Cinsel Yaşam Sesimi duyar duymaz tahrik oluyor, neden sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Sesimi kim duyarsa hemen tahrik oluyor neden sizce? Sesimi duyar duymaz tahrik oluyor, neden sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Kralkarga Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 49% +1 yıl Sesini duymadan bunu nasıl cevap verebilir sanırım en doğrusu sesini duymak olcak ve objektif olucam söz 😎🤪 0 0 Yorumla
Turcae Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 64% +1 yıl Ben olmam onlar güçsüz abazan erkeklerdir her türlü iddiaya girerim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim sesimi duyanda BİM yıl cinselliğe tövbe ediyor hayat işte 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Jajajaja Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Me şanslısın Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Arasana beni gizliden sjjss 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Aramicam jdkdksksksksk Yorumla Soran +1 yıl Seni tanıyorum ahahahah Yorumla Flavendirel +1 yıl Nereden tanıyorsun ya sjjsj Yorumla Soran +1 yıl Taniyorum arayamam haahah Yorumla Flavendirel +1 yıl Bu kötü oldu djjdjdNumaram zaten sende varsa daha kötü jdjd Yorumla
Legend_Man_24 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı. Bak şimdi merak ettim 😂 0 0 Yorumla
Popsmoke34 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hshdsjsh var öyle istisnai sesler arkım da öyle 0 0 Yorumla
Şeytanidüşler Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Banu alkan gibi mi konusuyon napıyon 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Çok iddialı bir cümle 😊 0 0 Yorumla
Anibalcortes Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl Yolla bakim sesini tahrik oluyomuyum 0 0 Yorumla
Ramiiramiiii Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Abartma sende ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bir sus Yorumla
OnrcnHatpğl Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. Bana abartı geldi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten diyorum Yorumla
furkaanercaan Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ahahha tamam 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Vallahi diyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Sesini duymadan bunu nasıl cevap verebilir sanırım en doğrusu sesini duymak olcak ve objektif olucam söz 😎🤪
Ben olmam onlar güçsüz abazan erkeklerdir her türlü iddiaya girerim
Benim sesimi duyanda BİM yıl cinselliğe tövbe ediyor hayat işte
Jajajaja
Me şanslısın
Arasana beni gizliden sjjss
Aramicam jdkdksksksksk
Seni tanıyorum ahahahah
Nereden tanıyorsun ya sjjsj
Taniyorum arayamam haahah
Bu kötü oldu djjdjd
Numaram zaten sende varsa daha kötü jdjd
sesin tabrik edici olmali
Bak şimdi merak ettim 😂
Hshdsjsh var öyle istisnai sesler arkım da öyle
Kime atsan oluyor mu kesin
Nasıl Bi sesmis o duyalım bklm :)
Banu alkan gibi mi konusuyon napıyon
Çok iddialı bir cümle 😊
Bende duyabilir miyim
Yolla bakim sesini tahrik oluyomuyum
Çukbeyinlilere denk gelmişsindir
E biz de duyalım tahrik mi oluruz acaba.
Tikky kız gibi mi konuşuyorsun
Sesin güzelmiş o zaman
Abartma sende ya
Bir sus
Bana abartı geldi
Gerçekten diyorum
Ahahha tamam
Vallahi diyorum
Bazı kadınların sesi çok güzel
sapıktır
Yok daha neler
duymak lazım :D