Benim 2 senelik ilişkim var cinsel olarakta bence güzel bir ikiliyiz ön sevismemiz var seks uzun sürüyor ama ben bosaldığımı anlamıyorum ona cok zevk aldim bosaldim diyorum ama kadin boşalınca nasil hissediyor bi anlatsanız orgazm falan olmadım heralde ben sadece ıslanıyorum bazen o kadar fışkırarak bosalanlar falan var
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
11 ayIslanmanın miktarı tamamen kişisel ve değişken bir durum. Bazı kadınlar çok fazla ıslanır, bu da cinsel uyarılmanın yoğun olduğunu gösterir; bazen o kadar fazla olur ki, cinsel ilişki sırasında fark edilir şekilde olur. Bazıları ise daha az ıslanır, ama bu onların daha az zevk aldığı anlamına gelmez. Hormonal durum, stres, yorgunluk, ruh hali gibi birçok faktör ıslanma miktarını etkiler. Yani miktar önemli değil; önemli olan senin ve partnerinin o anki hissi, rahatlığı ve zevk almasıdır. Her an ve her kadının tepkisi farklıdır, bu yüzden kendini ya da partnerini kıyaslamamak en iyisi.
02 Yorumla
Soran11 ayYa simdi o boşalıyor ya ben sadece ıslanıyorum benimde boşalmam gerekmez mi zevk aliyorum orası ayri
- 11 ay
Senin boşalmam için seni önce boşalması lazım haz bölgelerini boyun kulak arkası vajinal kısım yani detaylı Kadınların cinsel ilişkide daha fazla zevk alması ve yoğun şekilde ıslanması, hem fiziksel hem de duygusal birçok faktöre bağlıdır. Doğru uyarım ve rahat bir ortam, bu sürecin temel taşlarıdır. Kadının bedeninin doğal tepkisini desteklemek, ilişkinin kalitesini önemli ölçüde artırır.
Öncelikle, G noktası uyarımı cinsel haz ve ıslanma açısından oldukça etkilidir. G noktası, vajinanın ön duvarında, girişten yaklaşık 3-5 cm içeride bulunur. Nazik ve ritmik baskı uygulayarak bu bölgeyi uyarmak, vajinal nemlenmeyi ve derin haz hissini artırır. Ayrıca, klitoral uyarım ihmal edilmemelidir; çünkü klitoris kadınların en hassas ve zevk veren bölgesidir. Seks sırasında veya oral seksle klitorisin eş zamanlı uyarılması, ıslanmayı önemli ölçüde destekler.
Süreçte yavaş ve sabırlı olmak büyük önem taşır. Hızlı ve sert hareketlerden kaçınmak, yavaş, ritmik ve derin dokunuşlarla kadının bedeninin uyarılması, doğal ıslanmanın artmasını sağlar. Ön sevişme süresini uzatmak da kritik bir faktördür. Öpüşme, masaj ve diğer dokunuşlarla vücuttaki kan dolaşımını artırmak, vajinal nemlenmeye olumlu katkı sağlar.
Bunların yanında, partnerler arası açık iletişim ve duygusal bağ, kadının kendini güvende hissetmesi ve rahatlaması için gereklidir. Kadının neyi sevdiğini anlamak ve bedenini dinlemek, sürecin hem zevkli hem de tatmin edici olmasını sağlar.
Sonuç olarak, daha fazla ıslanma ve tatmin için doğru bölge uyarımı, sabır, uzun ön sevişme ve karşılıklı güven şarttır. Bu yaklaşımlar, kadının doğal tepkisini destekleyerek ilişkinin kalitesini yükseltir ve her iki taraf için de daha doyurucu bir cinsel deneyim sağlar.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
11 ayKadının boşalması klitoris üzerinden olur içine bir şey girip çıkarken sadece islanir ve sulanır ama gerçek boşalma klitoris boşalması olur sen bunu biliyor muydun
04 Yorumla
Soran11 ayNasil yani ya
- 11 ay
Yani klitoris boşalması bu noktada gerçek boşalma olur
Soran11 aySıvı çıkışı mi oluyo
- 11 ay
Hayır, sıvı çıkışı zaten olur ama bu boşalma değildir boşalmak çok daha farklı bir şeydir o çok daha fazla bir kasılma yaratır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
11 aySelam,
Kasık ve karın bölgesine kasılmalar geliyor, iç bacaklar mastürbasyon esnasında sonuna kadar açtığın şeklin tersine dönüşüyor.. Kapatıyorsun istemsizce titriyorsun..
Islaklığı kenara bırak, o rahatlama gevşeme sonrasında toplu bi akıntı geliyor birden :))40 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
11 ayIslanmak hazdır, ama orgazm zirvedir.
Boşalma bir his değil, bir patlamadır.
Sen ısınıyorsun… ama henüz yanmamışsın.00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
11 ayEee cinsel olarak da cok guzel kismi neresi oleyse:)
02 Yorumla
Soran11 ayYa zevkli geliyor uzun sürüyor ama bende bir sıvı çıkışı olmuyor
- 11 ay
:)))) orgazm sadece sivi çıkışı değildir de sende ayni zevki tadelle yerken de alirsin adami degistir
Kadında boşalırken erkek gibi fiziksel tepkiler verir yoksa boşalmiyordur
02 Yorumla
Soran11 ayYani bir sıvı çıkışı olmali
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Nefesin kesilir. Titreyerek vücudundaki enerjiyi atarsın. Sonra patlamış balon gibi yavaşça sakinlesirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Vajina kasılır daralır hatta penis hisseder o an kasildigini
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı.
11 ayVücudun kasılır katı olur titrersin haz almak ve boşalmak aynı değil önce hazcalma noktası bul
00 Yorumla
11 ayKadın fıskırmaz ki zaten kasılır ve bı rahatlama hisseder vucudunda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı. Titreyerek kapanışı yapmıyor musun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBakire olmayan takılan kız soru sorunca hemen 20 cvp geliyor acaba vizede verirmi diye ulan abaz. anlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 aytitreme olması lazım titreme ile birlikte ani bir sıcaklıkta gelir
04 Yorumla
Soran11 aySıvı gelmiyor mu
Cevap sahibi11 aysıvı gelmez ıslanma olur
Soran11 ayAma o ilişki boyunca var
Cevap sahibi11 aygirip çıkma ile kadınlar kolay boşalmaz klitoris üzerinde parmakla ya da penisle gezdirmen gerek
Gizli Üye(25-29)11 ayÇok merak ettiğim bir şey var hani bir daha yapmak istiyorsun yani hevesleniyosun. Bu neyden kaynalli acaba bosaldigindan mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayEvlenmeden nasıl yapıyorsunuz bu sitedekiler gerçek mi
011 Yorumla
Soran11 ayEvlenmeden yaptım gerceğim
Cevap sahibi11 ayOvuncek bir şey değilki anormal bir kişisin aslında neyse
Soran11 aySaçma sapan konuşuyorsun. Senin kendi bedeninle ilgili koyduğun ambargolar bana da anormal geliyorsa bende seni anormal olarak degerlendirebilir miyim saçımı kesmeye ben karar veriyorum kilomu ben kontrol ediyorum çünkü benim bedenim bu seni hic ilgilendirmediği gibi benim özelimi kiminle ne zaman paylasmak isteyeceğim beni anormal yapmaz bunu sen böyle yasiyorsun diye herkes aynı yasamak zorunda mi o zaman anormal mi oluyoruz.
Cevap sahibi11 ayGüzelim doğru olan eşinle yaşamak bitti lütfen böyle yaşıyorum normal deme bana ben sana bir şey demedim burdaki herkes acayip
Cevap sahibi11 ayDoğru olan eşinle yasamandir bana sakın hayır deme ama sen heycan pesindesin beni ilgilendirmez yarın birgün sokaklara düşünce ben gelmiycem sonuçta senin hayatın iyi gunler
Soran11 ayKimi göre doğru olan senin yaşamına göre dogru olan o benim yaşamamıma gore dogru olan bu ben yargılanıyorum seni sen kendini yargılıyorsun aslında ben sadece 2 yillik iliskim var ve evlenmeyi henüz düşünmüyorum napim ben onu severken o beni severken illa bir imza mi mesele niye sokaklara düşüyorum sacma sapan konusuyorsun erkekler kimseye dokunmadan mı geliyor sanıyorsun ama kız olduk diye namusu bacak arasinda aramak lazim sen biliyo musun bütün herseyi yapıp arkadan vs kocasina ben temizim diyen sacma sapan insanları beni yargilamak sana düşmez insanların yasam tarzına müdahale etmeyi de birakın
Cevap sahibi11 aytamam iyi günler
- 11 ay
Cevap sahibi sizi tebrik ediyorum diğer kişiye laf anlatma neyin ne olduğunu bilmiyor henüz
Soran11 ay@1adam1sensiz senin erkek olarak hic konuşmaya hakkin yok sen tertemiz durdunda esini mi kimseyle olmamis istiyorsun
Cevap sahibi11 ayBen ona gerekeni söyledim gerçekler acıdır benim kardeşimde olabilir bu kişi bilemem ama üzüldüm keşke yapmasaydi canı sağolsun nediyim kendide istemiyor yorum yapmami
- 11 ay
Sen benim kirli olduğumu nereden biliyorsun? Cevap sahibi herkes sizin gibi olsa keske
11 ayKasiliyorsun orgazm olurkrn
00 YorumlaAzer bülbül gibi olman gerek
00 YorumlaTitremiyor musun
32 Yorumla
Soran11 ayTitremiyorum
Gizli Üye(25-29)11 ayHoc rahatlama gelmiyormu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayFışkırma yaşamadın mı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayçok video izliyorsun sen
02 Yorumla
Cevap sahibi11 ayDirek anlatma mı ister misin?
Cevap sahibi11 ay?
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
11 ayNasil mi anlıyoruz 🤣🤣
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. O bangır bangır geliyorum diyor.
00 Yorumla
11 ayBi titremem gelmiyomu yahu :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bence sende olmuyor knk
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayAbartti
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 aySana hiç zevk veremiyor demekki hayatım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem