkten deliye dönebilirim. Sana her girdiğimde bir şey bırakıyorum içeri zevkin, deliliğin, teslimiyetin karışımı. İçimdeki arzuyu o sert sözlerle döver gibi sahiplenmesi işte o an, ben hem onun kadını olurum hem de o geceye ait bir fırtına.
Zevkin doruğundayken kulağına fısıldanan sert sözler aklını mı alır, yoksa kontrolünü mü?