Boşalacağımı anlıyorum misyoner pozisyona geçiyorum falan diyosunuz?
Trol değil boşalmayı bırak yaklaşamıyorum bile 😂
Trol değil boşalmayı bırak yaklaşamıyorum bile 😂
Mastta orgazm olmak hem çok kolay hemde çok zordur eğer doğru yöntemi bilirsen çol kolay.
Eğer Her gün mast yapıyorsan malesef orgamz olamıyorsun demektir. Sadece ıslanıp orgamz olduğunu zannediyorsun o kadar. Bu şekilde çok yanlış bir ıslanma alışkanlığı kazanmış oluyorsun. Buda ilerde sana cinsel ilişkiden zevk alamama ve orgamz olamama olarak geri dönecek.
Ayrıca mast ile sadece ıslanır ve Orgazm olamazsan istegi tam bastıramadığın için her mast sonrası istek azalacağına daha da artar. Kısır bir döngü ye girersin. Yaptıkça yapasın gelir. Hatta her akşam eve geldiğinde kilodunun ıslak olduğunu görürsün. Şöyle düşün canın tatlı istiyor ve önüne çok sevdiğin yaş pastayı getirip sadece çok küçük bir dilim veriyorlar. Sen o pastayı yiyince ne olur biliyormusun. canın çok daha fazla istemeye başlar hatta tatlı yeme krizine girersin kendine engel olamazsın. Bu yüzden kendini tam doyurman lazım ki bu istegin bitsin.😊
Bunun içim mutlaka mast ile orgamz olmayı öğrenip haftada 2 -3 kez mast ile orgamz olup, istegini kontrol altına almayı öğrenmen laızm
Bunun için çok etkili mast teknikleri var. onları kullanmanı tavsiye ederim.
Ayrıca orgamz nedir dersen. En az 20 dk süren
Bacaklarda çok yoğun uyuşma
Vucutta çok şiddetli titreme
Vajinanda kalp atışı gibi kasılmalar
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım.
Eğer bu konuda ciddiysen sana çom etkili bir mast tekniği önerebilirim. Ama seni uyatirayıp hayatında böyle bir zevk Daha önce hiç almadın. Bunu 10 bayana falan önerdim. Düzenli cinsel ilişkisi olanlarda dahil. Hiç böyle bir haz almqdıklarını söylediler. Bunun sayesinde bilinçaltlarındaki ön yargılardan kurtulup cinsel birleşmeyle bile muthiş zebk almaya başladılar.😊😊
Önce parola mı diye sor 😂😂😂
Kesinlik le
orgazmin ne oldugunu bilmemen ve arzularini tam anlamiyla cozememis olmandan kaynaklaniyor olabilir... konsantre olamiyorsun belli ki... once seni gercekten etkileyip tahrik edecek seylerin ne oldugunu bulmalisin, ve orgazmi tattiktan sonra o hazza ulasmak icin bedenin daha hizli tepki verecektir...
bir kere ulaşsam gerisi olur heralde
Ön sevişme falan daha önemli galiba benim için oralden bile zevkli olblr birisini sevmem gerek galiba
Evt
zaman lazımm ve pratik
Cevap
32Cevap
Geldiğini hissediyorsan ve vajinanda özellikle klitorisinde bir sıcaklık ve ıslaklık hissetmeye başladığında gelmeye yakınsın demektir. Tabi kadınlar da boşalma zor oluyor. Tutkulu ve istekli bir erkek lazım. Onu hayal edip sözlerini düşünmen lazım vs. :) Hayal gücün iyiyse böyle de yapabilirsin.
Hayal gücüm iyi değil galiba vajina yanıyo yani içimde yanıyo ama klitoriste yanma olmayablr
Seni boşaltabilirim birkaç dakikada. Sadece benim gibi tutkulu bir erkekle sanal sohbete biraz ihtiyacın var. :*
Resm falan paylaşmam
Pekala sorun değil. :)
Yazışmalı şeyler yaptım işe yaramıyo
Yaptığın kişi de önemli tabii. Ben kendime güveniyorum. Deneyince göreceksin. :* Hadi bekliyorum.
Hadi bebeğim. Seni boşaltacağım. Fışkıracaksın hatta! :* <3
Bisexsuel misin resmden dolayı
Yok ne alaka ya. :D
Benim icin bir kizi bosaltmak cok kolay ve basit birsey :) onemli olan zevki hissetmen.. yok mu soyle bosalmayi ve bosaltmayi seven cesaretli bir kiz :)
Nasıl yapıyosun bn sanal falan yapmıyrm
Konulştum senle bir arıza cıkarmıştın
Bilmiyrm ya kamera acalım dedin ya resm at dedin
O zmn niye konuşmdk hatta o zmnda iddalıydın
Evt görüntülü konuşma istemişsin sana mesajiçin tıkladıgımda eskı konuşma acıldı
Resmsz sessz videosuz kabul sonrası hpşuma gdrse devam ederz resm falan atarım sonradan sorun olmz
Konuşcz mı istemıyn mu
Gözlerim kararıyor zevk geliyor içerden gelişini hissediyorum sonra tabanca gibi atmaya başlıyor öyle
Kadında
Kadında gördüğüm göğüsleri sertleşiyor bacaklarını kasıyor titriyor gözleri falan geriye kayıyor sonra hafif inleyerek bağırarak boşalıyor vajinasıda nefes alır gibi daralıp genişliyor cinsel deneyimim böyle gördüklerim
Ne kdr sürede oluyo
Bazen 10 20 sn bazen anlamıyorum bile boşaldın mı diye sormam gerekiyor kasıyor ama genelde kendini boşalırken 1 dk da sürmüştü bacakları titremişti
Herkeste farklı
Yani değişir erkeklerdede öyle bayanlardada çığlık atanda var sürekli kızlarda hiç ses çıkmayanda
Allahım neler oluyor bana böyle bu nasıl his der gibi olduğunda anlıyorsun :D
Öyle hisler olmadı tabi
O halde partnerin biraz daha fazla oral denemeli el yardımıyla da bunu yapmalı. Beraber olduğum sevişmede tarih yazmış kız ilk kez biri beni eliyle boşalttı demişti..
Yalamadan mı yoksa birlelme olmadan mı diyo
Bn mastta diyorum
Birleşme olmadan ve yalamadan salt elimle ancak parmaklarımı elimi içine sokarak.. Mastürbasyonda da bu mümkün ama eğer bakire değilsen daha mümkün..
Bn sevişmedim biriyle
Sadece sen elin ve klitorisin yani :)
Evet elimde ne kadar iş görürse bide şişe var onuda unutma çakma penis
Bence gerçeğini aramalısın çakmadan ziyade.. Bakirelik problemin de yokmuş; o halde etin ete değme vaktidir;)
Nrden biliyn
Belli ki elin ve şişe sana yetmiyor ki orgazm nasıl anlaşılır diye soruyosun. E hormonların libidon tavan yapmış azmışsın ki o da normal. O halde nefsine ne bu işkence, senin dilinden anlayacak biriyle bu muhteşem tecrübeyi yaşamalısın : )
Bekaret önmli değil zaten senin için dedinde nerden biliyosun ddim
E şişeyi içine sokmuyor musun?
Yok sürtünme
Hımm ama ahh bir içime soksam diyorsundur delice..
Diyrm evet
Ya da tüm yapmaya çalıştıklarımı zevk alıp vermeyi iyi bilen bir erkek benim yerime yapsa... ?
Niye boyle asırı ıslama titreme istemsiz kasılmalar bişi hissetmiyomusun hiç
Islanmaoluyo sadece
Nasıl ilişki yasadığına baglı
Zevkinden anliyrm kızlarda çok islnma oluyor ordn biiyrm
Kız nasıl anlıyor da misyonere gecıyo
Cok islaniyr ondn geçiyor
Altta olunca noluyo daha zevk aldığı için değil mi tabi başkası doggy terch eder zevk meselesi sanırım
Zevk için ya farklı pozisyonlarda da bosalabilirsn misyoner şart değil yani
O senin aldigin haza bağlı ve odaklanma bağlı... Ve kiminle yaptigin sexse bağlı...
Daha yapmadım önce boşlsam daha mantıklı degıl mı
Oralla ilk sen bosalirsin :) bende oral hastasiyim...
Sirf kadini. Aldigi hazla beni bitiriyor..
Geliyor işte bildiğin akacak sperm peniste durmaz 😂
Kadını diyrm banane sizden
Kendini kaybediyorsunuz çok zor olmuyor anlamak
Olmuyo işte bir kere anlasaydım
Geldiğini anlamak senin için neden bu kadar onemli
Boşalamıyprum bari geldiğini anlıyım
Kiyamam ya neden bosalamiyosun
Ne biliym
Partnerinle konuştun mu bunu
Partner yok kendim varım :) madt
Mast
Sizde boşalma bizdeki gibi fiskirmiyor bunu bilmen lazımdı:)
Fışkırma aramıyorum huzur rahatlama arıyorım oda olmuyo işte huzurluk stres yapıyo
İslanmaya başladığın an doğru yoldasin demektir. İslandikca daha seri yap. Vajinana hassaslasicaktir dokunamayacak kivima geldiğinde bile devam et durma
Hepsiburada mastürbasyon aletleri var. Al onlardan seni titretsin
Haz doruğa çıkıyo flan anlıyosun işte yaşamak lazım😂
vücut söylüyor zaten.
Peki
Hissediyorumm geliyor😃
Hahaa
İçeriden kanallardan çağlayan sperm sesleri gelir önce...
Kadında
erkekleremi sordu kızlaramı
Kızlar
erkeklere sorsaydın anlatırdım detayı
çişin gelmiş gibi oluyor :D
Olmuyo bişey :)
Yani gerçek çiş geliyo
yok be erkek olarak çiş geliyomulş gibi hissediyorum ilkinde wc ye koşmuştum gerisini sen düşün :D
Hmm
kızın arkasına işemek olmaz diye koşmuştum ahahah :D
İşeme gelmez o an boşalma değil mi o
tm da ilkinde acemilik vardı diyorum işeme değil tabiki ben öyle sanmıştım
üstte sen ol o pozisyonda daha rahat boşalırsın kontrol sende
çişin geldiğini nasıl anlıyorsan öyle
Saatlerce yapsamda bişey anlamıyorum
demek yeteri kadar dolmuyor zorlanmıyor
Bişey mi dolacak
yani zevkten klitorisin şişmeli zorlanmalısın ki bosalasın
Anladım saol
Sen kimle sevişiyn yaa
Kimseyle
Mastta
Yapmıyorum artık saçma yani yapmam
Saol ya :(
Yapma sen dedin bende saol ya dedim
İyi bişy mi mastsız sekssz mı yaşıyım
Nefesin hızlanır ateş basar kasılırsın
sıcaklık tavan yapıyor. ayaklar uyuşuyor falan :D
Selam. tatlim konusmak istermsn
Konuşmk serbest
Gizlisin ama mesajdan konusalim ok
söylenmez ayıp 😅
Sennkini merk etmıyrm kadında edıyrm
Bilirsiniz siz varya bizden çok biliyonuz 😂
Mast yapıyormusunuz
Evet
Hiç etkilenmiyormusun hiç boşalmadin mı
Yok
Iyice islanmadan tahrik olmadan mı mast yapmaya başlıyorsun acaba
Kremliyorum şişeyi öyle uapıyorum yeterince ıslanmıyp
Önce tahrik olman gerekiyor oksarken iyice islanmasi gerekiyor sonrada islakligin yardımı klitorisini iki parmaginin arasına al ileri geri oksa
Kolum yoruldu diyorsun 😂😂😂
Erkk mast yprkn mı
Konuş burdan gerek olursa gelırım
Kimin kolu yoruluyo mast yaprkn kolun mu yoruluyo
zamanla bosalırsın kanks
Çok iyimsereksin.
Zevk geliyor kasık bölgesine
bunlar anlatılabilecek şeyler değil.
Canın saolsun
öyle değil. yani kelimelerle anlatmak zor.
sevgilin varmıki. SEviştinizmi
Hayır
sevgilin yok nasıl yapıcan
Mast
klitorisi elleyince felan bişey hissetimiyomusun.
cahilsin işte ondan dsşksdglsdglş
Biliyrm
aferin
Anlarım ben
tamam kolay gelsin
niye boşalamıyorsun
Bilmiyrm
nereye yaklaşamıyon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar