Hissedip mi kendinizi geri cekiyosunuz. geri cekilememe ihtimaliniz % kaç acilll
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbu erkeğin deneyimine bağlıdır aslında kontrolün kendisinde olduğu anda kadının boşalmasını istediği yeri duymak isyecektir bu da daha akıllıca bir sonuç çıkarır. * abzen ses çıkmasa konuşulmassa boşalma derinliklerde ilk çıkış geri kalanı çeksede km hızl içeriye kaçmıştır bayan:)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir erkek boşalma anının yaklaştığını ve tam olarak ne zaman boşalacağını çok net olarak penisteki zevk hissinden anlar bilir, kendini kaptırıp geri çekilmeyi geç yapabilir o ayrı. çünkü o an aşırı zevk hissi oluyor peniste ve git gide çoğalan artan tüm penisi ve hatta tüm belden aşağılara yayılan şiddetli bir zevk hissi oluyor boşalmaya yakın, o anki zevk hissiyle kendi geri çekmek istemeyebilir erkek çünkü boşalma anındaki zevk daha öncesindeki hissettiği zevklerin kat kat fazlasıdır, daha fazlasını hissetmek ister ve kendini çekmez, veya tam boşalma başladığı anda çeker ama boşalma kızın içindeyken başladığı için ilk posta sperm kızın dibine fışkırır ister istemez.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBiz erkekler genelde geri çekilirken bayan korunmuyorsa temkinliyizdir ve tabiki kendimizi biliriz ya yanlışlık ile sana boşaldım diyen bir adam yalan söylüyordur bu bir gerçektir geri çekilme tehlikeli iş sana söyliyim çok kendini kaybetip içeri boşalan adam ya sarhoştur ya da manyağın biridir dünya umrunda olmaz kadın hamile kalırmı kalmazmı bu gibi bir düşüncesi olmaz ha sokaktaki tinerci ha o anlatacağın
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
30Cevap
+1 yılerkeklere mi soru , fark ediyorlar isterlerse çekilebiliyolar?
31 Yorumla- +1 yıl
kadınlar durduramıyormu?
+1 yılelbette hissedilir. ama neden geri çekileyim ki. bunu anlamış değilim. geri çekilmek neden. böyle saçmalık mı olur
00 YorumlaGeri çekilmek zor değil ama hissedilir kolayca, yolda olduğu. O sırada geri çeksen de çoğu zaman taşar ama ucundan eğer depo doluysa : )) ...
00 Yorumla
+1 yılRiske girmiyorum, #OKEY varken bile his geldikten 2 saniye sonra çıkarım, o sıcaklık beni kandıramaz :D
00 Yorumla
+1 yılAcayip bir hissi var. Penis ayrı coşuyor beyin ayrı. Dersin beyinden parçalar kopuyor.
01 Yorumla- +1 yıl
O hissi hissettigin an ciktin ciktin yoksa hai eyvallah. Cok tehlikeli ya
+1 yıleveet hissediyoruz da sen ona güvenip evli değilsen korunmasız ilişkiye girme
00 Yorumla
+1 yılHissediyoruz ama o yalan yani geri cekme hep duyuyorum ama bence yalan
00 Yorumlahissedip çekiyoruz, %100 başarı ile oynuyorum bakalım
00 YorumlaBoşalmaya yakın kendimi çekerim sonra yine devam ederim böylelikle seks uzun surer
00 Yorumlaevet erkekler hısseder ıcıne bosaldı cıkarmadı dıyen erkek anguttur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Erkek bosalacagini bilir ve geri çekilir üzerine veya ağzına boşalir anca o anki zevkle cikamayabilir içine bosalma da olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeleceği zamanı hissediyoruz. Eğer boşalacaksam hemen çekerim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılGeri çekiyorum yüzde yüzde çekerim olmadı ağzına arka kapısına
00 Yorumla
+1 yılEvet erkekler kasilirda kadinlar pek hossettirmiyor ben ugrasoyom bosaltmak icin meger 3. Ue gidiyormus kiz hic soylemiyo😂
00 Yorumla
+1 yılÇok zararlı geri çekilmek
10 Yorumla
+1 yılGeri çekilme büyük bir saçmalık
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKadın hissetmez fakat erkek hisseder
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen hep geri çekilirim prezervatif kullananlar kendini tutamayan ve erken bosalanlar icin
00 Yorumla
+1 yılBoşalacağımı hissederim ve geri çekilip, göğüslere boşalırım
00 Yorumla
+1 yılGeri cekilme riskine girme asla o anki zevkte biraz zor iş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Hisseder insan öyle geri çekilir
00 Yorumla
+1 yılTinder zaten olayı cinsellik
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. yani aklı başında birinin 0
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet tabii
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu konuda kimseye güvenme.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hissediliyor
10 Yorumla
+1 yılHissediliyor tabi 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHissetmemek imkansız
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. elbette
00 Yorumla
+1 yılHeycan adrenalin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. evet aynen öyle
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz