Kulağıma söylenen sert sözler. Beni deli etmekle kalmaz içimdeki kadını zincirlerinden koparır... Çıldırttın lan beni. Şimdi seni parça parça alıcam dediği an, zevkin eşiğinden düşerim. Göğüs uçlarımı emerken boğuk sesiyle, “Hadi kadın, daha çok inle! Daha fazlasını istiyorum de bana ait olduğunu söyle dediğinde Tüm kontrolüm yok olur ıslaklığım artar, kalçam istemsizce ona doğru kıvrılır, dizlerimin bağı çözülür Kıvranma kadın bu gece seninle işim bitmedi Kulağıma eğilip o sesiyle fısıldadığında, tüm vücudum alev alır susma lan susma diye kükretiğinde zevkten deliye dönebilirim. Sana her girdiğimde bir şey bırakıyorum içeri zevkin, deliliğin, teslimiyetin karışımı. İçimdeki arzuyu o sert sözlerle döver gibi sahiplenmesi işte o an, ben hem onun kadını olurum hem de o geceye ait bir fırtına.
Zevkin doruğundayken kulağına fısıldanan sert sözler aklını mı alır, yoksa kontrolünü mü?
Her şeyden önce kulağa söylenen sözlerden ziyade söyleyen kişinin bedensel durumu ve bu bedensel durum içerisinde bu sözleri söylerken sesindeki o tını çok büyük etkendir. Bazı zamanlar ağızdan çıkan bir söz kulak memesinden girdiği kadar başka yerlerden de girer o zaman Arzu’nun şehvete dönüştü ve şehvetin de aşka dönüştü zamanlar yaşanır. işte bu zamanları yaşayan kişi bir çok kişiden farklı olarak doğanın ve büyülü bir zamanın etkisinde kalır gibi mistik sesler çıkararak partnerini mutlu etme amacına ulaşır. Haydar dümen
O an hissettiğin hazzı kulağına fısıldamak ve geçmişte o anı ne kadar isteyip beklediğini söyleyerek devam etmek işte orada iki taraf da uçurumdan aşağıya bırakır kendini.
İşte tam da o an, kelimeler yetmez hissettiğini anlatmaya Fısıldadığın her kelime, o anın hazzını yeniden ateşler içinde Geçmişte beklediğin an, şimdi gerçek oluyor ve ikiniz de kendinizi o uçurumdan, bilinmeze bırakıyosunuz Kelimeler değil, hisler konuşuyor artık.